rhmomanhs Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Επειδή το κινητό ήταν υπό διάλυση του έκανα πάει αναβάθμιση.. Αλλα ενώ υπάρχουν στην κάρτα μνήμης όλα τα μηνύματα και οι εικόνες τα video κτλ το κινητό δεν βρίσκει τίποτα.. Ξέρετε μήπως τι πρέπει να κάνω? ευχαριστώ πολύ καλές γιορτές! nokia 6210/nokia 3210/nokia 3310/nokia 3410/nokia 3650/nokia 6600/nokia 6220/nokia n73/nokia n82 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edguy Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Γεια σας και καλη Χρονια!! Εχω το Ν73 περιπου 3μηνες και μπορω πλεον να πω ολοκλιρομενα την γνωμη μου για το κινητο. κατοχος και αλλον κινητων Nokia s40, s60, sony ericsson, motorolla k.a Για μενα ειναι τα καλητερα κινητα ειναι τα nokia. Τα s40 για τους μεσους χρηστες και τα s60 πιο πολυ για τους "ψαγμενους" ποιο πολυ. Στο θεμα μας. το Nokia n73 για μενα ειναι ενα πολυ καλο κινιτο του δινω γενικο score 9/10 Καμερα 9/10 Εμφανιση 8,5/10 Ταχυτητα 8,5/10 για symbian ειναι πολυ καλο Οθονη 9/10 Αποδοση ηχειων 9/10 Ποιοτ. Κατασκευης 8/10 Αυτονομια 8,5/10 Σταθεροτιτα Software 9.5/10 κανενα προβλιμα! εχω την MusicEdition 3.0638.0.0.30 RM-133 το μονο που δεν με ευχαριστει παρα πολυ ειναι η ενταση οταν ακους απο τα ακουστικα αυτο πρωτον μπορει να οφειλετε στα ακουστικα της συσκευασιας η επειδη πριν ειχα to w800 walkman sony ericsson (τα καλητερα στην ακουστικη μεσο ακουστικων). Γενικα αν παρεις και την τιμη του 480ευρο ε τοτες παιδια μιλαμε για ενα κορυφεο κινιτο. Μπραβο! Περιμενω γνωμες Φιλικα Μιχαλης, Πειραιας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelooos2000 Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Γεια σας, θα ηθελα να ρωτησω αν το joystick και τα υπολειπα επινικελωμενα κουμπια ξεβαφουν μετα απο πολυ χρηση. Επισης το joystick εχει χαλάσει σε κανεναν? Δε φαντάζομαι να είναι σαν τα ericsson που μολις το ζορισεις λίγο τα παίζει? Και κατι που θα ακουστει λιγο γελίο:O αλλα εχω ακούσει οτι κάποιο NOKIA Ν.. δεν έχει δόνηση για να προστατευεται ο φακος απο εντονες δονησεις. Το Ν73 εχει?:worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Ναι εχει το N73 δονηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loydcoyl Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Δοκίμασες να ορίσεις εσυ τις photos ? Αλμπουμ > Εικόνα άλμπουμ ? Ετσι εμφανιζονται αλλα αν ειναι να βρω extra foto και να τις ενσωματώσω μια μια για καθε τραγουδι ειναι βαρυ-πολυ βαρυ!!!Εξαλλου οι φωτο ειναι περασμενες στα tag των τραγουδιων και ο windows media player τις εμφανιζει κανονικα καθως και το Ν70 που ειχα πριν.:( :cry: :blink: :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Γεια σας, θα ηθελα να ρωτησω αν το joystick και τα υπολειπα επινικελωμενα κουμπια ξεβαφουν μετα απο πολυ χρηση. Επισης το joystick εχει χαλάσει σε κανεναν? Δε φαντάζομαι να είναι σαν τα ericsson που μολις το ζορισεις λίγο τα παίζει? Και κατι που θα ακουστει λιγο γελίο:O αλλα εχω ακούσει οτι κάποιο NOKIA Ν.. δεν έχει δόνηση για να προστατευεται ο φακος απο εντονες δονησεις. Το Ν73 εχει?:worry: Tο έχω απο τις 8 αυγούστου και σε διαβεβαιώ ότι τίποτα δεν έχει ξεβάψει (και το στριμώχνω στην μπροστινή τσέπη του jean). Tο joystick συνεχίζει να λειτουργεί όπως την πρώτη ημέρα αγοράς (μη σου πω ότι με τον καιρό μου δίνει την αίσθηση ότι "ακούει" καλύτερα) Το κινητό σειράς Ν που δεν είχε δόνηση ήταν το Ν90.Κακά τα ψέματα ακόμη δεν έχουμε καλύτερες photos (ειδικά νυχτερινές) http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 * Πριν λιγο ειδα οτι ο Γερμανος το εχει στα 540 ευρω. Υπαρχει πουθενα αλλου φθηνοτερα; * Το Πλαίσιο διαθέτει τη συσκευή στα 514 ευρώ. 514 αν το πάρεις online αλλιώς 525 Microland 499 το ME και 447 το απλό (άσε που έχει και το κόκκινο-άσπρο!) για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Γεια σας, θα ηθελα να ρωτησω αν το joystick και τα υπολειπα επινικελωμενα κουμπια ξεβαφουν μετα απο πολυ χρηση. Επισης το joystick εχει χαλάσει σε κανεναν? Δε φαντάζομαι να είναι σαν τα ericsson που μολις το ζορισεις λίγο τα παίζει? Και κατι που θα ακουστει λιγο γελίο:O αλλα εχω ακούσει οτι κάποιο NOKIA Ν.. δεν έχει δόνηση για να προστατευεται ο φακος απο εντονες δονησεις. Το Ν73 εχει?:worry: το joystick σε μένα είναι άθλιο και δεν δουλεύει καλά. πολλές φορές νιώθω ότι είναι πιο μέσα, και πρέπει να το τραβάω λίγο προς τα έξω για να μην κολλάει προς μια κατεύθυνση. :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 το joystick σε μένα είναι άθλιο και δεν δουλεύει καλά. πολλές φορές νιώθω ότι είναι πιο μέσα, και πρέπει να το τραβάω λίγο προς τα έξω για να μην κολλάει προς μια κατεύθυνση. :mad: Σε μερικά n73 που έχω πιάσει στα χέρια μου, το joystck γέρνει λίγο προς τα δεξιά, αλλά δεν έχουν προβλήματα στην λειτουργία τους. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Σε μερικά n73 που έχω πιάσει στα χέρια μου, το joystck γέρνει λίγο προς τα δεξιά, αλλά δεν έχουν προβλήματα στην λειτουργία τους. Τα περισσοτερα ,αν οχι ολα, ειναι ετσι .;) Εγω διαβαζω για καποιες περιπτωσεις οτι ξεκολλαει το πανω μερος. Απο τη χρηση που κανω στο δικο μου Ν73 (οχι ζορισμα), δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα μεχρι τωρα .. [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v_rasta Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Δεν ξέρω αν έχει δωθεί απάντηση στο πρόβλημα με το κλείδωμα του πληκτρολογίου αλλά επειδή ψάχνωντας δεν είδα κάτι (σήμερα πήρα κι εγώ το Ν73 ΜΕ) είδα στα πρώτα ποστ ότι δεν υπάρχει αυτόματο κλείδωμα πληκτρολογίου.....ναι δεν λέω όχι αλλά..............υπάρχει κλειδωμα του πληκτρολογίου Αν πατήσετε το πλήκτρο ενεργοποίησης/απενεργοποίησης του κινητού έχει μια εντολή για κλείδωμα πληκτρολογίου.....δεν είναι και μεγάλος κόπος!!!! Αυτά......Καλή χρονιά σε όλους!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Δεν ξέρω αν έχει δωθεί απάντηση στο πρόβλημα με το κλείδωμα του πληκτρολογίου αλλά επειδή ψάχνωντας δεν είδα κάτι (σήμερα πήρα κι εγώ το Ν73 ΜΕ) είδα στα πρώτα ποστ ότι δεν υπάρχει αυτόματο κλείδωμα πληκτρολογίου.....ναι δεν λέω όχι αλλά..............υπάρχει κλειδωμα του πληκτρολογίου Αν πατήσετε το πλήκτρο ενεργοποίησης/απενεργοποίησης του κινητού έχει μια εντολή για κλείδωμα πληκτρολογίου.....δεν είναι και μεγάλος κόπος!!!! Αυτά......Καλή χρονιά σε όλους!!!!!!!!!!!!!!!!! Έτσι .... Πάντα το 'λεγα : τα θυληκά μυαλά ....γεννούν ιδέες :) κι έχουμε έλλειψη απο θυληκά μυαλά εδω μέσα !!!! Καλή χρονιά και καλορίζικο !!! http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Δεν ξέρω αν έχει δωθεί απάντηση στο πρόβλημα με το κλείδωμα του πληκτρολογίου αλλά επειδή ψάχνωντας δεν είδα κάτι (σήμερα πήρα κι εγώ το Ν73 ΜΕ) είδα στα πρώτα ποστ ότι δεν υπάρχει αυτόματο κλείδωμα πληκτρολογίου.....ναι δεν λέω όχι αλλά..............υπάρχει κλειδωμα του πληκτρολογίου Αν πατήσετε το πλήκτρο ενεργοποίησης/απενεργοποίησης του κινητού έχει μια εντολή για κλείδωμα πληκτρολογίου.....δεν είναι και μεγάλος κόπος!!!! Αυτά......Καλή χρονιά σε όλους!!!!!!!!!!!!!!!!! γιατί ρε παιδιά? το πληκτρολόγιο κλειδώνει κανονικά όπως όλα τα νοκια! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 γιατί ρε παιδιά? το πληκτρολόγιο κλειδώνει κανονικά όπως όλα τα νοκια! Ασφαλώς, και υπάρχουν και εφαρμογές για πραγματικά "αυτόματο" κλείδωμα (μετά απο κάποιο χρονικό όριο), αλλά μια μια μικρή ενθάρυνση σε καινούργια (καλοπροαίρετα) μέλη, όχι μόνο δεν θα βλάψει, αλλά θα βοηθήσει ώστε να αποκτήσει και μια πνοή φρεσκάδας η ενότητά μας :) http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 ΚΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ:happy: :happy: :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Le_los Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Afto to programa kleidoni to pliktrologio molis klisete to slide...dn 3ero an sas voithaei... Epocware Handy KeyLock v1.02 Full 3° Edition xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Prepei na ise melos sto xxxxxxxxxxxxxx Follow me on Instagram : el.rapha_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos6910 Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 :) Καλη χρονια και παντα με υγεία σε ολους:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pr_mp Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Καταρχήν Καλή Χρονιά με υγεία σ' όλους, μόλις ανακάλυψα ένα πρόβλημα που έχω. Το N73 το έχω ένα μικρό χρονικό διάστημα και δεν χρησιμοποιώ καθόλου τα μηνύματα αλλά λόγω της ημέρας, επειδή πάω να απαντήσω στα μηνύματα δεν τα καταφέρνω. Όταν πάω να στείλω την απάντηση μου γράφει "Αποστολή μηνύματος αδύνατη". Έχω CU και στο προηγούμενο κινητό που είχα την κάρτα (ένα panasonic) ήταν όλα εντάξει. Και επίσης απ' ότι βλέπω οι ρυθμίσεις είναι σωστές. Είναι ορισμένες από το τηλέφωνο. Ευχαριστώ προκαταβολικά και πάλι καλή χρονιά... :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 @kostas_pr_mp: Καλη Χρονια :) Προσπαθεις να απαντησεις σε συνδρομητη απο αλλο δικτυο Δεν δημιουργεις εσυ προβλημα αλλα ο αλλος που σου στελνει το sms. Πες του να τσεκαρει στις ρυθμισεις των μυνηματων ,θα πρεπει η απαντηση απο ιδιο κεντρο να ειναι στο οχι για να μην συμβαινει αυτο. (Ελεγξε και εσυ αυτην τη ρυθμιση) [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pr_mp Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 @kostas_pr_mp: Καλη Χρονια :) Προσπαθεις να απαντησεις σε συνδρομητη απο αλλο δικτυο Δεν δημιουργεις εσυ προβλημα αλλα ο αλλος που σου στελνει το sms. Πες του να τσεκαρει στις ρυθμισεις των μυνηματων ,θα πρεπει η απαντηση απο ιδιο κεντρο να ειναι στο οχι για να μην συμβαινει αυτο. (Ελεγξε και εσυ αυτην τη ρυθμιση) Το ίδιο μου κάνει και όταν δημιουργώ ένα νέο μήνυμα ή και ακόμη όταν στείλω μήνυμα στον εαυτό μου. Όσο για την ρύθμιση, όντως την έχω στο "όχι"... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gravis Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Yπάρχει λογισμικο destinator η κατι αντίστοιχο για GPS για τo symbian λειτουργικo σύστημα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 @GEORGEGX20VF Καλοριζικο φιλε μου ,wellcome to the club :) Η λειτουργια ναρκης ειναι για εξοικονομιση ενεργειας. Ουσιαστικα λειτουργει η συσκευη με τις minimum βασικες λειτουργιες . Ο αισθητηρας φωτος ειναι για το πληκτρολογιο . Απο θεμα μπαταριας ,ειναι απο τα πιο δυνατα series60 Φιλε Γιωργο ,καλη εξερευνηση στα series 60. :happy: Καλη Χρονια σε ολους :) Thanks:) Καλή χρονιά!:) Ο αισθητήρας φωτός είναι για τον πληκτρολόγιο,εκει δλδ τον καταλαβαίνεις πιο πολύ,αν και για την οθόνη είναι,αλλα δεν το έχω παρατήρησει. Τελικα την λειτουργια νάρκης την έβαλα στο ενεργό,μετα απο κάποια λεπτά,βγαινει η ώρα μονο στην οθόνη,και μετα απο λίγο σβήνει και ανάβει ενα μπλε λαμπάκι.Καλα έκανα και το έβαλα στο ενεργό? Μονο δυνατό απο θέμα μπαταρίας?οχι απο series 60 αλλα και απο πολλα αλλα κινητά εχει καλύτερη αυτονομία,είμαι υπερ ευχαριστημένος,έχει μεγάλη μπαταρία 1100 mAh Έχω χαθεί στο μενου της νοκια..,αναφορά γιατι δεν μου έρχεται? Ειδα τις photo στο pc απο το n73,εξαιρετικές για κινητό. Εφαρμογές που μπορώ να βρώ?Είναι σε κανεναν ευκολο να πει μια λίστα απο εφαρμογές,οι οποιες είναι οι πιο χρήσιμες?:) Αα και κάτι άλλο,το μονο πρόγραμμα που έβαλα είναι opera,πως γίνεται να σερφάρω απο το ν73,αλλα να μην χρεωνομαι,δλδ το κινητό να παιρνει τα δεδομένα του net μεσω bt απο το pc. Ευχαριστώ,συγνώμη για τις πολλές απορίες αλλα νέος χρήστης νοκια για πρώτη φορά μετα απο 4 χρόνια:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickos_ Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 re paidia thelo na to agoraso kai exo mia aporia... otan vlepeis tis ekones sou tis dixnei orizontia i kanonika????:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pr_mp Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 re paidia thelo na to agoraso kai exo mia aporia... otan vlepeis tis ekones sou tis dixnei orizontia i kanonika????:) Έχεις και τις δύο δυνατότητες... :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickos_ Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 re paidia to n73 den exei poli megalo sar deite se aytin tin selida... ( http://www.techteam.gr/mobile/specs/?brand=Nokia&lang=gr ) :) :wacko: :( :mad: Έχεις και τις δύο δυνατότητες... :happy: re kosta gia pes kalo einai???axizei na to paro??? ego thelo na paro to music edition... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts