stroggoff Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Το χειρότερο μέχρι στιγμής. Είχε ωραίο φινάλε βέβαια, αλλά κάποιες ενδιάμεσες σκηνές ήταν πολύ σαπουνόπερα ρε αδερφάκι μου. Και οι αποκαλύψεις ήταν σχεδον αναμενόμενες η φοιτητριούλα συνεργάζεται με το γυαλάκια, οι γονείς της Claire ήταν fake και οι υπερδυνάμεις οφείλονται σε γονίδιο Και βασικά δε μου άρεσε καθόλου αυτό που κάνουν με τη "δύναμη" της ξανθιάς (το καλό που τους θέλω να μη σκοτώθηκε βέβαια)...Αυτή η διχασμένη προσωπικότητα που η μία είναι χριστοπαναγιά και η άλλη ξέρει όλες τις κινήσεις του Bruce Lee με χαλάει πολύ. (όπως και αυτό που συνέχεια κοιτάει σε καθρέφτες και το είδωλο της χαμογελάει πονηρά και με υπονοούμενα. Bad choice imho. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Παιδιά είδα σήμερα 4 επεισόδια non-stop και έχω να δω άλλα 4 έχω μέχρι το 8ο είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ σειρά! Τι charmed, τι lost, τι desperate βέβαια οι κάθε μία έχει διαφορετικό θέμα και σενάριο αλλά δηλώνω ότι έχω κολλήσει για τα καλά! :D Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 to prison-break to exeis dei?eidika tin proti season! Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Επειδή το τελευταίο μήνυμα μου ήταν αρκετά αρνητικό για εκείνο το επεισόδιο... έχω αναθεωρήσει αρκετά. Η πορεία που χαράζει η σειρά είναι πολύ καλή. Τα επεισόδια έχουν έξυπνες ιδέες, μπαίνουν νέοι heroes και χαρακτήρες στο "χορό", οι παλιοί διασταυρώνουν τα μονοπάτια τους, γνωρίζονται ή αναμετρώνται. Τελικά αυτή η σειρά έχει όλους τους οιωνούς για να πάει καλά αυτή τη season τουλάχιστο. Επίσης είναι πολύ ενδιαφέροντα τα μίνι comics που βγάζει στο site του το nbc. Δεν είναι απαραίτητα για να καταλάβεις την υπόθεση αλλά συνεισφέρουν στην επεξήγηση κάποιων γεγονότων, αναπτύσουν τους χαρακτήρες και μερικές φορές δίνουν και κάποια hints για τις δυνάμεις κάποιων :) P.S. το Prison Break στη 2η season ήταν αρκετά απαράδεκτο και σαφώς κατώτερο απο την 1η σχεδόν άψογη season του. Στα 2-3 τελευταία επεισόδια ξαναξύπνησε ή έτσι δείχνει τουλάχιστο. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Επειδή το τελευταίο μήνυμα μου ήταν αρκετά αρνητικό για εκείνο το επεισόδιο... έχω αναθεωρήσει αρκετά. Η πορεία που χαράζει η σειρά είναι πολύ καλή. Τα επεισόδια έχουν έξυπνες ιδέες, μπαίνουν νέοι heroes και χαρακτήρες στο "χορό", οι παλιοί διασταυρώνουν τα μονοπάτια τους, γνωρίζονται ή αναμετρώνται. Τελικά αυτή η σειρά έχει όλους τους οιωνούς για να πάει καλά αυτή τη season τουλάχιστο. Επίσης είναι πολύ ενδιαφέροντα τα μίνι comics που βγάζει στο site του το nbc. Δεν είναι απαραίτητα για να καταλάβεις την υπόθεση αλλά συνεισφέρουν στην επεξήγηση κάποιων γεγονότων, αναπτύσουν τους χαρακτήρες και μερικές φορές δίνουν και κάποια hints για τις δυνάμεις κάποιων :) P.S. το Prison Break στη 2η season ήταν αρκετά απαράδεκτο και σαφώς κατώτερο απο την 1η σχεδόν άψογη season του. Στα 2-3 τελευταία επεισόδια ξαναξύπνησε ή έτσι δείχνει τουλάχιστο. Συμφωνω μαζι σου.:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Στο τελευταίο επεισόδιο έγινε χαμός...Περίεργο που δεν το σχολίασε κανείς. Ουσιαστικά έγιναν γεγονότα που θα περίμενε να δει κανεις σε season finale σε κάτι άλλες σειρές -ονόματα δε λέμε-. Η σειρά τελικά τουλάχιστο για την ώρα δε φοβάται να προχωρήσει δραματικά το story της και δεν σκαλώνει σε άσκοπες καθυστερήσεις. Είδαμε να πληρούνται οι προφητείες στις ζωγραφίες (όλες εκτός απο την έκρηξη), τις δυνάμεις του Sylar εν δράσει, την εξουδετέρωση του. Δεν είδαμε τον mind reader και το Hiro (παρά ελάχιστα). Ανυπομονώ να δω περισσότερες συναντήσεις και συνεργασίες μεταξύ των Heroes! Απορία γιατί ο DL φοράει ζώνη στο αυτοκίνητο. Κάπως περιττό δεν είναι αν σκεφτεί κανείς τη δύναμη του.. lol Στο Graphic novel αυτής της εβδομάδας : GRAPHIC NOVEL NINE: LIFE BEFORE EDEN - How Eden found her voice. Το επόμενο επεισόδιο θα είναι στο παρελθόν όλων αν κατάλαβα καλά, με την ευκαιρία της εξιστόρησης του τι έκανε ο Hiro στο παρελθόν. Eπίσης φαίνεται ότι στις 4 Δεκεμβρίου έχουμε ένα mid-season finale (επεισόδιο 11) και συνεχίζουμε μετά στις 22 Ιανουαρίου του νέου χρόνου. Έχει ήδη ανακοινωθεί το επίσημο preview της υπόθεσης του 11ου, περιττό να πω ότι είναι γεματο spoiler. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Εγω τωρα θα το δω και θα σας πω εντυπωσεις μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λεει ο stroggoff Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 ...Ουσιαστικά έγιναν γεγονότα που θα περίμενε να δει κανεις σε season finale σε κάτι άλλες σειρές -ονόματα δε λέμε-. LOL, έχεις απόλυτο δίκιο!! Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Είναι μακράν το καλύτερο επεισόδιο. Τόσο ενθουσιασμό είχα να νιώσω από το preair. Ένα πλήρες επεισόδιο, με στοιχεία για όλους τους χαρακτήρες, ικανοποιητικές εξελίξεις και το σημαντικότερο λέμε ότι θα πάρετε απαντήσεις και παίρνετε πραγματικές απαντήσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 είδα το 9ο χτές, όσο πάει γίνεται και καλύτερο!!! :D :D :D Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Μολις το τελειωσα καλο ηταν αλλα το ηθελα λιγο καλυτερο εκει με τον sylar επρεπε να ειχε λιγο ξυλο παραπανω πολυ ευκολα τελειωσε. κατα τα αλλα ηταν μια χαρα παντως περιμενω το επομενο με αγωνια να δω τι εγινε με τον dl Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Ρε παιδιά εγώ είμαι ο μόνος που δεν έχει καταλάβε τί δύναμη έχει ο DL? Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 μπορει να περναει μεσα απο πραγματα Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Α, οκ.Οπότε αυτό που είδαμε στο τέλος του τελευταίου εείσοδιου δεν νομίζω πως θα έπρεπε να μας φοβίσει, αν και... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 δεν ειναι σιγουρο μπορει να μην το ειδε,αλλα λογικα θα το αποφυγει γιατι ειναι ενας απο τους main χαρακτηρες Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 28, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Καταπληκτικό και το 10ο επεισόδιο. Εξηγεί τόσα πολλά! Για τον βασικό κακό, για τη δύναμη της Nikki (αν και δεν μας λέει και πάλι πως την απέκτησε - όσοι το δείτε θα καταλάβετε γιατί αυτή η συγκεκριμένη δύναμη είναι διαφορετική από τις υπόλοιπες οι οποίες στηρίζονται στην "εξέλιξη"), τον Sylar!! Όσο πάει και γίνεται καλύτερο!! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Μόλις είδα σχεδόν σερί 1-9!!! Φοβερή η σειρά τελικά! Ο πατέρας της Claire μου θυμίζει ως χαρακτήρα τον Jordan Collier του The 4400! Λέτε να προσπαθεί να τους μαζέψει όλους και αυτός; Αργότερα θα δώ και το 10! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Δε γίνεται να δει κάποιος Heroes και να μην το συγκρίνει με το 4400... Κι εγώ όταν έκατσα να δω το 4400 σκεφτόμουν "χμ... έτσι γίνεται και στο Heroes..." Ελπίζω να τους μοιάσει και σε διάρκεια. Να φτάσει τις 3 Season και να είναι ακόμα τόσο πορωτικό. :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Εγώ το είχα ξεχάσει εντελώς ότι χτες παίχτηκε το 10 και πριν από λίγο που το θυμήθηκα αρχισε να... έρχεται στο pc μου.Ελπίζω να είναι ακόμα καλύτερο από το 9 που ήταν κορυφή.Το μόνο που με χάλασε ήταν το σχόλιο του DesertSMisSRaiN που λέει ότι εξηγεί πολλά.Πιστεύω ότι τόσο καιρό με το μυστήριο που επικρατεί μας κρατάει την αγωνία στα ύψη.Ελπίζω να μην κάνει ''πολλές'' αποκαλύψεις... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 28, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Δε γίνεται να δει κάποιος Heroes και να μην το συγκρίνει με το 4400... Κι εγώ όταν έκατσα να δω το 4400 σκεφτόμουν "χμ... έτσι γίνεται και στο Heroes..." Ελπίζω να τους μοιάσει και σε διάρκεια. Να φτάσει τις 3 Season και να είναι ακόμα τόσο πορωτικό. :D Mα δεν νομίζω πως και οι δημιουργοί έχουν κάνει καμια προσπάθεια να ΜΗΝ συγκριθεί με το 4400. Για μένα άνετα θα μπορούσαν να το λένε "The 4400 Xmen Heroes" :blink: :p :lol: :lol: Όσο για αυτό που λες,Totos...εννοείται πως δεν δίνονται εξηγήσεις για ΟΛΑ τα μυστήρια και τα ερωτήματα της σειρά και εννοείται πως έχουμε ακόμα πολλά να δούμε. Αλλά για μένα σε μια σειρά επιστημονικής φαντασίας είναι απαραίτητο κάποια στιγμή να σου απαντάνε και τις ερωτήσεις μου...Όχι σαν το Lost, που από τώρα έχουν ενημερώσει τους fans πως τις απαντήσεις που θέλουν θα τις πάρουν στην 5η σεζόν...Έλεος! ;) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Ok τότε.Σε 3-4 ώρες θα το έχω. Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 28, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 768 ε? :p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 2048!!!!!!! 2hours left Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 28, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Και σου παίρνει 3-4 ώρες;;; Με πόσο κατεβάζεις;; Εγώ με 768 το κατεβάσω το ΠΟΛΥ σε 2 ώρες! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Αυτή τη στιγμή έχει 37 χρήστες και κατεβάζει μόνο με 30!! Σε αντίθεση με ένα άλλο αρχειο που έχει 5 χρήστες και κατεβάζει με 35... Μυστήρια πράματα... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts