pantierakos Δημοσιεύτηκε July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 16, 2006 Παιδιά γειά σας είναι λογικό αυτό; έχω adsl 384 και το σταθερό μου είναι κομένο! αλλα το internet λειτουργεί άψογα!!!! είναι λογικό;:lol: :lol: εάν ναι για πόσο καιρό; αυτο γίνεται εδώ και 15 μέρες. Υ.Γ σε εσάς σας έχει συμβεί;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 Ναι όντως έτσι γίνεται.Όταν κόβεται η τηλεφωνική γραμμή συνεχιζεις να έχεις dsl,για περίπου 1 μήνα. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. July 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 Ναι όντως έτσι γίνεται.Όταν κόβεται η τηλεφωνική γραμμή συνεχιζεις να έχεις dsl,για περίπου 1 μήνα. και μετά θα σταματήσει;:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 και μετά θα σταματήσει;:( Aν δεν πληρώσεις...;) Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 Δεν μας είπες αν έχεις ADSL ΟΤΕ η παρόχου... Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnicnation Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 Τι λέτε βρε παιδιά; 2φορές που μου κόψαν το τηλέφωνο, δεν είχα και Ιντερνετ. Παράθεση Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 Τι λέτε βρε παιδιά; 2φορές που μου κόψαν το τηλέφωνο, δεν είχα και Ιντερνετ. Ισως να μην λειτουργουσε το νετμοντ αν εχεις isdn Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 ti provider eixes Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 Τι λέτε βρε παιδιά; 2φορές που μου κόψαν το τηλέφωνο, δεν είχα και Ιντερνετ. Μάλλον σε σένα έτυχε, το ξέρω από το 134 και μου είχε δημιουργηθεί και μένα μια απορία όταν κάποιος μας είχε καλέσει με κομμένο σταθερό ενώ λειτουργούσε το adsl και ρώτησα πως γίνεται να έχει adsl και όντως γίνεται για καμιά 15αριά μέρες ακόμα Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnicnation Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Ισως να μην λειτουργουσε το νετμοντ αν εχεις isdn Σωστός. Αυτό ήταν η αιτία.;) Παράθεση Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Εγώ έχω 2 μήνες ++ απλήρωτο τηλέφωνο και η aDSL (Παρόχου) λειτουργεί κανονικά.....Βέβαια τώρα κάτι έπαθε και ούτε να με πάρουν δεν γίνεται, δεν ξέρω τί, η συσκευή είναι νεκρή όμως το λαμπάκι DSL του Speedtouch μου σταθερά αναμμένο! :) edit: Η Altec μου είπε οτι δεν μπορεί να κόψει ο ΟΤΕ την adsl access αμα υπαρχει ενεργή γραμμή και ας είναι απλήρωτη (κομμένες εξερχόμενες) γιατί πολύ απλά η adsl είναι πληρωμένη (απο την altec). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Παιδιά γειά σας είναι λογικό αυτό; έχω adsl 384 και το σταθερό μου είναι κομένο! αλλα το internet λειτουργεί άψογα!!!! είναι λογικό;:lol: :lol: εάν ναι για πόσο καιρό; αυτο γίνεται εδώ και 15 μέρες. Υ.Γ σε εσάς σας έχει συμβεί;:worry: Καλησπέρα... Δεν έχει να κάνει το τηλέφωνο με το internet πλέον... Η Adsl χωρίζει την τηλεφωνική γραμμή με το internet :shifty: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts