AnGeo_7 Δημοσιεύτηκε July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 20, 2006 κατεβαζω απο utorrent και δε κσερο γιατι αλλα ειναι σαν να εχω βαλει download limit τα 30κβ και δεν τα περναει με τπτ, ενω κανονικα δεν εχω dowload limit. μηπως ξερετε τι αλλο μπορει να φταιει και δεν περναει αφτι τιν ταχιτιτα? αυτα, ευχαριστω εκ των προτερων...:) Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 2 πραγματα μπορουν να συμβαινουν 1)Ειτε κατευαζεις τπτ αλλο 2)ειτε δεν μπορουν να δωσουν οι αλλοι χρηστες παραπανω Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 ti sindesi exeis? :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeo_7 Δημ. July 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 εχω adsl 512 και οποτε κατεβαζω με download accelarator plus πιάνει 60άρια... απλά με το utorrent παραμενει παντα το αθροισμα των downloads μου γυρω στο 30... τι πρέπει να κοιταω οσον αφορα τι σχεση L/S? τπτ αλλο? :) Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Πολλά μπορεί να συμβαίνουν, αρχικά ρύθμισε σωστά το utorrent διαβάζοντας το Ultimate File Sharing Thread και μετά postαρε εκεί αν το πρόβλημά σου παραμένει. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=332 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts