Mbokota Δημοσιεύτηκε July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 28, 2006 Αποφάσισα να ανοίξω αυτό το θέμα και να σας διηγηθώ την περιπέτεια που έζησα μαζί με έναν φίλο μου (ξέρει πολύ καλά αυτός:p ;) ). Πρίν μισό μήνα περπατούσαμε στη Φιλοθέη και μπροστά μας ήταν δυο κυρίες μεγάλης ηλικίας. Τις προσπεράσαμε κι εκείνη τη στιγμή βλέπουμε τη μια να χτυπάει στην πλάτη την άλλη και να τρέχει, αφού την είχε χτυπήσει. Αρχικά νομίζαμε ότι ήταν δυο φίλες που τσακωθήκανε, αλλά η χτυπημένη (ευτυχώς ελαφρά) κατευθύνθηκε πρός το μέρος μας και μας ρωτούσε εναγωνίως αν το είχαμε δεί που τη χτύπησε."Την είδατε; Την είδατε που με χτύπησε; Την είδατε;". Εμείς της είπαμε "Ναι την είδαμε". Κι εκείνη με τη σειρά της:" Πάμε στο αστυνομικό τμήμα Φιλοθέης να το πείτε στους αστυνομικούς" Την κοιτάμε με απορία κι αυτή συνέχιζε τα δικά της. "Είναι μια τρελή που έρχεται κάτω απ'το σπίτι μου και με βρίζει και με απειλεί. Κι έμενα και την κόρη μου. Είναι τρελή". Αυτή έτρεμε κι εγώ είχα τρομάξει. Ο φίλος μου τη ρωτούσε "Μα έτσι ξαφνικά;". "Ναι με ακολουθούσε κι εγώ πήγαινα γρήγορα. Με έφτασε και με χτύπησε. Είναι τρελή. Πάμε στην αστυνομία να το πείτε". Όλα αυτά καθ'οδόν κι εγώ να λέω συνέχεια "Τι γίνεται στον κόσμο ε;". Όταν φτάσαμε, προσποιήθηκε ο φίλος μου ότι τον έπαιρνε ο πατέρας του τηλέφωνο, γιατί δεν ξέραμε ποιά πραγματικά ήταν η άλλη. Πήγαμε μέσα και ευτυχώς ξεμπερδέψαμε όταν τους είπαμε ότι είμαστε ανήλικοι κι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κατάθεση. Δεν καθίσαμε πάνω από 5 λεπτά στο τμήμα, αλλά σίγουρα αυτό θα μας μείνει αξέχαστο. Επίσης μια άλλη φορά πηγαίναμε με τον ίδιο φίλο μου στα Village στο Mall και μπροστά μας ήταν ένας τενίστας. Ξαφνικά περνάει ένα αυτοκίνητο από δίπλα μας και χωρίς να κόψει ταχύτητα, ανοίγει ο συνοδηγός το παράθυρο και φωνάζει: "Να 'μουν άντρας ο ....(μια πιο χυδαία και φαιδρή:p λέξη που χρησιμοποιούμε για να πούμε κύναιδος, ομοφυλόφιλος). Είχαμε ψοφήσει στο γέλιο, αλλά ποτέ δεν καταλάβαμε σε ποιόν απευθυνόταν. Εσείς; Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Σε πιο μικρη ηλικια,οταν το αιμα μας εβραζε πολυ αποφασισαμε με κατι φιλους να ανεβουμε στο βουνο(Παρνηθα). Ηλικιες 10-14. Ξεκινησαμε κατα τις 4 το μεσημερι. Ενω ανεβαιναμε κανεις δεν ελεγε οτι ειναι αργα,οτι σκοτεινιαζει. Ετσι η ωρα εφθασε 9 και ειχε βραδυασει για τα καλα. Ελα ομως που ειχαμε ανεβει πολυ και ειχαμε χαθει μεσα στο δασος. Ουτε λογος για κινητο τοτε. Καποια στιγμη ακουσαμε κραυγη απο λυκο,απο αλεπου,δεν γνωριζω τι ακριβως. Φανταζεσται πως ημασταν. Καποια στιγμη ακουσαμε κατι να τρεχει και μετα απο λιγο ειδαμε ενα ελαφι να περνα απο διπλα μας. Αφου ανακουφιστηκαμε συνεχισαμε το δρομο προς το αγνωστο. Μετα απο λιγη ωρα ευτυχως ειδαμε φωτα. Πηγαμε σε ενα σπιτι και χτυπησαμε κουδουνι. Ο ανθρωπος φοβηθηκε βεβαια αλλα μας ανοιξε. Οταν του ειπαμε τι εγινε δε μας πιστευε. Τελος παντων να ειναι καλα ο ανθρωπος μας γυρισε σπιτια μας. Ειχαμε φτασει στα Κιουρκα. Σα να μην εφτανε αυτο,το ξαναεπιχειρησαμε αυτη τη φορα στην Κορινθο. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. July 28, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Δλδ δεν είμαι ο μόνος με παράξενη εμπειρία. Αλλα μέχρι τα Κιούρκα; Και στην Κόρινθο που φτάσατε; Τρίκαλα Κορινθίας;:p Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Δλδ δεν είμαι ο μόνος με παράξενη εμπειρία. Αλλα μέχρι τα Κιούρκα; Και στην Κόρινθο που φτάσατε; Τρίκαλα Κορινθίας;:p Οχι,αυτη τη φορα κοντα. Ως το Λουτρακι. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 παιδια,σε ολους μας εχει συμβει κατι! αλλα το τελευταιο που με χαραξε μπορω να πω ηταν... εξω απο το μαγαζι εχουμε μια πινακιδα...στην οποια οοοοποιο φορτηγο περναει της δινει και μια με τον καθρεφτη τους! ε μια φορα...σχολοντας απο τη δουλεια...βγαινουμε εξω... περναει ενα λεωφορειο...δινει μια στην πινακιδα (200 points :ρ) με αποτελεσμα να σπασει ο καθρεφτης του λεωφορειο και να τιναχτει κατα πανω μου! εγω γυρισμενος πλατη προς τον δρομο...δεν καταλαβα τι εγινε...και τοσο δυνατος κροτος που ακουστηκε....με το συμπαθειο....λεω παει πεθανα! και πεταχτηκα απεναντι!! και περα απο αυτο μας εβρησε και ο οδηγος! :wacko: :lol: ....του αποσπασαμε την προσοχη λεει.... ε λογικο ειναι αν βλεπεις τα κ..... απο τις συναδελφους μου...λογικο ειναι ρε φιλε! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epilas Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 Egw ekei pou perpataga sto dromo ksafnika kai xwris na to perimenw, me apithmeno misos mou epitethike mia kala krimeni lakouva kai epesa:P Παράθεση Under a pale grey sky we shall arise!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 Κι εμένα μου επιτέθηκε μία κολώνα της ΔΕΗ, αφού εγώ χάζευα μια αφίσα από συναυλία:lol: :p Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 Εγώ πάλι πριν από 4-5 χρόνια έπεσα σε μια τεραστίων διαστάσεων τρύπα της ΔΕΗ, χτύπησα τον αστράγαλο και όλο το δέρμα έγινε μαύρο... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epilas Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 Κι εμένα μου επιτέθηκε μία κολώνα της ΔΕΗ, αφού εγώ χάζευα μια αφίσα από συναυλία:lol: :p I alithia einai oti twra teleytaia oi kolones simperiferontai poli ipoula.Olo afises diafimiseis perierges klp.Kai enw proxoras anipopsiastos GNTOUP sti xwnoun katakoutela.Perierga pragmata.Xalasane kai oi kolones. Παράθεση Under a pale grey sky we shall arise!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. August 1, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 Εγώ πάλι πριν από 4-5 χρόνια έπεσα σε μια τεραστίων διαστάσεων τρύπα της ΔΕΗ, χτύπησα τον αστράγαλο και όλο το δέρμα έγινε μαύρο... Κι εγώ σε ηλικία 7 ετών έπεσα σε τρύπα που ήταν στο πάρκο. Άνοιξε πληγή στο γόνατό μου και το σημάδι το έχω ακόμα. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos15 Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 Παιδιά αλήθεια είναι αυτό που θα πώ! Μια φορά είχα τα hansfree του κινητού στα αυτιά μου και άκουγα mp3. Είπα να πάρω το ποδήλατο να κάνω μία βόλτα... όπωs έτρεχα ήταν ενα τρακτέρ σταματημένο και δεν το είδα και έπεσα επάνω μαζί με το ποδήλατο! πω,πω! δεν το πίστευα εκείνη την ώρα. πάνε τώρα κανά 3 μήνεs! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epilas Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 To periergo tha itan na epeftes xwris to podilato :p Παράθεση Under a pale grey sky we shall arise!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos15 Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 To periergo tha itan na epeftes xwris to podilato :p :p :p Ακριβώs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epilas Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 To trakter einai kala?Egw mia fora epesa apo to podilato kai to podilato akona de me afinei na to kavaliso:P (elpizo na min pareksigieste pou sas peirazo ligo e?alafronoume to post ligaki, kalokairi einai) Παράθεση Under a pale grey sky we shall arise!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 Αυτο που μου συμβαινει συχνα ειναι να σκονταφτω και καποιες φορες να πεφτω!!!!!!!Ντρεπομαι ειλικρινα πολυ οταν μου συμβαινει αυτο... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. August 1, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 Αυτο που μου συμβαινει συχνα ειναι να σκονταφτω και καποιες φορες να πεφτω!!!!!!!Ντρεπομαι ειλικρινα πολυ οταν μου συμβαινει αυτο... Αυτό λίγο πολύ σε όλους μας συμβαίνει. Πάντως κι εμένα με πιάνει η ντροπή όταν μου συμβαίνει μπροστά σε πολύ κόσμο.Δεν πέφτω εντελώς, σκοντάφτω και κάνω ενα μικρό αεροπλανικό. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 Αυτο που μου συμβαινει συχνα ειναι να σκονταφτω και καποιες φορες να πεφτω!!!!!!!Ντρεπομαι ειλικρινα πολυ οταν μου συμβαινει αυτο... Γιατι ντρεπεσαι?Δε καταλαβαινω. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Tι να πω και γω που ενα Κυριακατικο πρωινο...πηγα να παρω εφημεριδα και εσκασα πανω σε ενα καδο πρασινο..απο αυτους τους μεγαλους..!(με το μηχανακι και ταχυτητα 30χλμ/ωρα..)ηταν πολυ πρωι μολις ειχα σηκωθει.... Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos15 Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Tι να πω και γω που ενα Κυριακατικο πρωινο...πηγα να παρω εφημεριδα και εσκασα πανω σε ενα καδο πρασινο..απο αυτους τους μεγαλους..!(με το μηχανακι και ταχυτητα 30χλμ/ωρα..)ηταν πολυ πρωι μολις ειχα σηκωθει.... Μήπωs κοιμώσουν? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_13 Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Εγώ ήμουν μια μέρα στην Ερμού και καθώς περπατούσα μου επιτέθηκε ένα ύπουλο παρτέρι (μου έβαλε τρικλοποδιά) και παραλίγο να φάω τα μούτρα μου μπροστά στον κόσμο... Ευτυχώς είμαι :cat: και έμεινα όρθιος...!!! Τσκ τσκ τσκ!!! Επίσης (αυτό δεν έγινε στον δρόμο, αλλα δεν πειράζει :p) , ένα πρωινό Σαββάτου κατά τις 9, αγουροξυπνημένος εγώ, είχα μάθημα στο φροντιστήριο. Η αίθουσα ήταν στον τρίτο όροφο και ενώ ήμουν μόνος πήγα να βγάλω το κεφάλι μου απ΄το παράθυρο για να δω αν ήταν κανείς συμμαθητής μου κάτω στο δρόμο, αλλά δεν υπολόγισα το τζάμι...:ninja: Παραλίγο να το κάνω κομμάτια με την κουτουλιά που του έριξα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Workman Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Δεν μπορω να πω οτι μου εχει συμβει κατι τρομερο στο δρομο, αλλα καποια χαρακτηριστικα στιγμιοτυπα εχουν αρκετο γελιο. Ειχα δει τις προαλλες στον Πειραια σε ενα φαναρι, ξαφνικα να ανοιγει ο ταξιτζης την πορτα του, και να αδειαζει μεγαλοπρεπως το τασακι στην ασφαλτο, ακριβως διπλα απτην πορτα του. Ενα σωρο γοπες και χαρτακια. Και μετα στο τελος χτυπησε και 2-3 φορες το τασακι στη λαμαρινα, για να φυγουν προφανως αυτα που θα ηταν κολλημενα στα τοιχωματα..... :) Εκεινη τη στιγμη δεν γελασα... απλα αναρωτηθηκα "τι κανει μωρε ο :X ", αλλα μετα που το σχολιαζα με κατι φιλους, πεθαναμε στο γελιο.... Ελλαδα του 2006! :) Παράθεση No Rest for the Wicked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Κλασσικό φαινόμενο πλέον αυτό με τους ταξιτζήδες... :( Εμένα έτυχε στην Εγνατία (στο ύψος της Αριστοτέλους), εκεί που περπατούσα να μου έρθει ένα περιστέρι στα μούτρα :wacko: . Όλοι γελούσαν δίπλα (κ είχε κ πολύ κόσμο) αλλα εντάξει. Tί να κάνω που το πουλί δεν έβλεπε που πάει;;; :p Ευτυχώς ήμουν κ εγώ με παρέα και γελούσαμε, γιατί αλλιώς θα ένιωθα πολύ άσχημα! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Βασικα δεν περπατουσα, αλλα πολυ συχνα, οταν στεκομαι καπου, ερχονται και ξαπλωνουν σκυλια στα ποδια μου :wacko: Προσφατα στην αριστοτελους πχ :p εντωμεταξυ δεν εχω σκυλι Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. August 2, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Λίγο off topic: Μια φορά στο φροντιστήριό μου είχε μπεί σκυλί και κάναμε μαζί μισή ώρα μάθημα γιατί δεν έβγαινε, και η καθηγήτρια ήταν μια μ@λ@κω, ώσπου του έριξε νερό, έζεξε η τάξη και στο τέλος έφυγε. Όσο για πουλί. Θυμάμαι πέμπτη δημοτικού, 5-6 χρόνια τώρα, κάναμε αγγλικά και ακούγαμε κασέτα, ώσπου ξαφνικά ακούμε ένα γδούπο και είδαμε ότι ένα πουλί είχε κουτουλήσει στο πρεβάζι του παραθύρου που στεκόταν η καθηγήτρια. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Κλασσικό φαινόμενο πλέον αυτό με τους ταξιτζήδες... :( Εμένα έτυχε στην Εγνατία (στο ύψος της Αριστοτέλους), εκεί που περπατούσα να μου έρθει ένα περιστέρι στα μούτρα :wacko: . Όλοι γελούσαν δίπλα (κ είχε κ πολύ κόσμο) αλλα εντάξει. Tί να κάνω που το πουλί δεν έβλεπε που πάει;;; :p Ευτυχώς ήμουν κ εγώ με παρέα και γελούσαμε, γιατί αλλιώς θα ένιωθα πολύ άσχημα! Καλά σοβαρά μιλάς? :lol: :lol: Πολύ γέλασα όταν το διάβασα! Θα ήθελα πολύ να το δω :happy: Εμένα μια φορά, πιο παλιά βέβαια ενώ περπατούσα έρχετε ένας κατά πάνω μου και μου έδωσε μια σφαλιάρα :cry: Αχ! Δεν ξέρω όμως για πιο λόγο :confused: Και πέρυσι, γυρνούσαμε από διακοπές και γλίστησα στο καράβι, έπεσα, μετά σηκώθηκα και έριξα ένα γέλιο!!!! :lol: Δεν κοίταξα βέβαια γύρω γύρω να δω αν γελούσαν κι άλλοι:lol: Ντράπηκα λιγουλάκι! Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts