Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

na rotiso kati pos tha sindetho apo to artemis se wifi kapou pou iparxei eleythero wifi spot? apla anoigo to wifi kai to vriskei aytomata?

ναι αν ειναι ελευθερο θα το βρει και θα σε ρωτησει να συνδεθει...

Samsung Note II

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

to gpslib.dll

σε εμενα τελος το προβλημα

δοκιμαστε το

Kai oxi mono lythike to provlhma tou Gps alla den lagari pleon kai se vgazei sto swsto shmeio..

An valei kaneis to dll apo thn 6.1 tote tah deis oti se vgazei 15-20 metra pio pera..;)

ρε παιδιά όταν ανοιγω κάποιο παράθυρο μετα απο λίγα δευτερόλεπτα κλείνει μόνο του και γυρνάει στην επιφάνεια εργασίας... τι μπορεί να φταίει??:(

Παιδια μια ερωτηση...Υπαρχει τροπος πατωντας το κουμπι ''επαφες'' να μην βλεπω τις επαφες της καρτας SIM και να βλεπω μονο της συσκευης???

Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος μαζικής επιλογής κάποιων από τα sms (ή των e-mail) έτσι ώστε να διαγραφούν μαζί και όχι ένα - ένα (κάτι σαν το shift+left mouse button). Επίσης υπάρχει τρόπος ηχογράφησης φωνής στο p3300?

Χρόνια πολλά σε όλους!

Kai oxi mono lythike to provlhma tou Gps alla den lagari pleon kai se vgazei sto swsto shmeio..

An valei kaneis to dll apo thn 6.1 tote tah deis oti se vgazei 15-20 metra pio pera..;)

Υπάρχουν πολλοι που το dll από την 6.1 δουλεύει μιά χαρά, ανάμεσα σ' αυτούς κι εγώ, μάλον θέμα συσκευής είναι. :cool:

Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος μαζικής επιλογής κάποιων από τα sms (ή των e-mail) έτσι ώστε να διαγραφούν μαζί και όχι ένα - ένα (κάτι σαν το shift+left mouse button).

Χρόνια πολλά σε όλους!

Χρονια Πολλα :)

Θα τα επιλεξεις ολα με το πενακι και μετα θα κανεις διαγραφη .

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Παιδια μια ερωτηση...Υπαρχει τροπος πατωντας το κουμπι ''επαφες'' να μην βλεπω τις επαφες της καρτας SIM και να βλεπω μονο της συσκευης???

το εχω απαντησει σε αυτο το τοπικ καμια 10ρια φορες:(

αλλα επειδη εισαι δικος μας:lol: σε συνχωρω;)

με ενα registry editor πχ resco

HKCU\ControlPanel\Phone

create DWORD: ShowSim

Value: 0 = hide

1 = show

Samsung Note II

το εχω απαντησει σε αυτο το τοπικ καμια 10ρια φορες:(

αλλα επειδη εισαι δικος μας:lol: σε συνχωρω;)

με ενα registry editor πχ resco

HKCU\ControlPanel\Phone

create DWORD: ShowSim

Value: 0 = hide

1 = show

Ευχαριστω φιλε μου...Με τετοια πικρα (απο την ομαδα) που να διαβασω 100 σελιδες....

Καλησπέρα παιδιά,

τελικά πήρα τη μεγάλη απόφαση και άλλαξα το πολυαγαπημένο μου Mio A701 με το p3300.

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες αν και είναι εμφανώς πιο αργό από το Mio, ωστόσο σε αποζημιώνει με την εκπληκτική σταθερότητά του, την καλύτερη κάμερα και άλλα πολλά....

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με το destinator,

Eίχα αγορασμένο το pn αλλά μη μπορώντας αν περιμένω, κατέβασα το 6 (u know how.....:O :O )

Eπειδή κι εγώ παρατηρώ μια σχετική αργοπορία, αν εγκαταστήσω το original 6

σε συνδυασμό με το αρχειάκι που λέτε παραπάνω, θα δω διαφορά;

Αξίζει τον κόπο;

Καλησπέρα παιδιά,

τελικά πήρα τη μεγάλη απόφαση και άλλαξα το πολυαγαπημένο μου Mio A701 με το p3300.

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες αν και είναι εμφανώς πιο αργό από το Mio, ωστόσο σε αποζημιώνει με την εκπληκτική σταθερότητά του, την καλύτερη κάμερα και άλλα πολλά....

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με το destinator,

Eίχα αγορασμένο το pn αλλά μη μπορώντας αν περιμένω, κατέβασα το 6 (u know how.....:O :O )

Eπειδή κι εγώ παρατηρώ μια σχετική αργοπορία, αν εγκαταστήσω το original 6

σε συνδυασμό με το αρχειάκι που λέτε παραπάνω, θα δω διαφορά;

Αξίζει τον κόπο;

Mhn kaneis kanena asteio kai peiraxeis to PN ...

To episimo 6 den paizei me to P3300 kanoume alximeies na doulepsei alla tipota akoma (enw nomiza oti lythike to problhma me to dll apo to prohgoumeno 6 stis megales taxuthtes den doulevei tipota !! molis hrtha apo dokimes sthn EO) ..

Perimene na bgei eidikh ekdosh apo thn NGI !!

Mhn kaneis kanena asteio kai peiraxeis to PN ...

To episimo 6 den paizei me to P3300 kanoume alximeies na doulepsei alla tipota akoma (enw nomiza oti lythike to problhma me to dll apo to prohgoumeno 6 stis megales taxuthtes den doulevei tipota !! molis hrtha apo dokimes sthn EO) ..

Perimene na bgei eidikh ekdosh apo thn NGI !!

Μα εγώ το 6 έχω και δεν είδα κανένα πρόβλημα, εκτός από μια μικρή καθυστέρηση....

Τι θα βγάλει δηλαδή η NGI;

Μα εγώ το 6 έχω και δεν είδα κανένα πρόβλημα, εκτός από μια μικρή καθυστέρηση....

Τι θα βγάλει δηλαδή η NGI;

H NGi evgale eproxthes thn episimi ekdosh tou 6.1.0.4xxxxx

Distixws den doulevei mhn thn katevaseis ...

Afth pou exeis doulevei kai den exei problhma pli apo afto pou anafereis..

καλημερα! Εχω ενα προβλημα με το Navimate( μη μου πειτε να βαλς το destinator, δεν ειναι δικο μου απλα εχω αναλαβει να κανω τις ρυθμισεις:p ). Αν κα ιεχω τρεξει το QuickGPS μεσω ActiveSync το Navimate δεν μου βρισκει GPS! εκανα και τις ρυθμισεις εβαλα για προγραμματα com1 και υλικο com4 αλλα κανω αναζητηση και τιποτα... HELP!

Είναι λογικό να σου λένε να βάλεις Destinator αφού οι περισσότεροι εδω μέσα είναι της NGI ή της MLS.

Ok kala Dokimase to destinator kai meta pes mou... :X

Edw to Navimate den kalyptei kala kala thn Athina tha kalyptei tis 77 poleis + thn Thessloniki .

Ektos kai an to plhrws exei na kanei me ta dhmarxia kathe polis ..

BTW bale to destinator dipla tou kai phgaine mia volta kai tha deis megalh diafora kai stis 79 poleis tou Navimate..

Εφόσον γνωρίζεις και για τους 2 πλοηγους όπως αφήνει να εννοηθεί από την άποψη που παραθέτεις τότε θα πρέπει ήδη να ξέρεις ότι στους χάρτες θεσσαλονίκης απλά δεν υπάρχει NGI όταν μιλάμε για Navimate. Μπορούμε αν θέλεις να συγκρίνουμε στοιχεία μεταξύ των δύο για να αποδειχτεί το αυτονόητο. Τώρα σχετικά με Αθήνα το Navimate βγάζει αναβαθμίσεις σχεδόν κάθε μήνα έτσι ώστε να φτάσει γρήγορα το επίπεδο του Destinator το οποίο πρόσεξε...κοστίζει διπλή τιμή σε σχέση με το Navimate. Ελπίζω μέσα από τον διάλογο όσοι δν έχουν τη δυνατότητα να τεστάρουν και τους 2 πλοηγούς να βγάλουν χρήσιμα συνολικα συμπεράσματα.

H NGi evgale eproxthes thn episimi ekdosh tou 6.1.0.4xxxxx

Distixws den doulevei mhn thn katevaseis ...

Afth pou exeis doulevei kai den exei problhma pli apo afto pou anafereis..

Αν είναι έτσι, τότε όλα καλά.....

Αλλά είναι κρίμα (τουλάχιστον) να έχεις αγορασμένο το pn, να σου δίνει το 6 δωρεάν , και αυτό να μη δουλεύει....

Κάτι θα πρέπει να κάνουν λογικά γι αυτο, έτσι;

Εφόσον γνωρίζεις και για τους 2 πλοηγους όπως αφήνει να εννοηθεί από την άποψη που παραθέτεις τότε θα πρέπει ήδη να ξέρεις ότι στους χάρτες θεσσαλονίκης απλά δεν υπάρχει NGI όταν μιλάμε για Navimate. Μπορούμε αν θέλεις να συγκρίνουμε στοιχεία μεταξύ των δύο για να αποδειχτεί το αυτονόητο. Τώρα σχετικά με Αθήνα το Navimate βγάζει αναβαθμίσεις σχεδόν κάθε μήνα έτσι ώστε να φτάσει γρήγορα το επίπεδο του Destinator το οποίο πρόσεξε...κοστίζει διπλή τιμή σε σχέση με το Navimate. Ελπίζω μέσα από τον διάλογο όσοι δν έχουν τη δυνατότητα να τεστάρουν και τους 2 πλοηγούς να βγάλουν χρήσιμα συνολικα συμπεράσματα.

Mias kai aneferes se prohgoumeno post oti osoi prtoteinoume destinator eimaste h ths NGI h ths MLS esy pias etairias eisai ?

Kai gia na mhn genikeveis allh fora se plhroforw oti egw den doulevw gia kamia etairia APODEDEIGMENA mono goystarw na bohthaw kai na asxoloume ton elefthero xrono mou gia thn party mou kai kate epektash gia to synolo AFILOKERDOS..

Opoia etairia einai feregia loiponkai exei apodixei oti den kanei arpaxtes kai lamogies exei to support mou .

Mila starata loipon ekporswpeis to navimate ?

An Nai kai exeis orexh na kaneis pragmatiko support kai oxi na koroideveis ton kosmo apodeixeto sthn praxi kai oxi sta logia kai tha me exeis kerdisei...

Ena paradeigma einai ta speedcams gia to destinator pou anevazw kathe mhna me ton makh..

Ta speedcams den eginan gia thn NGI alla gia tous xrhstes ths kai kat' epektash to Destinator ..

An h NGI eixe to navimate h to tom Tom h to papago kai symperiferotan opws twra kai pali tha eixe to support mas..

Mhn tampelopoihs loipon ta panta kai mhn mas bazeis olous se ena sakouli..

An to navimate kai h etairia toy edw sthn ellada apedeixh oti mporei tha mas exei konta ths.

Epeidh omws kalws h kakws to navimate filaraki mou einai akoma sthn arxh isws me tis anavathmiseis pou les na ftasei kapote to destinator alla as perasei se prwth fash to papago kai as stamathsoyn ta paxia logia .

Edw thelei douleia kai oxi logia entypwsiasmou... :cool:

Guest lagoudakis
Είναι λογικό να σου λένε να βάλεις Destinator αφού οι περισσότεροι εδω μέσα είναι της NGI ή της MLS.
ναι ειμαστε υπαλληλοι της ngi και μας πληρωνουν με τον μηνα για να γραφουμε υπερ της:p :p :D

ναι ειμαστε υπαλληλοι της ngi και μας πληρωνουν με τον μηνα για να γραφουμε υπερ της:p :p :D

NAI NAI !!

Kai epeidh malista den kanoume swsta thn douleia mas....

Mas timwrhsan me to na mhn doulevei to Artemis me thn Olokainouria Episimi Ekdosh tou Destinator 6 pou ebgale h NGI eproxthes :blink: :blink: :lol: :lol:

Guest lagoudakis
NAI NAI !!

Kai epeidh malista den kanoume swsta thn douleia mas....

Mas timwrhsan me to na mhn doulevei to Artemis me thn Olokainouria Episimi Ekdosh tou Destinator 6 pou ebgale h NGI eproxthes :blink: :blink: :lol: :lol:

ασε ρε μινοταυρε!!!τι αλλο εχουμε να ακουσουμε ακομα:dizzy: κανει εγγραφη ο αλλος πριν 2 ωρες και τα πρωτα ποστ του ειναι κατα του destinator και περι υπαλληλων,o......αντικειμενικος

Mias kai aneferes se prohgoumeno post oti osoi prtoteinoume destinator eimaste h ths NGI h ths MLS esy pias etairias eisai ?

Kai gia na mhn genikeveis allh fora se plhroforw oti egw den doulevw gia kamia etairia APODEDEIGMENA mono goystarw na bohthaw kai na asxoloume ton elefthero xrono mou gia thn party mou kai kate epektash gia to synolo AFILOKERDOS..

Opoia etairia einai feregia loiponkai exei apodixei oti den kanei arpaxtes kai lamogies exei to support mou .

Mila starata loipon ekporswpeis to navimate ?

An Nai kai exeis orexh na kaneis pragmatiko support kai oxi na koroideveis ton kosmo apodeixeto sthn praxi kai oxi sta logia kai tha me exeis kerdisei...

Ena paradeigma einai ta speedcams gia to destinator pou anevazw kathe mhna me ton makh..

Ta speedcams den eginan gia thn NGI alla gia tous xrhstes ths kai kat' epektash to Destinator ..

An h NGI eixe to navimate h to tom Tom h to papago kai symperiferotan opws twra kai pali tha eixe to support mas..

Mhn tampelopoihs loipon ta panta kai mhn mas bazeis olous se ena sakouli..

An to navimate kai h etairia toy edw sthn ellada apedeixh oti mporei tha mas exei konta ths.

Epeidh omws kalws h kakws to navimate filaraki mou einai akoma sthn arxh isws me tis anavathmiseis pou les na ftasei kapote to destinator alla as perasei se prwth fash to papago kai as stamathsoyn ta paxia logia .

Edw thelei douleia kai oxi logia entypwsiasmou... :cool:

Αρχικά και εφόσον παρακολουθείς πολύ περισσότερο από μένα αυτό το forum τότε θα πρέπει να έχεις παρατηρήσει ότι κάποιοι ήδη έχουν δηλωθεί ανοιχτά ως υπαλληλοι της NGI άρα δεν έβαλα κανέναν σε κανένα σακούλι ..πόσο μάλλον αφού δεν μιλούσα συγκεκριμένα για σενα. Κατα δεύτερο δεν ανήκω στο Navimate αλλά έχω τη συσκευή με το Navimate. Οντως υπάρχουν δίκια στα παραπονα αλλά βλέπω ότι γίνονται και προσπαθειες για ενα λογισμικο πολυ φθηνότερο το οποίο μόνο να ανέβει μπορεί ...και με το σκεπτικό των δωρεάν αναβαθμίσεων εμένα με καλύπτει. Αρα λοιπον όπως δεν σ'αρεσει να σε εντάσω κάπου μην κάνεις ακριβώς το ίδιο με μένα.

Επίσης μιλάς σαν να σε έχει κοροιδέψει κάποιος από το Navimate. Εγώ πάλι έχω πάρει αρκετές φορές το support τους (γιατί ξέρεις έχω και εγώ παράπονα από τον πλοηγό) και τουλάχιστον στον βαθμό που ήταν δυνατό σταθηκαν πολυ εξυπηρετικοί...μέχρι αρχεία που έσβησα καταλάθος μου έστειλαν.

Ελπίζω να συμφωνείς ότι μίλησα σταράτα και ότι όποιος έχει διαφορετική άποψη μεταξύ Destinator-Navimate (όπως εγώ) δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και υπάλληλος του Navimate εκτός και εαν το δηλώσει ...όπως προανέφερα για την περίπτωση της NGI.

ασε ρε μινοταυρε!!!τι αλλο εχουμε να ακουσουμε ακομα:dizzy: κανει εγγραφη ο αλλος πριν 2 ωρες και τα πρωτα ποστ του ειναι κατα του destinator και περι υπαλληλων,o......αντικειμενικος

Προς πληροφόρηση σου το φόρουμ το διαβάζω εδω και 2 μήνες γιατί αρχικά ήθελα να αποφασίσω αν πρέπει να αγοράσω τη συσκευή και κατα δεύτερο να μάθω ότι αφορά το λογισμικο του. Ο ίδιος περίπου λόγος που είστε φαντάζομαι και εσείς εδώ. 'Εχοντας λοιπον εικόνα για τις απόψεις σας όπως γνωρίζοντας και πλεόν τη συσκευή και το λογισμικό αποφάσισα να πω και εγω την άποψη μου. Πεσμου λοιπόν γιατι η ειρωνεία??

Guest lagoudakis
Αρχικά και εφόσον παρακολουθείς πολύ περισσότερο από μένα αυτό το forum τότε θα πρέπει να έχεις παρατηρήσει ότι κάποιοι ήδη έχουν δηλωθεί ανοιχτά ως υπαλληλοι της NGI άρα δεν έβαλα κανέναν σε κανένα σακούλι ..πόσο μάλλον αφού δεν μιλούσα συγκεκριμένα για σενα. Κατα δεύτερο δεν ανήκω στο Navimate αλλά έχω τη συσκευή με το Navimate. Οντως υπάρχουν δίκια στα παραπονα αλλά βλέπω ότι γίνονται και προσπαθειες για ενα λογισμικο πολυ φθηνότερο το οποίο μόνο να ανέβει μπορεί ...και με το σκεπτικό των δωρεάν αναβαθμίσεων εμένα με καλύπτει. Αρα λοιπον όπως δεν σ'αρεσει να σε εντάσω κάπου μην κάνεις ακριβώς το ίδιο με μένα.

Επίσης μιλάς σαν να σε έχει κοροιδέψει κάποιος από το Navimate. Εγώ πάλι έχω πάρει αρκετές φορές το support τους (γιατί ξέρεις έχω και εγώ παράπονα από τον πλοηγό) και τουλάχιστον στον βαθμό που ήταν δυνατό σταθηκαν πολυ εξυπηρετικοί...μέχρι αρχεία που έσβησα καταλάθος μου έστειλαν.

Ελπίζω να συμφωνείς ότι μίλησα σταράτα και ότι όποιος έχει διαφορετική άποψη μεταξύ Destinator-Navimate (όπως εγώ) δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και υπάλληλος του Navimate εκτός και εαν το δηλώσει ...όπως προανέφερα για την περίπτωση της NGI.

ειπες οτι ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ειναι της ngi,ειναι 2 ατομα και το εχουν δηλωσει οπως γνωριζεις απο οτι καταλαβαινω,δεν σιγουρα κανουν προσπαθειες στην Navimate και ο χρονος θα δειξει την πορεια της,μακαρι να ειναι καλυτερη για το δικο μας καλο,αλλα αυτη την στιγμη που μιλαμε ειναι για τα μπαζα,αυριο δεν ξερει κανεις

ειπες οτι ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ειναι της ngi,ειναι 2 ατομα και το εχουν δηλωσει οπως γνωριζεις απο οτι καταλαβαινω,δεν σιγουρα κανουν προσπαθειες στην Navimate και ο χρονος θα δειξει την πορεια της,μακαρι να ειναι καλυτερη για το δικο μας καλο,αλλα αυτη την στιγμη που μιλαμε ειναι για τα μπαζα,αυριο δεν ξερει κανεις

Οκ έχεις δίκιο όντως χρησιμοποίησα λάθος λέξη. Καλώς εφόσον καταλαβαινόμαστε.