mastelos Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 το weather panel εγω το εχω στην storage card και παιζει χωρις προβληματα εδω και 2 μηνες:) Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 ευχαριστω παιδια για την απαντηση,τελικα εμενα επαιξε μονο στην εσωτερικη,τι να πεις;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 ναι στην main επισης κατι που παρατηρησα , οταν ανοιγουμε το ΤΟΜ ΤΟΜ μας ζηταει να κατεβασει τον χαρτη της Αθηνας , τον εγκαθιστουμε και ολα οκ , ομως ο χαρτης athens.cab μενει στην κεντρικη μνημη στο documends , παρτε το απο εκει και καντε το αποκοπη επικοληση στην storage , απευλευθερωνει ετσι 3,8 ΜΒ απο την κεντρικη μνημηα γεια σου αυτο ηθελα να ρωτησω!!!!αν τον βαλουμε στην καρτα τον χαρτη δεν θα εχει προβλημα μετα στην αναγνωριση;την πρωτη φορα που τον κατεβαζουμε πρεπει να τον βαλουμε στην εσωτερικη μνημη και μετα να τον παμε στην καρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas5000 Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Μια Ερωτηση . Η Καμερα Του εχει φλας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 οχι φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Το ραδιο παίζει από το ηχείο του κινητού ή μόνο από τα ακουστικά? Το sar του που μπορούμε να το βρούμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 αναφερθηκε οτι ειναι 1.1 οποτε αστα να πανε:D θα ξυπνησουμε κανενα πρωι και θα μας λειπουν τα αυτια:p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 αναφερθηκε οτι ειναι 1.1 οποτε αστα να πανε:D θα ξυπνησουμε κανενα πρωι και θα μας λειπουν τα αυτια:p :p Το γράφει στο manual? Όσο για τα αυτιά μάλλον έχεις δίκιο.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
levelav Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΚΑΤΟΧΟΣ P3300:) ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ FORUM ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΠΟΡΙΑ:ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Η ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΜΤΟΜ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Το γράφει στο manual? Όσο για τα αυτιά μάλλον έχεις δίκιο.:(το ανεφερε ενας φιλος στην προηγουμενη σελιδα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΚΑΤΟΧΟΣ P3300:) ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ FORUM ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΠΟΡΙΑ:ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Η ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΜΤΟΜ;ναι στο τομ-τομ που εχει η συσκευη σου δινει την δυνατοτητα να κατεβασεις τον χαρτη μιας πολης της αρεσκειας σου;)καλοριζικο και καλως ηρθες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
levelav Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΕΡΩΤΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kawaz750 Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 To slovo-ed το εχει μέσα κανεις? Αν είναι καλό χρειαζομαι ένα S*r*l N***** Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΕΡΩΤΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩοκ φιλε μου,αλλα γραφε με μικρα,τα κεφαλαια σημαινουν οτι φωναζεις;) φιλικη παρατηρηση ειναι,μην παρεξηγηθεις;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 γιατι;αν το βαλεις στα 286 που ειναι το επομενο τι σου κανει;προσωπικα εκει το εχω,δοκιμασα να το βαλω και 299 αλλα ...κλωτσησε:p :D kolaei kai thelei soft:( alla den me peirazei:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 ok το αφηνεις τοτε στα 273 που το σηκωνει και εισαι ωραιος;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Το ραδιο παίζει από το ηχείο του κινητού ή μόνο από τα ακουστικά? Το sar του που μπορούμε να το βρούμε? sar htc p3300 1.1mw/g sar qtek 8020 0.297 mw/g:nuke: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 ok το αφηνεις τοτε στα 273 που το σηκωνει και εισαι ωραιος;) nai.. omvs den jerw meta apo paratetamenh xrhsh dimiourgei provlima ston omap??? tha ta pa3ei pio grhgora????:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geleft Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Paidia mipws 3erei kanenas ti ginetai me to destinator 6 ?? Mporei na vrethei spasmeno??? kai egkatastasi sto P3300 pws ginetai... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Paidia mipws 3erei kanenas ti ginetai me to destinator 6 ?? Mporei na vrethei spasmeno??? kai egkatastasi sto P3300 pws ginetai... προτιμοτερο φιλε μου να το αγορασεις.. σπασμ... δυσλειτουργει.. αξιζει τα λεφτα του..θα εχεις κ τεχνικη υποστηριξη και αναβαθμισεις:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 sar htc p3300 1.1mw/g sar qtek 8020 0.297 mw/g:nuke: Ανάποδα μήπως έπρεπε να είναι????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Ανάποδα μήπως έπρεπε να είναι????????? δυστυχως... ειναι σωστα!!!:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sylvestros Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Παιδιά καλησπέρα. Υπάρχει κανένα προγραμματάκι που να μου κάνει καταγραφή του χρόνου ομιλίας ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 δυστυχως... ειναι σωστα!!!:cry: Μεγάλο sar νομίζω μεγάλη ακτινοβολία στο κεφάλι / g μάζας ιστού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 ε τι λεμε ... θα ξυπνησουμε κανα πρωι με τον brain καρβουνο... οχι οτι δεν ειναι τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts