killing_you2 Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Δώσαμε μαθήματα Μπάσκετ!! :up: Δικό μας είναι το Χρυσό The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 HELLAS - THE 8TH WONDER :!: ΕΛΛΑΔΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩΩΩΩΩ!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Δεν πειράζει φίλε μου. Η εξεταστική είναι πιο σημαντική από το πανυγήρια.;) Καλό κουράγιο πάντως Τhanks φίλε! Αν μπορέσω και την κυριακή θα κατεβώ στον τελικό αν και δευτέρα γράφω και δεν το κόβω να μ' αφήνουν οι γονείς! Πάντως τον αγώνα δεν τον χάνω! Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Τα 101 φιλιά της Ελλαδάρας!!! :) :D :rolleyes: :p :happy: ;) :lol: :up: :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Είναι σίγουρο αυτό;:blink: 135 κιλά είναι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Τhanks φίλε μου! Αν μπορέσω και την κυριακή θα κατεβώ στον τελικό αν και δευτέρα γράφω και δεν το κόβω να μ' αφήνουν οι γονείς! Πάντως τον αγώνα δεν τον χάνω! Ε, καλά, αυτό εννοείται.!!! (κλείσε το ρημάδι το internet να συγκετρωθείς λίγο στο διάβασμα:p:):p ) MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 ETSI ELLADARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!11 Απιστευτο, εφαμηλο του ημητελικου με τη Γιουκοσλαβια το 87, που παλι κανεις δε το πιστευε!!!! _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Δεν το'δα ρε π****η...!!!:cry: Έβαλα το κωλοξυπνητήρι στις 10 και απο την πολλή την βαριεστημάρα το'κλεισα καταλάθως και ξύπνησα πριν 20 λεπτά....:cry: :cry: :cry: :( :angry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Greece shocks USA in semifinals SAITAMA, Japan (Reuters) -- European champions Greece shocked odds-on favorites the United States 101-95 to reach the final of the world basketball championship on Friday. Guard Vassilis Spanoulis led a surging Greek team with 22 points to leave the U.S. shell-shocked and extend the Americans' agonizing six-year world and Olympic title drought. The final buzzer sparked scenes of pandemonium at Saitama Super Arena as the Greeks celebrated as if they had won the gold medal. Olympic champions Argentina were playing Spain in Friday's second semifinal. The U.S. suffered an astonishing second-quarter meltdown, blowing a 12-point lead with 6:15 left in the first half after a strong start. Greece outscored the U.S. 24-9 from that point to take a 45-41 halftime lead and some explosive long-range shooting made it 77-65 through three quarters. Co-captains Carmelo Anthony and Dwyane Wade led a U.S. rally but an off-balance three from Spanoulis with 1:58 put Greece back up by seven and effectively iced the game. Anthony scored a game-high 27 points and Wade added 19 but it was too little, too late to save the U.S. team's collection of big-name NBA stars. http://sportsillustrated.cnn.com/2006/basketball/nba/09/01/usa.greece/index.html Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Πώπω ρε παιδιά, την Κυριακή τι θα κάνω???:cry: :cry: Μπουκώματα με αλατόνερο??:p (FREAK, help!!!!) MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Δεν το'δα ρε π****η...!!!:cry: Έβαλα το κωλοξυπνητήρι στις 10 και απο την πολλή την βαριεστημάρα το'κλεισα καταλάθως και ξύπνησα πριν 20 λεπτά....:cry: :cry: :cry: :( :angry: Kαλά να πάθεις :lol: Ελπίζω να το ξαναδείξει πάντως γιατί πολλοί το ακούσαμε αντί να το δούμε. Θα πάρουν φωτιά τα video!!! -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Θα ξαναβγάλουμε τις σημαίες στα μπαλκόνια και στα αμάξια πάλι!:D "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Αυτή είναι ΟΜΑΔΑ.Έχε ψυχή και δικαιώνει απόλυτα τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης.Μπράβο στα παιδιά,φέρτε μας το χρυσό! 135 κιλά είναι ο Σοφοκλής και όχι 150 Ποποποπο! Θηρίο είναι ο τύπος! Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 135 κιλά είναι ο Σοφοκλής και όχι 150 135 είναι τώρα, αφού πήγε στον Ολυμπιακό και αδυνάτισε :p -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 το ποιό συγκλονιστικό παιχνίδι! 101 στους Αμερικάνους και παγκόσμια νίκη για όλο τον πλανήτη :D "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Όλα τα παιδιά ξεπέρασαν τον ευατό τους.Και πάλι συγχαρητήρια. Ο Σπανούλης έκανε το παιχνίδι της ζωής του,ο Διαμαντίδης το εντυπωσιακότερο κόψιμο του τουρνουά,ο Παπαλουκάς έλυνε το άγχος με τα κρίσιμα δίποντά του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Οι Ιάπωνες μας γιουχάιζαν στο τέλος ή εγώ το νομίζω...;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Από το Eurosport: ANOTHER MISS AND THE EUROPEAN CHAMPIONS!!!!! WHAT A BRILLIANT DISPLAY OF TEAM BASKETBALL AND A PHENOMENAL UPSET!!! THE AMERICAN DREAM IS DEAD!!! :respect: -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Kαλά να πάθεις :lol: Ελπίζω να το ξαναδείξει πάντως γιατί πολλοί το ακούσαμε αντί να το δούμε. Θα πάρουν φωτιά τα video!!! Το βράδυ θα το έχει επανάληψη αλλά δεν θυμάμαι τι ώρα. Με επιφύλαξη λέω 22:00. Θα το δείξει σίγουρα πάντως. Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 ELLADARA ISE PROTI SE OLO TON KOSMO KAI TIN EVROPI!!!! pame gia xrysooooooooooooo!!!!!!!!!! PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anitus Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 ετσι ειναι οι εθνικες ομαδες και οχι σαν την μουφα του ποδοσφαιρου (τσιρακια των μπουκς) !! αν και απο οτι ειδα η αμερικη επαιξε με κατεβασμενα τα χερια εντουτις :: ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ !!! υπογραφες και βλακειες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Οι Ιάπωνες μας γιουχάιζαν στο τέλος ή εγώ το νομίζω...;;; Δεν πρόσεξα κάτι τέτοιο αλλά έχω την εντύπωση πως ήταν με το μέρος μας... Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Οι Ιάπωνες μας γιουχάιζαν στο τέλος ή εγώ το νομίζω...;;; Πράγματι,ακούστηκαν κάποιες αποδοκιμασίες έπειτα από την άστοχη βολή του Σπανούλη,στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Πράγματι,ακούστηκαν κάποιες αποδοκιμασίες έπειτα από την άστοχη βολή του Σπανούλη,στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα. Επίσης,νομίζω φώναζαν στους Αμερικάνους: "άμυνα,άμυνα"...:wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Δεν πρόσεξα κάτι τέτοιο αλλά έχω την εντύπωση πως ήταν με το μέρος μας... O Συρίγος είπε ότι οι Ιάπωνες ήταν όλοι με τους Αμερικάνους, και τους έβριζε. Ο καθένας με τον πόνο του... Όλοι οι Ευρωπαίοι κλπ. ήταν με εμάς. -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts