panoseco Δημοσιεύτηκε July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 18, 2006 Σε μια σύνδεση dial-up και με modem Τornado έχουμε κάποια προβλήματα. Αυτά είναι ότι κάθε ένα λεπτό μας πετάει έξω και μας κάνει ξανά κλήση, και αυτό γινετα ξανά και ξανά. Η ταχύτητα του φαίνεται να είναι 115 Kb. Πήραμε τηλέφωνο την forthnet, κάναμε τις ρυθμίσεις που μας είπανε αλλά πάλι το ίδιο. Το μοντεμ είναι ενσωματωμένο. Πριν γίνει αυτό είχαμε Microsoft 2000 και τώρα έχουμε Xp Πές τε μου τι να κάνω Παράθεση Ρούξι Ψυχάρα για πάντα Τριφυλλάρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
easytarget Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Σε μια σύνδεση dial-up και με modem Τornado έχουμε κάποια προβλήματα. Αυτά είναι ότι κάθε ένα λεπτό μας πετάει έξω και μας κάνει ξανά κλήση, και αυτό γινετα ξανά και ξανά. Η ταχύτητα του φαίνεται να είναι 115 Kb. Πήραμε τηλέφωνο την forthnet, κάναμε τις ρυθμίσεις που μας είπανε αλλά πάλι το ίδιο. Το μοντεμ είναι ενσωματωμένο. Πριν γίνει αυτό είχαμε Microsoft 2000 και τώρα έχουμε Xp Πές τε μου τι να κάνω κοίταξες μήπως ειναι προβληματικό το καλώδιο και δεν κάνει κάπου καλή επαφή?Επιπλέον δοκίμασε να βρεις καινουριους drivers για το modem , ίσως αυτοί που έχουν τα xp να δημιουργούν το πρόβλημα Παράθεση Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Tornado: ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ.... Αναβαθμισε τους drivers του modem (απο εδω: http://www.allieddata.com - ειναι η επισημη σελιδα της κατασκευαστριας), και υποχρεωσε το να δουλευει σε V.90, αντι για V.92 (αν ειναι v.92) κανοντας το εξης: Εναρξη > Δεξι κλικ "ο υπολογιστης μου" > ιδιοτητες > υλικο > διαχειρηση συσκευων > μοντεμ > διπλο κλικ στο μοντεμ > για προχωρημενους και στο κενο πληκτρολογησε "+MS=v90,,,," (χωρις τα εισαγωγικα). Αν σου βγαλει σφαλμα, προσθεσε η αφαιρεσε ενα κομμα. Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts