Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Guest lagoudakis
ναι στην main επισης κατι που παρατηρησα , οταν ανοιγουμε το ΤΟΜ ΤΟΜ μας ζηταει να κατεβασει τον χαρτη της Αθηνας , τον εγκαθιστουμε και ολα οκ , ομως ο χαρτης athens.cab μενει στην κεντρικη μνημη στο documends , παρτε το απο εκει και καντε το αποκοπη επικοληση στην storage , απευλευθερωνει ετσι 3,8 ΜΒ απο την κεντρικη μνημη
α γεια σου αυτο ηθελα να ρωτησω!!!!αν τον βαλουμε στην καρτα τον χαρτη δεν θα εχει προβλημα μετα στην αναγνωριση;την πρωτη φορα που τον κατεβαζουμε πρεπει να τον βαλουμε στην εσωτερικη μνημη και μετα να τον παμε στην καρτα;

Το ραδιο παίζει από το ηχείο του κινητού ή μόνο από τα ακουστικά? Το sar του που μπορούμε να το βρούμε?

αναφερθηκε οτι ειναι 1.1 οποτε αστα να πανε:D θα ξυπνησουμε κανενα πρωι και θα μας λειπουν τα αυτια:p :p

Το γράφει στο manual? Όσο για τα αυτιά μάλλον έχεις δίκιο.:(

ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΚΑΤΟΧΟΣ P3300:)

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ FORUM ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΠΟΡΙΑ:ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Η ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΜΤΟΜ;

Guest lagoudakis
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΚΑΤΟΧΟΣ P3300:)

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ FORUM ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΠΟΡΙΑ:ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Η ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΜΤΟΜ;

ναι στο τομ-τομ που εχει η συσκευη σου δινει την δυνατοτητα να κατεβασεις τον χαρτη μιας πολης της αρεσκειας σου;)καλοριζικο και καλως ηρθες

Guest lagoudakis
ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΕΡΩΤΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

οκ φιλε μου,αλλα γραφε με μικρα,τα κεφαλαια σημαινουν οτι φωναζεις;) φιλικη παρατηρηση ειναι,μην παρεξηγηθεις;)

γιατι;αν το βαλεις στα 286 που ειναι το επομενο τι σου κανει;προσωπικα εκει το εχω,δοκιμασα να το βαλω και 299 αλλα ...κλωτσησε:p :D

kolaei kai thelei soft:(

alla den me peirazei:rolleyes:

Το ραδιο παίζει από το ηχείο του κινητού ή μόνο από τα ακουστικά? Το sar του που μπορούμε να το βρούμε?

sar htc p3300 1.1mw/g

sar qtek 8020 0.297 mw/g:nuke:

ok το αφηνεις τοτε στα 273 που το σηκωνει και εισαι ωραιος;)

nai.. omvs den jerw meta apo paratetamenh xrhsh dimiourgei provlima ston omap??? tha ta pa3ei pio grhgora????:X

Paidia mipws 3erei kanenas ti ginetai me to destinator 6 ??

Mporei na vrethei spasmeno???

kai egkatastasi sto P3300 pws ginetai...

προτιμοτερο φιλε μου να το αγορασεις.. σπασμ... δυσλειτουργει.. αξιζει τα λεφτα του..θα εχεις κ τεχνικη υποστηριξη και αναβαθμισεις:)

δυστυχως... ειναι σωστα!!!:cry:

Μεγάλο sar νομίζω μεγάλη ακτινοβολία στο κεφάλι / g μάζας ιστού