Jump to content

Heroes - Heroes Reborn (NBC)

DesertSMisSRaiN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Sorry για το off topic αλλα εχω μια απορια και θελω λιγη βοηθεια...δικιμασα σημερα να κανω Divx ολα τα επεισοδια των Heroes ωστε να μπορεσω να τα περασω σε δυο DVD και να τα βλεπω απο το επιτραπεζιο,Δυστυχως ομως το προγραμμα το οποια χρησιμοποιησα για να ενσωματωσω τους υποτιλους [AVIAddXSub] τελικα δεν εκανε δουλεια,και το μονο που μου βγαζει οταν επιλεγω να παιξει τους υποτιτλους στο επιτραπεζιο ειναι ο αριθμος 1 ως επιλεγμενη γλωσσα,γνωριζεται μηπως καποιο προγραμμα με το οποιο θα μπορουσα να ενσωματωσω τους υποτιτλους στα επεισοδια?

Η καποιο αλλο τροπο τελοσπαντων ωστε να παιζουν ως divx στο επιτραπεζιο μαζι με υποτιτλους?Ευχαριστω!

Με virtualdub γινετε.

...και ναι!!

Άντεξα έχοντας το προηγούμενο επεισόδιο στο σκληρό μου να κάθεται, να μην το δω για να το δω μαζί με το αποψινό!!!

Άντε να δούμε!!

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

...και ναι!!

Άντεξα έχοντας το προηγούμενο επεισόδιο στο σκληρό μου να κάθεται, να μην το δω για να το δω μαζί με το αποψινό!!!

Άντε να δούμε!!

Χμ... κακώς! Το cliffhanger μάλλον θα είναι πιο αγωνιώδες απόψε!

Τελικά οριστικοποιήθηκαν τα σχέδια των παραγωγών και του καναλιού για την επόμενη χρονιά.

Κάποια στιγμή μέσα στο 2008, εκτός από τη δέυτερη σεζόν του Heroes, θα μεταδοθεί και το "Heroes: Origins", μια μίνι σειρά 6 επεισοδίων με τελείως διαφορετικό cast, που θα παρουσιάζει κάθε εβδομάδα κι έναν καινούργιο ήρωα. Οι τηλεθεατές θα ψηφίζουν και θα αποφασίσουν ποιος ήρωας θα συμμετέχει στην 3η σεζόν της σειράς.

Lol... αυτό θα πει τηλεόραση που τη φτιάχνεις μόνος σου...

Δηλαδή θα είναι τύπου ριάλιτι; Ψηφίζω να αποχωρήσει ο Syler γιατί δεν τον αισθάνομαι κοντά μου;; :p :p :p

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

:lol: Βασικά το NBC θα κάνει κάτι παρόμοιο και για το Office, σε μια προσπάθεια να ενεργοποιήσει περισσότερο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών του.

Δεν ξέρω ακόμα αν μου αρέσει ή όχι η ιδέα, θα δούμε πώς θα πάει...

Για το Heroes κάτι τέτοιο θα είχε πλάκα. Λόγω του ότι λογικά πάντα κάποιο σενάριο μπορεί να χτιστεί δεδομένης μιας επιλογής των χαρακτήρων

(Για το office... δε νομίζω να βελτιώσει τα πράγματα -καλά εγώ είμαι της άποψης ότι το office μαμάει όπως είναι έτσι κι αλλιώς)

Το 1x22 ήταν αρκετά καλό. Γίνεται ένας μικρός χαμός και βάζει βάσεις για το season φινάλε. Περίμενα να με ενθουσιάσει κάπως παραπάνω, αλλά whatever. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΦΙΝΑΛΕ τώρα!!!

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Ενόψει του διπλού φινάλε, το 1x22 ήταν κάπως "ειααγωγικό".

Μου άρεσαν τα δευτερεύοντα στοιχεία των δυνάμεων που μας έδειξε

(πχ. πώς ο Parkman ψήνει τον φρουρό να τους αφήσει μέσα, ή πώς η Candice προφανώς δεν είναι τόσο όμορφη όσο δείχνει...)

, τα οποία αν και χωρίς να παίζουν ρόλο στο ψητό, ή να είναι υποχρεωτικά πρωτότυπα, αποτελούν ωραίο "διάλειμμα".

Εκεί που

ο DL σκοτώνει τον Linderman, δεν ήξερα αν έπρεπε να μείνω με το στόμα ανοιχτο ή να γελάσω! Πολύ καλή σκηνή!

:eek: :shock:

Άντε και την επόμενη εβδομάδα :nuke: :w00t:

edit: @ Demis: από σήμερα το 22 είναι παντού!

Άντε και την επόμενη εβδομάδα :nuke: :w00t:

Ελπίζω να μη βγεις προφητικός και γεμίσουμε nukes παντού μέχρι να ... δούμε το επεισόδιο.:ninja:

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Απορία γενόμενη από το επεισόδιο 22:

Από τη στιγμή που ο Future Hiro στο επεισόδιο 20 αναφέρει ότι διέσωσε τους DL, Candice, Molly Walker και τους παρέδωσε στον Mr. Bennett, πώς είναι δυνατόν να πεθαίνει ο DL στο 22; Μην ξεχνάμε επίσης ότι ο Future Sylar έχει τη δύναμη του DL. Εκτός αν τελικά δεν πεθαίνει ο DL - εμένα πάντως μου έδωσε την εντύπωση ότι πέθανε, εκτός αυτού ο μόνος που θα μπορούσε να τον γιατρέψει.. έχασε τα μυαλά του :)

Δεύτερη απορία από το επεισόδιο 22:

Ο πατέρας του Hiro είναι άραγε αρχηγός μιας ομάδας που αντιπαρατίθεται στην ομάδα του Linderman, ή είναι και αυτός στους κακούς που θέλουν να γίνει η έκρηξη; Πολύ ίδιες ατάκες με τον Linderman...

Απορία γενικότερη:

Μπορεί ο Peter να χρησιμοποιήσει δυνάμεις από Heroes που γνώρισε κάποια στιγμή στη ζωή του; πχ

του πατέρα του; της μητέρας του;

.

sakis for the masses, θου for the few

Από τη στιγμή που ο Future Hiro στο επεισόδιο 20 αναφέρει ότι διέσωσε τους DL, Candice, Molly Walker και τους παρέδωσε στον Mr. Bennett, πώς είναι δυνατόν να πεθαίνει ο DL στο 22; Μην ξεχνάμε επίσης ότι ο Future Sylar έχει τη δύναμη του DL. Εκτός αν τελικά δεν πεθαίνει ο DL - εμένα πάντως μου έδωσε την εντύπωση ότι πέθανε, εκτός αυτού ο μόνος που θα μπορούσε να τον γιατρέψει.. έχασε τα μυαλά του :)

Ο πατέρας του Hiro είναι άραγε αρχηγός μιας ομάδας που αντιπαρατίθεται στην ομάδα του Linderman, ή είναι και αυτός στους κακούς που θέλουν να γίνει η έκρηξη; Πολύ ίδιες ατάκες με τον Linderman...

Απορία γενικότερη:

Μπορεί ο Peter να χρησιμοποιήσει δυνάμεις από Heroes που γνώρισε κάποια στιγμή στη ζωή του; πχ

.

Καταρχήν,

μην ξεχνάς τη δύναμη του κ. Λίντερμαν! Από τη στιγμή που μπορεί να γιατρεύει, ίσως και να μην μείνει για πολύ νεκρός. Απλή υπόθεση κάνω, δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Άλλωστε, στο μέλλον είδαμε ότι πέρασε το Linderman Act μετά την έκρηξη.

Το ότι πατέρας Χίρο και Λίντερμαν χρησιμοποιούν ίδιες εκφράσεις, είναι επειδή ξεκίνησαν μαζί. Τώρα ο πατέρας Χίρο δεν είναι στο ίδιο στρατόπεδο με τον Λίντερμαν.

Γενικά, όλοι οι Heroes (στην πλειοψηφία τους τουλάχιστον) άρχισαν να εμφανίζουν τις ιδιότητές τους κάποια στιγμή στη ζωή τους. Ο Peter απορρόφησε πρώτη φορά την δύναμη του αδερφού του, άρα μάλλον δεν έχει απορροφήσει άλλη δύναμη πιο πριν. Φυσικά, αν η μητέρα του έχει δύναμη, πρέπει να την έχει απορροφήσει, αλλά αν δεν ξέρει ποια είναι και τι κάνει αυτή, δεν μπορεί να την χρησιμοποιήσει.

Ναι και εγώ δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι

πέθανε o DL στο 1x22. Στο μέλλον του Future Hiro, ο DL πεθαίνει σε διαφορετική χρονική στιγμή και προφανώς από τον Sylar. Αλλά στο παρόν ακολουθούν όλοι πλέον ένα διαφορετικό δρόμο -έχοντας τη γνώση της επικείμενης έκρηξης και πάνω-κάτω τι πρέπει να γίνει για να αποτραπεί. Εξου και οι αλλαγές...

Νομίζω ότι έχουν γενικά υπερβάλλει στα hints για τη 2η season. Εντάξει το καταλάβαμε ότι

στο παρελθόν υπήρχαν και άλλοι Heroes που οργανώθηκαν και προσπάθησαν να καλυτερεύσουν τον κόσμο και μετά διαλύθηκαν. Πόσες φορές θα το ξαναακούσουμε; Πάντως ο πατέρας του Hiro σε κάποια φάση σιγουρα συνεργαζόταν με τον Linderman. Αυτό προκύπτει από το Company Man επεισόδιο.

Απορία γενικότερη:

.

Ναι. Αλλά

πρέπει να γνωρίζει τι πάει να χρησιμοποιήσει σε μερικές απο αυτές. Πχ ενώ για την δύναμη της Claire αρκεί να την θυμηθεί -γιατί η δυναμή της είναι αυτόματη, για την δύναμη της Eden (την οποία γνώρισε) θα πρέπει να την ενεργοποιήσει κάπως -κάτι που δεν ξέρει πως, γιατί αγνοεί ότι η Eden είχε κάποια δύναμη. Με άλλα λόγια, ο Peter μπορεί να έχει καταγράψει άθελα του δυνάμεις και να μην ξέρει πως τις έχει για να τις ενεργοποιήσει.

Trailer 1x23 How To Stop An Exploding Man

Αν και είναι πολύ ωραίο το τρέιλερ έχει πολλά spoilers για θέματα που συζητιούνται πιο πάνω......

no sig...

Trailer 1x23 How To Stop An Exploding Man

Αν και είναι πολύ ωραίο το τρέιλερ έχει πολλά spoilers για θέματα που συζητιούνται πιο πάνω......

Οφείλω να πω ότι το Καναδέζικο trailer είναι πολύ πιο αποκαλυπτικό.. :) Πάντως αυτό το trailer δείχνει ότι

o DL ζει

.

Το Καναδέζικο, για όσους ενδιαφέρονται:

http://www.youtube.com/watch?v=1d1jAkXQAh4

sakis for the masses, θου for the few

Ρε παιδιά... ο father Nakamura

δεν έχει δύναμη;

Έχω την εντύπωση πως έχει την δύναμη... (μην γελάσετε :p) της διδασκαλίας σε ελάχιστο χρ. διάστημα. Πως ήταν η σερβιτόρα η γκόμενα του Hiro που μάθαινε πανεύκολα? Μήπως ο πατέρας του Hiro διδάσκει πανεύκολα και έτσι του έμαθε να χρησιμοποιεί τέλεια το ξίφος για να κάνει τον Sylar κομματάκια.

ΧΑχααχα! Λες?

Μόνο αυτή η πιθανότητα αλλιώς η απάντηση στην ερωτησή σου είναι μάλλον όχι :lol:

no sig...

Πολυ καλο το επεισοδειο αν και περιμενα περισσοτερη δραση.Anyway αναμενω το τελευταιο και λογικα καλυτερο episode της σειρας.Βασικα ακομα δεν εχω καταλαβει αν θα εκραγει τελικα η βομβα ή οχι....
iphone 3G & Nokia N82 owner

Πολυ καλο το επεισοδειο αν και περιμενα περισσοτερη δραση.Anyway αναμενω το τελευταιο και λογικα καλυτερο episode της σειρας.Βασικα ακομα δεν εχω καταλαβει αν θα εκραγει τελικα η βομβα ή οχι....

Μόνο και μόνο λόγο της αναμενόμενης

σύγκρουσης Peter-Sylar

, φαντάζομαι ότι θα είναι το καλύτερο!

ΥΓ: Χρόνια πολλά!