ChriStrofiS Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Αναφέρεσε στο Storage Memory σωστά; Αν θυμάμαι καλά γύρω στα 24 ΜΒ free. Αυτή τη στιγμή όμως ανέβασα ένα άλλο ROM που έχει και πολλά περισσότερα προγράμματα και είναι στα 32 ΜΒ free (κουφό). Θα δοκιμάσω και την lite έκδοση του συγκεκριμένου μιας και γενικότερα μου άρεσε περισσότερο και μου δίνει την εντύπωση ότι τρέχει πιο γρήγορα. Την Program Memory είχα κατα νου , αλλά πιστεύω έχει ενδιαφέρον να δούμε και τις δυο . Αναλυτικά , μέσω MemMaid , εχω την πληροφόρηση οτι η Storage είναι στο σύνολο 37,62 ΜΒ (από την οποία έχω free 20,26 μιας και χρησιμοποιώ τα 17,36) ενώ η Memory (η αλλιώς Program Memory στο Battery Status) είναι στο σύνολο 48,2 ΜΒ (από την οποία έχω free 24,49 μιας και χρησιμοποιώ τα 23,53) . Στην ερώτησή μου λοιπόν αναφερόμουν (και για να το πω ποιο σωστά) στην διαθέσιμη μνήμη για προγράμματα που σου έχει δώσει με αυτή τη ROM , δηλαδή πόση από τα 128+64 μνημη της συσκευής σου έχει μείνει διαθέσιμη . Σε ευχαριστώ για την απάντηση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djsolid Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Anaferomai sthn Program Memory... Einai sta 26.7 opws eipa... Otan ksekinaei... H Storage auti tin stigmh einai sta 28... Kai ksekinisa apo ta 33MB otan thn prwtoebala...(To spb Time to exw sthn storage memory kathws kai to mring... @con571 : Logika anaferesai sthn PDAMobiz Rom...Exeis kataferei kai exeis perasei thn customized???? H lite einai auti pou dinei 32 Mb enw h customized 34 (auto einai to koufo...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpandelis Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Γειά χαρά στη Παρέα, ¨εχω το 330 εδώ και ένα μήνα και δεν μπορώ να κάνω σύνδεση wi-fi έχω το Sagem 1540WG ξέρει κανένας τι παίζει; Υπάρχει κάποιο site, με free προγραμματάκια: Παντελής:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con571 Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 ChriStrofiS: Δες συνημμένο ;-). djsolid: Ναι, μιλούσα για την PDAMobiz. Την customized δεν την έχω δοκιμάσει αν και κάπου πήρε το μάτι μου ότι έχει κάποιο πρόβλημα. θα ψάξω λίγο να βρω λίστα με τι περιλαμβάνει η κάθε μία και ίσως δοκιμάσω και την custom. Το κινητό το έχω λιγότερο από 2 μέρες και δεν λέει να το σκαλίζω και πολύ ;-). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_argiris Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 To προβλημα λυθηκε απο μονο του:D σημερα που το συνδεσα με το pc .Εχω δοκιμασει τις εκδοσεις 4,1 ,4,2 και 4,5.Τωρα εχω την 4.5. Χθες δοκιμασα να κανω συνδεση με ενα παλιο smartphone που εχω και συνδεθηκε κανονικα,ενω το artemis οχι. Αρα το προβλημα ειναι με το artemis.Αν μου το ξανακανει θα το στειλω στο service γιατι απο προγραμμα δεν νομιζω να ειναι. Ευχαριστω για την βοηθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpandelis Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 To πρ'οβλημα λύθηκε από μόνο του:D σημερα που το συνδεσα με το pc .Εχω δοκιμασει τις εκδοσεις 4,1 ,4,2 και 4,5.Τωρα εχω την 4.5. Χθες δοκιμασα να κανω συνδεση με ενα παλιο smartphone που εχω και συνδεθηκε κανονικα,ενω το artemis οχι. Αρα το προβλημα ειναι με το artemis.Αν μου το ξανακανει θα το στειλω στο service γιατι απο προγραμμα δεν νομιζω να ειναι. Ευχαριστω για την βοηθεια! Δεν νομίζω ότι έχει κάτι το ARTEMIS σου πρέπει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το FIREWALL που έχεις στο pc σου. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ με το SYGATE Pro. Όταν το κλείνω όλα μια χαρά. Ψάξτο λίγο ακόμα. Παντελής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macgyver200 Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Γεια σας παιδιά! Έχω δύο απορίες... 1) Προσπάθω να περάσω με τον SIM Manager του P3300 κάποια ονόματα και ενώ η sim παίρνει 20 χαρακτήρες αυτό με αφήνει να καταχωρώ μόνο 8 ! Είναι πρόβλημα firmware ή τίποτε άλλο; Η sim είναι 3G Cosmote. 2) Αναβάθμιση rom γίνεται από το φόρουμ της QTEC; :blink: :blink: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 καλησπερα παιδια καινουριος και εγω.ξερετε πως βλεπω τηλεοραση και ακουω ραδιο απο internet me wi-fi;καποια σελιδα ισως η προγραμμα.προκαταβολικα thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Δεν νομίζω ότι έχει κάτι το ARTEMIS σου πρέπει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το FIREWALL που έχεις στο pc σου. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ με το SYGATE Pro. Όταν το κλείνω όλα μια χαρά. Ψάξτο λίγο ακόμα. Παντελής.δεν νομιζω να ειναι αυτο το προβλημα αυτο απο την στιγμη που συνδεει αλλη συσκευη και παιζει,για τα free που ζητησες ενα καλο με συνεχη ενημερωση ειναι αυτο http://www.pocketpcfreewares.com/en/index.php αν θελεις ''αλλα κολπα'' στειλε μου pm να σου δωσω αλλα site;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 To προβλημα λυθηκε απο μονο του:D σημερα που το συνδεσα με το pc .Εχω δοκιμασει τις εκδοσεις 4,1 ,4,2 και 4,5.Τωρα εχω την 4.5. Χθες δοκιμασα να κανω συνδεση με ενα παλιο smartphone που εχω και συνδεθηκε κανονικα,ενω το artemis οχι. Αρα το προβλημα ειναι με το artemis.Αν μου το ξανακανει θα το στειλω στο service γιατι απο προγραμμα δεν νομιζω να ειναι. Ευχαριστω για την βοηθεια!πριν το στειλεις για σερβις δοκιμασε να κανεις ενα hard reset και προσπαθησε να κανεις συνδεση,μπορει να φταιει κατι αλλο που στο κανει αυτο;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChriStrofiS Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 ChriStrofiS: Δες συνημμένο ;-). Είσαι άψογος :up: Αυτό ακριβώς εννοούσα . Thank U :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pirgas Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Παιδία γειά σας Μήπως κανείς γνωρίζει τι πρεπει να ρυθμίσω στο Ρ330 και στο Activesync 4.5 για να μπαίνω στο internet μέσω του PC και της ADSL που έχω σ'αυτο? Ευχαριστώ προκαταβολικά Pirgas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Παιδία γειά σας Μήπως κανείς γνωρίζει τι πρεπει να ρυθμίσω στο Ρ330 και στο Activesync 4.5 για να μπαίνω στο internet μέσω του PC και της ADSL που έχω σ'αυτο? Ευχαριστώ προκαταβολικά Pirgas στο τηλεφωνο σου μονο εναρξη/ρυθμισεις/συνδεσεις/usb σε pc/χρηση προχωρημενης λειτουργιας. ξετσεκαρισε το και οκ αυτοματα μετα καθε φορα που συνδεεις το τηλ με το καλωδιο στο pc ;)σου θα εχεις και ιντερνετ στο κινητο σου Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 LAGOYDAKIS................................AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:lol: :lol: :lol: Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 καλο ε;βεντουζααααααα!!!!!:lol: :lol: :lol:και μια ερωτηση,το active 4.5 παιζει οκ; εχει καμμια αλλαγη που να αξιζει να το βαλει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pirgas Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 zaharakis σ'ευχαριστώ πολύ ολα οκ:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristaras Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 kalimera file apo australia exis pm Efharisto Poli gia to lexiko......alla tha protimousa ena pio aplo - horis na milai diladi (ase pou den to katafera na to kano install :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SOLERO Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 παιδιά έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με το p3300 και το gps του έχω επάνω την τελευταία έκδοση του destinator 6 και συνεχόμενα χάνει το gps και λέει ότι δεν βρέθηκε gps έτσι δουλεύει για 45'' με ένα λεπτό και χάνει τον δέκτη για 1'' μετά την επαναφορά του ο δέκτης έχει κανονικά σήμα δεν ψάχνει δηλ. για δορυφόρο ξανά. το έχει αντιμετωπίσει κανένας αυτό το πρόβλημα;; Παράθεση SOLERO Samsung Galaxy S & Galaxy Tab Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 παιδιά έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με το p3300 και το gps του έχω επάνω την τελευταία έκδοση του destinator 6 και συνεχόμενα χάνει το gps και λέει ότι δεν βρέθηκε gps έτσι δουλεύει για 45'' με ένα λεπτό και χάνει τον δέκτη για 1'' μετά την επαναφορά του ο δέκτης έχει κανονικά σήμα δεν ψάχνει δηλ. για δορυφόρο ξανά. το έχει αντιμετωπίσει κανένας αυτό το πρόβλημα;; Mhn trelenese einai gnwsto bug phgaine edw :cool: kai diavase prosektika tis odhgies pou exw anevasei (kai psaxe gia to swsto link tou gpsgate) ;) enjoy.. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SOLERO Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Άρχοντας!!! Παράθεση SOLERO Samsung Galaxy S & Galaxy Tab Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Άρχοντας!!! Opou koliseis edw eimaste ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
warrant1985 Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 καλησπέρα έχω εγκαταστήσει το προγράμμα spb weather και μου ζητάει το serial number μετά απο 15 μέρες υπάρχει τρόπος να το βρώ η να κατεβάσω ένα άλλο ανάλογο πρόγραμμα καιρού όποιος μπορεί τον ευχαριστώ εκ των προτέρων cmet@mail.gr Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 πιστευω οτι το βρηκες;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 πιστευω οτι το βρηκες;) πολλοι το βρηκαν σημερα γιαννη :lol::lol::lol::lol::lol: 1 και να καιει :p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SOLERO Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Minotavrs Μιας και σε βλέπω ενήμερο ξέρεις και τι γίνετε με αναβαθμίσεις και που μπορούμε να τις κατεβάσουμε;; έχω πάρει το p3300 από πλαίσιο δηλ είναι της ACE ανοίγοντας γράφει τα εξής.. ipl 1.12.0001 spl 1.12.0000 gsm 02.67.90 os 1.12.0.0 Παράθεση SOLERO Samsung Galaxy S & Galaxy Tab Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts