frastgr Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 όποιος έχει το απλό Ν73 και δεν έχει κάνει την νέα αναβάθμιση, να την κάνει διότι διαπίστωσα μετά από μια ημέρα χρήσης, τρομερή αύξηση της ταχύτητας και μεγαλύτερη σταθερότητα λογισμικού.Πριν είχα την ΜΕ έκδοση στο απλό Ν73 και η νέα αναβάθμιση είναι πολύ καλύτερη στα παραπάνω που αναφέρθηκα. frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 ρε παιδια οσοι κανατε την τελευταια αναβαθμιση,αργει να σβησει ο φωτισμος στο τηλεφωνο? Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelsus77 Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Το θέμα είναι πολύ μεγάλο για να ψάξω λεπτομερώς αν έχει αναφερθεί το ζήτημα της έντασης των ακουστικών στο Ν73 ΜΕ αλλά έχω να μοιραστώ μαζί σας εναν απολαυστικό Γολγοθά... Αγόρασα το Ν73 ΜΕ από Vodafone στις 05/01/07 λόγω καλής επιδότησης και είμαι γενικά ενθουσιασμένος αλλά τα ακουστικά μου φάνηκαν μάπα.... :confused: 1) Παίρνω εξυπηρέτηση πελατών Nokia και αναφέρω ότι τα παρεχόμενα μεσα στη συσκευασία ακουστικά HS-28 ακούγονται χαμηλά ακόμα και αν αλλάξει κανείς τα equalizer. Μου λένε ότι σύμφωνα με το σύστημά τους αυτά δεν είναι καν συμβατά ακουστικά με τη συγκεκριμένη έκδοση και μου αραδιάζουν τουλάχιστον 5 διαφορετικά μοντέλα που είναι συμβατά... (Το πακέτο συσκευασίας αγοράστηκε σφραγισμένο και είχε τα HS-28 με αντάπτορα AD-41 ενώ στο βιβλιαράκι του περιγράφονται τα HS-20 που είναι in-ear με τον ίδιο αντάπτορα) :( 2) Η Vodafone στην αναφορά του θέματος μου είπε να πάω τη συσκευασία στο κατάστημα για να κάνουν έλεγχο ενώ φυσικά δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν αν θα πάρω το τηλεφωνάκι μου την ίδια ώρα μιας και αυτό που ζητάω δεν είναι κάτι που απαιτεί αποστολή στην αντιπροσωπεία (πράγμα αδύνατο γιατί δεν μπορώ να μείνω χωρίς τηλέφωνο ενώ το μόνο που θέλω είναι να αλλάξω ακουστικό!!!) :mad: 3) Απευθύνομαι ξανά στη Nokia και μου δίνουν το τηλέφωνο των κεντρικών όπου εκεί μου λένε πως τα HS-28 είναι όντως αυτά που πρέπει για τη συσκευή μου αλλά στην ερώτησή μου αν μπορώ να πάω σε ένα κατάστημα για να συγκρίνω κάποιο άλλο ίδιου μοντέλου για να δώ αν είναι ελαττωματικό αυτό που έχω ανακαλύπτω ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα πουθενά γιατί είναι λέει καινούργια...!!! :X 4) Αν πάτε ωστόσο στα Παρελκόμενα θα παρατηρήσετε ότι το συγκεκριμένο σετ με άλλον αντάπτορα (AD-36) είναι συμβατό μόνο με το Ν91 ενώ για το Ν73 αναφέρονται μόνο τα HS-20 με τον AD-41. Στα ευρωπαϊκά όμως Accessories δεν θα βρείτε πουθενά το συνδυασμό HS-28 και AD-36 ούτε καν για το Ν91 λες και έχουν αποσυρθεί.... :angry: :angry: :angry: Μήπως ο συνδυασμός ακουστικών και αντάπτορα που παρέχονται στη συσκευασία του Ν73 ΜΕ τουλάχιστον για την Ελλάδα είναι λάθος???? Έχει κανείς βρεί κάποια αξιοπρεπή ακουστικά για τον αντάπτορα AD-41 που έχει 3,5mm jack και ας μην είναι Nokia που να έχουν έστω πιο αυξημένη ένταση ήχου για να κάνω καλύτερα χρήση της μουσικής???? Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να αυξηθεί η ένταση??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolajami Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 όποιος έχει το απλό Ν73 και δεν έχει κάνει την νέα αναβάθμιση, να την κάνει διότι διαπίστωσα μετά από μια ημέρα χρήσης, τρομερή αύξηση της ταχύτητας και μεγαλύτερη σταθερότητα λογισμικού.Πριν είχα την ΜΕ έκδοση στο απλό Ν73 και η νέα αναβάθμιση είναι πολύ καλύτερη στα παραπάνω που αναφέρθηκα. Γράψε για ποια έκδοση μιλάς... Fasten Your Seatbelt Dorothy Because Cansas is going Bye Bye Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loydcoyl Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Το θέμα είναι πολύ μεγάλο για να ψάξω λεπτομερώς αν έχει αναφερθεί το ζήτημα της έντασης των ακουστικών στο Ν73 ΜΕ αλλά έχω να μοιραστώ μαζί σας εναν απολαυστικό Γολγοθά... Αγόρασα το Ν73 ΜΕ από Vodafone στις 05/01/07 λόγω καλής επιδότησης και είμαι γενικά ενθουσιασμένος αλλά τα ακουστικά μου φάνηκαν μάπα.... :confused: 1) Παίρνω εξυπηρέτηση πελατών Nokia και αναφέρω ότι τα παρεχόμενα μεσα στη συσκευασία ακουστικά HS-28 ακούγονται χαμηλά ακόμα και αν αλλάξει κανείς τα equalizer. Μου λένε ότι σύμφωνα με το σύστημά τους αυτά δεν είναι καν συμβατά ακουστικά με τη συγκεκριμένη έκδοση και μου αραδιάζουν τουλάχιστον 5 διαφορετικά μοντέλα που είναι συμβατά... (Το πακέτο συσκευασίας αγοράστηκε σφραγισμένο και είχε τα HS-28 με αντάπτορα AD-41 ενώ στο βιβλιαράκι του περιγράφονται τα HS-20 που είναι in-ear με τον ίδιο αντάπτορα) :( 2) Η Vodafone στην αναφορά του θέματος μου είπε να πάω τη συσκευασία στο κατάστημα για να κάνουν έλεγχο ενώ φυσικά δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν αν θα πάρω το τηλεφωνάκι μου την ίδια ώρα μιας και αυτό που ζητάω δεν είναι κάτι που απαιτεί αποστολή στην αντιπροσωπεία (πράγμα αδύνατο γιατί δεν μπορώ να μείνω χωρίς τηλέφωνο ενώ το μόνο που θέλω είναι να αλλάξω ακουστικό!!!) :mad: 3) Απευθύνομαι ξανά στη Nokia και μου δίνουν το τηλέφωνο των κεντρικών όπου εκεί μου λένε πως τα HS-28 είναι όντως αυτά που πρέπει για τη συσκευή μου αλλά στην ερώτησή μου αν μπορώ να πάω σε ένα κατάστημα για να συγκρίνω κάποιο άλλο ίδιου μοντέλου για να δώ αν είναι ελαττωματικό αυτό που έχω ανακαλύπτω ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα πουθενά γιατί είναι λέει καινούργια...!!! :X 4) Αν πάτε ωστόσο στα Παρελκόμενα θα παρατηρήσετε ότι το συγκεκριμένο σετ με άλλον αντάπτορα (AD-36) είναι συμβατό μόνο με το Ν91 ενώ για το Ν73 αναφέρονται μόνο τα HS-20 με τον AD-41. Στα ευρωπαϊκά όμως Accessories δεν θα βρείτε πουθενά το συνδυασμό HS-28 και AD-36 ούτε καν για το Ν91 λες και έχουν αποσυρθεί.... :angry: :angry: :angry: Μήπως ο συνδυασμός ακουστικών και αντάπτορα που παρέχονται στη συσκευασία του Ν73 ΜΕ τουλάχιστον για την Ελλάδα είναι λάθος???? Έχει κανείς βρεί κάποια αξιοπρεπή ακουστικά για τον αντάπτορα AD-41 που έχει 3,5mm jack και ας μην είναι Nokia που να έχουν έστω πιο αυξημένη ένταση ήχου για να κάνω καλύτερα χρήση της μουσικής???? Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να αυξηθεί η ένταση??? Φιλε συμφωνω απολυτα μαζι σου.Η ενταση ειναι πολυ χαμηλη ΓΙΑ MUSIC EDITION!!!!!!!Αρε nokia παλι π@υτ@ν@ τα εκανες.Oσο για ακουστικα ξεχωριστα ειχε ανφερθει στο παρελθον σε καποιο thread αλλα δεν θυμαμαι που ακριβως.Αλλα κοιτα να σου πω.Ακουσα μουσικη απο καταστημα vodafone του w900 με "θυρια" ακουστικα.Τρομερη αποδοση αλλα και αυτο δεν ειχε πολυ δυνατη ενταση.Δοκιμασε να βαλεις τα ακουστικα του Ν73ΜΕ στο Ν70.Πολυ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΗ ΕΝΤΑΣΗ.Σε συγκριση με το 6270 εχουν την ιδια ενταση.Αλλα οταν βαλεις ισοσταθμιστη στο 6270 εχει ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΗ ΕΝΤΑΣΗ.Εβαλα πολλα εξτρα ακουστικα (3,5mm).Ολα εχαναν στα μπασα και αυξομειωναν τα πριμα και το αποτελεσμα απογοητευτικο.Ναι μεν δυνατοτερα αλλα χαλια ηχος χωρις μπασα.Δεν ξερω αν ειναι θεμα firmware ή hardware κινητου ή αν ειναι θεμα ακουστικων.Αν ειναι θεμα firware θα λυθει στο μελλον αλλα αν ειναι θεμα hardware βραστα.Παντως προσφατα ειδα ενα htc P3300 και επαθα πλακα απο τις μουσικες επιδοσεις.Μιλαμε για palm και εχει και ραδιο,gps k.a. Παντως τι να πω.Αν και εχει κρυστάλλινο ηχο και πολυ καλα μπασα χανει σε ενταση.Μου φαινεται θα καταληξουμε σε Apple iPhone;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XOTiC Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 σε περίπτωση που πάνω στην αναβαθμιση το pc αποφασίσει και κανει restart :mad: :mad: !@#!@#:mad: :mad: τι γίνεται; nokia shop? :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Restart, κακή επαφή (διακοπή) καλωδίου, διακοπή ρεύματος και όλα τα συναφή = Nokia Shop. Χτύπα ξύλο γιατί μόλις ετοιμάζομαι για αναβάθμιση. Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XOTiC Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 epidi skiliasa k ka8isa k ekana apanota update istera apo to restart eixa apotelesma telika na perasei to firmware k na ksanazontanepsei to kinito mou :D kolofardia ? esto. toulaxiston glitosa to shop :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Εφόσον άνοιγε το κινητό, θα τα κατάφερνες, το πρόβλημα είναι όταν δεν ανοίγει καθόλου (μετά από διακοπή κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης). Λοιπόν: Μόλις (πριν μερικές ώρες) αναβάθμισα κι εγώ το κινητό με το νέο firmware για το απλό Ν73 (v 3.0649.0.0.1) 30-11-2006 από το site της NOKIA. Υπ' όψιν σε όσους το έχουν κάνει ΜΕ και θέλουν να γυρίσουν στο απλό, τώρα είναι η ευκαιρία που η έκδοση του απλού είναι νεώτερη αυτής του ΜΕ. Όπως και την πρώτη φορά, έκανα φορμάτ στην κάρτα και εγκατέστησα όλα τα προγράμματα από την αρχή για σιγουριά ότι θα λειτουργήσουν σωστά. Πρώτες παρατηρήσεις: * Δεν μπόρεσα να εγκαταστήσω μόνο το SpotOn (φακός) γιατί "Το πιστοποιητικό είχε λήξει" λέει!! Αν και στην εγκατάσταση εφαρμογών είχα τσεκάρει να εγκαθιστώνται όλα χωρίς εξέταση πιστοποιητικού. * Η μπάρα χρόνου του Smartmovie δείχνει επιτέλους σωστά. * Αν υπάρχει διαφορά στην ταχύτητα, πρέπει να είναι ανεπαίσθητη. Αν δώ και άλλη διαφορά θα την αναφέρω. Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 καλημέρα, βγήκε καινουρια αναβάθμιση γισ το Ν-73 το απλό ξέρει κανείς τι διορθώνει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hzaharis Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Δοκίμασα και εγω αρκετα ακουστικα για το Ν73Μ και κατεληξα σε κατι Sony των 10 ευρω προσωρινα.Βασικα πρεπει να επιλεξετε ακουστικα με οσο τ δυνατον μεγαλύτερη ευαισθησία. Εμενα τα Sony εχουν 108db και η διαφορα με τα μαμισια ακουστικα ειναι μεγάλη και στην ενταση και στην ποιοτητα ηχου. Τα μπασα ειναι πιο σφικτα και με ελεγχο ενω εξαφανιστηκαν τα εμφατικα ψιλα(τσιρικτα!) Υπάρχουν και ακουστικα με ευαισθησια 112 και 116 οπου εκει φυσικα θα ακουτε πολυ πιο δυνατα!Εχω εντοπίσει τετοια στο megamarket.gr!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazelos13 Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 vazelos13 εχεις δοκιμάσει να συνδέσεις το bt handsfree σε άλλο κινητό?δουλευει κανονικά? Μήπως έχει πρόβλημα το handsfree γι αυτό. QUOTE] Ναι το εχω δοκιμασει και ειναι ενταξει το Η/F....Και αλλο που εβαλα μαι απο τα ιδια κανει!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Δοκίμασα και εγω αρκετα ακουστικα για το Ν73Μ και κατεληξα σε κατι Sony των 10 ευρω προσωρινα.Βασικα πρεπει να επιλεξετε ακουστικα με οσο τ δυνατον μεγαλύτερη ευαισθησία. Εμενα τα Sony εχουν 108db και η διαφορα με τα μαμισια ακουστικα ειναι μεγάλη και στην ενταση και στην ποιοτητα ηχου. Τα μπασα ειναι πιο σφικτα και με ελεγχο ενω εξαφανιστηκαν τα εμφατικα ψιλα(τσιρικτα!) Υπάρχουν και ακουστικα με ευαισθησια 112 και 116 οπου εκει φυσικα θα ακουτε πολυ πιο δυνατα!Εχω εντοπίσει τετοια στο megamarket.gr!! Να κάνουμε μια τεχνική διευκρίνηση: Όποια ακουστικά και να επιλέξεις, αν το αρχείο ήχου δεν έχει προδιαγραφές άνω των 16bit, δεν πρόκειται να πιάσεις αυτό που ονομάζεις "ευαισθησία" άνω των 96dB. Εν συντομία σου εξηγώ γιατί: Κάθε bit δειγματοληψίας, προσθέτει +6dB στην ένταση του ήχου (στην πραγματικότητα η ένταση διπλασιάζεται για κάθε bit δειγματοληψίας που προσθέτουμε). Έτσι ένα αρχείο των 16bit/44.1KHz (ακριβής ποιότητα CD) σου δίνει στο μέγιστο 16x6=96dB έντασης. Μέχρι στιγμής κανένα κινητό της αγοράς δεν μπορεί να αναπαράγει αρχείο ήχου με ποιότητα άνω των 16bit (δηλαδή 20, 24 ή 32/floating-point). Οπότε μην πέφτεις στην παγίδα και πας να αγοράσεις πιο ακριβά ακουστικά ελπίζοντας πως θα ακούς πιο δυνατά τη μουσική σου ;) Ελπίζω να έκανα κατανοητά κάποια πράγματα :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filiatrinos Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 προσφατα εκανα αναβαθμηση του n73 σε music edition...σημερα μου εστειλαν 2 ηχους Mp3 και παρατηρησα οτι δεν μπορω να τους επιλεξω ως ηχους κλησεις ουτε για ηχο για τα sms κλπ..ξερεις κανενας τι γινεται?(στη παλια εκδοση του απλου n73 εβαζα Mp3 για ηχους κλησεις)thanks ...παρατηρηση...τα mp3 που ειχα εμφανιζονται στην επιλογη ηχου κλησης..αυτα που εβαλα μετα την αναβαθμηση ενω τα ακουω στη μουσικη στη λιστα επιλογης στο μενου προφιλ δεν εμφανιζονται THANKS nikoskat το ρυθμησα με το card reader.. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 προσφατα εκανα αναβαθμηση του n73 σε music edition...σημερα μου εστειλαν 2 ηχους Mp3 και παρατηρησα οτι δεν μπορω να τους επιλεξω ως ηχους κλησεις ουτε για ηχο για τα sms κλπ..ξερεις κανενας τι γινεται?(στη παλια εκδοση του απλου n73 εβαζα Mp3 για ηχους κλησεις)thanks ...παρατηρηση...τα mp3 που ειχα εμφανιζονται στην επιλογη ηχου κλησης..αυτα που εβαλα μετα την αναβαθμηση ενω τα ακουω στη μουσικη στη λιστα επιλογης στο μενου προφιλ δεν εμφανιζονται τα βαζεις στον φακελο Sounds\Digital\ ή \Simple\;Ελπίζω να έκανα κατανοητά κάποια πράγματα :rolleyes:πως ξερεις οτι κανενα κινητο δεν παιζει πανω απο 16 bit; αν και ειναι λογικο να μη μπορει. τοτε προφανως τα ακουστικα της νοκια εχουν ευαισθησια μικροτερη απο 96 db. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 πως ξερεις οτι κανενα κινητο δεν παιζει πανω απο 16 bit; αν και ειναι λογικο να μη μπορει. τοτε προφανως τα ακουστικα της νοκια εχουν ευαισθησια μικροτερη απο 96 db. :) Εσύ ξέρεις κανένα που να παίζει; Μην ξεχνάς πως ακόμη και στους Η/Υ πολλές κάρτες ήχου δεν μπορούν να αναπαράγουν ήχους με ποιότητα ανώτερη του CD. Το τρικ είναι πως στους Η/Υ απλά γίνεται downsampling (όπου είναι εφικτό) και ένα δείγμα με ποιότητα πχ 24Bits/96KHz αναπαράγεται μεν στα 16/44,1 αλλά όχι με την αρχική του ποιότητα ;) Επίσης σου θυμίζω πως για να ακούς με πραγματική ποιότητα πχ 24bits/96KHz, πρέπει να ισχύουν ταυτόχρονα 3 προϋποθέσεις: 1. Ο ήχος να έχει ανάλυση 24bits/96KHz 2. O media player και η "κάρτα ήχου" να υποστηρίζουν αναπαραγωγή σε αυτή την ποιότητα 3. Το hardware αναπαραγωγής να διαθέτει 24bits/96KHz DACs (digital to analog converters) Όπως γνωρίζεις, κανένα κινητό δεν διαθέτει αυτές τις προϋποθέσεις, εκτός κι αν πρόκειται για κάποιο ιδιαίτερο concept smartphone ή PPC που να έχει αυτή τη δυνατότητα και δεν το έχω υπ' όψιν μου. Αν και η ένταση του ήχου ορίζεται μόνον από τα bits δειγματοληψίας (16, 20, 24 ή 32/fp) κι όχι από τη συχνότητα δειγματοληψίας, κατ' ουσίαν, οι ρυθμίσεις έντασης σε έναν media player δεν αποδίδουν περισσότερα dΒ από αυτά που προβλέπονται βάσει προδιαγραφών του ήχου (εκτός κι αν χρησιμοποιήσουμε τον equalizer, προσθέτωντας όμως παραμόρφωση...) Πάντως ήχοι άνω των 96dB (άρα πχ 24bits), είναι ασύμφωρο να υποστηρίζονται με τα σημερινά δεδομένα, καθώς μιλάμε για διπλάσιο μέγεθος αρχείου :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 δεν ξερω, απλα ρωτησα :) ok then.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 δεν ξερω, απλα ρωτησα :) ok then.. Ελπίζω κάποτε να υπάρξει αυτή η δυνατότητα φίλε μου. Θα μιλάμε για απίστευτο ήχο :blink: :blink: :shock: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Δοκιμασε κανεις να βαλει καρτα μεγαλητερη απο 2G? ξερει κανεις αν λειτουργει? Καποιος που να το εχει δοκιμασει? :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Ελπίζω κάποτε να υπάρξει αυτή η δυνατότητα φίλε μου. Θα μιλάμε για απίστευτο ήχο :blink: :blink: :shock: θα τον αντεχουμε αραγε; :rolleyes: :) Καποιος που να το εχει δοκιμασει? :) το Ν80 παντως τη δεχεται κανονικα :D http://www.topram.com/ebay/2007/4gbminisd/n80.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedcat Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 θα τον αντεχουμε αραγε; :rolleyes: :) το Ν80 παντως τη δεχεται κανονικα :D Εγω εχω την Topram 2gb και ενας γνωστος μου πηρε την 4gb, και τα Ν73 μας τις πηραν οκ, μονο που ρωτησα τον γνωστο αν εχει βαλει πολλα αρχεια να δοκιμασει μηπως και υπαρχει κανενα προβλημα οταν τοπαρει η καρτα και μου ειπε πως δεν εχει δοκιμασει ακομα. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Εγω εχω την Topram 2gb και ενας γνωστος μου πηρε την 4gb, και τα Ν73 μας τις πηραν οκ, μονο που ρωτησα τον γνωστο αν εχει βαλει πολλα αρχεια να δοκιμασει μηπως και υπαρχει κανενα προβλημα οταν τοπαρει η καρτα και μου ειπε πως δεν εχει δοκιμασει ακομα. εχω την εντυπωση οτι εχει να κανει και με το λειτουργικο. απο τη στιγμη που υπαρχει και το Ν91 8Gb θεωρω φυσικο να δεχεται μεγαλυτερες καρτες απο 2Gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedcat Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 εχω την εντυπωση οτι εχει να κανει και με το λειτουργικο. απο τη στιγμη που υπαρχει και το Ν91 8Gb θεωρω φυσικο να δεχεται μεγαλυτερες καρτες απο 2Gb. Στο eBay πουλανε Topram 4gb gia N80 και λενε το firmware πρεπει να ειναι v3.0617.06 και ανω, δεν λενε τιποτα για το Ν73 και οι ιδιοι πουλανε 2gb για το Ν73, γι'αυτο ειμαι λιγο σκεπτικος, μπορει να υπαρχει καποιο προβλημα. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Εγω εχω την Topram 2gb και ενας γνωστος μου πηρε την 4gb, και τα Ν73 μας τις πηραν οκ, μονο που ρωτησα τον γνωστο αν εχει βαλει πολλα αρχεια να δοκιμασει μηπως και υπαρχει κανενα προβλημα οταν τοπαρει η καρτα και μου ειπε πως δεν εχει δοκιμασει ακομα. Aφου την δεχτικε το Ν73 την καρτα του φιλου σου και το Ν80 λογικα δεν θα υπαρχει κανενα προβλημα!! :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 παιδια μιας και αυριο-μεθαυριο θα παρω την καρτα 2gb μηπως βγηκε καμια καινουρια εκδοση του music edition? Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts