21century Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Ειναι απλο παιδια. Στο μενου tim plus υπαρχει επιλογη TIM INnternet και μετα Open url οπου μπορεις να σερφαρεις σε οποια σελιδα θελεις ωρις χρεωση αν εχεις ενα κινητο series40-60. Το καλυτερο απο ολα ειναι οτι κατεβαινουν κανονικες σελιδες. Οσο για τα δωρεαν γραπτα ισχυει οτι παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexadros Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 ΞEPEI μήπως κανείς κανένα πρόγραμμα ΩΣTE NA μπορούμε NA μπαίνουμε ΣTO msn AΠO TO κινητό μας χρησιμοποιώντας TO tim plus non stop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Μπαίνεις από τον WAP Browser της συσκευής σου στο http://mobile.live.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexadros Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Eυχαριστώ πολύ chris!! Επίσης κανένα πρόγραμμα για να κάνεις chat σαν το Mirc υπάρχει? Ξέρει κανείς τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Σε εφαρμογή υπάρχει το mig33 για MSN/Live Messenger και το eMSN επίσης για MSN/Live Messenger. Επίσης από το site που σου έδωσα παραπάνω μπορείς να μπεις στον Messenger και αν έχεις Yahoo! υπάρχει επίσης site. Φυσικά υπάρχουν κι άλλα site για MSN/Live και Yahoo! Messengers όπως το e-buddy... Έχεις εφαρμογή mIRC για το κινητό σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexadros Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Έχεις εφαρμογή mIRC για το κινητό σου; OXI φίλε μου ΔEN εχω! ΞEPEIΣ που μπορώ NA κατεβάσω καμία τέτοια εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Φιλε alexandros κατεβασε το mig33, δες στο http://www.mig33.com ειναι για msn! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktiniatros Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Για irc υπάρχει η εφαρμογή co-line.Την κατέβασα από το getjar.com και είναι δωρεάν.Για messengers κανε μια αναζήτηση.Υπάρχουν διάφορες λύσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_daemon_ Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 ebuddy! Παράθεση http://img88.imageshack.us/img88/2360/banner2og1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Για irc υπάρχει η εφαρμογή co-line.Την κατέβασα από το getjar.com και είναι δωρεάν.Για messengers κανε μια αναζήτηση.Υπάρχουν διάφορες λύσεις. Εγώ αυτό γιατί δεν το βρήκα; Έχεις link; EDIT: Άκυρο το βρήκα! Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexadros Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Εγώ αυτό γιατί δεν το βρήκα; Έχεις link; EDIT: Άκυρο το βρήκα! Thanks! Και εγω δεν μπορω γαμωτο να την βρω την εφαρμογή co-line. Όποιος την βρηκε ας δώσει και σε εμάς τα φώτα του!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Και εγω δεν μπορω γαμωτο να την βρω την εφαρμογή co-line. Όποιος την βρηκε ας δώσει και σε εμάς τα φώτα του!!! http://en.mcommunity.biz/p.php3?u=mychris&p=13162102 στην τελευταία επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexadros Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 http://en.mcommunity.biz/p.php3?u=mychris&p=13162102 στην τελευταία επιλογήthanks!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aledjo Δημ. August 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 δουλευει σε κανεναν το co-line με το gprs της TIM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 δουλευει σε κανεναν το co-line με το gprs της TIM? Εγώ μπαίνω κανονικά με TIM Internet... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aledjo Δημ. August 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 ε καλα....... δε συμφερει να χρεωνεσαι για το irc! ωραια θα ηταν να εμπενε με gprs. λετε να βγαλει η τιμ κανενα πακετο για το ιντερνετ οπως με το gprs? μακαρι! ασχετο. δουλευει σε κανεναν το mobile.live.com? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianna_9 Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 alexandre ksereis mipos pws egkatastw bluetooth sto pc mu?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktiniatros Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Εμένα παιδιά μπαίνει κανονικά μέσω GPRS.Δεν εχω καν προφίλ TIM INTERNET στο κινητό μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Εμένα παιδιά μπαίνει κανονικά μέσω GPRS.Δεν εχω καν προφίλ TIM INTERNET στο κινητό μου.. Για το Co-Line μιλάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexadros Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Για το Co-Line μιλάς; εμένα ΠANTΩΣ ΔEN μπορεί NA μπει! χρησιμοποιώ TO tim plus non stop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 για msn εχω το "e-msn" το οποιο κατεβασα δωρεαν απο getjar! ειναι πολυ καλη εφαρμογη...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 για msn εχω το "e-msn" το οποιο κατεβασα δωρεαν απο getjar! ειναι πολυ καλη εφαρμογη...:) Καλά υπάρχουν γύρω στις 6 εφαρμογές που μπορείς να μπαίνεις και σε όλους του Messenger. Απλά το eMSN νομίζω είναι το καλύτερο για το MSN... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktiniatros Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Για το Co-Line μιλάς; Ναι.γι αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgoss Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Ξερει κανεις τις απαιτουμενες ρυθμισεις για MSN,IRC μεσω TIM WAP OVER GPRS απο pda;Με κινητο μπορουσα μεσω mig33.Στο QTEK 9100 βλεπω ολες τις σελιδες κανονικα με explorer και opera αλλα pocket msn,agile,im+,windows live δεν δουλευουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Αν το υποστηρίζουν τα προγράμματα, δοκίμασε να βάλεις σαν proxy το 192.168.200.10 με port 9201 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts