Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατ' αρχήν χρόνια πολλά σε όλους. Όσο για το χάρτη του TomTom, αφού τον κατεβάσουμε πρέπει να τρέξουμε την εγκατάστασή του για να παίξει. Εγώ που το έκανα μέσω ιντερνετ, μου ζήτησε που θα αποθηκευτεί ο χάρτης και αφού κατέβηκε έτρεξε αυτόματα η εγκατάσταση. Μόλις τελείωσε δούλευε κανονικά. Δεν είναι απλό copy σε κάποιο φάκελο.

Κάποιος που μου τον είχε ζητήσει με email και του τον έστειλα, του είπα να κάνει εγκατάσταση και πρέπει να δούλεψε άψογα γιατί δεν μου ανέφερε πρόβλημα.

Και μια ερώτηση για το Dest PN. Παλιότερα είχα το Destinator 6.1 με τα γνωστά προβλήματα του στίγματος. Έτσι αποφάσισα να γυρίσω στο PN. Ο χάρτης (Q3 2006) ενώ είναι ο ίδιος που είχα και στο 6.1, τώρα τον Περισσό τον έχει χωρίς στοιχεία για τις όδους, και την διεύθυνση του σπιτιού μου την βρίσκω πλέον σαν Νεά Ιωνία. Δεν είναι λίγο κουφό αφού πρόκειται για τον ίδιο χάρτη? Μήπως δεν πήρε τον Q3 και έχει ακόμα τον παλιό? Στις ρυθμίσεις μου λέει ότι έχω τον τελευταίο Q3 2006.

Κωνσταντίνος

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Από που το αγόρασες? πόσο το περίμενες?

Το πηρα απο το καταστημα της cosmote στην Θεσσαλονικη.πηρα τηεφωνο πρωτα

στα κεντρικα και μου ειπαν οτι εχει δυο συσκευες.Μια στο καταστημα της Βενιζελου και μια στο καταστημα στην Καλαμαρια.Εκανα κρατηση απο το τηλεφωνο και μετα απο λιγες ωρες πηγα και το πηρα:D

Tο πήρα και εγώ το τηλεφωνάκι πριν τις γιορτές και ξεκοκκάλισα το manual καθώς και σχεδόν την ίδια την συσκευή με τις λειτουργίες της εκτός από το destinator. Tο πήρα από Dynax στα 700 έουρα (φιλική τιμή).

Ξέρετε πού πρέπει να βάλω τα αρχεία για να τα επιλέξω ως ήχο στα μηνύματα κλπ? Δοκίμασα και στο folder των windows αλλά τίποτα.

Eπίσης από Bluetooth βρήκα ένα ωραίο της Motorola. Φαντάζομαι όλα που υποστηρίζουν Bluetooth 2 είναι συμβατά έτσι δεν είναι?

Kάμιά διεύθυνση για download σκάκι κλπ ξέρουμε?

Eυχαριστώ.

Όποιος δεν το έχει πάρει ακόμη και είναι σε δίλημμα να μην το σκεφτεί καθόλου ακόμη. Eμένα είναι το πρώτο μου PDA-GPS-κινητό και είμαι τρισευτυχισμένος!!!!!!!!!!

Tο πήρα και εγώ το τηλεφωνάκι πριν τις γιορτές και ξεκοκκάλισα το manual καθώς και σχεδόν την ίδια την συσκευή με τις λειτουργίες της εκτός από το destinator. Tο πήρα από Dynax στα 700 έουρα (φιλική τιμή).

Ξέρετε πού πρέπει να βάλω τα αρχεία για να τα επιλέξω ως ήχο στα μηνύματα κλπ? Δοκίμασα και στο folder των windows αλλά τίποτα.

Eπίσης από Bluetooth βρήκα ένα ωραίο της Motorola. Φαντάζομαι όλα που υποστηρίζουν Bluetooth 2 είναι συμβατά έτσι δεν είναι?

Kάμιά διεύθυνση για download σκάκι κλπ ξέρουμε?

Eυχαριστώ.

Όποιος δεν το έχει πάρει ακόμη και είναι σε δίλημμα να μην το σκεφτεί καθόλου ακόμη. Eμένα είναι το πρώτο μου PDA-GPS-κινητό και είμαι τρισευτυχισμένος!!!!!!!!!!

ηχο mp3 στα μηνυματα δεν υποστηριζουν τα wm απο την μαμα τους(μονο wav)

θα πρεπει να βαλεις καποια εφαρμογη οπως το ringo για να εισαι οκ.

Παιδια εχω καποιες αποριες που ζητουν απαντηση

1) βρηκα καποια ωραια θεματα στο pdagold που ειναι αρχεια .tsk.τα αποθηκευσα στην storage card ,στον φακελο my documents αλλα δεν μπορω να τα επιλεξω απο το μενου Ρυθμισεις-Σημερα.Τι εκανα λαθος?

2) τις αναβαθμησεις του navimate απο που τις κατεβαζω?απο το site της navimate η απο της ace?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:)

Kane ena hard reset kai an exakolouthisi to provlima phgaineto amesa sthn ACE na sto allaxei..

To episimo destinator antimetwpizei problhma me to Artemis tha prepei h na baleis thn prohgoumenh ekdosh h na perimeneis na vgei diorthwtiko patch

pos ginete to hard reset??

ηχο mp3 στα μηνυματα δεν υποστηριζουν τα wm απο την μαμα τους(μονο wav)

θα πρεπει να βαλεις καποια εφαρμογη οπως το ringo για να εισαι οκ.

Eυχαριστώ! Δηλαδή αν τα ρίξω στον φάκελο των windows αφού τα έχω κάνει wav δεν θα έχω πρόβλημα? Δεν με νοιάζει να είναι mp3. Aυτά που έριξα ήταν mid. Aπλά θέλω να ξέρω ΠOY να τα ρίχνω για να τα βλέπει...

pos ginete to hard reset??

Kρατώντας πατημένα τα δύο πλήκτρα «-» που είναι δίπλα στο trackwheel και ταυτοχρόνως κάνοντας reset με το πενάκι στην τρυπούλα χαμηλά στην αριστερή πλευρά της συσκευής. Όταν βγάλεις το πενάκι ΔEN θα πρέπει να έχεις αφήσει ακόμη τα άλλα δύο πλήκτρα μέχρι να σε ρωτήσει αν θες να κάνεις.

1) βρηκα καποια ωραια θεματα στο pdagold που ειναι αρχεια .tsk.τα αποθηκευσα στην storage card ,στον φακελο my documents αλλα δεν μπορω να τα επιλεξω απο το μενου Ρυθμισεις-Σημερα.Τι εκανα λαθος?

2) τις αναβαθμησεις του navimate απο που τις κατεβαζω?απο το site της navimate η απο της ace?

η πρωτη απορια λυθηκε με λιγο ψαξιμο.Τα εβαλα στον φακελο my documents του τηλεφωνου:happy:

1) Πρέπει να τα βάλεις στα documents στη συσκευή όχι στη storage.

2) Πήγαινε στο http://www.qtek.gr/forum και γίνε μέλος. Εκεί θα βρείς τα update και για το navimate και για την Άρτεμη.

Κωνσταντίνος

να καταφερνα να κατεβασω και τον χαρτη:mad:

ακολουθω τις οδηγιες και....

Error

Internal error: cannot activate: ac=, pc=4X3QRS97TUKUW62,dc=AACAADSMD6

Download failed. Contact http://www.tomtom.com for further information. Tap X in right corner to close window.

εχω στειλει και mail στην tomtom αλλα ακομα τιποτα

αν ξερει κανεις κατι ας βοηθησει:!:

Το προβλημα με το tomtom λυνεται με τον εξης τροπο (για οσους εχουν τον χαρτη απο καποιον αλλον): πηγαινουμε στο http://www.ttcodes.com και βαζουμε στο product code τον κωδικο που γραφει μετα το pc=. Στο κωδικο συσκευης το dc. Ετσι μας δινει το activation code.

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

2) Πήγαινε στο http://www.qtek.gr/forum και γίνε μέλος. Εκεί θα βρείς τα update και για το navimate και για την Άρτεμη.

Ευχαριστω!

Παιδιά τις καλύτερες ευχές μου από τον Βολο για τη νέα χρονιά.

Ειλικρινα ειναι τιμή μου να ειμαι μελος σε αυτο το φορουμ.Τα λέμε καλυτερα απο την Δευτέρα (εχω άδειαααα...!!!) :)

Kρατώντας πατημένα τα δύο πλήκτρα «-» που είναι δίπλα στο trackwheel και ταυτοχρόνως κάνοντας reset με το πενάκι στην τρυπούλα χαμηλά στην αριστερή πλευρά της συσκευής. Όταν βγάλεις το πενάκι ΔEN θα πρέπει να έχεις αφήσει ακόμη τα άλλα δύο πλήκτρα μέχρι να σε ρωτήσει αν θες να κάνεις.

θα επανέλθουν οι εργοστασιακές ρυθμίσεις μετά?? είναι σαν format ?

θα επανέλθουν οι εργοστασιακές ρυθμίσεις μετά?? είναι σαν format ?

Σωστός.

Μια ερώτηση. Το WiFi δεν κλείνει ποτέ? Από το laptop φαίνεται να είναι ενεργό και με excelent σήμα αν και το έχω κλείσει (απενεργοποίηση WiFi).

Κωνσταντίνος

Το προβλημα με το tomtom λυνεται με τον εξης τροπο (για οσους εχουν τον χαρτη απο καποιον αλλον): πηγαινουμε στο http://www.ttcodes.com και βαζουμε στο product code τον κωδικο που γραφει μετα το pc=. Στο κωδικο συσκευης το dc. Ετσι μας δινει το activation code.

σε ευχαριστω φιλε μου αλλα δεν βρηκα ακρη με το site που εγραψες. με πηγαινε απο τη μια search engine στην αλλη.

enw exw epile3ei ena ring tone(.mp3) apo enar3h->ru8miseis->thlefwno

xtupaei me auto to ring tone mono an einai agnwstos ari8mos h me apokrupsh, diaforetika xtupaei me to windows default. exei pou8ena allou settings pou mporw na to ru8misw?

Σωστός.

Μια ερώτηση. Το WiFi δεν κλείνει ποτέ? Από το laptop φαίνεται να είναι ενεργό και με excelent σήμα αν και το έχω κλείσει (απενεργοποίηση WiFi).

το έκλεισες απο το com manager?

παιδια ποια καρτα μνημης προτεινεται και απο που?

Ευχαριστώ

Εγω αγόρασα 1gb SanDisk απο Γερμανο 43€. Το Πλαίσιο έχει στην ίδια τιμή Transcent

σε ευχαριστω φιλε μου αλλα δεν βρηκα ακρη με το site που εγραψες. με πηγαινε απο τη μια search engine στην αλλη.

Λαθος δικο μου. Το site ειναι: http://www.ttcode.com

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Νομίζω γίνεται κι αν τα βάλεις χύμα στην storage.....