Jump to content

Αλλαγή διεύθυνσης ip

geor15
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την διεύθυνση ip την καθορίζει ο provider σου και δεν μπορείς να την αλλάξεις μόνος σου. Η διεύθυνση αυτή αποδίδεται στο modem/router που έχεις όταν αυτό συνδέεται. Επομένως μπορείς να δοκιμάσεις να κλείσεις και να ανοίξεις το modem/router και ίσως αλλάξει η διεύθυνση.

Την διεύθυνση ip την καθορίζει ο provider σου και δεν μπορείς να την αλλάξεις μόνος σου. Η διεύθυνση αυτή αποδίδεται στο modem/router που έχεις όταν αυτό συνδέεται. Επομένως μπορείς να δοκιμάσεις να κλείσεις και να ανοίξεις το modem/router και ίσως αλλάξει η διεύθυνση.

Πιθανοτατα καποιος mod μου εσβισε το μυνημα μου...Ισως να μην ειχε αξια:happy: κατα την αποψη του..Δεν πειραζει..Ας τουλαχιστον ενημερωσει με κανα pm..Δεν βλαπτει...;) ;) Ας υπηρχε και λιγακι φιλοτιμο..το προγραμματακιι θα το δωσο αυριο που αλλαζει την ip ενω εισαι στο net..(Ειναι δοκιμασμενο)

Εσυ που εσβησε το μυνημα μου μηπως ειπες κατι αξιολογο:lol: :lol: :lol:

Κοιτα λοιπον πρωτα τι γραφεις εσυ...;)

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ανούσια post όπως:

Υπαρχει και ενα προγραμμα το οποιο δεν το γνωριζω πως λεγεται τωρα...Θα σου πω παντως πως λεγεται

θα διαγράφονται εν ριπή οφθαλμού.

Μάθετε να είστε ουσιαστικοί σε αυτά που γράφετε.

Επίσης μάθετε να ψάχνετε, υπάρχει ήδη θέμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=87257

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...