DesertSMisSRaiN Δημ. April 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Λεω να αρχισω και το Heroes ως καμμενη που ειμαι. :p Προχωραει η πλοκη γρηγορα τυπου Prison Break ή μπα...; Ποσα επεισοδια εχει δειξει; 18 επεισόδια στα περισσότερα εκ των οποίων η εξελίξεις είναι ραγδαίες. Σε όλους όσους την έχω προτείνει τους αρέσει. Αν σου αρέσουν σειρές σε στυλ 4400, X-Men θα σου αρέσει σίγουρα! Μόνο πρόσεξε: Μην κρίνεις από το πρώτο-δεύτερο επεισόδιο, δεν είναι ενδεικτικά της σειράς. :D Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 18 επεισόδια στα περισσότερα εκ των οποίων η εξελίξεις είναι ραγδαίες. Σε όλους όσους την έχω προτείνει τους αρέσει. Αν σου αρέσουν σειρές σε στυλ 4400, X-Men θα σου αρέσει σίγουρα! Μόνο πρόσεξε: Μην κρίνεις από το πρώτο-δεύτερο επεισόδιο, δεν είναι ενδεικτικά της σειράς. :D Α ωραια σε 1 βδομαδα σας εχω φτασει...:p Ευχαριστω.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Λεω να αρχισω και το Heroes ως καμμενη που ειμαι. :p Προχωραει η πλοκη γρηγορα τυπου Prison Break ή μπα...; Ποσα επεισοδια εχει δειξει; Ακομα δεν το εχεις ξεκινησει? ξεκινατο γιατι αν σταματησει το Lost τι θα βλεπεις?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Καινούργια spoilers για τα επόμενα: Το επεισόδιο 1x20, όπου ο Χίρο θα ταξιδέψει πέντε χρόνια μετά αναμένεται εντυπωσιακό, καθώς θα δούμε μια πρώτη "τελική μάχη" στο μέλλον, πριν επιστρέψουν στο παρόν.:wacko: Στο επεισόδιο 1x21 θα μάθουμε κάποια στοιχεία για το παρελθόν του Sylar και μπορεί να αλλάξουμε γνώμη γι'αυτόν. Στο 1x22 μαθαίνουμε λεπτομέρειες για τον θάνατο του Πετρέλη του πρεσβύτερου :p, ο οποίος είχε πάρε-δώσε με τον Λίντερμαν. Η Simone και ο πατέρας της θα εμφανιστούν ξανά στο φινάλε (1x23), και ο ρόλος τους θα μας ξαφνιάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Συμπληρώνω αυτά που προαναφέρθηκαν: Here is some pretty awesome scoop from Kristin about a character who is going to be very much alive in the Season Finale. Click read more, because this scoop is totally explosive! Warning, big spoilers abound. There are also some spoilers about Sylar and Mohinder. Read the rest of this entry » Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Λεω να αρχισω και το Heroes ως καμμενη που ειμαι. :p Προχωραει η πλοκη γρηγορα τυπου Prison Break ή μπα...; Ποσα επεισοδια εχει δειξει; Θα σου πρότεινα και εγώ να το παρακολουθήσεις.Μέχρι τώρα έβλεπα LOST kai prison break και πριν λίγες μέρες ξεκίνησα το heroes εχω δει 8 επεισόδια και κόλησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Α ωραια σε 1 βδομαδα σας εχω φτασει...:p Ευχαριστω.:) Κατάλαβες; Αν δεν το δεις θα σε δείρουμε κι απο πάνω! Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Ακομα δεν το εχεις ξεκινησει? ξεκινατο γιατι αν σταματησει το Lost τι θα βλεπεις?:p Αυτο σκεφτηκα κι εγω...:( Κατάλαβες; Αν δεν το δεις θα σε δείρουμε κι απο πάνω! Μην βαρατε...Θα σας περασω και θα σας βαζω και spoilers απο τα επομενα επεισοδια ρε.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 molis eida to 17 best episode so far! Lete na dw kai to 18 h na perimenw kai to 19 na ta dw mazi:P? Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Να περιμένεις :ninja: Θα σε αφήσει μλκ και θα φας οχι τα νύχια σου, αλλα τα χέρια σου μέχρι το 19.. Αυτή τη στιγμή με την μύτη πληκτρολογώ :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Πότε είπαμε συνεχίζει; Δεν περνάν οι μέρες γμτ. Edit: 23 απριλίου :cry: Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Φαγαμε τον γαϊδαρο, στην ουρα θα κωλοσουμε! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Ειδα τα 2 πρωτα επεισοδια... Ωραιο ειναι λοιπον. Αλλα οι χαρακτηρες πολυ Lost βρε παιδι μου... Ενας Ασιατης α λα Τζην, ενας μαυριδερος α λα Σαγιντ, ενας γιατρος α λα Τζακ, ενα πρεζονι καλλιτεχνης α λα Τσαρλι, 2 ξανθιες για ποικιλια... Παντως με τον γιαπωνεζο τρελο γελιο!:lol: Ο Αιζακ πολυ καλος!:love: Ο Πιτερ κλασσικα γλυκουλης γιατρουδακος. Και ο Μοχιντερ ειναι πολυ συμπαθητικος!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Ο Πίτερ δεν είναι γιατρός, είναι νοσοκόμος. Και κάθε άλλο παρά με την... φροντίδα ασθενών ασχολείται στη συνέχεια. Και σίγουρα οι ξανθιές δεν είναι καθόλου για ποικιλλία. Εξελίσσονται σε πολύ δυναμικούς και ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Anyway, καλή θέαση της συνέχειας. :) Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Σίγουρα στο Heroes για να μπεις στο κλίμα του χρειάζεται να δεις 3 επεισόδια τουλάχιστο. (Με το πρώτο εγώ δεν κρύβω ότι είχα λίγο απογοητευτεί - είχα δει και το original pilot που ήταν κάπως αλλαγμένο και κατατι κατώτερο από το κανονικό πρώτο που έκανε την πρεμιέρα στο NBC. Τώρα για την αντιστοίχιση των χαρακτήρων με το LOST, το βρίσκω λογικό να την κάνει η Sofi, εφόσον έχει δει 3 season (?) από το LOST και μόλις 2 επεισόδια απο το Heroes. Αυτό περιμένω ότι θα αλλάξει παρακάτω :) γιατί... καμμία σχέση -ευτυχώς. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Τώρα για την αντιστοίχιση των χαρακτήρων με το LOST, το βρίσκω λογικό να την κάνει η Sofi, εφόσον έχει δει 3 season (?) από το LOST και μόλις 2 επεισόδια απο το Heroes. Αυτό περιμένω ότι θα αλλάξει παρακάτω :) γιατί... καμμία σχέση -ευτυχώς. Ε νομιζω ειναι αναποφευκτη η συσχετιση, αν και δεν την εκανα αρνητικα...:) Οσο για τους χαρακτηρες...αυτη που μου την σπαει μεχρι στιγμης ειναι η Νικι. Θα δουμε στη συνεχεια...Παντως τραβαει το ενδιαφερον εξαρχης...:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Όταν είδα τα 2 πρώτα επεισόδια είπα τι λαμακία είναι αυτή αλλά στην συνέχεια άλλαξα γνώμη!!! (Ελπίζω να μην το καταντήσουν σαν το lost που όλο περιμένουμε κάτι να γίνει και όλο δεν γίνεται) Υ.Γ. H Niki είναι όλα τα λεφτά :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Να σημειώσω ότι τα τελευταία graphic novels (από το 24ο περίπου) είναι πολύ ενδιαφέροντα. Με αποκορύφωμα το 28ο (War Buddies - Introductions) που έχει και μια αποκάλυψη που σχετίζεται άμεσα με τα γεγονότα που έχουμε δει στη σειρά. Αυρίο λογικά θα έχουμε το 6ο και τελευταίο μέρος του εξαμερούς "War Buddies". Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Στα επόμενα επεισόδια θα γνωρίσουμε την μητέρα του Sylar, ενώ ο Hiro θα πάρει κάποιες πληροφορίες από τον πατέρα του. Επίσης, θα ξανασυναντήσουμε την μικρή Molly (είναι το κοριτσάκι που ανακάλυψε κρυμμένο ο Matt Parkman όταν τον πρωτογνωρίσαμε, και το οποίο είχε επιχειρήσει να απαγάγει ο Sylar). Όσον αφορά τη μάχη Sylar-Peter, επιβεβαιώνεται ότι με το που βρέθηκαν στον ίδιο χώρο, ο Peter απορρόφησε όλες τις δυνάμεις του Sylar, άσχετα αν δεν γνωρίζει ότι τις κατέχει πλέον και ο ίδιος. Άντε, λιγότερο από μια εβδομάδα έμεινε! :yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 [...] Όσον αφορά τη μάχη Sylar-Peter, επιβεβαιώνεται ότι με το που βρέθηκαν στον ίδιο χώρο, ο Peter απορρόφησε όλες τις δυνάμεις του Sylar, άσχετα αν δεν γνωρίζει ότι τις κατέχει πλέον και ο ίδιος. Yeah babyyyyy :) Της κολάσεως θα γίνει!! Παράθεση Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalaros Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 πολυ καλη σειρα! κριμα γιατι εχει υποτιμηθει παντως.... παει και η.... φρατζα! Παράθεση Mic is always on line! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Τι εννοείς έχει υποτιμηθει; Μια χαρά τα πάει.... Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalaros Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 εννοω οτι στις περισσοτερες παρεες συζητιεται το prison break, αντε και το lost. το heroes δεν το γνωριζουν αρκετα... Παράθεση Mic is always on line! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 εννοω οτι στις περισσοτερες παρεες συζητιεται το prison break, αντε και το lost. το heroes δεν το γνωριζουν αρκετα... Ε το ίδιο γινόταν πέρισυ και με το Prison Break. Δυστυχώς, οι Έλληνες δεν πολυ-βλέπουν ξένες σειρές (κάτι απόλυτα κουφό, αν σκεφτεί κανείς την "ποιότητα" των ελληνικών σειρών). Και μιλάμε για σοβαρές σειρές, έτσι;; Όχι το Χουάνα η Παρθένα. :p :p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Eγω εχω φτασει στο 14ο επεισοδιο και σε 2 μερουλες σας φτανω.:p Εχω μερικες αποριουλες, αλλα θα δω τα υπολοιπα μπας κι απαντηθουν και αν οχι θα τις ποσταρω. Γενικα παντως η σειρα εινα απιστευτη. Καλυτερη απο οτι την περιμενα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts