sculper Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 gia thn IXUS 750 ti lete? skeftomai na thn paragkeilo! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 energy, 1)Δεν ξερω τι σχεση εχει ο πιθηκος με το θορυβο. :X 2)Οταν ξεκινας μια συγκριση λεγοντας πως "η βαζει κατω ακομα & dslr στο θεμα του θορυβου",χωρις να λες οτι αυτο εχει επιπτωσεις στην ποιοτητα,μαλλον αλλαζει το νοημα... :rolleyes: 3)Δε θα το συνεχισω,αφου ο καθενας εβγαλε τα συμπερασματα του.Τα υπολοιπα(για πιθηκους & μη) σε πμ. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 enas pithikos se kathilose dimitriiiiiiiiiiiiii :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aXe Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Ρε παιδιά άσχετη ερώτηση για να ηρεμήσουν και τα πνέυματα... Θέλω να πάρω μία μνήμη για την ψηφιακή μου (Sony W15). Λέω λοιπόν να πάρω memory stick pro duo αντί για pro, έτσι ώστε να μπορώ μελλοντικά να την χρησιμοποιήσω και αλλού. Το ερώτημα μου είναι οι high speed (έτσι τις ονομάζει η sony - η sandisk έχει κάτι άλλες ορολογίες ultra II και extreme III) αξίζουν?? Αξίζει το εξτρά κόστος και υπάρχει διαφορά στην ταχύτητα? Η μηχανή μπορεί να τις εκμεταλλευτεί ή θα παίζουν σαν απλές? Και εν τέλει η διαφορά είναι αρκετή ώστε να αξίζει το εξτρά κόστος?? :confused: :blink: :worry: Παράθεση Mobiles: Samsung Galaxy Nexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Θέλω να πάρω μια μικρή-λεπτή ψηφιακή με μεγαλό σκόπευτρο LCD, και είμαι ανάμεσα στην KODAK V550 και τη Sony T5. Γενικά μάλλον κλίνω προς την Kodak για την οποία έχω διαβάσει τα καλύτερα αλλά η Sony έχει anti-shake, που νομίζω θα είναι χρήσιμο. Τί νομίζετε; Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 η finepix Z1 δεν σου αρεσει;.. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirakiss Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Ειτε το θελουμε ειτε οχι,τα προγραμματα επεξεργασιας των φωτογραφιων ειναι πλεον αναποσπαστο κομματι τους...φυσικα δεν καταργουν την τεχνη της καλης φωτογραφιας,που επιτυγχανεται οχι μονο με μειωμενο θορυβο,αλλα & με καλο φακο,πλουσιες & σωστες ρυθμισεις κλπ.Κατι που η f10 δεν εχει,οπως φανηκε & απο τις εικονες που εδωσε ο sequent_c (χαωδης η διαφορα με τις dslr). :!: Σε καμια περιπτωση δεν προσπαθω να ισχυριστω οτι η f10 ειναι καλυτερη απο dslr μηχανες.Απο compact ομως της ιδιας κατηγοριας και οχι μονο ειναι :!: και μαλιστα πολυ χαλαρα καλυτερη ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Let me see you striped down to the bone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 η finepix Z1 δεν σου αρεσει;.. Δεν είναι κακή. Υπάρχει κάποιος λόγος να την προτιμήσω; Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 μπορεις να δεις διαφορα review: http://www.dcresource.com/reviews/fuji/finepix_z1-review/index.shtml http://www.megapixel.net/reviews/fuji-z1/z1-gen.php Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Ευχαριστώ πολύ. Έχει να πέσει διάβασμα :p Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 i kodak nai, men kali... exei mia poiotita jpg (diladi den epilegeis high, mid, low) me megali simpiesi... kai eno einai 5Mpix vgazei photos 1.5mb!!!... de tha tin proteimousa... i Z2 tha itan i epilogi mou stis ultra compact... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 vale kai kamia alli compact re megale... sigrineis mixanes +1000arikou me compact ton 300euro!!! kai milame gia diafores pou se ektiposi 10x15 de tha fanoun... kai thelei megenthisi kai ekpedevmeno mati gia na tis katalaveis!!!! (an kai sti photo tis d70... o toixos exei lathos xroma se sxesi me tis alles dio (isoropia lefkou) kai o pithikakos exei xlomiasei kai to trixoma tou einai sa tsixla anti gia trixoma apo tin texniki eksalipsis thorivou... kati pou i F10 de to kanei...!) ...loipon? emena i photo tis F10 fenete kai me pio sosta xromata kai me perissoteri leptomeria apo tis d70 (oxi apo tis EOS omos, pou posa Mpix exei? 8 e?...)! vale esto alli mia compact na katalavei o kosmos poso konta stis "megales" einai i F10... alla ksexasa... pano apo iso400 den pane oi alles compact... kai episis tha exoun kai pio poli thorivo... eleos! ti sigrinete pia gia na vgalete tin F10 kaki!!! mexri me dSLR 8Mpix!!! (giati i D70 de ta katafere kala)!!! για αυτές τις 3 μηχανές δεν έγραψε το Aσχετικό περιοδικό-site ,,τι ήταν? ε αυτές έβαλα. κοίτα τα τις f10 τα έχουμε πει νομίζω. compact μηχανούλα που σου δίνει iso 1600 κάπως αξιοποιήσιμο δεν είναι λίγο πράγμα!!! ως εκεί όμως ...εσένα δεν σου φάνηκε λίγο κουλό αυτό μας έθεσες? να τα πηγαίνει καλύτερα από dslr! αυτό είπες γιατί άλλαξες την συζήτηση? τελοσπάντων δεν μπορώ να ασχολούμαι άλλο. εγώ ασχολούμαι με την φωτογραφία και όχι τόσο με τις μηχανές. μονο που αυτόματα φρικάρω όταν ακούω ανακρίβειες. :p καλές αγορές σε όλους ειδικά τώρα στις γιορτές και σας εύχομαι να ανακαλύψετε την φωτογραφία. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 i kodak nai, men kali... exei mia poiotita jpg (diladi den epilegeis high, mid, low) me megali simpiesi... kai eno einai 5Mpix vgazei photos 1.5mb!!!... de tha tin proteimousa... i Z2 tha itan i epilogi mou stis ultra compact... και που υπαρχει αυτη η Ζ2, στον πλανητη γη;;;.. :) Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Παιδιά η sony έχει διαθέσιμη την DSC-N1 στην τιμή των 570 ευρώ. Απο pixmania μόλις 444 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Παιδιά η sony έχει διαθέσιμη την DSC-N1 στην τιμή των 570 ευρώ. Απο pixmania μόλις 444 ευρώ. πολυ ακριβα την εχει η sony,συμφερει απο pixmania,αντε να την παρει κανεις να μας πει κι εντυπωσεις. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Energyyyyyyy.....:p μου έκαναν δώρο μια Fuji F10...:yioupiiiii: :up: δεν βλέπω την ώρα να κάτσω να την ξεψαχνίσω...:) :up: αλήθεια,τι προτείνεις για κάρτα..?? 256 με 42 ευρώ ή 512 με 72..? (πήγα και έριξα μια ματιά στον Γερμανό) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 ela pare tin 512 mi kaneis tsigounies... 6Mpix einai afta!!!... PS. xronia polla! se ksexasa! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 ρε γμτ δεν έχει καθόλου εσωτερική μνήμη και υποφέρω με την 16άρα κάρτα που είχε μέσα...πάω αύριο για νέα κάρτα...;) κατά τα άλλα είναι σούπερ...:) p.s : εγώ σε θυμήθηκα τρομάρα μου και ξέχασα να γράψω το pm...:p και του χρόνου μας..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Μια ερώτηση, έχει παραγγείλει κανείς από το e-shop του Καταρέλου με χρήση πιστωτικής κάρτας; Είναι ασφαλής; Ρωτάω γιατί θα είναι η πρώτη φορά που θα παραγγείλω από το συγκεκριμένο e-shop. Και κάτι ακόμα για την SONY DSC-M2 που συνδυάζει βιντεοκάμερα & ψηφιακή μηχανή τι γνώμη έχετε; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobit Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 ρε παιδια μηπως μπορει κανεις να με βοηθησει; εχω μια olympus sp500 και ψαχνω για manual στα ελληνικά μήπως ξέρει κανεις καμια διευθυνση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirakiss Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 αλήθεια,τι προτείνεις για κάρτα..?? 256 με 42 ευρώ ή 512 με 72..? (πήγα και έριξα μια ματιά στον Γερμανό) :)Εγω μαζι με την f10 μου αγορασα και μια XD 1GB για να εχω το κεφαλι μου ησυχο,αν μπορεις να κανεις μια μικρη υπερβαση και να παρεις την 1GB δεν θα σε απασχολισει ποτε το θεμα της χωρητικοτητας!Ενοειτε στις φωτογραφιες παντα,αν τραβας video αλλαζει το πραμα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Let me see you striped down to the bone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 χμ νεο μοντελο απο την sony http://www.dpgr.gr/forum/index.php?board=36;action=display;threadid=17847 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapag Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Παιδιά θέλω να πάρω φωτογραφική δίνοντας 250-300€.Είμαι εντελώς άσχετος με το θέμα.Πείτε μερικά μοντέλα απ' όπου να ξεκινήσω τη μελέτη και τι πρέπει να προσέξω.Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Ρίξε μια ματιά εδώ για αρχή: http://www.dpgr.gr/ Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spetzouras Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Παιδιά θέλω να πάρω φωτογραφική δίνοντας 250-300€.Είμαι εντελώς άσχετος με το θέμα.Πείτε μερικά μοντέλα απ' όπου να ξεκινήσω τη μελέτη και τι πρέπει να προσέξω.Thanks! Μια καλή πρόταση και σε πολύ καλή τιμή πλέον,αν και είναι περσυνό μοντέλο είναι η Powershot A95 της Cannon.:confused: Επειδή και εγώ το είχα ψάξει αρκετά πριν κανα χρόνο,μου είχαν πει να προτιμήσω Canno ή Nikon. Βέβαια εξαρτάται και από τη χρήση που θέλεις να κάνεις.Αν πάντως έχεις σκοπό να ασχοληθείς λίγο με τη φωτογραφία σαν χόμπι καλό θα έιναι να πάρεις μια μηχανή που να έχεις κάμποσες χειροκίνητες ρυθμίσεις ώστε να μπορείς να πειραματιστείς για το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση. Η Powershot A95,έχει ελάχιστα ελλατώματα και είναι γενικά πολύ καλή μηχανή:rolleyes: Επίσης οι Cannon ξέρω ότι έχουν πολύ καλό επεξεργαστή που σημαίνει καλή ποιότητα φωτογραφίας. Πολύ καλή σελίδα για να ξεκινήσεις την έρευνά σου είναι το http://www.dpreview.com όπου θα βρεις σχόλια αρκετών χρηστών για μηχανές. Παράθεση Σύλλογος Λακώνων Φοιτητών http://www.slf.4t.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts