ταξιδιωτης22 Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 ego 8a proteina na deis ixus 55 ixus 750 nikon 7900 kai powershot 620 ektos apo nikon ola teleutaia montela prosopika eimai anamesa sthn 620 kai 750 psaxnomai kai ego gia pshfiakh! λογω του οτι εχω την 750 στην συστηνω ανοιχτα φιλε μου.φοβερη ψηφιακη. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nora Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 Καλημέρα nora, Νομίζω οτι θα έπρεπε να διευκρινίσεις τι ποσό διαθέτεις,το μέγεθος τις μηχανής και τί zoom χρειάζεσαι για αρχή ώστε να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε. Ανώτερη απο μηχανή για φίλμ δεν ξέρω αν είναι αλλά σίγουρα δεν είναι κατώτερη. Μπορώ να διαθέσω αρκετά χρήματα,φαντάζομαι βέβαια ότι δε θα χρειαστούν πάνω από 500-600 ευρώ.Σχετικά με το μέγεθος της μηχανής-ελπίζω να μην εννοείς κάποιο ιδιαίτερο τεχνικό όρο-νομίζω πως δεν όλες οι μηχανές έχουν πάνω-κάτω το ίδιο μέγεθος.Δεν με πειράζει να είναι και μεγαλύτερη από το συνηθισμένο πάντως. Τώρα για το zoom ...μάλλον χρειάζομαι τη συμβουλή σας. 'Ισως σας κουράζω λίγο λόγω άγνοιας,μα κάθε πληροφορία ή υπόδειξη θα ήταν πολύ χρήσιμη για μένα.Ευχαριστώ προκαταβολικά για οποιαδήποτε απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 φιλε μου αν θελεις την γνωμη μου μεινε μακρια απο sony t-7 και Nikon σειρας s. δες την canon ixus-55 Που ειναι φοβερη και σε μικρες διαστασεις,επισης μπορεις να δεις και την casio s-500 αν και προσωπικα εγω θα κοιτουσα και την panasonic fx-8,ψηφιακη πραγματικα κορυφαια,με σταθεροποιητη εικονας,φοβερο φακο,τραβαει παρα πολυ καλα,καποιος που ξερει θα στην προτεινει σιγουρα,εχει και μπαταρια καλη. 3 λοιπον ειναι οι επιλογες που σου δινω στα 5mp. η f-10 Που λεει η valeria την ειχα προτεινει εγω εδω πριν καποιες μερες αλλα φιλε μου δυστυχως δεν ειναι μια ψηφιακη εμφανισιμη σε σχεση με αλλες,αλλιως φυσικα ειναι κορυφη αν και ηδη ερχεται η f-11 με manual ρυθμισεις που θα ειναι καλυτερη. :) αν εννοεις την FX-9 LUMIX τοτε ναι πραγματικα ειναι κορυφαια σε ποιοτητα καταστκευης και σε αποδοση βιντεο και φωτογραφιας.+οτι ειναι απιστευτα μικρη με 2.5' οθονη και μαλιστα με 210.000 πιξελς+οτι εχει σταθεροποιητη εικονας που απλα ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!η τιμη της αυτη τη στιγμη ειναι στα 380ε εχει απιστευτο σχεδιασμο και κυκλοφοραει σε 3 χρωματα(μαυρο,ασημενιο και μπορντω)!!! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 Πραγματικά ο σταθεροποιητής εικόνας της Panasonic είναι πραγματικά απίστευτος! Τελικά προς αυτή θα κινηθώ είναι πολύ καλή! Κάτι που ήθελα να ρωτήσω το φλας της είναι πιο δυνατό από της Τ3? Ευχαριστώ! :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 FinePix Z1 λέει τίποτα;.. τι λέει η αντιπροσωπεία;.. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 Μπορώ να διαθέσω αρκετά χρήματα,φαντάζομαι βέβαια ότι δε θα χρειαστούν πάνω από 500-600 ευρώ.Σχετικά με το μέγεθος της μηχανής-ελπίζω να μην εννοείς κάποιο ιδιαίτερο τεχνικό όρο-νομίζω πως δεν όλες οι μηχανές έχουν πάνω-κάτω το ίδιο μέγεθος.Δεν με πειράζει να είναι και μεγαλύτερη από το συνηθισμένο πάντως. Τώρα για το zoom ...μάλλον χρειάζομαι τη συμβουλή σας. 'Ισως σας κουράζω λίγο λόγω άγνοιας,μα κάθε πληροφορία ή υπόδειξη θα ήταν πολύ χρήσιμη για μένα.Ευχαριστώ προκαταβολικά για οποιαδήποτε απάντηση. Χμμ νομίζω οτι θα είσαι απόλυτα ικανοποιημένη απο τις εξής μηχανές αρχίζοντας απο την καλύτερη στην κατηγορία compact. 1.Fujifilm FinePix F11 Zoom αναμένεται σύντομα στα καταστήματα για αυτό μην πάς αύριο να την βρείς,σίγουρα η καλύτερη μηχανή αν και για πολλούς λόγο εμφάνισης(δεν αρέσει το design) προτιμείται κάποια άλλη μηχανή. 2.Fujifilm FinePix F10 Zoom ναι και η δεύτερη πάλι fuji ίδια με την F11 σε εμφάνιση απλά με λιγότερες λειτουργίες και πάλι όμως η καλύτερη απο όλες τις άλλες. 3.Panasonic DMC-FX9,Canon PowerShot A620 και Canon Ixus 750 με την σειρά που τις έχω αν και δεν γνωρίζω πολλά για αυτές της μηχανές παρά μόνο ότι διάβασα στα διάφορα site που αχολούνται με την φωτογραφία,νομίζω είναι καλύτερες σε σχέση με τις υπόλοιπες που ακολουθούν-υπάρχουν στο εμπόριο. Δεν θα πώ τίποτα για Sony (μην πέσουν και με φάνε τα παιδιά) :p :X . Ελπίζω να πήρες μια γεύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 FinePix Z1 λέει τίποτα;.. τι λέει η αντιπροσωπεία;.. Αν την έχει κανείς;. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 Αν την έχει κανείς;. Αυτές τις ημέρες βγαίνει η Finepix Z2 κάνε υπομονή λίγο αν ψάχνεις τέτοια μηχανή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 ναι μάλλον σε αυτή θα πάω.. αλλά το ψάχνω.. :) http://www.digitalcamerainfo.com/content/Fujifilm-FinePix-Z1-Digital-Camera-Review.htm http://www.trustedreviews.com/article.aspx?page=3962&head=63 Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 Πραγματικά ο σταθεροποιητής εικόνας της Panasonic είναι πραγματικά απίστευτος! Τελικά προς αυτή θα κινηθώ είναι πολύ καλή! Κάτι που ήθελα να ρωτήσω το φλας της είναι πιο δυνατό από της Τ3? Ευχαριστώ! :) MHN preis panasonic.......... h antiprosopeia ellada den tis analambanei! tsekarise to! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 Πραγματικά ο σταθεροποιητής εικόνας της Panasonic είναι πραγματικά απίστευτος! Τελικά προς αυτή θα κινηθώ είναι πολύ καλή! Κάτι που ήθελα να ρωτήσω το φλας της είναι πιο δυνατό από της Τ3? Ευχαριστώ! :) φιλε μου η panasonic ειναι και για μενα η καλυτερη επιλογη σου.δες την εδω http://www.katerelos.gr οσο για το θεμα service μην ανησυχεις. :) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirakiss Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 μετα απο πολυ μελετη και πολυ διαβασμα σε διαφορα site και forums αφου πουλησα εχθες την SONY T33 μου,παραγγειλα σημερα απο ενα μαγαζι στο κεντρο της Θεσσαλονικης την Fujifilm F10 σε 2 μερες που θα την παρω θα σας πω εντυπωσεις αν και μετα απο ολα αυτα που εχω διαβασει ειμαι 100% σιγουρος οτι η μηχανη αυτη ειναι οντως ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!!εκτως αν ολα τα site και τα forums τα χρηματοδοτει η fujifilm για να λενε καλα λογια :p :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Let me see you striped down to the bone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 MHN preis panasonic.......... h antiprosopeia ellada den tis analambanei! tsekarise to! εξαρταται απο που ψωνιζεις.ο κατερελος ας πουμε σου δινει ο ιδιος 2 χρονια εγγυηση οποτε δεν εχεις προβλημα.το κακο ειναι οτι δεν την εχει φερει ακομα...ξερει κανεις που μπορω να βρω την FX-9 σε ολους τους χρωματισμους για να δω ποια θα ποαρω??? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirakiss Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 Χμμ νομίζω οτι θα είσαι απόλυτα ικανοποιημένη απο τις εξής μηχανές αρχίζοντας απο την καλύτερη στην κατηγορία compact. 1.Fujifilm FinePix F11 Zoom αναμένεται σύντομα στα καταστήματα για αυτό μην πάς αύριο να την βρείς,σίγουρα η καλύτερη μηχανή αν και για πολλούς λόγο εμφάνισης(δεν αρέσει το design) προτιμείται κάποια άλλη μηχανή. 2.Fujifilm FinePix F10 Zoom ναι και η δεύτερη πάλι fuji ίδια με την F11 σε εμφάνιση απλά με λιγότερες λειτουργίες και πάλι όμως η καλύτερη απο όλες τις άλλες. 3.Panasonic DMC-FX9,Canon PowerShot A620 και Canon Ixus 750 με την σειρά που τις έχω αν και δεν γνωρίζω πολλά για αυτές της μηχανές παρά μόνο ότι διάβασα στα διάφορα site που αχολούνται με την φωτογραφία,νομίζω είναι καλύτερες σε σχέση με τις υπόλοιπες που ακολουθούν-υπάρχουν στο εμπόριο. Δεν θα πώ τίποτα για Sony (μην πέσουν και με φάνε τα παιδιά) :p :X . Ελπίζω να πήρες μια γεύση. NORA.Πρεπει να ξεκαθαρισεις μεσα σου τι προτιμας περισοτερο,ομορφο design η καλη ποιοτητα φωτογραφιας?αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι μετα την f10-f11 ειναι το χαος.Προς θεου υπαρχουν παρα πολλες και καλες μηχανες.Εγω προσωπικα διαλεξα την f10 γιατι απο οτι λενε ολοι βγαζει πολυ καλες φωτο και δεν με νιαζει το design και το λεω εγω που ειχα μια τ33 που την βρησκω πολυ ομορφη μηχανη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Let me see you striped down to the bone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEXO Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 geia sas paidia.ego twra to eida to thema.exew parei mia olympus c770 me 10x optical kai exw meinwi apolita ikanopoiimenos.tin exw dio treis mines.emena i gnomi mou oti an thes mia kali compact kai me parametropoiiseis na agoraze tin olympus sp-500.pou eimai 6.0 m.p me 10x optical.tora an thelei kapoia mikrh alla kali tha proteina thn olympus stylus 800 digital.me 8 m.p lai 3x optical zoom.apo kei kai meta mikon.s4 pou einai korifi.kai nikon etsi?afti i gnwmi mouy.ti psifiakes exete eseis? Παράθεση The greatest thing you 'll ever learn,is just to love and be loved in return... MOULIN ROUGE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_cy Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Πήρα (πριν μια βδομάδα) την Konica Minolta 5D με τον φακό 18-70 του κιτ. Ακολούθησε ο Sigma 105 macro κα σύντομα έρχεται και ο Minolta 75-300 :cool: Πρώτες εντυπώσεις άριστες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 παιδιά πήρα μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή hp 5mpixel αλλα με έχει... προβληματίσει :( . Οι εργοστασιακές της μπαταρίες (ενερτζαιερς) δεν κράτησαν περισσότερο από 2 ώρες! γιατί; Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirakiss Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 Σημερα μου ηρθε επιτελους η fujifilm f10 μαζι με μια XD 1GB :lol: .Το μονο που με εχει ξενερωσει μεχρι στιγμης ειναι οτι manual στα Ελληνικα υπαρχει μονο μεσα στο cd της και οχι σε φυλλαδιο.Ακομα δεν μπορω να πω εντυπωσεις γιατι την εχω για φορτιση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Let me see you striped down to the bone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 Σημερα μου ηρθε επιτελους η fujifilm f10 μαζι με μια XD 1GB :lol: .Το μονο που με εχει ξενερωσει μεχρι στιγμης ειναι οτι manual στα Ελληνικα υπαρχει μονο μεσα στο cd της και οχι σε φυλλαδιο.Ακομα δεν μπορω να πω εντυπωσεις γιατι την εχω για φορτιση. E συγνώμη αλλά κάνε μια εκτύπωση απο το cd να τις έχεις και σε χαρτί :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 sorry κιολας μαλλον παω σε finepix Z1 η Z2.. τι λεει η ελληνικη αντιπροσωπεια.. στο site της δεν την εμφανιζει καν την Ζ1;.. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
osaka Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 καλησπερα φιλοι πιστευω κι εγω οτι οι μηχανες της panasonic ειναι πραγματικα κορυφαιες και προτιμουνται αλλωστε και απο πληθος επαγγελματιων εγω ψαχνω να αγορασω την κορυφαια PANASONIC LUMIX DMC-FZ30 γιατι περα απο τα κορυφαια χαρακτηριστηκα εχει το μεγαλο οπτικο ζουμ των 12χ που για μενα ειναι σημαντικο απο κει και περα και η FX 9 ειναι τρομερη κατασκευη και με μεγαλη βελτιωση στην διαρκεια ζωης της μπαταριας με κορυφαια εικονα και αναλυση με αριστη φορητοτητα και ζουμ οπτικο 3χ στα 400 ευρω η FX9 sta 700 eyrv h FZ30 ευχομαι καλες αγορες για ολους μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 καλησπερα φιλοι πιστευω κι εγω οτι οι μηχανες της panasonic ειναι πραγματικα κορυφαιες και προτιμουνται αλλωστε και απο πληθος επαγγελματιων εγω ψαχνω να αγορασω την κορυφαια PANASONIC LUMIX DMC-FZ30 γιατι περα απο τα κορυφαια χαρακτηριστηκα εχει το μεγαλο οπτικο ζουμ των 12χ που για μενα ειναι σημαντικο απο κει και περα και η FX 9 ειναι τρομερη κατασκευη και με μεγαλη βελτιωση στην διαρκεια ζωης της μπαταριας με κορυφαια εικονα και αναλυση με αριστη φορητοτητα και ζουμ οπτικο 3χ στα 400 ευρω η FX9 sta 700 eyrv h FZ30 ευχομαι καλες αγορες για ολους μας telika an paro apo eksoteriko panasonic 8a exo uposthriksh apo ellada??? apo service milao..dioti akousa oti den tis ftiaxnoun....kserei na mou pei kapoios ti isxuei??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirakiss Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 E συγνώμη αλλά κάνε μια εκτύπωση απο το cd να τις έχεις και σε χαρτί :O Ναι βρε το ξερω και αυτο θα κανω απλα ηθελα να πω πως ειναι υπεχρεωση τους να ειχαν ενα κανονικο προσπεκτους,δηλαδη καποιος που δεν εχει υπολογιστη ειναι αναγκασμενος να τρεχει να εκτυπωνει?Το βρισκω απαραδεκτο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Let me see you striped down to the bone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 παιδιά πήρα μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή hp 5mpixel αλλα με έχει... προβληματίσει :( . Οι εργοστασιακές της μπαταρίες (ενερτζαιερς) δεν κράτησαν περισσότερο από 2 ώρες! γιατί; Αγόρασε ένα σετ επαναφορτιζόμενες και είσαι εντάξει.Οι απλές μπαταρίες τόσο κρατάνε και δεν συμφέρει να χρησιμοποιείς τέτοιες πάρα μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. November 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2005 καλησπερα φιλοι πιστευω κι εγω οτι οι μηχανες της panasonic ειναι πραγματικα κορυφαιες και προτιμουνται αλλωστε και απο πληθος επαγγελματιων εγω ψαχνω να αγορασω την κορυφαια PANASONIC LUMIX DMC-FZ30 γιατι περα απο τα κορυφαια χαρακτηριστηκα εχει το μεγαλο οπτικο ζουμ των 12χ που για μενα ειναι σημαντικο Η FZ30 ειναι πολυ καλη επιλογη,αλλα εγω θα σου προτεινα την FZ20,μιας & εχει περιπου τα ιδια χαρακτηριστικα(εκτος απ'τα ΜΡ),λιγο καλυτερο φακο σε φωτεινοτητα & κυριως,καλυτερη ποιοτητα εικονας...σε διαφορα ξενα φορουμς προβληματιζονται για το θορυβο που παρουσιαζουν οι φωτογραφιες της FZ30,ακομα & σε χαμηλα ISO...κατι που με την FZ20 δε συνεβαινε...ενω η τιμη της ειναι γυρω στα 500 ευρω,σε αντιθεση με τα 700 της FZ30...οποια κι αν παρεις βεβαια ειναι πολυ καλη επιλογη... ;) Α!Ξεχασα να προτεινω & την FZ5,επισης πολυ καλη ,πιο μικρη απ'τις προηγουμενες αλλα σχεδον το ιδιο δυνατη! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts