miha Δημοσιεύτηκε July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 15, 2006 Hi! έχω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου. Όταν κάνω overclocking ο υπολογιστής δεν ξεκινάει. Πιστεύω οτι το πρόβλημα είναι στον σκληρό δίσκο που είναι sata. Ο υπολογιστής μου είναι: AMD Semprons.754 64bit 2800+ 2x512MB RAM TwinMos ASUS 6600LE AGP8x 256MB Creative SB Audigy4 MAXTOR 120GB SATA TAGAN 430Watt MSI K8N neo nforce 3 250 HEEEEEEELP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Γιατί το προβλημα να είναι στο δίσκο και όχι κάπου αλλού? Τι overclocking έχεις κάνει> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miha Δημ. July 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 Επειδή έχω ακούσει οτι υπάρχει πρόβλημα με τους sata και το overclocking. Πάντως το σύστημα ψύξης μου είναι αρκετα καλό. (water chill) σύστημα υδρόψυξης. Αν δεν φταίει ο σκληρός τι μπορεί να φταίει.Μήπως οι μνήμες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbele Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 Από οτι κατάλαβα κάνεις overclocking στη cpu και δεν ξεκινάει καθόλου το pc. Πολλές φρές έχει παρατηρηθεί ααυτό το φαινόμενο κοίτα στο site της κατασκευάστριας της μητρικής για κάποιο tool ή bios update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 Aν θυμάμαι καλά η μητρική που έχεις,έχει 2 κλειδωμένα SATA για περίπτωση o/c που δεν επηρεάζονται και 2 ξεκλείδωτα που σε περίπτωση υπερχρονισμού θα έχεις πρόβλημα. Οπότε για δοκίμασε να βάλεις το σκληρό στο άλλο ζευγάρι Sata connectors... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Big_Dick Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 Εγω φιλε μου εχω επισεις Sata και οταν ανεβαζω παρα πολυ το voltage ή το χαμηλωνω παρα πολυ δεν μου ανοιγει το pc μεχρι να βγαλω και να ξαναβαλω την μπαταρια της μητρικης προσπαθισε να το ανεβασεις 2-3 σκαλες:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miha Δημ. July 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 Ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά,τώρα πάω να δοκιμάσω αυτά που μου είπατε και θα σας πω τι έγινε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miha Δημ. July 18, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Ευχαριστώ ρε παιδιά.Το πρόβλημα λύθηκε . Μπορεί όμως κάποιος να μου εξηγήσει γιατί στο site της motherboard μου δεν έχει BIOS για την δική μου Motherboard? Ας μπει κάποιος στο site της MSI και ας δει γιατί δεν έχει BIOS,στην περίπτωση που κάνω λάθος και δεν ψάχνω σωστά. Να τονίσω πάντως ότι παλιότερα είχε BIOS προς download. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halvas69 Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Για ρίξε μία ματιά εδώ. http://www.msi.com.tw/program/search/ser/SerConDownRes.php?pro=1&chp=210 Αν και από ότι είδα το τελευταίο update είναι το 1.C που βγήκε στις 21/12/2005. Αν είναι όντως αυτό, τότε δύσκολα να δεις νεότερο update βασισμένο σε NForce3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miha Δημ. July 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Ευχαριστώ αλλά δεν είναι αυτό το μοντέλο της motherboard μου. Την motherboard Μου την έχει στο nForce 3 και όχι στο nForce 3 250gb παρόλο που το chipset της είναι Nforce 3 250gb.Θα κάνει κανείς τον κόπο να ξαναμπεί? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miha Δημ. July 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 α!sorry.τελικά βρήκα το bios update.Ευχαριστώ πολύ παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 α!sorry.τελικά βρήκα το bios update.Ευχαριστώ πολύ παιδιά Για να εχεις ενα επιτυχημενο bios update, φορμαρε μια δισκετα με το Drdflash, μια εκδοση dos πολυ ελαφρια που ειναι ενδεδειγμενη για αυτη τη δουλεια. Καλο Flashing! Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts