Jump to content

Ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eδω ειμαι στο σπιτι ενος φιλου μου χωρις το παραμικρο φως.Και ακομα κανω πειραματα με τις ρυθμισεις;)

καλοριζικη φιλε μου,αν μπορεις ανεβασε καπου κανονικη φωτο γιατι αυτη που ανεβασες βλεπω πολυ noise ισως λογω του οτι δεν ειναι στην κανονικη της ποιοτητα η φωτογραφια.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Eδω ειμαι στο σπιτι ενος φιλου μου χωρις το παραμικρο φως.Και ακομα κανω πειραματα με τις ρυθμισεις;)

Προσωπικά δεν εντυπωσιάστηκα κιόλας. Σαν από κινητό είναι.

καλοριζικη φιλε μου,αν μπορεις ανεβασε καπου κανονικη φωτο γιατι αυτη που ανεβασες βλεπω πολυ noise ισως λογω του οτι δεν ειναι στην κανονικη της ποιοτητα η φωτογραφια.

Αυτες ειναι απο το μπαλκονι μου.Μενω στον 6 και ειναι βγαλμενες στο αυτοματο.Η μια ειναι και με 4 ζοομ:D

http://rapidshare.com/files/25103217/IMG_0023.JPG

http://rapidshare.com/files/25104155/IMG_0024.JPG

re paidia exete agorasei ap auto to katasthma ? http://www.katerelos.gr ? einai kalo ? exei polu kales times kai leo na agoraso mia fotografikh!!

Φιλε μου νομιζω εχει τις καλυτερες.Εγω απο εκει πηρα την Α710

re paidia exete agorasei ap auto to katasthma ? http://www.katerelos.gr ? einai kalo ? exei polu kales times kai leo na agoraso mia fotografikh!!

το εχω ξαναπροτεινει το συγκεκριμενο καταστημα κι εχω ψωνισει παρα πολλες φορες απο κει.καλες τιμες σε σχεση με αλλα καταστηματα και πολυ καλη εξυπηρετηση.

O katerelos έχει τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Αν του ζητήσετε κιόλας, κάνει και περαιτέρω έκπτωση...

υστερα απο λιγο ψαξιμο με την canon α630 και λιγο διαβασμα του μανουαλ..εχω ανακαλυψει πολλα πραγματα..

πολυ καλη φωτογραφικουλα :happy:

σημερα το πρωι θα παραλαβω την νεα μου g7,για να δουμε τι καλη επιλογη εκανα.

O katerelos έχει τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Αν του ζητήσετε κιόλας, κάνει και περαιτέρω έκπτωση...

Οντως οπως τα λεει ο Κωνσταντινος και εγω απο εκει ψωνισα την ψηφιακη μου και σε καλυτερη τιμη απο αυτη που εχει στο site του, αλλα παντα απο το μαγαζι και οχι απο internet...;) ;) :D

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

σημερα παρελαβα κι εγω την G7,410 μου την αφησε απο 455.

παιδια ειμαι απλα ενθουσιασμενος,δεν μπορω να την συγκρηνω με καμια compact που ειχα η και που κυκλοφορει γιατι πολυ απλα παιζει μονη της χωρις ανταγωνιστη.

σαν κατασκευη ειναι παρα πολυ ποιοτικη και στιβαρη,ειναι λιγο ογκοδες φυσικα σε σχεση με την ixus 850 που εχω,ομως μπροστα στα προσοντα τι να πει και λιγος παραπανω ογκος και βαρος.

ακομα την ψαχνω,εχει παρα πολλες ρυθμισεις και μεχρι τωρα τα αποτελεσματα που βλεπω ειναι κατι παραπανω απο αψογα.

περισσοτερα αυριο.

http://img90.imageshack.us/img90/5497/g7mq2.th.jpg http://img297.imageshack.us/img297/176/g72ts5.th.jpg http://img297.imageshack.us/img297/5629/xorisflasrn2.th.jpg

τις φωτογραφιες τις μικρυνα μονο λιγο στο μεγεθος για να μπορω να τις ανεβασω,στην δευτερη φωτογραφια η εκκλησια ειναι τραβηγμενη με το υπεροχο της φλας,στην τριτη ειναι χωρις φλας για να δειτε οτι ο προβολεας που ειχε στην εκκλησια δεν φωτιζε σχεδον καθολου την εκκλησια παρα μονο το προαυλιο,εμενα παντως με εχουν αφησιε ικανοποιημενο τα μεχρι τωρα αποτελεσματα κι ακομα δεν την εχω μαθει και καλα.

Όντως ωραίες οι φωτογραφίες και έχει αρκετά δυνατό φλας.

Με γεια σου και περιμένουμε και άλλες εντυπώσεις!:)

να στε καλα παιδια,οντως τοσο καλο αποτελεσμα απο ενα ενσωματομενο φλας δεν το περιμενα.και το καλο ειναι οτι βαζει κι εξωτερικο.

xmmmm,υπαρχει και το adorama στην καννιγγος που για εμενα εχει ακομα καλυτερες τιμες και σου κανει και ατοκες δοσεις....!παντως εχω ψωνισει και απο τα 2 μαγαζια και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

απο adorama πηραμε κι εμεις την a360 :)

αψογο μαγαζακι..και αν θυμαμαι καλα το δεμα ηρθε την επομενη μερα το πρωι με κουριερ..

πληρωμενα μεταφορικα ολα ;)

Kαλημέρα παιδιά,

σκέφτομαι να αγοράσω την Olympus sp550 uz.

ε προβήματίζει όμως το γεγονός οτι λειτουργεί με μπαταρίες ΑΑ.

Δεν γνωρίζω πολλά από φωτογραφικές μηχανές, αλλά δεν θα έπρεπε να έχει μπαταρία λιθίου;

Δείτε την σε αυτό το λινκ:http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?product=39347&category=13

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χμμμ... δίκοπο μαχαίρι οι μπαταρίες λιθίου. Ναι μεν κρατούν σαφέστατα περισσότερο και αποδίδουν καλύτερα. Όμως επειδή όλες είναι φτιαγμένες μόνο για συγκεκριμένες μηχανές είναι και σαφέστατα ακριβότερες. Ενώ τις ΑΑ τις βρίσκεις παντού και (σχετικά) φτηνά.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Χμμμ... δίκοπο μαχαίρι οι μπαταρίες λιθίου. Ναι μεν κρατούν σαφέστατα περισσότερο και αποδίδουν καλύτερα. Όμως επειδή όλες είναι φτιαγμένες μόνο για συγκεκριμένες μηχανές είναι και σαφέστατα ακριβότερες. Ενώ τις ΑΑ τις βρίσκεις παντού και (σχετικά) φτηνά.

Ναι, αλλά ακόμα και αυτό που είπες, με προβλημάτισε περισσότερο. Δηλαδή οι ΑΑ, χάνουν σε ποιότητα από τις λιθίου;

Θυμάμαι παλιά στις αναλογικές φωτογραφικές, οτι όταν οι μπαταρίες 'ηταν προς το τέλος τους, η μηχανή έβγαζε άθλιες φωτογραφίες.

Και επίσης, θα υπάρχει ένδειξη μπαταρίας, όπως στις λιθίου;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι, αλλά ακόμα και αυτό που είπες, με προβλημάτισε περισσότερο. Δηλαδή οι ΑΑ, χάνουν σε ποιότητα από τις λιθίου;

Θυμάμαι παλιά στις αναλογικές φωτογραφικές, οτι όταν οι μπαταρίες 'ηταν προς το τέλος τους, η μηχανή έβγαζε άθλιες φωτογραφίες.

Και επίσης, θα υπάρχει ένδειξη μπαταρίας, όπως στις λιθίου;

Ωπα, όχι, καμία σχέση με ποιότητα φωτογραφίας! Μικρότερη διάρκεια έχουν μόνο οι ΑΑ σε σχέση με τις λιθίου, αυτό εννοούσα ως «απόδοση».

Ένδειξη μπαταρίας έχουν και οι NiMH (οι ΑΑ δηλαδή) κανονικά (ίσως όχι τόσο αναλυτική ίσως όπως π.χ. οι infoLithium της Sony, κάτι πλησιέστερο σε κινητό θα έλεγα και ανάλογα με την μηχανή).

Α, ξέχασα, και αν πέσεις σε μεγάλη ανάγκη και έχεις ξεφόρτιστες τις ΑΑ μπαταρίες σου, μπορείς να πετάξεις και αλκαλικές πάνω να κάνεις την δουλειά σου μέχρι να φορτίσεις τις κανονικές, αντίθετα με τις τυποποιημένες λιθίου.

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Ωπα, όχι, καμία σχέση με ποιότητα φωτογραφίας! Μικρότερη διάρκεια έχουν μόνο οι ΑΑ σε σχέση με τις λιθίου, αυτό εννοούσα ως «απόδοση».

Ένδειξη μπαταρίας έχουν και οι NiMH (οι ΑΑ δηλαδή) κανονικά (ίσως όχι τόσο αναλυτική ίσως όπως π.χ. οι infoLithium της Sony, κάτι πλησιέστερο σε κινητό θα έλεγα και ανάλογα με την μηχανή).

Α, ξέχασα, και αν πέσεις σε μεγάλη ανάγκη και έχεις ξεφόρτιστες τις ΑΑ μπαταρίες σου, μπορείς να πετάξεις και αλκαλικές πάνω να κάνεις την δουλειά σου μέχρι να φορτίσεις τις κανονικές, αντίθετα με τις τυποποιημένες λιθίου.

Γιατί;

Μόνο επαναφορτιζόμενες και αλκαλικές πέρνει;

Δεν πέρνει απλές;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιατί;

Μόνο επαναφορτιζόμενες και αλκαλικές πέρνει;

Δεν πέρνει απλές;

Όταν λες απλές; :worry: Τις μη επαναφορτιζόμενες και μη αλκαλικές εννοείς; Αν εννοείς αυτές, ξέχνα τις... Δεν θα κρατήσουν παρά μόνο για ελάχιστες φωτογραφίες. Εδώ και οι αλκαλικές δεν κρατάνε αρκετά και είναι μόνο για ώρα ανάγκης.

Διάβασε πάντως και αυτό (link) και μην σε ξεγελάσει ο τίτλος, δεν αναφέρεται μόνο στις NiMH.

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Όταν λες απλές; :worry: Τις μη επαναφορτιζόμενες και μη αλκαλικές εννοείς; Αν εννοείς αυτές, ξέχνα τις... Δεν θα κρατήσουν παρά μόνο για ελάχιστες φωτογραφίες. Εδώ και οι αλκαλικές δεν κρατάνε αρκετά και είναι μόνο για ώρα ανάγκης.

Διάβασε πάντως και αυτό (link) και μην σε ξεγελάσει ο τίτλος, δεν αναφέρεται μόνο στις NiMH.

Kατάλαβα, αλλά συνεχίζω να είμαι λίγο εππιφυλακτικός, άσε που πρέπει να πάρω και φορτιστή μαζί με όλα τα υπόλοιπα.....:( :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kατάλαβα, αλλά συνεχίζω να είμαι λίγο εππιφυλακτικός, άσε που πρέπει να πάρω και φορτιστή μαζί με όλα τα υπόλοιπα.....:( :(
Α, ναι, σωστό και αυτό... ;) Ψάξε τότε για μηχανή που να φορτίζει την/τις μπαταρία/ες στην μηχανή με ένα απλό καλώδιο. Δεν ξέρω όμως αν υπάρχει :O :worry:, αλλά φαντάζομαι κάποιος κατασκευαστής θα το σκέφτηκε... ή μήπως όχι; Εγώ πάντως που έχουν περάσει τουλάχιστον 4 από τα χέρια μου, όλες έπρεπε να φορτίσεις τις μπαταρίες εκτός της μηχανής, ακόμα και τις ειδικευμένες λιθίου (π.χ. η τελευταία μου Sony T-10), φαντάζομαι λόγω οικονομίας χώρου στην μηχανή... :(

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★