johner Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 παιδες θα σας φανει γελοιο αλλα, αποσυμπιεσα ενα rar με το destinator στο pc και εβγαλε καμποσους φακελους με διαφορα. για να βαλω το destinator (to 6 einai) στο pda τι κανω ; αντιγραφω τα files+directories οπως εχουν στο φακελο για το synchronise και μετα τα περνω στην καρτα μνημης ; και μετα κανω καποιο installation στο pda ; Bάλτα όπως είναι και κάτι θα γίνει.:D Ελπίζω να μιλάμε για το ίδιο αρχείο βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimip Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Bάλτα όπως είναι και κάτι θα γίνει.:D Ελπίζω να μιλάμε για το ίδιο αρχείο βέβαια. ειναι πολυ γελοιο αυτο που ρωταω αλλα δεν εχω ξανασχοληθει ποτε με synchronize. :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 ειναι πολυ γελοιο αυτο που ρωταω αλλα δεν εχω ξανασχοληθει ποτε με synchronize. :cry: copy-paste τα κάνεις μέσω του explorer του activesync σε όποιο φάκελο θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glaswegian Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Τελικά έχουμε καταλήξει ποια είναι η καλύτερη λύση για στήριξη στο αυτοκίνητο; Αυτή του Mino δεν είναι άσχημη αλλά παίζει πατέντα και φοβάμαι ότι στο δικό μου αυτοκίνητο δε θα κάνει. Μία που πήρα πάντως από το MM ήταν μάπα. Ζαλίζεσαι από το κούνημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glaswegian Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Από εδώ --> http://www.gpsforless.co.uk/product_details.php?id=5887 αγόρασε κανείς τίποτα; Είναι αξιόπιστο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Τελικά έχουμε καταλήξει ποια είναι η καλύτερη λύση για στήριξη στο αυτοκίνητο; Αυτή του Mino δεν είναι άσχημη αλλά παίζει πατέντα και φοβάμαι ότι στο δικό μου αυτοκίνητο δε θα κάνει. Μία που πήρα πάντως από το MM ήταν μάπα. Ζαλίζεσαι από το κούνημα... Εγω πηρα μια απο Πλαισιο Γλυφαδας και βρηκα την υγεια μου.Του ειπα για πιο pda ειναι και μου εδωσε βαση στιρηξης(βεντουζα),και ενα crandle universal.ειναι απλα τελειο.Δεν κουναει καθολου και μαλιστα εχει και βιδα για να το σφιγγεις.Το ποσο που εδωσα ηταν 22 ευρω. Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Από εδώ --> http://www.gpsforless.co.uk/product_details.php?id=5887 αγόρασε κανείς τίποτα; Είναι αξιόπιστο; Το εχουν αναφερει τα παιδια ξανα αυτο το site.Ψαξε πιο πισω και θα το βρεις.Δεν θυμαμαι που ακριβως ειναι.:O Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pill72 Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 batterystatus 1.04.2 Το πιο βασικο που βλεπω ειναι οτι υπαρχει μια επιλογη bost οπου οριζεις την χαμηλοτερη και την μεγιστη ταχυτητα της cpu και το προγραμμα "παιζει" αναμεσα σε αυτες τις δυο τιμες, αναλογα την αναγκη για ταχυτητα της στιγμης. Υπαρχει και επιλογη οπου οριζεις την ταχυτητα cpu αναλογα την εφαρμογη. Δουλευει σταθερα εδω και 3 ωρες αναμεσα σε 143 και 273. Αυτό το έκανε και το παλιό ρε παιδιά.......η έκδοση 03.300 beta1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pill72 Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Mia xara.. :cool: μιλάμε για το battery status? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 μιλάμε για το battery status? Egw nai gi afto milaw ! Alla pragmatika boost entolh egw den brika pou einai krimenh re paidia mou lete giati exw faei kolima mhpws milate gia xpuscalar h kapoio allo clocking app ?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 me pious tropous mporoume na mpainoyme internet me to artemis mas??poies epiloges exoyme? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pill72 Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Egw nai gi afto milaw ! Alla pragmatika boost entolh egw den brika pou einai krimenh re paidia mou lete giati exw faei kolima mhpws milate gia xpuscalar h kapoio allo clocking app ?:( κάτσε μίνο δοκιμάζω την έκδοση που λέει ο φίλος και σε ενημερώνω.Εγώ πάντως είχα την 1.03.300 beta1 που είχε και pulldown menu κι έκανες επιλογές για cpuscalar, tray icon,(σου έβγαζε με πολύ μικρά γραμματάκια κάτω από το ρολόι στην επάνω μπάρα την ταχύτητα) κι άλλα καλούδια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glaswegian Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Εγω πηρα μια απο Πλαισιο Γλυφαδας και βρηκα την υγεια μου.Του ειπα για πιο pda ειναι και μου εδωσε βαση στιρηξης(βεντουζα),και ενα crandle universal.ειναι απλα τελειο.Δεν κουναει καθολου και μαλιστα εχει και βιδα για να το σφιγγεις.Το ποσο που εδωσα ηταν 22 ευρω. Ευχαριστώ για την απάντηση :) Έχεις στηρίξει πουθενά το βραχίονα ή είναι στον αέρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 κάτσε μίνο δοκιμάζω την έκδοση που λέει ο φίλος και σε ενημερώνω.Εγώ πάντως είχα την 1.03.300 beta1 που είχε και pulldown menu κι έκανες επιλογές για cpuscalar, tray icon,(σου έβγαζε με πολύ μικρά γραμματάκια κάτω από το ρολόι στην επάνω μπάρα την ταχύτητα) κι άλλα καλούδια.... OK an einai anevase ena screenshot ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pill72 Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Αυτή είναι πιό καινούργια όντως και δίνει κάτω από το ρολογάκι την ταχύτητα και την χρήση% του επεξεργαστή όταν βάζεις cpu scalar αλλά...δεν σ'αφήνει με σταθερή ταχύτητα να δείς τη χρήση του επεξεργαστή....(χρειάζεται;;;) και σου δίνει μόνο το σήμα λήψης gsm.Επίσης αφαιρέθηκαν ρυθμίσεις από το cpu scaling στο boost γιατί θα ήταν επικίνδυνες φαίνεται!!!Έχουν προσθέσει και κάτι tray icons,ωραίο φαίνεται θα το δούμε...πάντως όσο το λειτουργούσα με scaler μου ψιλοέβγαζε προβληματάκια αλλά μπορεί να μην έφταιγε αυτό ,μάλλον είναι το πρόβλημα της κάρτας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Αυτή είναι πιό καινούργια όντως και δίνει κάτω από το ρολογάκι την ταχύτητα και την χρήση% του επεξεργαστή όταν βάζεις cpu scalar αλλά...δεν σ'αφήνει με σταθερή ταχύτητα να δείς τη χρήση του επεξεργαστή....(χρειάζεται;;;) και σου δίνει μόνο το σήμα λήψης gsm.Επίσης αφαιρέθηκαν ρυθμίσεις από το cpu scaling στο boost γιατί θα ήταν επικίνδυνες φαίνεται!!!Έχουν προσθέσει και κάτι tray icons,ωραίο φαίνεται θα το δούμε...πάντως όσο το λειτουργούσα με scaler μου ψιλοέβγαζε προβληματάκια αλλά μπορεί να μην έφταιγε αυτό ,μάλλον είναι το πρόβλημα της κάρτας.... Telika afxomeiwsei tou boost san to cpuscalar exei ? giati mperdeftika. BTW Poli Xrisimo episis einai gia emena kai h metrhsh ths thermokrasias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Ευχαριστώ για την απάντηση :) Έχεις στηρίξει πουθενά το βραχίονα ή είναι στον αέρα; http://img405.imageshack.us/img405/6584/2vb9.gif Αυτή πρέπει να είναι. Πολύ καλή και universal. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glaswegian Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Πολύ καλή αλλά μου φαίνεται κοντή ρε γμτ για το smart. :( Όσο του λείπει σε μέγεθος αυτού του αυτοκινήτου το έχει σε απόσταση από το παρμπρίζ :-\ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glaswegian Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Περιστρέφεται κιόλας; (για landscape view) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pill72 Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Telika afxomeiwsei tou boost san to cpuscalar exei ? giati mperdeftika. BTW Poli Xrisimo episis einai gia emena kai h metrhsh ths thermokrasias έχει όπως κι η προηγούμενη έκδοση,αλλά τώρα το δοκιμάζω ,έχει και την ένδειξη θερμοκρασίας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Περιστρέφεται κιόλας; (για landscape view) Κάνει όσα θέλετε κι ακόμα περισότερα. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 έχει όπως κι η προηγούμενη έκδοση,αλλά τώρα το δοκιμάζω ,έχει και την ένδειξη θερμοκρασίας... Miso miso den milaw gia xeirokinito boost alla gia aftomato clokarisma analoga me thn xrhsh ths CPU (like xpuscalar) An yparxei tetoio prama kane ena screenshot na dw pou einai afth h kolorythmisi h dwse mou odhgies apo pou na thn energopoihsw.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pill72 Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Δεν βλέπω να δείχνει τις μεταβολές της ταχύτητας ο taskbar indicator..... sorry το είχα στη USB.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Glaswegian@ Ετσι ειναι ακριβως.Και η θηκη ανοιγοκλεινει για να χωρεσει το εκαστοτε κινητο.Ναι περιστρεφεται.Βασικα πηγαινε σε καποιο Πλαισιο,η οποιο αλλο μαγαζι εσυ θες,πες τους να σου δειξουν ολες της βασεις στηριξης,και οποια σου αρεσει την αγοραζεις.!:) Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Δεν βλέπω να δείχνει τις μεταβολές της ταχύτητας ο taskbar indicator..... :lol: :whistle: :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts