keras Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Την έβαλα. Θα γράψω για εντυπώσεις... Το πρώτο σοβαρό μου πρόβλημα είναι το εξής: Η ρομ έχει ενσωματωμένο το Pocket CM. Που πρέπει να βάλω το lang.ini για να βλέπω με ελληνικούς χαρακτήρες τις επαφές;; Χαμός. τώρα δεν βλέπω τίποτα!! Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 19, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Την έβαλα. Θα γράψω για εντυπώσεις... Το πρώτο σοβαρό μου πρόβλημα είναι το εξής: Η ρομ έχει ενσωματωμένο το Pocket CM. Που πρέπει να βάλω το lang.ini για να βλέπω με ελληνικούς χαρακτήρες τις επαφές;; Χαμός. τώρα δεν βλέπω τίποτα!! Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Δοκίμασε στο \Program Files\PocketCM και αν δεν υπάρχει δοκίμασε χύμα στο \Windows. Για να δεις αποτέλεσμα... soft reset! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destefos Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Μηπως γνωριζει καποιος αν υπαρχει προγραμμα remote control αλλαγης tv,hifi κλπ μονο για bluetooth και οχι για IR?Δυστυχως το P3300 δεν εχει IR.Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiaras Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Μηπως γνωριζει καποιος αν υπαρχει προγραμμα remote control αλλαγης tv,hifi κλπ μονο για bluetooth και οχι για IR?Δυστυχως το P3300 δεν εχει IR.Ευχαριστω. :X:X:X:X:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros8366 Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 συγχωρεστε με αν εχω καταλαβει κατι λαθος, αλλα το dest 7 δεν μπορει να τρεχει απο την καρτα μνημης? ρωταω γιατι δεν χωραει στην μνημη της συσκευης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 19, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 συγχωρεστε με αν εχω καταλαβει κατι λαθος, αλλα το dest 7 δεν μπορει να τρεχει απο την καρτα μνημης? ρωταω γιατι δεν χωραει στην μνημη της συσκευης. Τρέχει κανονικά και από την κάρτα μνήμης! Όταν το έβαλα εγκαταστάθηκε αυτόματα στην μνήμη του κινητού και μετά το μετέφερα στην κάρτα μνήμης και δούλευε κανονικά.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Ρωτησα και στο thread του destinator και απαντηση δεν πηρα. Sorry που ξαναρωταω εδω αλλα εχω μια ελπιδα μπας και ξερει κανενα παλικαρι την απαντηση. Στο 7 beta οταν πατουσα πανω στο βελακι που ειναι το στιγμα μας, εβγαζε κατι επιλογες, μια απο τις οποιες ηταν να αποθηκευσω στα αγαπημενα την τρεχουσα θεση στην οποια βρισκομαι. Στην τελευταια "final ?" εκδοση δεν καταφερα ακομα να αποθηκευω μια τοποθεσια στα αγαπημενα. Κανω κατι λαθος ή ειναι bug της εκδοσης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Υπάρχει μια ρύθμιση στις επιλογές του χάρτη στις ρυθμίσεις που σου επιτρέπει να πατάς στην οθόνη του χάρτη ή να μην πατάς! Ψάξε λίγο στις ρυθμίσεις του χάρτη και θα το βρείς! Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 Υπάρχει μια ρύθμιση στις επιλογές του χάρτη στις ρυθμίσεις που σου επιτρέπει να πατάς στην οθόνη του χάρτη ή να μην πατάς! Ψάξε λίγο στις ρυθμίσεις του χάρτη και θα το βρείς! Φιλε τσεκαρισμενη ειναι η επιλογη που μου ειπες αλλα και παλι δεν λειτουργει η αποθηκευση στα αγαπημενα. :wacko: Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiaras Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 γεια χαρα παιδια!!μια ερωτηση.τρεχω το d7 και μου βγαζει ενα μηνυμα "Your phone is running low on free storage space.Delete old or unused items to create more space".ξερει κανεις τιποτα?:worry::worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 20, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 γεια χαρα παιδια!!μια ερωτηση.τρεχω το d7 και μου βγαζει ενα μηνυμα "Your phone is running low on free storage space.Delete old or unused items to create more space".ξερει κανεις τιποτα?:worry::worry: Adeiase tin mnimi apo programmata pou endexomenws na trexoun sto background. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 τελικα αν βαλεις μαγειρευμενη ρομ χανεις εγγυηση μονο για software η και για hardware? Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 20, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 τελικα αν βαλεις μαγειρευμενη ρομ χανεις εγγυηση μονο για software η και για hardware? Kai ta dyo. Ean omws epanafereis tin official tis HTC swsta ... oute gata, oute zimia! :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiaras Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 Adeiase tin mnimi apo programmata pou endexomenws na trexoun sto background. το παραξενο ειναι οτι δεν τρεχουν αλλα προγραμματα:wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 20, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 το παραξενο ειναι οτι δεν τρεχουν αλλα προγραμματα:wacko: Sou to kanei afto amesws meta kai apo soft reset? Ean nai... kati den paei kala me to destinator, ean oxi... mallon yparxei kapoio process pou kapoia stigmi fortwnetai sto background kai mpoukwnei ti mnimi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiaras Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 Sou to kanei afto amesws meta kai apo soft reset? Ean nai... kati den paei kala me to destinator, ean oxi... mallon yparxei kapoio process pou kapoia stigmi fortwnetai sto background kai mpoukwnei ti mnimi. και μετα απο reset μου το κανει.απο τοτε που εβαλα την 3.4.07 PDAVIET βασικα.με τη προηγουμενη δεν μου το εκανε.τωρα το ξαναπερνώ.μια λεπτομερεια,οταν το περναω απο το τηλεφωνο στη καρτα το διαγραφω μετα απο το τηλεφωνο.σωστα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarface883 Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 Απορίες: Στην κεντρική μνήμη έχω storage 24,49MB in use και 7,96MB free και program 25,11MB in use και 22,79MB free, μετά από reset. 1) Χρησιμοποιούν μνήμη, οι εφαρμογές που έχω στην today screen ? 2) Αυξάνοντας την μνήμη θα σταματήσει να κολάει το Destinator ? 3) Αφαιρώντας προγράμματα, που είναι εγκατεστημένα στην storage card, αυξάνεται η μνήμη ? 4) Πώς μπορώ να διαγράψω, από την κεντρική μνήμη, αρχεία ? 5) Πώς θα καταλάβω τι δεν χρειάζομαι ? 6) Ποια νούμερα θα κληρώσει το λότο ? :p Παράθεση Γιώργος Keep on riding... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 γεια χαρα παιδια!!μια ερωτηση.τρεχω το d7 και μου βγαζει ενα μηνυμα "Your phone is running low on free storage space.Delete old or unused items to create more space".ξερει κανεις τιποτα?:worry::worry: exei anaferthei ektenestera kai to provlima kai o tropos antimetwpishs tou exw anevasei to lowstorage exe pou lynei to problima kane ena search sto en logo topic.. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarface883 Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 γεια χαρα παιδια!!μια ερωτηση.τρεχω το d7 και μου βγαζει ενα μηνυμα "Your phone is running low on free storage space.Delete old or unused items to create more space".ξερει κανεις τιποτα? exei anaferthei ektenestera kai to provlima kai o tropos antimetwpishs tou exw anevasei to lowstorage exe pou lynei to problima kane ena search sto en logo topic.. :cool: Το lowstorage.exe και οδηγίες βρίσκονται στην σελίδα 347. @Mino τι ακριβώς κάνει ? Απελευθερώνει μνήμη ή απλά καταργεί το ενοχλητικό μήνυμα ?? Παράθεση Γιώργος Keep on riding... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 Καλησπερα, σημερα αποφασισα να κανω το update wm6. κατεβασα κανονικα το αρχειο απο την htc, κανω συγχρονισμο, τρεχω την εφαρμογη για το Update και με το που ξεκιναει μου πεταει μηνυμα error και μου γραφει το εξης : PDA PHONE ROM UPDATE UTILITY 3.6.3.1 ERROR[270]: UPDATE ERROR "the image file is corrupted.please check your update utility" το αρχειο το κατεβασα 3 φορες μηπως και ηταν χαλασμενο αλλα παλι τα ιδια. χρησιμοποιω το activesync 4.5.0 (build 5096) μηπως μπορει να βοηθησει κανεις???? ****το προβλημα το εγραψα και στο forum της ace hellas αλλα οπως το εγραψα ετσι με εγραψαν και αυτοι :( :( :( :( Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarface883 Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 Καλησπερα, σημερα αποφασισα να κανω το update wm6. κατεβασα κανονικα το αρχειο απο την htc, κανω συγχρονισμο, τρεχω την εφαρμογη για το Update και με το που ξεκιναει μου πεταει μηνυμα error και μου γραφει το εξης : PDA PHONE ROM UPDATE UTILITY 3.6.3.1 ERROR[270]: UPDATE ERROR "the image file is corrupted.please check your update utility" το αρχειο το κατεβασα 3 φορες μηπως και ηταν χαλασμενο αλλα παλι τα ιδια. χρησιμοποιω το activesync 4.5.0 (build 5096) μηπως μπορει να βοηθησει κανεις???? ****το προβλημα το εγραψα και στο forum της ace hellas αλλα οπως το εγραψα ετσι με εγραψαν και αυτοι :( :( :( :( Ρίξε μια ματιά στις οδηγίες του active sync, όπως απενεργοποίηση firewall, απ' ευθείας σύνδεση usb κλπ Παράθεση Γιώργος Keep on riding... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 exei anaferthei ektenestera kai to provlima kai o tropos antimetwpishs tou exw anevasei to lowstorage exe pou lynei to problima kane ena search sto en logo topic.. :cool: mino den einai to lowstorage exe to problima.to exo perasei.kati allo einai pou exei omos sxesi me ti rom (3.4.07.14.PV.) mou to kanei kai emena ebala tin original tis ace kai egatestise to dest7 kanonika :O ksanaebala tin 3.4.07.14.PV. me kanena fortomeno programa kai me to lowstorage exe kai tipota:O:blink: kai to kako einai oti den mporo na dokimaso tin 3.01 tou Meschle:O den ksero gia pio logo den mou tin kanei egatastasi:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 Το lowstorage.exe και οδηγίες βρίσκονται στην σελίδα 347. @Mino τι ακριβώς κάνει ? Απελευθερώνει μνήμη ή απλά καταργεί το ενοχλητικό μήνυμα ?? Katargei to message aplos... gia perisotere kante ena search sto xda :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 Kai ta dyo. Ean omws epanafereis tin official tis HTC swsta ... oute gata, oute zimia! :ninja: επειδη το δικο μου το πηρα μεταχειρισμενο και δεν ξερω αν αυτος που το ειχε το περασε αλλη ρομ πριν το παρω,πως μπορω να δω αν ειναι ξεκλειδωτο ? Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Ρίξε μια ματιά στις οδηγίες του active sync, όπως απενεργοποίηση firewall, απ' ευθείας σύνδεση usb κλπ Ευχαριστω πολυ φιλε μου, αλλα το firewall το εκλεισα εντελως και παλι τα ιδια :( Αναρωτιεμε ομως γιατι να εχει προβλημα με το activesync οταν εκανα κανονικοτατα την αναβαθμιση απο wm5 σε wm6 στο TYTN Μου ??? Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts