Minotavrs Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 μπορει καποιος να μου δωσει με pm ενα καλο προγραμμα καιρου:O Epeidh eimai ektos pc kapoios apo tous filous pou "bohthisa" as steilei to weatherpanel ston GTV ;) .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 2. Yparxei tropos na kleino teleios to PDA kai na doulevei to ksypnitiri. Esto me allo add-on ksypnitiri? Αιντεεεεεεεεεεεεε Μίνο, το χάσαμε και αυτό το λίγο που χαμε...:p :lol: :D Ti na kanw vre den eimai sto pc kai postarw apo to Artemis mesw wifi logiko einai na mou xefevgei kai kati.. :D :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Μόλις το παρήγγειλα από Πλαίσιο. Είχα 3 επιλογές: 1.Με Destinator 750 ευρώ 2.Με Navimate 699 ευρώ 3.Χωρίς χάρτες 619 ευρώ Επιπλέον υπάρχει επιδότηση από εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Εγώ ήμουν Cosmote και θα πάω Vodafone 100 και θα το πάρω 470 ευρώ με το ίδιο νούμερο κινητού(φορητότητα). Μου είπαν σήμερα αργά ή αύριο το μεσημέρι θα το πάρω λόγω της διαδικασίας της φορητότητας. Νομίζω είναι καλή επιλογή. :!: :!: Para poli kali epilogh bravo.. Kaloriziko kai kalos na to dexteis ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Εγώ άραγε γιατί έχω μείνει ευχαριστημένος με το Navimate? Πόσο καλύτερο ειναι το Destinator, και σε ποιον τομέα? Είναι πιο γρήγορο? (λετε οτι ειναι πιο βαρύ...) Είναι πιο ακριβές? (αυτό εξαρτάται απο τον receiver του gps)... Έχει πιο πολλές πόλεις? Πιο πολλές λεπτομέρειες? Σημεία ενδιαφέροντος? Τι παραπάνω..? Αν λες για το Navimate, καλύπτει πλήρως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, και άλλες 77 πόλεις... Ok kala Dokimase to destinator kai meta pes mou... :X Edw to Navimate den kalyptei kala kala thn Athina tha kalyptei tis 77 poleis + thn Thessloniki . Ektos kai an to plhrws exei na kanei me ta dhmarxia kathe polis .. BTW bale to destinator dipla tou kai phgaine mia volta kai tha deis megalh diafora kai stis 79 poleis tou Navimate.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 κοιτα δεν ειναι απλα.. καλα! Δεν ξέρω τι εστί Destinator, δεν το έχω δει ποτέ ούτε καν σε screenshot, και γι'αυτό το λόγο ρωτάω να μου πει κάποιος που υποστηρίζει πως ειναι καλύτερο, κάποιες διαφορες... Στη χαλκιδική πάντως έχει και τους χωματόδρομους :) Το Destinator έχει πιο πολλά features ασ πούμε? Τι? Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 kirieman μηπως μπορεις με καποιο τροπο να ανεβασεις την εφαρμογη Mdesk το Χ500 και γενικώς των ΕΤΕΝ (ειναι παρα πολυ καλη εφαρμογη) καθώς και το today plung in του Χ500 ? Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 κοιτα δεν ειναι απλα.. καλα! Δεν ξέρω τι εστί Destinator, δεν το έχω δει ποτέ ούτε καν σε screenshot, και γι'αυτό το λόγο ρωτάω να μου πει κάποιος που υποστηρίζει πως ειναι καλύτερο, κάποιες διαφορες... Στη χαλκιδική πάντως έχει και τους χωματόδρομους :) Το Destinator έχει πιο πολλά features ασ πούμε? Τι? Gia na mhn sou lew xaza kai gia na mhn nomizeis oti se eirwnevome an aneveis Saloniki ela na pame mia volta kai na ta sthsoume dipla dipla na katalaveis tis diafores.. Milaw sovara.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 kirieman μηπως μπορεις με καποιο τροπο να ανεβασεις την εφαρμογη Mdesk το Χ500 και γενικώς των ΕΤΕΝ (ειναι παρα πολυ καλη εφαρμογη) καθώς και το today plung in του Χ500 ? Den nomizw na vgainoun afta einai panw stnn rom h kanw lathos ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glaswegian Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Μερικές noob-ερωτήσεις ακόμα :O : 1. Ποιος είναι ο πιο γρήγορος/αξιόπιστος τρόπος για να έχεις τις επαφές σου συγχρονισμένες ανά πάσα στιγμή σε laptop-desktop-artemis; Υπάρχει κάποιο link που μπορώ να μελετήσω (για να μην κουράζεστε να γράφετε); Με Wi-fi γίνεται συγχρονισμός; 2. Από που μπορώ να προμηθευτώ μεμβράνη προστασίας της οθόνης; Πήγα σήμερα στο πλαίσιο αλλά αυτές οι "connect" δε μου γέμισαν το μάτι. 3. Υπάρχει original βάση και φορτιστής για το αυτοκίνητο; Μήπως μπορεί κάποιος να μου απαντήσει τουλάχιστον στο 1ο ερώτημα γιατί ήδη την πάτησα και έσβησα καμιά 10ριά επαφές που είχα δημιουργήσει πρόσφατα; :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Μήπως μπορεί κάποιος να μου απαντήσει τουλάχιστον στο 1ο ερώτημα γιατί ήδη την πάτησα και έσβησα καμιά 10ριά επαφές που είχα δημιουργήσει πρόσφατα; :cry: MS Office Outlook 2003 (to MS Office 2007 pou dokimazw twra se Rc einai poli kalitero alla asto gia meta ton Flevari pou tha vgei).. Pernas ekei oles ti s epafes sou kai tsekareis sta options tou activesync na diathrei ta arxeia sto ppc etsi oti kai mlk na ginei to poli poli kapoies epafes sou na einai diplotypes oi epafes sou omws oles tha einai ekei kai den tha svistoun.. Membrani apo pda4u.gr original vash kai fortistis den yparxei prepei na agoraseis des an den kanw lathos sthn 53 exei info kai sthn 61 selida exw anevasei photos kai timh apo thn dikia mou.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glaswegian Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Κι εγώ το 2007 έχω :) Απλά είναι λίγο σπαστικό να σου κρατάει 2 και 3 φορές την ίδια επαφή κι έλεγα μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να κρατάει την πιο πρόσφατα ενημερωμένη καρτέλα (όπως ο χαρτοφύλακας των windows για παράδειγμα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Κι εγώ το 2007 έχω :) Απλά είναι λίγο σπαστικό να σου κρατάει 2 και 3 φορές την ίδια επαφή κι έλεγα μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να κρατάει την πιο πρόσφατα ενημερωμένη καρτέλα (όπως ο χαρτοφύλακας των windows για παράδειγμα) Ek peiras kalitera na thn krataei kai na thn svhneis meta me to xeri para na thn xaneis teleiws.. Ftiaxe ta contacts sou opws ta thes kai pare ena backup se pst gia na exeis to kefali sou hsyxo.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glaswegian Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Κάποιος είχε κάνει μια πατέντα: Βρήκε στα windows το directory που περιέχει το αρχείο των διευθύνσεων και "συνδέοντας" το στο χαρτοφύλακα είχε πάντα την πιο ενημερωμένη έκδοση των διευθύνσεων του (συγχρονισμός outlook μεταξύ 2 pc). Μήπως ξέρει κανείς ποιο είναι αυτό το αρχείο;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Κάποιος είχε κάνει μια πατέντα: Βρήκε στα windows το directory που περιέχει το αρχείο των διευθύνσεων και "συνδέοντας" το στο χαρτοφύλακα είχε πάντα την πιο ενημερωμένη έκδοση των διευθύνσεων του (συγχρονισμός outlook μεταξύ 2 pc). Μήπως ξέρει κανείς ποιο είναι αυτό το αρχείο;;;; Ti windows exeis ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Den nomizw na vgainoun afta einai panw stnn rom h kanw lathos ? Έτσι πρέπει να ναι γιατί δεν τις βρίσκω σαν cab πουθενά. Αλλά τι να τις κάνετε, ούτε εμείς δεν τις χρησιμοποιούμε, αφού οι περισσότεροι τις βγάζουν για να μην τρώνε μνήμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glaswegian Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Ti windows exeis ? Αγγλικά XP sp2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Έτσι πρέπει να ναι γιατί δεν τις βρίσκω σαν cab πουθενά. Αλλά τι να τις κάνετε, ούτε εμείς δεν τις χρησιμοποιούμε, αφού οι περισσότεροι τις βγάζουν για να μην τρώνε μνήμη. Δεν γίνεται τίποτα όπως λέει ο kirileman. Εγώ δεν τις έχω φορτώσει καν πατώντας το κουμπακι της φωτογραφικής μετά από hard reset και φόρτωσα μετά 2-3 που ήθελα και έτσι γλύτωσα 15-20 mb στη μνήμη. Συγνώμη γιά το of topic :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Αγγλικά XP sp2 Hmm.. kai o xartofulakas pou einai sta xp ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glaswegian Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Τον χαρτοφύλακα τον δημιουργούμε εμείς. Δεξί click --> new --> briefcase. Εκεί μέσα βάζουμε ότι θέλουμε να συγχρονίζουμε με συγκεκριμένους φακέλους/αρχεία του pc μας. Αν βρίσκαμε το αρχείο που αντιστοιχεί στις επαφές του outlook θα τις βάζαμε μέσα στο χαρτοφύλακα και θα είχαμε πάντα up-to-date επαφές. Που είναι το αρχείο όμως; οέο; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Τον χαρτοφύλακα τον δημιουργούμε εμείς. Δεξί click --> new --> briefcase. Εκεί μέσα βάζουμε ότι θέλουμε να συγχρονίζουμε με συγκεκριμένους φακέλους/αρχεία του pc μας. Αν βρίσκαμε το αρχείο που αντιστοιχεί στις επαφές του outlook θα τις βάζαμε μέσα στο χαρτοφύλακα και θα είχαμε πάντα up-to-date επαφές. Που είναι το αρχείο όμως; οέο; :) Poli endiaferon :!: :!: ... Alla giati pali na pedevese kai den psaxnese me to best Synchronization Software (Winner Award 2005) Intellisync Provides direct synchronization of contacts, calendar and task information between the Pocket PC and PC PIMs. PC PIMs include PC-based contact managers, personal information managers and group schedulers such as Microsoft Outlook , Microsoft Schedule, Microsoft Exchange, ACT!, Lotus Organizer, Lotus Notes, and Novell GroupWise. Developer: Intellisync Corporation Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DCH Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Καλησπέρα mino, με ποιόν τρόπο θα μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί σου;Θα μπορούσες να μου στείλεις email: dchronis@gmail.com Σε ευχαριστώ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glaswegian Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Poli endiaferon :!: :!: ... Alla giati pali na pedevese kai den psaxnese me to best Synchronization Software (Winner Award 2005) Intellisync Provides direct synchronization of contacts, calendar and task information between the Pocket PC and PC PIMs. PC PIMs include PC-based contact managers, personal information managers and group schedulers such as Microsoft Outlook , Microsoft Schedule, Microsoft Exchange, ACT!, Lotus Organizer, Lotus Notes, and Novell GroupWise. Developer: Intellisync Corporation Επίσης ενδιαφέρον :) Ευχαριστώ mino.... θα το κοιτάξω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Καλησπέρα mino, με ποιόν τρόπο θα μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί σου;Θα μπορούσες να μου στείλεις email: dchronis@gmail.com Σε ευχαριστώ.:) Exeis pm kai ep efkairias svise to mail sou mhn mazepseis spam apo elefthera bots.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 flight mode έχει; ή κάτι παρόμοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glaswegian Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Έχει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts