savasgr Δημοσιεύτηκε July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 19, 2006 γεια και χαρα εχω καποια αρχεια στο δισκο μου ( οχι στον φακελο windows και ουτε αρχεια συστηματος) τα οποια οταν παω να τα διαγραψω μου γραφει οτι δεν μπορουν να διαγραφουν διοτι δεν επιτρεπεται η προσβαση, χωρις να τα εχω κλειδωσει ποτε...υπαρχει τροπος να τα διαγραψω Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 γεια και χαρα εχω καποια αρχεια στο δισκο μου ( οχι στον φακελο windows και ουτε αρχεια συστηματος) τα οποια οταν παω να τα διαγραψω μου γραφει οτι δεν μπορουν να διαγραφουν διοτι δεν επιτρεπεται η προσβαση, χωρις να τα εχω κλειδωσει ποτε...υπαρχει τροπος να τα διαγραψω Καλησπέρα... Δοκίμασες με ασφαλή λειτουργία ή με το unlocker? Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Με το Unlocker ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=134962&highlight=unlocker Edit: Με πρόλαβε για άλλη μια φορά ο "Kormos" :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Καλησπέρα... Δοκίμασες με ασφαλή λειτουργία ή με το unlocker? σωσστος και γρηγορος. δοκιμασε και δε θα χασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. July 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 παιδια δοκιμασα και με safe mode και με το unlocker, με το τελευταιο μου γραφει οτι δεν μπορει να διαγραφει και αν θελω να διαγραφει μετα την επανεκκινηση αλλα και παλι τιποτα... Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 παιδια δοκιμασα και με safe mode και με το unlocker, με το τελευταιο μου γραφει οτι δεν μπορει να διαγραφει και αν θελω να διαγραφει μετα την επανεκκινηση αλλα και παλι τιποτα... Τι αρχεία είναι αυτά που θες να διαγράψεις...? Μήπως τρέχει ήδη το πρόγραμμα (αν είναι πρόγραμμα) και δεν μπορεί να γίνει κάτι...? Με αυτούς τους δύο τρόπους λύνω πάντα τα προβήματα μου Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. July 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 ειναι κατι προγραμματα και παιχνιδια απο ngage και palm Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts