21century Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 Παιδια εχω την hp photosmart M305 ειναι μικρη με 3,2ΜΡ και τωρα οταν συνδεω το καλωδιο με τον υπολογιστη ξαφνικα στο establish connection σταματαει και δεν μπορω να κατεβασω τις φωτο, τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 Τελικα βρηκα τι εφταιγε...η απενεργοποιηση της υπηρεσιας-services οπου αφορα τους σαρωτες και τις ψηφιακες καμερες...αυτο μονο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Παιδιά πως σας φένεται αυτό το κουκλάκι? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Παιδιά πως σας φένεται αυτό το κουκλάκι? :) Παρα πολυ καλο ξερουμε αν κυκλοφορει και αν οχι ποτε αναμενεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Παρα πολυ καλο ξερουμε αν κυκλοφορει και αν οχι ποτε αναμενεται; Δεν κυκλοφορεί ακόμα,στα μέσα Νοεμβρίου αναμένεται η κυκλοφορία της δλδ σε 40 περίπου ημέρες. Πολλές δυνατότητες σε μικρό πακέτο με 8mp ,3'' οθόνη που είναι και touchscreen...αλλά όλα αυτά τα διαβάζεις και ατο preview :) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Δεν κυκλοφορεί ακόμα,στα μέσα Νοεμβρίου αναμένεται η κυκλοφορία της δλδ σε 40 περίπου ημέρες. Πολλές δυνατότητες σε μικρό πακέτο με 8mp ,3'' οθόνη που είναι και touchscreen...αλλά όλα αυτά τα διαβάζεις και ατο preview :) . την τιμη της θελω να δω....ωραιο εργαλειο δεν λεω αλλα το κοβω για 600+ ευρουλινια! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 την τιμη της θελω να δω....ωραιο εργαλειο δεν λεω αλλα το κοβω για 600+ ευρουλινια! Στο dpreview λέει οτι γύρω στα 500$ θα κάνει στην αμερική οπότε εδώ 550 με 600 ευρώ και στην Μαλαισία γύρω στα 350 :p . Αυτό το διαβάσατε έτσι? "Sony also mentioned that this is the first camera to feature 'Clear RAW NR' which hints that noise reduction is carried out on the RAW data before it is converted to JPEG." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Στο dpreview λέει οτι γύρω στα 500$ θα κάνει στην αμερική οπότε εδώ 550 με 600 ευρώ και στην Μαλαισία γύρω στα 350 :p . Αυτό το διαβάσατε έτσι? "Sony also mentioned that this is the first camera to feature 'Clear RAW NR' which hints that noise reduction is carried out on the RAW data before it is converted to JPEG." μωρε το θεμα ειναι σε τι τιμη θα ερθει στο ελλαντα!!!!παντως εγω παρηγγειλα ηδη την PENTAX S6 απο το digitalo.gr και την περιμενω πως και πως..οταν ερθει η σονυ θα την τσεκαρω και αν μου αρεσει θα πουλησω την δικια μου και θα την παρω,,,,σωστοοος??μου αρεσε το γεγονος οτι εχει 3'' οθονη και touchscreen Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Στο dpreview λέει οτι γύρω στα 500$ θα κάνει στην αμερική οπότε εδώ 550 με 600 ευρώ και στην Μαλαισία γύρω στα 350 :p . Αυτό το διαβάσατε έτσι? "Sony also mentioned that this is the first camera to feature 'Clear RAW NR' which hints that noise reduction is carried out on the RAW data before it is converted to JPEG." Μου φαινεται οτι η Sony μετα την Τ7 θα εκπληξει παλι θετικα. Zeiss φακοι, νεα κολπα, νεα οθονη, ολα τα λεφτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 πραγματικα αυτη η sony με εξεπληξε κι εμενα θετικα,πολυ καλη δειχνει να ειναι,πρεπει να την δουμε και στην πραξη ομως,αντε να ερθει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 kai gia mena einai i proti sony pou mou eipe kati... afto to raw noise reduction an doulepsei kala sto iso800... kai me to super CCD... isos doume apotelesmata epitelous kai to vradi se compact camera (opos i Fujifilm F10-11)... 499euro dinei timi i sony germany kai giro sta 450euro tha erthei evropi gia germanika internet shop... (arxes noemvri mallon)... http://www.directshopper.de/sony-dsc-n-1-silber_geizhals_p-aff16164 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Παντως ειναι λιγο χοντροειδης σαν σχεδιο. Ισως αν βγει μαυρη να κοβει λιγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Παντως ειναι λιγο χοντροειδης σαν σχεδιο. Ισως αν βγει μαυρη να κοβει λιγο. Μην κοιτάς τις φωτό δεν είναι ούτε μεγάλη ούτε χοντρή μηχανή. Μακάρι να είναι όσο καλή φένεται στα χαρτιά,αναμένουμε το review. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laky Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Καλησπέρα κ από μένα:) Λοιπόν, έχω εδώ και τρία χρόνια ψηφιακή φωτογραφική minolta Dimage X κ είμαι τρέλλά ευχαριστημένη όταν εμφανίζω φωτογραφίες σε κλασσικό μέγεθος. Δεν το χω ψάξει ιδιαίτερα το θέμα των τεχνικών χαρακτηριστικών, απλά έχω καταλάβει ότι αφενός το concept είναι όμοιο με της λειτουργίας της οθόνης του pc και αφετέρου ότι παίζει μεγάλο ρόλο η λειτουργία που θα χρησιμοποιηθεί για τη λήψη - η μέθοδος λήψης δηλαδή (με φλας, χωρίς φλας, νυχτερινή λήψη κλπ) Έχω την εντύπωση ότι κάθε μηχανή έχει το δυνατό της σημείο σε διαφορετική λειτουργία, άλλη τραβάει πιο καθαρά με φλάς, άλλη χωρίς φλας κ.ο.κ :blink: ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 Καλησπέρα κ από μένα:) Λοιπόν, έχω εδώ και τρία χρόνια ψηφιακή φωτογραφική minolta Dimage X κ είμαι τρέλλά ευχαριστημένη όταν εμφανίζω φωτογραφίες σε κλασσικό μέγεθος. Δεν το χω ψάξει ιδιαίτερα το θέμα των τεχνικών χαρακτηριστικών, απλά έχω καταλάβει ότι αφενός το concept είναι όμοιο με της λειτουργίας της οθόνης του pc και αφετέρου ότι παίζει μεγάλο ρόλο η λειτουργία που θα χρησιμοποιηθεί για τη λήψη - η μέθοδος λήψης δηλαδή (με φλας, χωρίς φλας, νυχτερινή λήψη κλπ) Έχω την εντύπωση ότι κάθε μηχανή έχει το δυνατό της σημείο σε διαφορετική λειτουργία, άλλη τραβάει πιο καθαρά με φλάς, άλλη χωρίς φλας κ.ο.κ :blink: ;) κοιτα αυτο που λες ειναι σωστο....αλλες δυνατοτητες εχουν οι compact μηχανες(οι οποιες συνηθως δελεαζουν με το σχεδιο τους το πολυ μικρο τους μεγεθος και την ευχρηστια τους) αλλες αυτες που παιζουν με χειροκινητες ρυθμισεις και ζουμ(πχ σαν την ολυμπους 750 που ειχα που ειχε απιστευτο ζουμ 10χ οπτικο αλλα ειχε μεγαλο μεγεθος και δεν με βολεψε καθολου) και αλλες οι DSLR οι οποιες παιζουν σε επαγγελματικο επιπεδο βεβαια και ειναι πανακριβες..μετα απο 3 ψηφιακες μηχανουλες που ειχα στο παρελθον και παω για την τεταρτη κατεληξα στο εξης συμπερασμα.δεν με νοιαζουν τοσο τα ΜΡ σε μια μηχανη(δλδ αν μου πεις μια με 5ΜΡ και μια με 6ΜΡ δεν θα χωλοσκασω για την 6αρα εφοσον η 5αρα καλυπτει της απαιτησεις μου) οσο η ποιοτητα του φακου..και το ποσο γρηγορα αποθηκευει τις φωτο.θεωρω τον εαυτο μου εναν μεσο χρηστη φωτογραφικης που απλα την χρησιμοποιει σε διακοπες,εξοδους,γαμους κτλ.δεν με ενδιαφερει να βγαλω επαγγελματικες φωτο ουτε να παιζω με χειροκινητες ρυθμισεις και ζουμ και ιστοριες.γιαυτο κατεληξα σε μια super compact μηχανη η οποια ειναι πολυ μικρη εχει φοβερο σχεδιο τεραστια οθονη και ειναι ευχρηστη και σβελτη στα καρε της...ακομα κλαιω τα 600+ ευρω που εδωσα για την 750 η οποια δεν λεω εβγαζε αψογες φωτογραφιες(ειδικα τα βραδια) και ειχε φοβερες manual ρυθμισεις αλλα ηταν και τεραστια σε μεγεθος σε σχεση με αυτη που πηρα τωρα και καθε φορα που ηθελα να παρω και τη φωτογραφικη μαζι μου το σκεφτομουν σοβαρα λογο του ογκου της!! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 Παιδόπουλα ενδιαφέρομαι να αγοράσω την PENTAX OPTIO 60 με 215 ευρά...έχω ακούσει ότι έχουνε πολύ καλό φακό...αλλά το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν φορτίζει τις μπαταρίες τις και πρέπει...είτε να αλλάζεις κάθε φορά...είτε να τις φορτίζεις σε άλλο φορτιστή...αποτελεί μεγαλό μειονέκτιμα αυτό σε σχέση με αυτά που δίνει...για τα λεφτα της? Αναμένω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 Παιδόπουλα ενδιαφέρομαι να αγοράσω την PENTAX OPTIO 60 με 215 ευρά...έχω ακούσει ότι έχουνε πολύ καλό φακό...αλλά το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν φορτίζει τις μπαταρίες τις και πρέπει...είτε να αλλάζεις κάθε φορά...είτε να τις φορτίζεις σε άλλο φορτιστή...αποτελεί μεγαλό μειονέκτιμα αυτό σε σχέση με αυτά που δίνει...για τα λεφτα της? Αναμένω... φιλε μου θες να με ακουσεις...αντι για τη μηχανη που λες παρε την ΡΕΝΤΑΧ S5Z η οποια ειναι κατα πολυ καλυτερη ειδικα στο βιντεο(640χ480 ).ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.εγω την ειδα απο κοντα και επαθα την πλακα μουστο ΠΙΧΜΑΝΙΑ κανει 280ε δεν εχει πολυ διαφορα απο αυτη που θες στα λεφτα αλλα τεραστια σε δυνατοτητες..αυτη θα αγοραζα αλλα βγηκε και νεο μοντελο η S6 η οποια ειναι καλυτερη και λιγο ακριβοτερη στα 310ε στον κατερελο.οσο για την μπαταριες της εχει ειδικο φορτιστη που σε μια ωρα την φορτιζεις.δεν αποτελει προβλημα.ολες αλλωστε οι compact cameras με τον ιδιο τροπο λειτουργουνε.εχω την εντυπωση οτι εχει και καλωδιο που τη φορτιζεις απευθειας στη μηχανη την μπαταρια.δεν ειμαι σιγουρος.οταν παρω την S6 στα χερια μου θα σου πω.. :O Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Παιδες,μολις αγορασα αυτην την ψηφιακη μηχανη.Τι εχετε ακουσει για το συγκεκριμενο μοντελο που ειναι σχετικα καινουργιο;(ενος μηνος κ κατι).Το μοντελο ειναι Nikon Coolpix S4 http://img7.picsplace.to/img7/1/thumbs/nikon_s4.jpg Βρηκα καποια reviews στο internet αλλα οχι κατι αρκετα αναλυτικο οπως θα ηθελα να δω.Μηπως εχει κανεις να προτεινει κανα καλο site;Eυχαριστω εκ των προτερων Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Παιδες,μολις αγορασα αυτην την ψηφιακη μηχανη.Τι εχετε ακουσει για το συγκεκριμενο μοντελο που ειναι σχετικα καινουργιο;(ενος μηνος κ κατι).Το μοντελο ειναι Nikon Coolpix S4 http://img7.picsplace.to/img7/1/thumbs/nikon_s4.jpg Βρηκα καποια reviews στο internet αλλα οχι κατι αρκετα αναλυτικο οπως θα ηθελα να δω.Μηπως εχει κανεις να προτεινει κανα καλο site;Eυχαριστω εκ των προτερων για δες στo http://www.dpreview.com .παραξενο σχεδιο εχει το εργαλειο ου παντως: :rolleyes: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 για δες στo http://www.dpreview.com .παραξενο σχεδιο εχει το εργαλειο ου παντως: :rolleyes: Εχω δει ηδη το review το dpreview,απλα δεν ειναι τοσο εκτεταμενο κ λεπτομερες,οσο ειναι σε μερικες αλλες φωτογραφικες,οπως δεν εχεις την δυνατοτητα να δεις φωτογραφιες τραβηγμενες και διαφορα αλλα τεστ. Ειναι απλα μια καλη παρουσιαση του τελικου μοντελου. Ειναι περιεργη αλλα ειναι πρακτικοτατη κ αριστη για καλλιτεχνικες φωτογραφιες (λογω της κλισης που περνει ο φακος σε σχεση με το υπολοιπο σωμα) κ προσφερει αριστο οπτικο zoom (10x) και macro mode. Για την δουλεια που την θελω ειναι ιδανικη :cool: Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Εχω δει ηδη το review το dpreview,απλα δεν ειναι τοσο εκτεταμενο κ λεπτομερες,οσο ειναι σε μερικες αλλες φωτογραφικες,οπως δεν εχεις την δυνατοτητα να δεις φωτογραφιες τραβηγμενες και διαφορα αλλα τεστ. Ειναι απλα μια καλη παρουσιαση του τελικου μοντελου. Ειναι περιεργη αλλα ειναι πρακτικοτατη κ αριστη για καλλιτεχνικες φωτογραφιες (λογω της κλισης που περνει ο φακος σε σχεση με το υπολοιπο σωμα) κ προσφερει αριστο οπτικο zoom (10x) και macro mode. Για την δουλεια που την θελω ειναι ιδανικη :cool: αυτο ειναι ολα τα λεφτα.συνδιαζει μικρο σωμα compact με τελειο ζουμαρισμα. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Θέλω να πάρω μία ψηφιακή με μεγάλο zoom. Δε με ενδιαφέρουν τόσο τα πολλά megapixel, όσο να βγάζει καλές φωτογραφίες. Λίγο που κοίταξα στο net, είμαι μεταξύ της Olympus C-770 ή C-765, και της Canon S1 IS με 10άρι zoom η κάθε μία. Στα ίδια λεφτά πάνω κάτω παίζουν, γύρω στο 300άρι. Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο μέχρι 3,5 κατοστάρικα? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Θέλω να πάρω μία ψηφιακή με μεγάλο zoom. Δε με ενδιαφέρουν τόσο τα πολλά megapixel, όσο να βγάζει καλές φωτογραφίες. Λίγο που κοίταξα στο net, είμαι μεταξύ της Olympus C-770 ή C-765, και της Canon S1 IS με 10άρι zoom η κάθε μία. Στα ίδια λεφτά πάνω κάτω παίζουν, γύρω στο 300άρι. Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο μέχρι 3,5 κατοστάρικα? εγω μεχρι προτεινος ειχα την 750.να σου πω τα θετικα της γιατι πανω κατω ειναι ακριβως τα ιδια πραγματα με 765 και 770(προσωπικα θα σου προτεινα την 770 που εχει πεσει και αρκετα η τιμη της).αψογο ζουμαρισμα 10πλο,εξαιρετικη ποιοτητα και ευχρηστη.τα αρνητικα της 1)τεραστιος ογκος σε σχεση με μια compact 2)Οι XD PICTURE CARD που παιρνουν οι olympus ειναι μικρες μεν αλλα αρκετα ακριβες και αργες δε. 3)αθλια ποιοτητα βιντεο για τετοια μηχανη-κοστος μηχανης 4)πολυ μικρη σε διασταση οθονη μολις 1.5'' 5)το 10πλο ζουμ χρειαζεται και σταθερο χερι.εγω οποτε ζουμαρα στο 10χ σχεδον παντα εβγαζα τις φωτο θολες και κουνημενες.πρεπει η να εχεις τριποδακι(αλλα και παλι ειναι δυσκολο να εισαι σταθερος στο στοχο)η ακομα καλυτερα η μηχανη να εχει image stabilizer.δεν ξερω να σου πω ομως ποια μηχανη συνδιαζει ολα τα παραπανω.τσεκαρε αυτη την NIKON που ποσταρε ο φιλαρακος παραπανω.ειναι compact και εχει και 10χ οπτικο ζουμ!! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 Prin dyo meres agorasa kai egw psifiaki mixani tin sony S60 4.1 megapixels me othoni 2 intses.Pws sas fenete i epilogi mou? Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_cy Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 3)αθλια ποιοτητα βιντεο για τετοια μηχανη-κοστος μηχανης Το βίντεο της C-770 μόνο άθλιο δεν είναι. Αν όχι το καλύτερο, σίγουρα από τα καλύερα που μπορείς να βρεις σε φωτ. μηχανή. Επίσης όταν ζουμάρεις σε 10Χ να προσέχεις η ταχύτητα του κλείστρου να είναι γρήγορη για να μην βγαίνουν κουνημένες οι φωτογραφίες. Με τιμές ταχύτητας 1/200 και πάνω, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts