leftezi Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 4 ευρω???ανεκδοτο μαλλον μας λες για να γελασουμε.. λειπον επειδη το εχω αλλαηξει στο κινητο μου κανει 45 ευρω σε Nokia shop ή στα κεντρικα της νοκια.. NOKIA και φθηνα ανταλλακτικα δεν υπαρχει.... Μήπως εννοεί μόνο το "καπελάκι" του joystick και όχι όλο το σύστημα με την πλακετίτσα. Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Isovitisgr Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Εγώ εννοούσα ολόκληρο το joystick πάντως...! 45 ευρώ ε; Αρκετά μου φαίνονται ρε γμτ... Και η διαδικασία αλλαγής του γίνεται αυθημερόν ή πρέπει να περιμένω καμια-δυο μέρες; Ρωτάω όσους έχουν προβεί σε μια τέτοια αλλαγή! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Το κινητο το εχω 1 βδομαδα οπότε θα εχει το τελευταιο firmware. Δεν ειναι απαραιτητο να συμβαινει αυτο που λες... Δες την εκδοση Firmware πατώντας *#0000# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosant Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Με μετρια χρηση (ομιλια 15 λεπτα, 1-2 SMS, 30 λεπτα MP3, BT on για 1 ωρα), ποση ειναι η αυτονομια του περιπου; Ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fi98ddv Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Εγώ εννοούσα ολόκληρο το joystick πάντως...! 45 ευρώ ε; Αρκετά μου φαίνονται ρε γμτ... Και η διαδικασία αλλαγής του γίνεται αυθημερόν ή πρέπει να περιμένω καμια-δυο μέρες; Ρωτάω όσους έχουν προβεί σε μια τέτοια αλλαγή! Παιδιά το joystick κοστίζει όντως 47€! Μη κάνετε το λάθος και πληρώνετε αυτά τα χρήματα από τη στιγμη που το κινητό είναι σε εγγύηση. Πηγαίνετε σε κατάστημα Nokia Shop και πιέστε τους. Εξαρτάται και από τον άνθρωπο στον οποίο θα πέσετε. Προσωπικά είχα ρωτήσει σε δύο-τρία καταστήματα στην Αθήνα και όλοι μου έλεγαν ότι είναι εκτός της εγγύησης μέχρι που μου άνοιξε τα μάτια κάποιος συμφορουμίτης από την Κρήτη. Έτυχε να βρεθώ στην Κρήτη, το πήγα μαζί με την απόδειξή αγοράς και οι άνθρωποι ευγενέστατοι μου το άλλαξαν σε μία ημέρα χωρίς να πληρώσω τίποτα! Νομίζω ότι κάποιοι προσπαθούν να βγάλουν λεφτά στην πλάτη μας... Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Φιλε Leftezi εγω αλαξα την μπροστα την προσοψη και τα πληκρα στο οποιο παει και το joystick και πληρωσα γυρο στα 16 euro. τωρα αν μου αλλαξαν και την πλακετα δεν ξερω εγω παντος τους ειπα να μου αλλαξουν τα πληκτρα γιατι ειχα φθαρει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Isovitisgr Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Παιδιά το joystick κοστίζει όντως 47€! Μη κάνετε το λάθος και πληρώνετε αυτά τα χρήματα από τη στιγμη που το κινητό είναι σε εγγύηση. Πηγαίνετε σε κατάστημα Nokia Shop και πιέστε τους. Εξαρτάται και από τον άνθρωπο στον οποίο θα πέσετε. Προσωπικά είχα ρωτήσει σε δύο-τρία καταστήματα στην Αθήνα και όλοι μου έλεγαν ότι είναι εκτός της εγγύησης μέχρι που μου άνοιξε τα μάτια κάποιος συμφορουμίτης από την Κρήτη. Έτυχε να βρεθώ στην Κρήτη, το πήγα μαζί με την απόδειξή αγοράς και οι άνθρωποι ευγενέστατοι μου το άλλαξαν σε μία ημέρα χωρίς να πληρώσω τίποτα! Νομίζω ότι κάποιοι προσπαθούν να βγάλουν λεφτά στην πλάτη μας... Πήρα τηλέφωνο ένα από τα μαγαζιά που είναι στην περιοχή μου και υπήρχε και στο site της Nokia και μου είπε ότι όντως η αλλαγή κοστίζει 47€. Εσένα φίλε fi98ddv σου είχε πέσει κάτω το κινητό και στο άλλαξαν δωρεάν; Υπάρχει κάποιο μαγαζί στην Αθήνα που να το αλλάζει δωρεάν μόνο με την εγγύηση δηλαδή; Αν ναι πείτε το ρε guys γιατί μου φαίνονται πολλά τα 47€... Δηλαδή κάθε φορά που θα μου πέφτει κάτω το κινητό θα πρέπει να πληρώνω και μια 50αρα ευρώ; Έλεος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fi98ddv Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Πήρα τηλέφωνο ένα από τα μαγαζιά που είναι στην περιοχή μου και υπήρχε και στο site της Nokia και μου είπε ότι όντως η αλλαγή κοστίζει 47€. Εσένα φίλε fi98ddv σου είχε πέσει κάτω το κινητό και στο άλλαξαν δωρεάν; Υπάρχει κάποιο μαγαζί στην Αθήνα που να το αλλάζει δωρεάν μόνο με την εγγύηση δηλαδή; Αν ναι πείτε το ρε guys γιατί μου φαίνονται πολλά τα 47€... Δηλαδή κάθε φορά που θα μου πέφτει κάτω το κινητό θα πρέπει να πληρώνω και μια 50αρα ευρώ; Έλεος... Για την Αθήνα φίλε μου δε γνωρίζω κάποιο μαγαζί. Εγώ συγκεκριμένα έτυχε να βρίσκομαι ενα Σαββατοκύριακο στα Χανιά, το πήγα, μου είπαν να το κοιτάξουν οι τεχνικοί, με πήραν τηλέφωνο ότι απλά χρειάζεται η απόδειξη αγοράς για να καλυφθεί από την εγγύηση και αυτό ήταν όλο. Άμα ο άνθρωπος έχει καλή διάθεση να εξυπηρετήσει όλα γίνονται. Το κινητό έχει πέσει κάτω αλλά οι άνθρωποι δε μου είπαν κάτι. Εξάλλου άμα το δεις δε φαίνεται ότι έχει πέσει. Πιστεύω ότι άμα στείλεις ένα e-mail στα κεντρικά της Nokia στη Φιλανδία και τους ρωτήσεις για το αν η εγγύηση σου καλύπτει το joystick θα σου απαντήσουν πως ναι! Πάντως τα 47€ είναι πολλά! Πληροφοριακά για όσους ενδιαφέρονται, αγόρασα μέσω internet το Nokia Wireless GPS Module LD-4W. Το gadgetακι συνεργάζεται άψογα με το N73. Όποιος θέλει να αγοράσει ένα τέτοιο μηχανηματάκι το συνηστώ. Δουλέυει άψογα!!! Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Φιλε Leftezi εγω αλαξα την μπροστα την προσοψη και τα πληκρα στο οποιο παει και το joystick και πληρωσα γυρο στα 16 euro. τωρα αν μου αλλαξαν και την πλακετα δεν ξερω εγω παντος τους ειπα να μου αλλαξουν τα πληκτρα γιατι ειχα φθαρει! Αν αλλάζει το joystick (εννοώ μόνο το καπελάκι μόνο και όχι η πλακέτα) για λόγους αισθητικής (π.χ. χρώμα) τότε κακώς πληρώνουμε τις 50άρες και κακώς δε μας το φτιάχνουν. Πάντως μιας και μου ξαναβγήκε σήμερα, πέρασα από τη Νόκια να ρωτήσω τι παίζει. Μου είπαν κι εμένα για 44 € και ότι πρέπει να αλλαχτεί όλο το σύστημα. Σκέφτηκα ότι αφού έτσι κι αλλιώς χαμένος είμαι (είναι από τα πρώτα που αγοράστηκαν με αρκετά σημάδια φθοράς) θα κάνω μια προσπάθεια μόνος μου. Έσταξα λοιπόν μια σταγονίτσα logo και το κράτησα ανάποδα για να μην πάει μέσα στο μηχανισμό. Παρόλα αυτά όμως φαίνεται πως τα κατάφερε και μπήκε μέσα λιγάκι. Τώρα έχει σκληρύνει και κολλάει μερικές φορές (δεν έχει επαναφορά). Μετά από κάμποση χρήση όμως έδειξε σημάδια βελτίωσης. Ίδωμεν. Αν δε στρώσει, πάει για service. Αν το κάνει πού και πού, δε χάλασε ο κόσμος, θα το κρατήσω έτσι. Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madcorny Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Υ.Γ 1 Η εγγύση των εταιριών είναι διεθνής??Αν το πάω δηλαδή στο service της nokia υπάρχει περίπτωση να το φτιάξει με την εγγύηση? Για να ίσχυε η εγγύηση έπρεπε να είναι αγορασμένο από χώρα εντός ΕΕ. Αμα θες να φτιαχτεί στην εγγύηση... πήγαινέ το στο Dubai!:cry: :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Χθες ανοιξα το κινητο μου και σκουπισα την οθονη απο μεσα γιατι ειχε πιασει σκονη, Η μπροστινη προσοψη βγαινει σχετικα ευκολα και οποιος εχει το ειδιο προβλημα ας το κανει αφοβα.. :) Αυτο που με προβληματισε ειναι πως επανω στην οθονη του κινητου περιπου στην μεση εχει κανει η οθονη μικρες τρυπες οι οποιες δεν ειναι ορατες οταν το κινητο εχει την προσοψη. Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο στο κινητο του? πως μπορει να εγειναν? :confused: http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Χθες ανοιξα το κινητο μου και σκουπισα την οθονη απο μεσα γιατι ειχε πιασει σκονη, Η μπροστινη προσοψη βγαινει σχετικα ευκολα και οποιος εχει το ειδιο προβλημα ας το κανει αφοβα.. :) Αυτο που με προβληματισε ειναι πως επανω στην οθονη του κινητου περιπου στην μεση εχει κανει η οθονη μικρες τρυπες οι οποιες δεν ειναι ορατες οταν το κινητο εχει την προσοψη. Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο στο κινητο του? πως μπορει να εγειναν? :confused: Το εχεις παει ποτε για service ? Αν μπορεις ,βγαλε καμμια φωτο να το δουμε και εμεις .. [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iannis Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Αν αλλάζει το joystick (εννοώ μόνο το καπελάκι μόνο και όχι η πλακέτα) για λόγους αισθητικής (π.χ. χρώμα) τότε κακώς πληρώνουμε τις 50άρες και κακώς δε μας το φτιάχνουν. Πάντως μιας και μου ξαναβγήκε σήμερα, πέρασα από τη Νόκια να ρωτήσω τι παίζει. Μου είπαν κι εμένα για 44 € και ότι πρέπει να αλλαχτεί όλο το σύστημα. Σκέφτηκα ότι αφού έτσι κι αλλιώς χαμένος είμαι (είναι από τα πρώτα που αγοράστηκαν με αρκετά σημάδια φθοράς) θα κάνω μια προσπάθεια μόνος μου. Έσταξα λοιπόν μια σταγονίτσα logo και το κράτησα ανάποδα για να μην πάει μέσα στο μηχανισμό. Παρόλα αυτά όμως φαίνεται πως τα κατάφερε και μπήκε μέσα λιγάκι. Τώρα έχει σκληρύνει και κολλάει μερικές φορές (δεν έχει επαναφορά). Μετά από κάμποση χρήση όμως έδειξε σημάδια βελτίωσης. Ίδωμεν. Αν δε στρώσει, πάει για service. Αν το κάνει πού και πού, δε χάλασε ο κόσμος, θα το κρατήσω έτσι. και σε μενα εφυγε το καπελακι του joy-stick Το τηλ εχει 2 χρονια εγγυηση και το ειχα 1,5 Μου αλαξαν ολο το συστημα απο μεσα δωρεαν Επανερχομαι στο θεμα του software update προγραμματος Η γυναικα μου πηρε το ΜΕ αλλα και στο δικο της ενω βρισκει νεοτερη εκδοση το κουμπι Update ειναι ανενεργό οπως και στη περιπτωση του δικού μου Ν73. καμια ιδεα??? ps. sorry για το διπλό ποστ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Χθες ανοιξα το κινητο μου και σκουπισα την οθονη απο μεσα γιατι ειχε πιασει σκονη, Η μπροστινη προσοψη βγαινει σχετικα ευκολα και οποιος εχει το ειδιο προβλημα ας το κανει αφοβα.. :) Αυτο που με προβληματισε ειναι πως επανω στην οθονη του κινητου περιπου στην μεση εχει κανει η οθονη μικρες τρυπες οι οποιες δεν ειναι ορατες οταν το κινητο εχει την προσοψη. Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο στο κινητο του? πως μπορει να εγειναν? :confused: To κυκλοφορείς στην τσέπη ή στην κωλότσεπη άνευ θήκης ;;;:shifty: http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Για το joystick η προσωπική μου γνώμη είναι ότι η Νοκια στο συγκεκριμένο θέμα είναι απαράδεκτη. Το έχει συνδέσει με την πλακέτα του πληκτρολογίου (η οποία έχει ενσωματωμένη και την θέσει που μπαίνει η memory cart) με τέτοιο τρόπο ώστε να αναγκάζεσαι να το αλλάζεις όλο και να πληρώνεις τα 40 ή 47 ευρώ. Θα μπορούσε ακόμα και τώρα να το κάνει να αφαιρείται μόνο του. http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Το εχεις παει ποτε για service ? Αν μπορεις ,βγαλε καμμια φωτο να το δουμε και εμεις .. To κυκλοφορείς στην τσέπη ή στην κωλότσεπη άνευ θήκης ;;;:shifty: 3 φοτο που τραβηξα απο Ν76 την οθονη μου, πιο καθαρα δεν γεινετε να φανει. Ειναι εκεινες η ασπρες τρυπες: http://img225.imageshack.us/img225/3307/05112007009wh7.th.jpg http://img488.imageshack.us/img488/4172/05112007011cv9.th.jpg http://img488.imageshack.us/img488/8382/05112007015as9.th.jpg Η αληθεια ειναι πως δεν εχω θηκη στο κινητο μου αλλα αυτο που παρατηρησα πιο πριν ειναι πως εαν πατησουμε το κεντρο του τζαμιου της προσοψης αυτο βυθιζετε προς τα μεσα (πολη πιθανο να συμβαινει και οταν πατιεται μεσα στην τσεπη...). Μπορει να ειναι ετσι και τα δικα σας τα κινητα. Προς το παρων το προβλημα αυτο δεν ειναι ορατο γιατι πρεπει να βγαλει καποιος την προσοψη για να το διακρινει αλλα στο μελον μπορει να αρχισει να γινετε εντονοτερο.. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iannis Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 3 φοτο που τραβηξα απο Ν76 την οθονη μου, πιο καθαρα δεν γεινετε να φανει. Ειναι εκεινες η ασπρες τρυπες: http://img225.imageshack.us/img225/3307/05112007009wh7.th.jpg http://img488.imageshack.us/img488/4172/05112007011cv9.th.jpg http://img488.imageshack.us/img488/8382/05112007015as9.th.jpg Η αληθεια ειναι πως δεν εχω θηκη στο κινητο μου αλλα αυτο που παρατηρησα πιο πριν ειναι πως εαν πατησουμε το κεντρο του τζαμιου της προσοψης αυτο βυθιζετε προς τα μεσα (πολη πιθανο να συμβαινει και οταν πατιεται μεσα στην τσεπη...). Μπορει να ειναι ετσι και τα δικα σας τα κινητα. Προς το παρων το προβλημα αυτο δεν ειναι ορατο γιατι πρεπει να βγαλει καποιος την προσοψη για να το διακρινει αλλα στο μελον μπορει να αρχισει να γινετε εντονοτερο.. Tι ειναι το κινητο να το χωνεις ετσι χυμα στη τσεπη Κέρμα? Παρε μια θήκη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Το εχεις παει ποτε για service ? Αν μπορεις ,βγαλε καμμια φωτο να το δουμε και εμεις .. Το είχα 10 μέρες μετά που το πήρα και μου είχαν αλλάξει το δέκτη γιατί είχε πρόβλημα. Μετά από κανένα χρόνο το ξαναπήγα για καθάρισμα της οθόνης (το έκαναν δωρεάν). Παίζει ρόλο αυτό; Ίσως κάνω μια προσπάθεια μπας και το κάνουν τσάμπα λόγω εγγύησης. Το ότι το κόλλησα λιγάκι, κανονικά δεν πρέπει να παίζει ρόλο αφού έτσι κι αλλιώς θα αλλαζόταν όπως μου είπαν ... λέω εγώ τώρα...:confused: Να σου πω την αλήθεια την είχα ξεχάσει την εγγύηση εντελώς γιατί πέρασε πάνω από χρόνος από τότε που το πήρα. Πρέπει να το είχα πάρει Αύγουστο. Οι φθορές είναι μικρές αλλά αν επιμείνουν ότι οφείλονται σε κακή χρήση κτλ. δε βγάζω άκρη. Αυτό που με κάνει να μην είμαι αισιόδοξος είναι ότι δεν υπάρχει ακόμα Ν73 που να μην το καλύπτει η εγγύηση (δεν πέρασε ενάμισης χρόνος από την κυκλοφορία του) οπότε αν ήταν καλοπροαίρετοι θα μου το έλεγαν ότι καλύπτεται. To κυκλοφορείς στην τσέπη ή στην κωλότσεπη άνευ θήκης ;;;:shifty: Στην τσέπη, άνευ θήκης. Δεν τις μπορώ τις θήκες. Και μερικές φορές κάνει παρέα στα κέρματα γιατί από την άλλη έχω τα κλειδιά! :O Η αλήθεια είναι ότι εκείνο το βράδυ στριμώχτηκε άγρια γιατί κάπως είχε κάτσει στραβά στην τσέπη και είχα και μια κιθάρα ακουμπισμένη πάνω του για 4-5 ώρες. :O Αν μου ξανατύχαινε πάντως, πιστεύω θα τα κατάφερνα καλύτερα. Ήθελε το ελάχιστο δυνατό κόλλα. Έπρεπε να βάλω με τη μύτη μιας καρφίτσας. Η οδοντογλυφίδα είναι πολύ. Πάλι καλά που το κούμπωσα με το κουμπί προς τα κάτω για να μη χυθεί μέσα, αλλιώς τώρα θα ήταν μασίφ. EDIT: Sorry παιδιά, βιάστηκα, διάβασα βιαστικά και νόμισα ότι οι ερωτήσεις απευθυνόταν σ' εμένα. Δεν το πρόσεξα. :O :O Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XL_31 Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 παιδια εχω ενα προβλημα με το κινητο μου(νοκια ν73με). οταν το χτυπαω ελαφρα πανω αριστερα,σβηνει.εκανα update δυο φορες ως τωρα και το προβλημα αντιμετωπιστηκε προσωρινα. το πηγα στο servise του Γερμανου και μου ειπαν πως δεν εχει τιποτα. τι μπορει να φταιει; ειναι πολυ ενοχλητικο αφου σβηνει μεσα στην τσεπη και μπορει να χασω πολυτιμες κλεισεις. εκτος αυτου, ειναι πολυ χρονοβορα η ενεργοποιηση του τηλεφωνου! ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Γνωρίζετε αν αυτή κάνει για το Ν73; http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=125665 [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickbet Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 παιδια εχω ενα προβλημα με το κινητο μου(νοκια ν73με). οταν το χτυπαω ελαφρα πανω αριστερα,σβηνει.εκανα update δυο φορες ως τωρα και το προβλημα αντιμετωπιστηκε προσωρινα. το πηγα στο servise του Γερμανου και μου ειπαν πως δεν εχει τιποτα. τι μπορει να φταιει; ειναι πολυ ενοχλητικο αφου σβηνει μεσα στην τσεπη και μπορει να χασω πολυτιμες κλεισεις. εκτος αυτου, ειναι πολυ χρονοβορα η ενεργοποιηση του τηλεφωνου! ευχαριστω Ακριβώς το ίδιο έχει και το δικό μου.Πριν λίγο το πήγα στη νοκια και μου είπε να τον πάρω τηλ αύριο.Οταν μάθω θα σου πω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosant Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Με μετρια χρηση (ομιλια 15 λεπτα, 1-2 SMS, 30 λεπτα MP3, BT on για 1 ωρα), ποση ειναι η αυτονομια του περιπου; Ευχαριστω Κανεις ρε παιδια;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Δεν κάνω παρόμοια χρήση αλλά το υπολογίζω στις 3 μέρες τουλάχιστον. Νομίζω ότι το πιο ενεργοβόρο κομμάτι είναι η οθόνη. Ας απαντήσει όμως κανένας πιο έμπειρος. Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Tι ειναι το κινητο να το χωνεις ετσι χυμα στη τσεπη Κέρμα? Παρε μια θήκη Η φοτο που ανεβασα ειναι απο την εσωτερικη οθονη του κινητου αφου εχω βγαλει την προσοψη δεν ειναι η εξωτερικη οθονη της προσοψης που βλεπουμε. Για αυτο νομιζω οτι ευθυνεται η πιεση που δεχετε η προσοψη (π.χ. οταν ειναι στην τσεπη μας και ακουμπαει με την εσωτερικη οθονη). Εαν το κινητο σου δεχετε πιεσεις μεσα στην τσεπη ανεξαρτητος εαν εχεις θηκη η οχι και το εχεις αρκετο καιρο πολυ πιθανο να ειναι και το δικο σου ετσι.. :) @leftezi σαν και εμενα και εσυ :p εχεις ολλες της θηκες σε ολα τα χρωματα :lol: http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Καλησπερα σε ολους και παλι :D Μια ερωτηση οσον αφορα το Update... Ειμαι "φοβισμενος" απο το 6630 μου το οποιο το ειχα δωσει στη Nokia για Firmware Update και τελικα το "νεκρωσε" το κινητακι μου :( Βεβαια "καθε εμποδιο για καλο" λενε, αφου το παραπανω συμβαν σταθηκε αφορμη να αγορασω το N73 Music Edition το οποιο το λατρεψα απο την 1η μερα ! :) Το προβλημα μου ειναι οτι θελω να αποφυγω οσο το δυνατον το Update (καταλαβαινετε γιατι) αλλα το Firmware μου ειναι ολιγον τι παλιο: V 3.0705.1.0.31 26-01-2007 RM-133 © Nokia N73 (07) Να τονισω οτι μεχρι στιγμης δεν μου εχει κανει ουτε 1 restart παρολο που το εχω ταλαιπωρησει αρκετα με εφαρμογες, παιχνιδια και γενικοτερα παρα πολλες δοκιμες ! Μου φαινεται πολυ σταθερο αλλα με εχει προβληματισει η ποιοτητα των φωτογραφιων του :confused: Κατα τη γνωμη σας, αξιζει να ρισκαρω το Update; Θα διορθωθει κατι με την ποιοτητα των ληψεων φωτογραφιων ή δεν αξιζει και ισως ειναι καλυτερα να περιμενω για καποιο αλλο μελλοντικο update που να τονιζει την βελτιωση αυτη στο Fix Log; Α ! Και να σας πω οτι εχω την εντυπωση οτι το κινητο ειναι παραεισαγωγη αρα και το update θα εχει ως αποτελεσμα να χασω τα ελληνικα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts