Jump to content

[Επίσημο] Nokia N73 - Μέρος Ι

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Thanks a lot!:D

Έκανα το πρώτο.

Φτάνοντας στην σελ. 77 του παρόντος thread και βλέποντας τα σχετικά με την δυνατότητα αναβάθμισης από εμάς τους ίδιους, θα δοκιμάσω μόνος μου αύριο να κάνω την αναβάθμιση και ο Θεός βοηθός!

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βασικά αυτό που με "καίει" δεν είναι τόσο τα sms όσο οι επαφές του τηλεφωνικού καταλόγου.

Σ'ευχαριστώ όμως.:)

Μήπως έχει κανείς άλλος καμιά ιδέα;:worry:

Αν έχεις τις επαφές σου καταχωρημένες σε ομάδες και έχεις και μικρογραφίες (φωτό) σε κάθε επαφή, αυτά τα στοιχεία δεν σώζονται με κανένα από τα παραπάνω backup (μέχρι χτες τουλάχιστον, δεν ξέρω αν η καινούργια έκδοση του PC Suite τα καταφέρνει).

Γι' αυτό το σκοπό μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα Contacts Transfer, θα το βρεις εδώ:

xxxxxxxxxxxxxxxx

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Αν έχεις τις επαφές σου καταχωρημένες σε ομάδες και έχεις και μικρογραφίες (φωτό) σε κάθε επαφή, αυτά τα στοιχεία δεν σώζονται με κανένα από τα παραπάνω backup (μέχρι χτες τουλάχιστον, δεν ξέρω αν η καινούργια έκδοση του PC Suite τα καταφέρνει).

Γι' αυτό το σκοπό μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα Contacts Transfer, θα το βρεις εδώ:

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Αυτό το πρόγραμμα δεν είναι για μεταφορά από ένα τηλέφωνο σε άλλο;

Πιστεύω ότι αξίζει. Βέβαια δε γνωρίζω τις ανάγκες σου. Αυτοί που σου λένε να κοιτάξεις κάπου αλλού ίσως να τις γνωρίζουν καλύτερα. Δηλ. ποια πράγματα έχουν βαρύνουσα σημασία για σένα. Αν έλεγες πού "αλλού" σου λένε να κοιτάξεις, ίσως μπορούσαμε να βοηθήσουμε περισσότερο.

Μου ελεγαν να κοιταξω σε sony ericsson. Αλλα εχω κακη εμπειρια, οποτε μαλλον στο Ν73 θα καταληξω.

• ΝΑ αγορασω το ΜΕ η το απλο?

• υπαρχει πιθανοτητα να παθει καποιο προβλημα το απλο κατα την μετατροπη του σε ΜΕ?

• Το ΜΕ το μονο που προσφερει παραπανω ειναι o music player??

Παντως οι αναγκες μου ειναι αυτες που θα ηθελε ο καθε χρηστης S60 smartphone

CURRENT DEVICES: ONEPLUS 3 64GB, Nexus 5X 32GB, iPad 2, Macbook Pro 13'' (Early 2015)

κανενα προγραμμα για να κραταει το φλας μονο του ανοικτο υπαρχει?αν ξερει κανενας φιλος σελιδα που ειναι ας μου πει..ευχαριστω
[sIGPIC][/sIGPIC]

κανενα προγραμμα για να κραταει το φλας μονο του ανοικτο υπαρχει?αν ξερει κανενας φιλος σελιδα που ειναι ας μου πει..ευχαριστω

Απο οτι ειχα διαβασει και να υπαρχει, καλο ειναι να μην το χρησιμοποιουμε γιατι υπαρχει περιπτωση να καει το φλας...

s21 ultra 256

Μου ελεγαν να κοιταξω σε sony ericsson. Αλλα εχω κακη εμπειρια, οποτε μαλλον στο Ν73 θα καταληξω.

• υπαρχει πιθανοτητα να παθει καποιο προβλημα το απλο κατα την μετατροπη του σε ΜΕ?

Αν σου αρέσει περισσότερο σε μαύρο χρώμα και χρειάζεσαι τη μεγάλη κάρτα μνήμης, τότε πάρε το Ν73 ΜΕ

Πρόβλημα από μετατροπή απλού σε ΜΕ δεν θα έχεις

Προσφέρει και κάρτα μνήμης 2GB αν δεν κάνω λάθος στη χωρητικότητα. Όμως έχει παρατηρηθεί πως η αυτονομία μειώθηκε σε σχέση με το απλό Ν73 κι επίσης χάνεις τις προγραμματιζόμενες συντομεύσεις στο ειδικό πλήκτρο πάνω από το "C".

* Όσο για προγράμματα "φακού", όποιος ενδιαφέρεται, ας μου στείλει pm...

Αυτό το πρόγραμμα δεν είναι για μεταφορά από ένα τηλέφωνο σε άλλο;

Ναι. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να εγκαταστήσεις την εφαρμογή και στα δυο τηλέφωνα. Στο ένα για να δημιουργήσεις το αρχείο backup και στο άλλο για να επαναφορά του backup.

Αλλά αυτό μπορείς να το κάνεις και στο ίδιο τηλέφωνο. Δημιουργείς το αρχείο backup, το αποθηκεύεις κάπου (π.χ. στο pc σου), κάνεις το φορμάτ σου, εγκαθιστάς πάλι το πρόγραμμα και κάνεις επαναφορά του backup που έχεις αποθηκευμένο. Το καλό είναι ότι δε χάνονται ομάδες και μικρογραφίες εικόνων από τις επαφές.

• Αν ακούς πολύ μουσική πάρε το ΜΕ

• Το έχουν κάνει τόσοι και δεν έπαθε τίποτε.

• Ναι, και το χρώμα (μαύρο) συν μια κάρτα 512 νομίζω. Αλλά προσφέρει και "παρακάτω": χάνεις τις 3 συντομεύσεις από το πλήκτρο multimedia γιατί θα ανοίγει μόνο τον player.

EDIT: Αυτό με την κάρτα, ψάξτο, τώρα είδα το μήνυμα του OculatusAbis που λέει για 2GB.

Εκτός από το S60Spot on είναι και το NTorch Lite

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Ναι. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να εγκαταστήσεις την εφαρμογή και στα δυο τηλέφωνα. Στο ένα για να δημιουργήσεις το αρχείο backup και στο άλλο για να επαναφορά του backup.

Αλλά αυτό μπορείς να το κάνεις και στο ίδιο τηλέφωνο. Δημιουργείς το αρχείο backup, το αποθηκεύεις κάπου (π.χ. στο pc σου), κάνεις το φορμάτ σου, εγκαθιστάς πάλι το πρόγραμμα και κάνεις επαναφορά του backup που έχεις αποθηκευμένο. Το καλό είναι ότι δε χάνονται ομάδες και μικρογραφίες εικόνων από τις επαφές.

Α, ο.κ τότε. Thanks!:)

Κάτι άλλο, επειδή το φόρτωσα με πάρα πολλά themes και θέλω να σβήσω μερικά, προσπάθησα αλλά δεν γίνεται από την διαχείρηση εφαρμογών. Εκεί δεν τα εμφανίζει καν.

Τι μπορώ να κάνω;

Στο 6680 μου γινόταν:(

Κάτι άλλο, επειδή το φόρτωσα με πάρα πολλά themes και θέλω να σβήσω μερικά, προσπάθησα αλλά δεν γίνεται από την διαχείρηση εφαρμογών. Εκεί δεν τα εμφανίζει καν.

Τι μπορώ να κάνω;

Στο 6680 μου γινόταν:(

Check this

Πως μπορώ να διαγράψω θέματα που έχουν εγκατασταθεί, αλλά δεν εμφανίζονται στη «διαχείριση εφαρμογών»;

Απάντηση: Κατευθείαν από την κάρτα μνήμης (μέσω Card Reader ή σύνδεσης USB με Η/Υ για μεταφορά δεδομένων, μεταβαίνετε στο φάκελο private > 10207114 > import. Είναι κρυφός φάκελος, οπότε θα πρέπει να έχετε επιλέξει στα Windows την εμφάνιση των... κρυφών αρχείων.

Δεύτερη απάντηση: Κάποιοι αναφέρουν ότι θα πρέπει να επέμβετε και σε ένα ακόμη σημείο. Συγκεκριμένα, να διαγράψετε τα σχετικά αρχεία από το φάκελο sys\install\sisregistry\a0000eb\

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1310384#post1310384

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Check this

Πως μπορώ να διαγράψω θέματα που έχουν εγκατασταθεί, αλλά δεν εμφανίζονται στη «διαχείριση εφαρμογών»;

Απάντηση: Κατευθείαν από την κάρτα μνήμης (μέσω Card Reader ή σύνδεσης USB με Η/Υ για μεταφορά δεδομένων, μεταβαίνετε στο φάκελο private > 10207114 > import. Είναι κρυφός φάκελος, οπότε θα πρέπει να έχετε επιλέξει στα Windows την εμφάνιση των... κρυφών αρχείων.

Δεύτερη απάντηση: Κάποιοι αναφέρουν ότι θα πρέπει να επέμβετε και σε ένα ακόμη σημείο. Συγκεκριμένα, να διαγράψετε τα σχετικά αρχεία από το φάκελο sys\install\sisregistry\a0000eb\

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1310384#post1310384

Μιχάλη σε ευχαριστώ πολύ! :D

Αν και θα περίμενα από ένα τέτοιο κινητό να ήταν κάτι πιο απλό...

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

εχω ενα προβλημα με το n73, το εχω μετατρεψει σε ME (δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο) μερικες -δοκιμασμενες- εφαρμογες οταν παω να τις κανω εγκατασταση ενώ αρχίζει κανονικά, μετά από 2 3 οκ που παταω καποια στιγμη κολλάει και μου βγάζει μνμ "σφάλμα ενημέρωσης". εχω δοκιμασει πολλα restart, και το μηχανημα δε σκαμπαζει,οποιαδηποτε ιδεα/βοήθεια θα ηταν χρησιμη...thx προκαταβολικά

Πριν το κανεις αναβαθμιση αυτες οι εφαρμογες εκαναν εγκατασταση στο κινητο σου? :)

Τελικά τα μεγάλα αρχεία ανοίγουν από το pdf+. Ευτυχώς γιατί νόμιζα πως είχε πρόβλημα το τηλέφωνο :heat: Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου :)

Ειλικρινά τώρα.

Μπορείτε να διαβάσετε pdf ευκολα στο στο Ν73?

Εϊναι πολύ μικρά και πρέπει να πηγαινοφέρνεις δεξιά αριστερά τη σελίδα για να το διαβάζεις. Μπας και το pdf+ τα φέρνει στο μέγεθος της οθόνης και τα κάνει πιο ευκολοδιάβαστα?

baxy?

gianpithio Ευχαριστώ πολύ!:)

Α, ρε Nokia... ένα απλό πράγμα το κάνουν τόσο δύσκολο...:X

με το που το πηρα εκανα αναβαθμιση οποτε δεν ξερω τι παιζει.απο εκει που τις κατεβασα ομως λεγανε ολα οκ λειτουργει κτλ, να ανεβασω μια να μου πειτε αν δουλευει σε εσας?

Ανεβασε μια να την δοκιμασουμε :)

εχω ενα προβλημα με το n73, το εχω μετατρεψει σε ME (δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο) μερικες -δοκιμασμενες- εφαρμογες οταν παω να τις κανω εγκατασταση ενώ αρχίζει κανονικά, μετά από 2 3 οκ που παταω καποια στιγμη κολλάει και μου βγάζει μνμ "σφάλμα ενημέρωσης". εχω δοκιμασει πολλα restart, και το μηχανημα δε σκαμπαζει,οποιαδηποτε ιδεα/βοήθεια θα ηταν χρησιμη...thx προκαταβολικά

Μηπως δοκιμαζεις να εγκαταστησεις νεοτερες εκδοσεις των εφαρμογων

που εχεις ηδη εγκατεστημενες ?

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

οχι, δεν ειναι εφαρμογες ποθ εχω ηδη, εξαλλου αμα ηταν ετσι θα με ρωταγε για αντικατασταση :/ οριστε ενα font το οποιο μου εχει σπασει τα νευρα

(βαζω λινκ γιατι ειναι μεγαλο το μεγεθος για το site xxxxxxxxxxxxxxxxxx thx...

Σε εμενα το αρχειο font1 εκανε κανονικα εγκατασταση αλλα δεν αλαξε η γραμματοσειρα στο κινητο μου, αν θελεις να αλαξεις την γραμματοσειρα μπορεις να κανεις αυτο

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1811550#post1811550

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1812212#post1812212

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1811550#post1811550

και μετονομασετες οπως ειναι τα ονοματα των Fonts στο z:\resource\Fonts\:)

Το προβλημα που αναφερεις πιο επανο σου το εκανε και σε καποια εφαρμογη η μονο σε αυτα τα font??

μου το εχει κανει και σε αλλες αλλα το προσπερνουσα,ειναι πιθανον να φταιει το γεγονος οτι εκανα τη μετατροπη σε ME πριν βαλω στο κινητο memory card (εκανα τη μετατροπη αμεσως μετα τη φορτιση και την επομενη μερα αγορασα καρτα μνημης) καπου διαβασα οτι πρεπει να κανεις format στην καρτα πριν αλλιως σου βγαζει προβληματα με εφαρμογες.format μυριζει...

p.s ευχαριστω πολυ για την υπερ αμεση αντιδραση και το ενδιαφερον επι του θεματος grats team

p.s2 αν ξερει κανεις , με format θα σιαξει η πρεπει να κανς παλι κανα firmware update...

Καλησπερα ειμαι νεος χρηστης ενος Ν73 ,(και πρωην ενος 7610)απο την πρωτη μου επαφη με το τηλεφωνο διαπιστωσα (οπως εχουν ειπωθει και παρακατω)μερικες καγκουριες που εχουν κανει αυτοι στη ΝΟΚΙΑ.Μια απ'αυτες αυτη η γ@μη....νη εκθεση του που σπαει νευρα(σε σχεση τουλαχιστων με του 7610),ο λογος φυσικα για το τουρλουμπουκι που κανει τις εικονες με τα βιντεο.Και ρωταω υπαρχει καποιος τροπος και αν οχι,τουλαχιστων καποιο προγραμματακι μου σωνει καπως την κατασταση,μετα απο τοσο καιρο κυκλοφοριας δεν εχει βγει τιποτα??

Επισης το δευτερο που παρατηρησα,ειναι οτι οταν βρισκομε στο bluetooth και παταω το "ΝΟ" αντι να μου "βαλει"την εφαρμογη του bluetooth στο προσκηνιο,αυτο την κλεινει τελειως!!Τι γινετε εδω ρε παιδια??

Και τελος εχει βγει κανα προγραμματακι για τις υπερυθρες που το κανει τηλεκοντρολ??

Κατα τ 'αλλα το τηλεφωνακι ειναι φοβερο.Ευχαριστω

μου το εχει κανει και σε αλλες αλλα το προσπερνουσα,ειναι πιθανον να φταιει το γεγονος οτι εκανα τη μετατροπη σε ME πριν βαλω στο κινητο memory card (εκανα τη μετατροπη αμεσως μετα τη φορτιση και την επομενη μερα αγορασα καρτα μνημης) καπου διαβασα οτι πρεπει να κανεις format στην καρτα πριν αλλιως σου βγαζει προβληματα με εφαρμογες.format μυριζει...

p.s ευχαριστω πολυ για την υπερ αμεση αντιδραση και το ενδιαφερον επι του θεματος grats team

p.s2 αν ξερει κανεις , με format θα σιαξει η πρεπει να κανς παλι κανα firmware update...

καθε φορα που πρεπει να πατησεις "ναι" για να συνεχισει η εγκατασταση, περιμενε λιγα δευτερολεπτα πριν το πατησεις. καποιος ειχε πει οτι εφταιγε αυτο σε ενα παρομοιο προβλημα, δυστυχως δε θυμαμαι τι και πως...:cool:

Καλησπερα ειμαι νεος χρηστης ενος Ν73 ,(και πρωην ενος 7610)απο την πρωτη μου επαφη με το τηλεφωνο διαπιστωσα (οπως εχουν ειπωθει και παρακατω)μερικες καγκουριες που εχουν κανει αυτοι στη ΝΟΚΙΑ.Μια απ'αυτες αυτη η γ@μη....νη εκθεση του που σπαει νευρα(σε σχεση τουλαχιστων με του 7610),ο λογος φυσικα για το τουρλουμπουκι που κανει τις εικονες με τα βιντεο.Και ρωταω υπαρχει καποιος τροπος και αν οχι,τουλαχιστων καποιο προγραμματακι μου σωνει καπως την κατασταση,μετα απο τοσο καιρο κυκλοφοριας δεν εχει βγει τιποτα??

Επισης το δευτερο που παρατηρησα,ειναι οτι οταν βρισκομε στο bluetooth και παταω το "ΝΟ" αντι να μου "βαλει"την εφαρμογη του bluetooth στο προσκηνιο,αυτο την κλεινει τελειως!!Τι γινετε εδω ρε παιδια??

Και τελος εχει βγει κανα προγραμματακι για τις υπερυθρες που το κανει τηλεκοντρολ??

Κατα τ 'αλλα το τηλεφωνακι ειναι φοβερο.Ευχαριστω

εχουν απαντηθει οι ερωτησεις σου απειρες φορες.

ετσι ειναι η εκθεση, δεν αλλαζει.

για φωτο υπαρχει το resco photo viewer.

για βιντεο υπαρχουν οι file managers.

απο την εποχη του Ν70, οταν πατας "ΝΟ" οι εφαρμογες κλεινουν και δε μενουν ανοιχτες, οπως στα περισσοτερα νορμαλ τηλεφωνα. μπορεις να πατησεις δυο φορες το μενου για να σε βγαλει στην οθονη αναμονης.

διαβασε και το μανουαλ αν θες για παρομοιες πληροφοριες.

οχι...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...