amanitis Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Καλησπέρα, Είχα μια ιδέα και θα ήθελα ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας. Η ιδέα ήταν να υπάρχουν κάπου μαζεμένες όλες οι προσφορές στην κινητή τηλεφωνία, και δεν αναφέρομαι σε συσκευές, αλλά προσφορές που αφορούν πακέτα, εκπτώσεις σε διάφορα πακέτα κα. Γι αυτό το λόγο έφτιαξα την σελίδα offers.handson.gr στην οποία προσπαθώ να μαζέψω όσες προσφορές πέφτουν στην αντίληψη μου. Επειδή τρέχουν προσφορές με διάφορα μηνύματα και από στόμα σε στόμα θα ήταν πολύτιμη η βοήθεια σας ώστε να ενημερωνόμαστε όλοι έγκυρα. Ρϊξτε μια ματιά και παρακαλώ στείλτε μου ότι ιδέες και προτάσεις έχετε! Είμαι ανοικτός σε σχόλια, προτάσεις, ενημερώσεις, τα πάντα (αρκεί να μην με βρίσετε :P ) Πιστεύω όλοι μαζί θα φτιάξουμε μια καλή σελίδα που θα βοηθήσει εμάς τους καταναλωτές να κερδίσουμε και να γλιτώσουμε αρκετά. Περιμένω σχόλια Ευχαριστώ YΓ: Η συγκεκριμένη κίνηση εννοείται δεν αφορά μόνο την Cosmote αλλά όλες τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Δεν φτιάχνω αντίστοιχα θέματα γιατί θεωρώ ότι θα δημιουργήσω περισόττερη σύγχηση και πρόβλημα στους διαχειριστές. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Καλησπέρα, Είχα μια ιδέα και θα ήθελα ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας. Η ιδέα ήταν να υπάρχουν κάπου μαζεμένες όλες οι προσφορές στην κινητή τηλεφωνία, και δεν αναφέρομαι σε συσκευές, αλλά προσφορές που αφορούν πακέτα, εκπτώσεις σε διάφορα πακέτα κα. Γι αυτό το λόγο έφτιαξα την σελίδα offers.handson.gr στην οποία προσπαθώ να μαζέψω όσες προσφορές πέφτουν στην αντίληψη μου. Επειδή τρέχουν προσφορές με διάφορα μηνύματα και από στόμα σε στόμα θα ήταν πολύτιμη η βοήθεια σας ώστε να ενημερωνόμαστε όλοι έγκυρα. Ρϊξτε μια ματιά και παρακαλώ στείλτε μου ότι ιδέες και προτάσεις έχετε! Είμαι ανοικτός σε σχόλια, προτάσεις, ενημερώσεις, τα πάντα (αρκεί να μην με βρίσετε :P ) Πιστεύω όλοι μαζί θα φτιάξουμε μια καλή σελίδα που θα βοηθήσει εμάς τους καταναλωτές να κερδίσουμε και να γλιτώσουμε αρκετά. Περιμένω σχόλια Ευχαριστώ YΓ: Η συγκεκριμένη κίνηση εννοείται δεν αφορά μόνο την Cosmote αλλά όλες τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Δεν φτιάχνω αντίστοιχα θέματα γιατί θεωρώ ότι θα δημιουργήσω περισόττερη σύγχηση και πρόβλημα στους διαχειριστές. Πολύ καλή προσπάθεια!Η cosmote δίνει με κάθε ενεργοποίηση του πακετου που δίνει με 5 ευρώ 500ΜΒ δώρο 1 GB μέχρι και 30/08!!Επίσης στο internet on the go με κάρτα σε κάθε ενεργοποίηση πάσου πρόσβασης στο ιντερνετ δίνει επιπλέον ταα GB του πακέτου!Δηλαδή με 30 ευρώ αντί για 5 GB δίνει 10!!Και αυτό μέχρι 30/08 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Eφυγε το Logo μαζι με την αναπτυξη και αυτο? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Πολύ καλή προσπάθεια!Η cosmote δίνει με κάθε ενεργοποίηση του πακετου που δίνει με 5 ευρώ 500ΜΒ δώρο 1 GB μέχρι και 30/08!!Επίσης στο internet on the go με κάρτα σε κάθε ενεργοποίηση πάσου πρόσβασης στο ιντερνετ δίνει επιπλέον ταα GB του πακέτου!Δηλαδή με 30 ευρώ αντί για 5 GB δίνει 10!!Και αυτό μέχρι 30/08 Σε ευχαριστώ φίλε μου για τη βοήθεια. Ήδη τα έχω προσθέσει :):) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Oπως ανακοινωσε σημερα η Deutsche Telekom αλλαξε το λογοτυπο της AMC Αλβανιας το γνωστο σημα της Cosmote με το σημα της Τελεκομ. Deutsche Telekom’s brand goes to Albania. Telekom Albania is the new name of the leading mobile operator in Albania, as announced in Tirana today. The company was the first mobile operator to start commercial operations in Albania almost 20 years ago under the name of AMC (Albanian Mobile Telecommunications). It became part of Deutsche Telekom Group via OTE’s (Hellenic Telecommunications Organization S.A.) acquisition in 2008. As of tomorrow, the company will officially adopt the Telekom brand identity and operate under the "T" logo. https://www.telekom.com/media/company/281748 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Εγω θέλω να αλλάξει και όνομα,η λέξη ΟΤΕ που δηλώνει δημοσιο-κρατισμο να μην υπάρχει στην εταιρια,εφοσον εχει πουληθει στους γερμανους δεν ειναι πλεον οργανισμος αλλα μια εταιρια ιδιωτικη οπως οι αλλες,η panafon εγινε vodafone,η telestet εγινε wind,η cosmote παραμενει ως εχει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Εγω θέλω να αλλάξει και όνομα,η λέξη ΟΤΕ που δηλώνει δημοσιο-κρατισμο να μην υπάρχει στην εταιρια,εφοσον εχει πουληθει στους γερμανους δεν ειναι πλεον οργανισμος αλλα μια εταιρια ιδιωτικη οπως οι αλλες,η panafon εγινε vodafone,η telestet εγινε wind,η cosmote παραμενει ως εχει.... Αν βγει το ΟΤΕ θα βουλιάξει...καλώς ή κακώς είναι συνδεμένη στο DNA του Έλληνα λόγο αυτού Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Καλησπέρα. Πρόσφατα πήραμε για την ανηψιά μου ένα whats up φοιτητικό. Το θέμα είναι πως δεν έχει 4G όπου και να παει. Πιάνει μόνο 3G αντε και H+. Εχει ένα S5 (Εργοστασιακή rom) και ενα S4 (Resurrection Lollipop v5.4.6). Σε κανένα απο τα 2 δεν πιάνει 4G με το φοιτητικό. Μπήκε στο site της Cosmote, έστειλε το 4G στον αριθμό που έλεγε αλλά της είπε πως αυτή η υπηρεσία δεν υπάρχει; Κάνουμε κάτι λάθος; Ευχαριστώ για κάθε απάντηση Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Ντάξει πιο τραγικό δεν υπάρχει. Επίσης τι γραμματοσειρά είναι αυτή έλεος! Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Δοκιμάστε πρώτα να ενεργοποιήσετε κάποιο συμβατό πακέτο (αν και στο φοιτητικό, τα Mb που δίνει δώρο κάθε μήνα "ξεκλειδώνουν" την πρόσβαση σε 4G) και αν συνεχιστεί, καλέστε την Cosmote. Δεν είναι σωστή η απάντηση στο μήνυμα που έστειλε για ενεργοποίηση. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Δοκιμάστε πρώτα να ενεργοποιήσετε κάποιο συμβατό πακέτο (αν και στο φοιτητικό, τα Mb που δίνει δώρο κάθε μήνα "ξεκλειδώνουν" την πρόσβαση σε 4G) και αν συνεχιστεί, καλέστε την Cosmote. Δεν είναι σωστή η απάντηση στο μήνυμα που έστειλε για ενεργοποίηση. Εχει αυτή την στιγμή 1100MB. 600 απο το φοιτητικό και 500 απο το πακέτο των 5€. Αλλά μπά. Μάλλον θα καλέσω στην cosmote! Ευχαριστώ για την απάντηση Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 στειλε 4G στο 1333 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 στειλε 4G στο 1333 Έχει στείλει αλλά της απαντάει πως η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Η εξυπηρέτηση πελατών Ακούει στο 13838. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianovios Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος σχετικά με αυτό το θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος σχετικά με αυτό το θέμα? Το wu ειναι συμφαιρον μονο αν εχεις πολλους φιλους η συγγενεις σε αυτο.Η κοσμοκαρτα εοναι για ολα τα δικτυα. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianovios Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Για ομιλία προς όλους,SMS,4G ποιο ειναι το καλυτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Για ομιλία προς όλους,SMS,4G ποιο ειναι το καλυτερο? 4 G εχουν και τα 2.Απο τις επαφες σου εχουν αρκετοιν wu? Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianovios Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 4 G εχουν και τα 2.Απο τις επαφες σου εχουν αρκετοιν wu? Λιγοι έχουν wu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Λιγοι έχουν wu Τοτε σε συμφερει κοσμοκαρτα οπου εχει πακετα ομιλιας προς ολα τα δικτυα. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Τοτε σε συμφερει κοσμοκαρτα οπου εχει πακετα ομιλιας προς ολα τα δικτυα. Και γω ετσι λεω αλλα προτινω f2g wind!Ειναι το πιο οικονομικο Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianovios Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Και γω ετσι λεω αλλα προτινω f2g wind!Ειναι το πιο οικονομικο Δεν θελω wind γιατι εκανα αιτηση φορητοτητας και σημερα μου ειπαν πως απορριφθηκε χωρις να μου πουν τον λογο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 WHATS UP θα πάρεις διότι το πακέτο προς όλα τα δίκτυα προσφέρεται και από το WU To μόνο που έχει η cosmokarta παραπάνω είναι η υπηρεσία 0.01 το λεπτό προς δύο αριθμούς Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Διαφωνω. Καλυτερα κοσμοκαρτα. Αφου ειπες οτι δεν εχεις πολλους που να εχουν whats up τοτε προφανως δεν σε συμφερει να βαζεις πακετο ΚΑΙ πακετο για τους WU. Οποτε το να τρως ολες τις κλησεις σου στο πακετο των 200 λεπτων με τριλεπτη χρεωση ειναι χειροτερο απο το να εχεις εστω 2 αριθμους που να μιλατε με 1σεντ το λεπτο + το πακετο των 200 λεπτων μαζι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chemist89 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Βάλε q.χρεωση προς όλους ανά δευτερόλεπτο.μη το σκέφτεσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts