papas Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 paidia katelhksa sthn canon ixus 55 kai thn nikon 7900.....poia apo tis 2 lete??? h uparxei kapoia kaluterh se auta ta lefta???? εγω που εχω την 55 εχω να πω μονο καλα λογια για αυτην,την εχω βεβαια 5 μερες αλλα και παλι σε αυτην θα κατεληγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papas Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 SD na pareis alla fast, diladi apo 50x kai ano. οι ultra ii ειναι οι γρηγοροτερες?εχει διαφορα και στην ταχυτητα οταν αποθηκευει τοις φωτο στην καρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 εγω που εχω την 55 εχω να πω μονο καλα λογια για αυτην,την εχω βεβαια 5 μερες αλλα και παλι σε αυτην θα κατεληγα apo pou thn phres kai poso??? leo na paro paketo apo pixmania Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 οι ultra ii ειναι οι γρηγοροτερες?εχει διαφορα και στην ταχυτητα οταν αποθηκευει τοις φωτο στην καρτα? UltraII einai typos tis Sandisk. Exei kai grigoroteri. Des sto http://www.sandisk.com gia details. Fysika kai exei dioti exei kalytero write speed. Vevaia paizei rolo kai ti megethos arxeio kanei save. An exei dslr kai travas raw einai allo apo mia compact sta 5mp. Nomizo me mia 40-50x eisai kala. H extreme III einai taxyteri alla prepei na tsimpaei kai sti timi. Oti antexei h tsepi sou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papas Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 apo pou thn phres kai poso??? leo na paro paketo apo pixmania[/QUO απο ενα μαγαζι στο κεντρο της θεσ/νικης 369 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papas Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 UltraII einai typos tis Sandisk. Exei kai grigoroteri. Des sto http://www.sandisk.com gia details. Fysika kai exei dioti exei kalytero write speed. Vevaia paizei rolo kai ti megethos arxeio kanei save. An exei dslr kai travas raw einai allo apo mia compact sta 5mp. Nomizo me mia 40-50x eisai kala. H extreme III einai taxyteri alla prepei na tsimpaei kai sti timi. Oti antexei h tsepi sou. η extreme III της sandisk ειναι?γιατι δεν την βλεπω στον καταλογο. παντως την 2 την εχω βρει πολυ πιο φθηνα απο οτι γραφει στο site συγκεκριμενα 512mb στα 51 ευρω _ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 η extreme III της sandisk ειναι?γιατι δεν την βλεπω στον καταλογο. παντως την 2 την εχω βρει πολυ πιο φθηνα απο οτι γραφει στο site συγκεκριμενα 512mb στα 51 ευρω _ ναι και η τιμη της κυμαινετε απο 120-150ε αλλα ειναι παρα πολυ γρηγορη!!!νομιζω η γρηγοροτερη της αγορας σε οτι αφορα SD CARDS Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 σήμερα είδα και άλλη μία και παραθέτω χαρακτηριστικά μιας και μπορείται να τα αξιολογήσετε καλύτερα...... http://www.canon-europe.com/For_Home/Compare_Products/index.asp# πάτε στις compact! μιλάω για τις Digital IXUS 55-NEW PowerShot A620-NEW αυτές σε σύγκριση με nikon 7900 για την 620 μου είπε ένα μέλος του φόρουμ που με βοηθά γενικά ότι: εχει μεγαλυτερο σε μεγεθος αισθητηρα (αρα λιγοτερο θορυβο) εχει περισσοτερα Mp εχει πιο φωτεινο φακο (καλυτερη αποκριση σε σκοτεινα μερη) εχει πιο μεγαλο zoom εχει χειροκινητη εστιαση για δυσκολες περιπτωσεις εχει καλυτερο macro (1cm) μεγαλυτερη max ταχυτητα κλειστρου (για πολυ γρηγορα κινουμενα αντικειμενα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aXe Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Από χτες είμαι και εγώ ο ευτυχής κάτοχος μίας Sony DSC-W15!! :) :w00t: :D Ακόμα δεν έχω παίξει πάρα πολύ μαζί της, αλλά οι πρώτες εντυπώσεις είναι οι καλύτερες! Πολύ ποιοτική κατασκευή (έτσι δείχνει), στιβαρή, υπερπλήρες πακέτο (με θήκη δερμάτινη, φορτιστή και 4 επαναφορτιζόμενες) και όμορφη (το μάυρο πολύ ψαρωτικό)!! Θα επανέρθω με περισσότερες εντυπώσεις μετά από χρήση! :) :cool: ΥΓ. Η τιμή που την πήρα (239 ευρώ) νομίζω είναι πάρα πολύ καλή για ένα τέτοιο πακέτο. Τι λέτε εσείς? Παράθεση Mobiles: Samsung Galaxy Nexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 gia sas paidia. mporeite na mou peite poia apo tis 3 psifiakes einai i kaliteri?? (tis exo vrei k tis 3 metaxeirismenes) * Canon IXUS 400 *Canon S1IS *HP M407 euxaristo Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aXe Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 gia sas paidia. mporeite na mou peite poia apo tis 3 psifiakes einai i kaliteri?? (tis exo vrei k tis 3 metaxeirismenes) * Canon IXUS 400 *Canon S1IS *HP M407 euxaristo Την HP θα την έσβηνα τελείως από τη λίστα (φαντάζομαι ότι πολλοί θα σου πούνε το ίδιο πράγμα) διότι η HP δεν είναι ιδιαίτερα καλή στις φωτογραφικές μηχανές (άποψη σεβαστή από όλους)!! Σχετικά με τις άλλες δύο, δεν γνωρίζω κάποιο μοντέλο συγκεκριμένα και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, αλλά θα έλεγα ότι η μία είναι υπερ-compact και η άλλη ψιλοθηριάκι με 10x zoom, οπότε σε αυτή την ερώτηση μάλλον πρέπει να απαντήσεις εσύ τι θέλεις περισσότερο (μέγεθος ή δυνατότητες). ;) Παράθεση Mobiles: Samsung Galaxy Nexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 to mono pou me xalaei stin ixus einai o periorismos ton 3 lepton sto video.i s1is exei flash?? ( giati den to vlepo stis photo ) Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 nai petagete kat'anagin... koita... sigoura i s1is vgazei kaliteres photos... an eisai ok me ta xrimata pou tin dinoun kai to megethos tis...protimise tin... an thes kati mikro... pare tin ixus400... an kai nomizo pleon poli fthina tha agoraseis tin ixus30 pou isos einai 1mpixel ligotero tis ixus400... alla vgazei kaliteres photos... genika mporeis na mas peis posa lefta thes na doseis kai na sou vroume ena montelo kalo kainourio... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 gia sas paidia. mporeite na mou peite poia apo tis 3 psifiakes einai i kaliteri?? (tis exo vrei k tis 3 metaxeirismenes) * Canon IXUS 400 *Canon S1IS *HP M407 euxaristo Με μια γρήγορη ματιά, μάλλον η Canon (δεν ξέρω και πολλά) μου φαίνεται πιο καλή απο τις 3 αυτές. Εγώ έχω την M417 της HP και είμαι ικανοποιημένος σαν ένας απλός χρήστης με πολύ λίγες γνώσεις στην ψηφιακή φωτογραφία. :X Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 auton ton periorismo ksereis an ton exei kai h 620??? to mono pou me xalaei stin ixus einai o periorismos ton 3 lepton sto video.i s1is exei flash?? ( giati den to vlepo stis photo ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 παιδιά μήπως έχει κανείς την coolpix s1;.. κανα μινι review?.. THNX Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aXe Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Εγώ έχω την M417 της HP και είμαι ικανοποιημένος σαν ένας απλός χρήστης με πολύ λίγες γνώσεις στην ψηφιακή φωτογραφία. :X Και εγώ απλός χρήστης είμαι (απλότατος - χθες μόλις αγόρασα την πρώτη μου ψηφιακή ;) ) και οι γνώσεις μου είναι και μένα πολύ περιορισμένες. Ελπίζω με αυτό που είπα για την HP να μη με παρεξήγησες... :O Δεν είχα ποτέ σκοπό να κατηγορήσω κάποιον ή τη μηχανή που επέλεξε! :O Παράθεση Mobiles: Samsung Galaxy Nexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Και εγώ απλός χρήστης είμαι (απλότατος - χθες μόλις αγόρασα την πρώτη μου ψηφιακή ;) ) και οι γνώσεις μου είναι και μένα πολύ περιορισμένες. Ελπίζω με αυτό που είπα για την HP να μη με παρεξήγησες... :O Δεν είχα ποτέ σκοπό να κατηγορήσω κάποιον ή τη μηχανή που επέλεξε! :O Κανένα πρόβλημα..εγω την έχω την μηχανή για να τραβάω κάποιες απλές φωτογραφίες σε διάφορες περιστάσεις. Τίποτα παραπάνω...δεν με νοιάζει εξάλλου και πολύ, γιατί την πήρα απο δώρο...οπότε δεν δίνω λεφτά να αγοράσω άλλη αφού μου κάνει αυτό που θέλω. Για καλύτερες, θέλει ψάξιμο εξάλλου και ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ! Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 παιδιά μήπως έχει κανείς την coolpix s1;.. κανα μινι review?.. THNX φιλε μου κι εγω ενδιαφερομουν για την συγκεκριμεη μηχανη καποια στιγμη ωσπου ακουσα αρκετες κακες γνωμες απο καποια καταστηματα φωτογραφιας που πηγα.δεν ειναι ειναι τοσο καλη οσο φαινεται. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Παιδία ποια είναι η πιο καλή πρόταση γύρω στα 350 ευρω … ?θέλω απαραίτητα να μπορεί να κάνε και ι λήψη βίντεο Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 φιλε μου κι εγω ενδιαφερομουν για την συγκεκριμεη μηχανη καποια στιγμη ωσπου ακουσα αρκετες κακες γνωμες απο καποια καταστηματα φωτογραφιας που πηγα.δεν ειναι ειναι τοσο καλη οσο φαινεται. αν μπορείς να γίνεις λίγο πιό αναλυτικός;.. ΤΗΝΧ :) ποιά παρόμοια (με "σταθερό" φακό) προτείνουν;.. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 αν μπορείς να γίνεις λίγο πιό αναλυτικός;.. ΤΗΝΧ :) ποιά παρόμοια (με "σταθερό" φακό) προτείνουν;.. πιο αναλυτικοι δεν γιναν ουτε και σε μενα που ρωτουσα,απλα μου ειπαν οτι ειναι το χειροτερο μοντελο της Nikon. φιλε μου μιλαμε για την compact digital της εταιρειας? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 δηλ. ποιά προτείνουν Τ3/Τ7 ? (αν και ποτέ δεν πρόκειται να πάρω κάτι χωρίς SD..) Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 δηλ. ποιά προτείνουν Τ3/Τ7 ? (αν και ποτέ δεν πρόκειται να πάρω κάτι χωρίς SD..) οχι φιλε μου ουτε και τις sony Μου προτεινουν μου προτειναν την 7900 την coolpix,την canon ixus-700-750 και φυσικα την fuji που ειναι παρα πολυ καλη αλλα δυστυχως ασχημη.εγω προτιμησα την ixus-750,η προηγουμενη μου ηταν η 700 και ειχα μεινει αρκετα ευχαριστημενος. επισης αλλη μια κορυφαια ειναι η panasonic fz-8 αν θυμαμαι καλα.φοβερη ψηφιακη. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Βρε παιδιά έχω μια nikon coolpix 5600 me 5.1 mpx.Μου βγάζει πολλές φωτος θαμπές και τα βράδια μου βγάζει κόκκινα τα μάτια ακόμα και αν βάζω την επιλογή να μην είναι κόκκινα.Τι να κάνω;;;;;;;;;;; Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts