cristaras Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Φίλε Cristara καλησπέρα, Πρέπει να είσαι σίγουρος ότι το ερωτηματικό αναφέρεται στη USB που έχεις τοποθετήσει το pda. Συνήθως τα laptop έχουν 3-4 USB. Οι drivers gia to pda είναι ενσωματωμένοι στο activesync. Εάν πριν δούλευε κανονικά μην κάνεις reinstall driver αλλά roll back driver. Με φιλικούς χαιρετισμούς Γιάννης PS:Έξω έχει 38. Kanenas allos me kamia kenouria idea re pedia?!?!!? Akomi de mporo na to sinhroniso to hameno!!!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Συγνώμη για το άσχετο, μια ερώτηση μόνο, μπορώ να βάλω κάπου στο myphone αγγελία για να πουλήσω το ppc μου; :confused: Είσαι ακόμα νέος και δε αφήνει να χρησιμοποιήσεις τις αγγελίες μάλλον. Όταν πιάσεις έναν αριθμό posts θα σου εμφανιστεί το κατάλληλο subforum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 75 αν δεν κανω λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 poso lete na kostiseii lalakia kapoiou pou ebale kata la8os to 3300 sto plintirio??? na simio8ei olokliro programa proplisi kai plisi :X :X :X kai i o8oni eixe nero:X :X :X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 poso lete na kostiseii lalakia kapoiou pou ebale kata la8os to 3300 sto plintirio??? na simio8ei olokliro programa proplisi kai plisi :X :X :X kai i o8oni eixe nero:X :X :X Δεν ειναι στεγανο?Παντα ειχα αυτη την απορια.Ε τοτε μαλλον οσο κανει ενα καινουριο.............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 26, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 Παντως ενα soft reset την ημερα δεν κανει κακο...εχω βαλει πανω το spb plus στις ενδειξεις για system εχει τη μπαταρια την sd και τη μνημη...πολλες φορες παρατηρω οτι οταν ειναι η μνημη χρησιμοποιει το 50-58 % ολα πανε καλα...οταν αρχιζει και πεφτει στο 40 και κατω αρχιζουν τα κολληματα...με ενα soft reset ολα επανερχονται παλι...ααα οταν αρχιζουν τα κολληματα βλεπω στο resco explorer τη storage card και μου εμφανιζει παλι τα κινεζικα... δεν διαβαζει apps κλπ, εχω βαλει και τα patch apo tin ace ,με ενα soft reset ola kala....!!!! Pantws otan emena mou emfanise prosfata ta "kinezika" stin karta mnimis kai exasa ola ta programmata... den epairne tipota. Soft reset ekana, to patchaki tis ACE gia tis corrupted SD ebala, ti mpataria ebgala, tin sd tin ebgala kai tin ebala se card reader, tipota! Telika... hard reset sto P3300, format stin SD, ftou kai apo tin arxi i egkatastasi!!! Exei parousiastei se allon afto to problima kai an nai pws to xeiristike? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 26, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 Den tha diafwnhsw mazi sas re paidia apla bgainoun tosa polla pou to kanoun gadget! Auth einai h kyria tou leitourgia eksalou alliws giati to plhrwsa 700 euro?:X Kai afti i topothetisi... swstotati mou fainetai!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
str1969 Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 Καλησπέρα σε όλους ! ! Έχω μία ερώτηση.... Υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ P3300 MDA και P3300 XDA O2 ORBIT? Πέρα φυσικά από τη διαφορετική σχεδίαση. Αν γνωρίζει κάποιος ας κάνει ένα κόπο να με διαφωτίσει επειδή είμαι έτοιμος να το πάρω. Παράθεση Όλοι όσοι βρίσκονται στο χώρο αυτό φέρνουν τη χαρά. Άλλος γιατί έρχεται και άλλος γιατί................φεύγει:whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
str1969 Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 Ευχαριστώ πολύ αδερφέ............ Προχωράω ακάθεκτος !!!!!!!:D :D :D Παράθεση Όλοι όσοι βρίσκονται στο χώρο αυτό φέρνουν τη χαρά. Άλλος γιατί έρχεται και άλλος γιατί................φεύγει:whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
str1969 Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 Sorry για την καθυστέρηση............. Από Αθήνα θα το πάρω και μαζί με κάτι εξτραδάκια θα βγει 490Ε. Παράθεση Όλοι όσοι βρίσκονται στο χώρο αυτό φέρνουν τη χαρά. Άλλος γιατί έρχεται και άλλος γιατί................φεύγει:whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 Εγώ πάντως, εδώ και κανα μήνα με το O2 ORBIT είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. :) Κάποια κολλήματα με την κάρτα που ανέφεραν αρκετοί στο φόρου μ, σε μένα δεν παρουσιάστηκαν. Αν έκανα 2-3 φορές hard reset ήταν από δικό μου λάθος αφού στην αρχή έβαλα πάνω πράγματα αμφιβόλου προελεύσεως και το παραφόρτωσα:rolleyes: Α, η Ο2 έβγαλε και από τους πρώτους την επίσημη αναβάθμιση σε Win mobile 6:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 Εγώ πάντως, εδώ και κανα μήνα με το O2 ORBIT είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. :) Κάποια κολλήματα με την κάρτα που ανέφεραν αρκετοί στο φόρου μ, σε μένα δεν παρουσιάστηκαν. Αν έκανα 2-3 φορές hard reset ήταν από δικό μου λάθος αφού στην αρχή έβαλα πάνω πράγματα αμφιβόλου προελεύσεως και το παραφόρτωσα:rolleyes: Α, η Ο2 έβγαλε και από τους πρώτους την επίσημη αναβάθμιση σε Win mobile 6:D που θα βρουμε την wm6 rom της O2? θα κανει στο δικο μου αρτεμις αραγε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
str1969 Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 Φίλε mitso106 αξίζει να προχωρήσουμε σε αναβάθμιση WM6 ή μήπως είναι νωρίς ακόμα? Πάντως αν έχεις κανένα site πρόχειρο πες το να το έχουμε στα υπ΄όψιν:) Παράθεση Όλοι όσοι βρίσκονται στο χώρο αυτό φέρνουν τη χαρά. Άλλος γιατί έρχεται και άλλος γιατί................φεύγει:whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 Φίλε mitso106 αξίζει να προχωρήσουμε σε αναβάθμιση WM6 ή μήπως είναι νωρίς ακόμα? Πάντως αν έχεις κανένα site πρόχειρο πες το να το έχουμε στα υπ΄όψιν:) Όπως είχα αναφέρει και παλιότερα, έκανα αναβάθμιση από εδώ τη γερμανική έκδοση, επίσημη βέβαια, και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Ούτε καν ασυμβατότητες στα προγράμματα. Αυτά που παίζουν στα 5άρια, παίζουν και στα εξάρια. Η αναβάθμιση διαρκεί κανα δεκάλεπτο και γίνονται όλα αυτόματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebu Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 Παιδια υπαρχει κανενα προγραμμα για να χρησιμοποιουμε Ringtones απο ηχους που εχουμε στην Storage Card??? Γιατι δοκιμασα το Electric Pocket Ringo αλλα οταν επιλεγω εναν ηχο απο την MicroSD μου ζηταει να τον αντιγραψει στη μνημη του τηλεφωνου γιατι μονο ετσι μπορει να τον χρησιμοποιησει.Χαιρω πολυ αλλα αυτο το εκανα και μονο μου μεσω του φακελου Windows\Rings στη μνημη του κινητου. Υπαρχει καποιο που να τα χρησιμοποιει απευθειας απο την microsd???Δοκιμασα και με shortcuts αρχειων ηχου απο την Storage Card στο φακελο Windows\Rings αλλα δεν δουλεψε(βασικα δεν εβλεπε τα Shortcuts η εφαρμογη ηχων κλησης των WM5). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpelekanos Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 Γεια σας!!! Πως μπορω να μεταφερω τον τηλεφωνικο καταλογο απο ενα κινητο νοκια στο p3300; Επισης εχω backup του καταλογου σε μορφη .csv και .xml ,καμια ιδεα; Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
str1969 Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Γεια σας!!! Πως μπορω να μεταφερω τον τηλεφωνικο καταλογο απο ενα κινητο νοκια στο p3300; Επισης εχω backup του καταλογου σε μορφη .csv και .xml ,καμια ιδεα; Ευχαριστω. Έχω την εντύπωση ότι αν κάνεις συγχρονισμό με PC suite και μετά πάρεις τα αρχεία που σε ενδιαφέρουν και τα σώσεις σε ένα ξεχωριστό φάκελλο, συνδέεις το PDA και τα φορτώνεις κατευθείαν. Παράθεση Όλοι όσοι βρίσκονται στο χώρο αυτό φέρνουν τη χαρά. Άλλος γιατί έρχεται και άλλος γιατί................φεύγει:whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
str1969 Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Επίσης μπορείς να το κάνεις με συγχρονισμό και των δύο συσκευών μέσω Outlook. Παράθεση Όλοι όσοι βρίσκονται στο χώρο αυτό φέρνουν τη χαρά. Άλλος γιατί έρχεται και άλλος γιατί................φεύγει:whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
str1969 Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 E E Έρχεται ! ! ! ! !:D Παράθεση Όλοι όσοι βρίσκονται στο χώρο αυτό φέρνουν τη χαρά. Άλλος γιατί έρχεται και άλλος γιατί................φεύγει:whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 E E Έρχεται ! ! ! ! !:D και πως λεγεται ? htc παντοφλα?:lol: Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
str1969 Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 και πως λεγεται ? htc παντοφλα?:lol: Πάντως όχι τενεκές.............:lol: :lol: :lol: Παράθεση Όλοι όσοι βρίσκονται στο χώρο αυτό φέρνουν τη χαρά. Άλλος γιατί έρχεται και άλλος γιατί................φεύγει:whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 E E Έρχεται ! ! ! ! !:D το htc polaris ειναι αυτο σωστα??? Υποτιθεται οτι θα ειναι ο αντικαταστατης του p3300 Λοιπον σας δινω μερικα χαρακτηριστικα : The specs of HTC Polaris: * Networks - GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 MHz, WCDMA/HSDPA 2100 MHz * Operating system - Windows Mobile 6 Professional * Chipset - Qualcomm MSM7200 (CPU 400 MHz) * Display – 3.5” touchscreen VGA * 128 MB RAM, 256 MB ROM * MicroSD-slot * Bluetooth, Wi-Fi 802.11 b/g * 3-megapixel camera with auto focus * miniUSB, USB 1.1 * Digital compass * GPS/AGPS * FM-radio Πολυ καλα χαρακτηριστικα αλλα η γνωμη μου ειναι οτι θα ειναι και μεγαλο μιας και εχει οθονη 3,5'' , και θα ειναι βαρυ και πρωτα απο ολα θα ειναι και ακριβο. προτιμω το htc touch που εχω παραγγειλει παντως :) μικρο και καλο. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpelekanos Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Έχω την εντύπωση ότι αν κάνεις συγχρονισμό με PC suite και μετά πάρεις τα αρχεία που σε ενδιαφέρουν και τα σώσεις σε ένα ξεχωριστό φάκελλο, συνδέεις το PDA και τα φορτώνεις κατευθείαν. Σε ευχαριστω πολυ, δεν πηγε το μυαλο μου εκει καθολου :X Και κατι ακομα, servis για htc υπαρχει μονο στην αθηνα; Το track ball απο το htc p3300 δεν μετακινει το δείκτη προς τα κατω, θα μου το αλλάξουν στην εγγύηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 και πως λεγεται ? htc παντοφλα?:lol: Καλά αυτό δεν είναι το O2 Orbit;:confused: :blink: Κοίτα κι εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
str1969 Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Παιδιά για να μη μπερδευόμαστε......... Αυτό που κυκλοφορεί στην Ελλάδα λέγεται HTC 3300 MDA ή αλλιώς Τ-PHONE. Αυτό που πήρα (ή μαλλον πρόκειται να πάρω), είναι η Αγγλική έκδοση του δημοφιλούς PDA και λέγεται HTC 3300 XDA O2 ORBIT (ξέρετε...... η γνωστή που βγάζει τα αξεσουάρ κινητών, φορτιστές, μπαταρίες και άλλα). Πάντως η χαρά που εκδήλωσα στο προηγούμενο post μου προήλθε κυρίως από το ότι παίρνω μια καινούργια συσκευή με ότι αυτό συνεπάγεται...................... Για το αν θα μείνω ευχαριστημένος ή όχι ο μόνος κριτής θα είναι ο χρόνος και η χρήση της συσκευής. Και να είσαστε σίγουροι, πως αν για κάποιο λόγο δε μείνω ικανοποιημένος, ή η συσκευή έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα θα είμαι ο πρώτος που θα ενημερώσει σχετικά, (εκτός του ότι θα το επιστρέψω). Το να είμαστε ανυπόμονοι για κάτι καινούργιο που προκειται να αποκτήσουμε είναι νομίζω απόλυτα φυσιολογικό, ας μη ξεχνάμε ότι η διαφορά ενός ενήλικου και ενός παιδιού είναι η τιμή των παιχνιδιών τους.:up: Παράθεση Όλοι όσοι βρίσκονται στο χώρο αυτό φέρνουν τη χαρά. Άλλος γιατί έρχεται και άλλος γιατί................φεύγει:whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts