hlias77 Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Την εκανα παλι την βλακεια μου.:mad: Ενω εκανα καθαρισμο με maim aid,της notification cheque,εσβησα τα παντα και οχι μονο τα duplicates.Τωρα παω να κανω συγχρονισμο αλλα δεν γινεται με τιποτα!!!Καμια λυση??? Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Την εκανα παλι την βλακεια μου.:mad: Ενω εκανα καθαρισμο με maim aid,της notification cheque,εσβησα τα παντα και οχι μονο τα duplicates.Τωρα παω να κανω συγχρονισμο αλλα δεν γινεται με τιποτα!!!Καμια λυση??? σβησε την κινητη συσκευη απο το microsofte active synch στον υπολογιστη σου αλλα και την αναλογη απο το τηλεφωνο σου και θα δει το τηλεφωνο σου σαν αλλη συσκευη και απλα δημιουργει νεα σχεση;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gveloce Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Ρωτάω αν μπορείς να το απεγκαταστήσεις ώστε να δοκιμάσεις την τελευταία έκδοση. :D Νομίζω πως μπορώ (γιατί να μην μπορώ αφού εγω ο ίδιος το εγκατέστησα από το περιεχόμενο CD στην συσκευασία του τηλεφωνου? Σορρυ ακόμα δεν σε πιάνω. Με πείραξε η SAR?). Από κει και πέρα το ερώτημα ήταν αν δικαιούμαστε το Upgr. του Sprite backup 5.0 στην 5.1 ? (και πως το παίρνουμε) Eyx. Παράθεση GV Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Δοκίμασε αυτό που θα δεις στα μυνήματα σου. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 σβησε την κινητη συσκευη απο το microsofte active synch στον υπολογιστη σου αλλα και την αναλογη απο το τηλεφωνο σου και θα δει το τηλεφωνο σου σαν αλλη συσκευη και απλα δημιουργει νεα σχεση;) Το εκανα Δημητρη αλλα τζιφος.Ψαχνει να βρει την συσκευη αλλα τιποτα.Δεν βρισκει τα απαταιτητα αρχεια απο το κινητο.:( Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
warrant1985 Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Παιδιά καλημέρα έχω δύο ερωτήσεις να κάνω έχω εγκαταστήσει το batterystutus και θέλω να ρωτήσω εως ποιά ταχύτητα να πάω την cpu moy χουν πει να πάω εως 273 MHZ και πως γίνεται μάλλον πάω sto set cpuspeed to:εχει ένδειξη 69 και τι παω 273? Η Δεύτερη ερώτηση είναι με ποιά διαδικασία ξεπερνάμαι το πρόβλημα των μυνημάτων στα ελληνικά με τους 70 χαρακτήρες οταν στέλνω το μύνημα στα αγγλικά δεν έχω πρόβλημα μονο στα ελληνικά ευχαριστώ εκ των προτέρων οποιος μπορεί να βοηθήσει. Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Στο μενου option του batterystatus βαλε set 260 τσεκαρισε το set on wakeup. Ξετσεκαρισε την επιλογη set on softreset. Σε μενα τρεχει χωρις προβλημα και στα 273, αλλα αστο για σιγουρα στα 260. Στο εναρξη-ρυθμισεις-συστημα-γλωσσα-sms τσεκαρισε το αποστολη sms 160.... Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studioA Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΟΥ ΚΑΡΤΑ SIM ΚΑΙ ΕΝΩ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΕΠΙΛΕΓΩ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΑ ΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ/ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ ΣΤΗΝ SIM.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 delete εκτος χρονου:D Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_od Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Λοιπον παιδια δε ξερω αν εχει ασχοληθει καποιος με το παρακατω : προβλημα δε μπορω να το πω, απλα εμενα μου τη σπαει , αλλα τι να κανουμε ετσι δουλευουν ολα τα τηλεφωνα Λοιπον μετα τον προλογο ... :lol: εψαξα αν γινεται με καποιο τροπο να δουλευει το ραδιο χωρις ακουστικα ή αν κανω κατι ή αν βαλω κατι και τελικα βρηκα αυτο .... Επεμβαινωντας στην registry... You must change a value in the Registry under: HKLM/System/State/Hardware/ and now you must chance the Headset value to 1. When you plug the headset in the device is change the Value automatic to one. When is not plugged than is 0. But without antenna i can´t find radioprogramms :-( Δηλαδη απλα to κανεις true οταν δεν ειναι συνδεδεμενα τα ακουστικα Βεβαια πηγα να το κανω και μολις παω να το σωσω μου λεει :εισαι σιγουρος και τα σχετικα και οτι μπορει να προκληθει βλαβη στο συστημα γιατι πειραζεις την registry Τωρα δε ξερω. Απο κει που το πηρα προφανως το εκανε και δεν ειχε προβλημα. Μηπως το εχει κανει καποιος απο εδω ???? κανεις δε ξερει κατι ή δε το εχει κανει ? ? ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soglan Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 delete εκτος χρονου:D Na min sou po k ektos topou :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_ban2001 Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Στο μενου option του batterystatus βαλε set 260 τσεκαρισε το set on wakeup. Ξετσεκαρισε την επιλογη set on softreset. Σε μενα τρεχει χωρις προβλημα και στα 273, αλλα αστο για σιγουρα στα 260. Γιατί να ξετσεκάρουμε το Set on Soft reset?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Παιδιά καλημέρα έχω δύο ερωτήσεις να κάνω έχω εγκαταστήσει το batterystutus και θέλω να ρωτήσω εως ποιά ταχύτητα να πάω την cpu moy χουν πει να πάω εως 273 MHZ και πως γίνεται μάλλον πάω sto set cpuspeed to:εχει ένδειξη 69 και τι παω 273? Η Δεύτερη ερώτηση είναι με ποιά διαδικασία ξεπερνάμαι το πρόβλημα των μυνημάτων στα ελληνικά με τους 70 χαρακτήρες οταν στέλνω το μύνημα στα αγγλικά δεν έχω πρόβλημα μονο στα ελληνικά ευχαριστώ εκ των προτέρων οποιος μπορεί να βοηθήσει. προσωπικα τρεχει στα 286 χωρις κανενα προβλημα...παραπανω δεν το εχω δοκιμασει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 προσωπικα τρεχει στα 286 χωρις κανενα προβλημα...παραπανω δεν το εχω δοκιμασει... Εχεις δεί παραπάνω από 5-10 % μείωση στην αντοχή της μπαταρίας ? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szion Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Γιατί να ξετσεκάρουμε το Set on Soft reset?:confused: Δεν είναι απαραίτητο να το κάνεις αυτό, αλλά αν θέλεις την δική μου άποψη θα ητάν καλό γιατι σε περίπτωση που σου κολλήσει θα γυρίσει στην κανονική συχνότητα λειτουργίας με ένα απλό reset. Διαφορετικά θα τρέχει και μετά το reset overclocked. Για να αλλάξεις μεταξύ κανονικής συχνότητας λειτουργίας και υπερχρονισμένης μπορείς πολύ απλά να πατήσεις την ένδειξη ###Mhz που εμφανίζεται πάνω δεξιά στο battery status plug-in του today screen. Παράθεση RapidShare Search Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Το εκανα Δημητρη αλλα τζιφος.Ψαχνει να βρει την συσκευη αλλα τιποτα.Δεν βρισκει τα απαταιτητα αρχεια απο το κινητο.:( τσεκαρε αν στην ""εναρξη-ρυθμισεις-συνδεσεις-usb σε pc και ξεκλικαρησε την προηγμενη λειτουργια.δοκιμασε το... αν δεν γινει τπτ παλι κοιτα στις ρυθμισεις του τηλεφωνου στο ""active synch-μενου-επιλογες-windows pc-ρυθμισεις ""και βαλτο να υπερισχυουν τα στοιχεια του υπολογιστη. δοκιμασε το και αν δεν κανει τπτ παλι σβησε την συνεργασια ""windows pc"" που ειναι στο τηλεφωνο και μετα στο παραθυρο του active synch του υπολογιστη σου ""αρχειο-διαγραφη κινητης συσκευης"" κανε ενα restart (που δεν ειναι απαραιτητο παντα) και στο τηλ αλλα και στο pc σου και μετα συνδεσε παλι το τηλ. αν δεν ανοιξει συνεργασια καινουρια,απεγκατεστησε το active synch απο τον υπολογιστη σου και εγκατεστησε το παλι. δεν παει το μυαλο μου σε κατι αλλο... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_argiris Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 βοηθηστε με γιατι παω να τρελαθω!το artemis δεν μπορει να συνδεθει με το pc. εχω εγκαταστησει τα Outlook και activesync απο την αρχη αλλα τιποτ.Μου γραφει"Το active sync δεν μπορει να συνδεθει στην συσκευη που χρησημοποιει windows mobile" και μετα στην αντιμετωπηση προβληματων "Δεν ήταν δυνατή η λήψη της διεύθυνσης IP της συσκευής. Βρείτε ενημερωμένες λύσεις σε συνηθισμένα προβλήματα διευθύνσεων IP. Κάντε κλικ στη σύνδεση:http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=65461" και "Δεν είναι δυνατή η αποκατάσταση σύνδεσης μεταξύ του υπολογιστή και της συσκευής. Βρείτε ενημερωμένες λύσεις σε συνηθισμένα προβλήματα σύνδεσης. Κάντε κλικ στη σύνδεση: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=65257 επισης κατι που παρατηρησα ειναι οτι απο ο φακελος "εργαλεια διαχειρησης" των windows ειναι αδειος και δεν εχει μεσα τιποτα σχετικο με DHCP Client που διαβαζω στην βοηθεια.Μηπως φταιει αυτο? α:( . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 βοηθηστε με γιατι παω να τρελαθω!το artemis δεν μπορει να συνδεθει με το pc. εχω εγκαταστησει τα Outlook και activesync απο την αρχη αλλα τιποτ.Μου γραφει"Το active sync δεν μπορει να συνδεθει στην συσκευη που χρησημοποιει windows mobile" και μετα στην αντιμετωπηση προβληματων "Δεν ήταν δυνατή η λήψη της διεύθυνσης IP της συσκευής. Βρείτε ενημερωμένες λύσεις σε συνηθισμένα προβλήματα διευθύνσεων IP. Κάντε κλικ στη σύνδεση:http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=65461" και "Δεν είναι δυνατή η αποκατάσταση σύνδεσης μεταξύ του υπολογιστή και της συσκευής. Βρείτε ενημερωμένες λύσεις σε συνηθισμένα προβλήματα σύνδεσης. Κάντε κλικ στη σύνδεση: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=65257 επισης κατι που παρατηρησα ειναι οτι απο ο φακελος "εργαλεια διαχειρησης" των windows ειναι αδειος και δεν εχει μεσα τιποτα σχετικο με DHCP Client που διαβαζω στην βοηθεια.Μηπως φταιει αυτο? α:( . Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα κι εγώ με το active sync που δίνει η HTC μαζί με το Artemis και είναι το 4.2 Το πρόβλημα μου, παραδόξως, λύθηκε όταν αντί για το 4.2, εγκατ΄στησα την προηγούμενη έκδοση 4.1 Ελπίζω να πετύχει κι εσένα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 βοηθηστε με γιατι παω να τρελαθω!το artemis δεν μπορει να συνδεθει με το pc. εχω εγκαταστησει τα Outlook και activesync απο την αρχη αλλα τιποτ.Μου γραφει"Το active sync δεν μπορει να συνδεθει στην συσκευη που χρησημοποιει windows mobile" και μετα στην αντιμετωπηση προβληματων "Δεν ήταν δυνατή η λήψη της διεύθυνσης IP της συσκευής. Βρείτε ενημερωμένες λύσεις σε συνηθισμένα προβλήματα διευθύνσεων IP. Κάντε κλικ στη σύνδεση:http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=65461" και "Δεν είναι δυνατή η αποκατάσταση σύνδεσης μεταξύ του υπολογιστή και της συσκευής. Βρείτε ενημερωμένες λύσεις σε συνηθισμένα προβλήματα σύνδεσης. Κάντε κλικ στη σύνδεση: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=65257 επισης κατι που παρατηρησα ειναι οτι απο ο φακελος "εργαλεια διαχειρησης" των windows ειναι αδειος και δεν εχει μεσα τιποτα σχετικο με DHCP Client που διαβαζω στην βοηθεια.Μηπως φταιει αυτο? α:( . απεγκατεστησε το active synch κανε επανεκινηση στον υπολογιστη σου και εγκατεστησε το παλι.μην ξεχασεις αν δεν στο ζητησει να κανεις επανεκινηση μετα την εγκατασταση! κανονικα θα πρεπει να στο ζητησει αυτοματα να κανεις επανεκινηση αν ολα εχουν παει καλα με την εγκατασταση..:!: δοκιμασε την νεα εκδοση του active synch 4.5 που δουλευει καλα. http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=el&FamilyID=9E641C34-6F7F-404D-A04B-DC09F8141141 Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Εχεις δεί παραπάνω από 5-10 % μείωση στην αντοχή της μπαταρίας ? :) δεν θα το λεγα...... ισως ομως και να υπαρχει μια μειωση....δεν ειμαι σιγουρος,γιατι απο τοτε που το πηρα τρεχει το baterystatus σε αυτη την συχνοτητα... απλα τον τελευταιο μηνα εχω βαλει την νεα εκδοση με το πως το λενε το scalling? 4περιπου μερες μου κραταει (δεν μιλαω πολυ στο τηλεφωνο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 προσωπικα τρεχει στα 286 χωρις κανενα προβλημα...παραπανω δεν το εχω δοκιμασει...και εγω εκει το εχω 2μηνες τωρα χωρις προβλημα,το επομενο ειναι 293 αλλα κολλαει με την μια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Οκ Σε ευχαριστω πολυ και παλι Δημητρη.Θα τα δοκιμασω αυτα που μου ειπες και θα ενημερωσω.!:) Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Οκ Σε ευχαριστω πολυ και παλι Δημητρη.Θα τα δοκιμασω αυτα που μου ειπες και θα ενημερωσω.!:) αν χρειαστει παρε την 4.5 του active synch απο εκει.ελληνικα ειναι;) http://www.microsoft.com/downloads/d...B-DC09F8141141 Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tato Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Καλησπερα παιδια Καινουργιος και εγω εδω και μολις αγοραδα το HTC P3300 μου:) και θελω να σας ρωτησω κατι..1ον Πως μπορω να κανω registration( καποιος που να εχει serial :)) στο Spb Weather..και 2ον Κατεβασα το resco explorer και το εκανα εγκατασταση για overclockin αλλα δεν βρηκα την registry :P...please helppppppppppp:cry Ευχαριστωωωωωωω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Καλησπερα παιδια Καινουργιος και εγω εδω και μολις αγοραδα το HTC P3300 μου:) και θελω να σας ρωτησω κατι..1ον Πως μπορω να κανω registration( καποιος που να εχει serial :)) στο Spb Weather..και 2ον Κατεβασα το resco explorer και το εκανα εγκατασταση για overclockin αλλα δεν βρηκα την registry :P...please helppppppppppp:cry Ευχαριστωωωωωωω Το resco δεν κανει overclocking. Ειναι ενας file & registry editor βασικα. Για υπερχρονισμο δες το batterystatus. Εχεις pm. Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts