Theodore41 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Χαιρετω. Τωρα τελευταια,παιρνω καποια μηνυματα,που γραφουν πανω Voice Message Notification και αναφερει χρονικη στιγμη και διαρκεια ομιλιας,ενω απο κατω,εχει ενα μεγαλο πρασινο κουμπι,που γραφει play. Επειδη ειναι η πρωτη φορα που παιρνω κατι τετοιο,μπορει καποιο καλο παιδι να μου πει τι ειναι,και αν πρεπει να πατησω του κουμπι; Εγω,εχω συμβολαιο για τα παντα στην Κοσμοτε,οχι καρτες. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rxtarcher Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Καλησπερα, με ενα γρηγορο research κατα πασα πιθανοτητα τα μηνυματα που δεχεσαι ειναι Malware. Σαν να λεμε ιοι! Μην ανοιξεις τιποτα απ' ολα αυτα απλα αγνοησε τα. Αν δεν ξερεις πως να τα διωξεις απ' το κινητο σου, καλυτερα να κανεις ενα restore την συσκευη σου ωστε να εξαφανιστουν απο μονα τους! Εννοειτε πριν το restore μην ξεχασεις να κρατησεις backup ολα σου τα δεδομενα η οσα χρειαζεσαι (επαφες, φωτογραφιες κλπ). Μπορεις να διαβασεις καποια πραγματα σχετικα με το συγκεκριμενο Malware και στο παρακατω Link. http://techhelplist.com/index.php/spam-list/314-new-voicemail-notification-whatsapp-malware Παράθεση make it a topless afternoon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofs Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Καλησπέρα. Πριν 16 μέρες μου έγινε μια προσφορά από Cosmote για να αλλάξω δίκτυο από Vodafone. Φυσικά, 3-4 μέρες μετά έγινε αντιπροσφορά από Vodafone και αποφάσισα να κρατήσω τα 2 νούμερα που έχω, στην Vodafone. Και τότε ακριβώς ξεκινά η Οδύσσεια. Η Vodafone δεν μπορεί να προχωρήσει στην ενεργοποίηση της προσφοράς, γιατί υπάρχει αίτημα φορητότητας από την Cosmote. Για 2 βδομάδες, τηλεφωνώ 4-5 φορές τη μέρα για να βρω τον πωλητή ο οποίος μου έκανε την προσφορά και φυσικά μετά από 10 μέρες με κάλεσε πίσω, μπερδεύοντας ονόματα και τηλέφωνα (έπαιρνε στο άλλο νούμερο που έχω μαζί με το δικό μου, για να κάνει αντι-αντιπροσφορά). Μου υποσχέθηκε οτι θα ακυρώσει το αίτημα φορητότητας, αλλά δεν έχει προχωρήσει καν σε αίτημα ακύρωσης, απ'ότι μαθαίνω από το αντίστοιχο τμήμα φορητότητας της Cosmote, οι οποίοι δηλώνουν αναρμόδιοι να κάνουν την ακύρωση από μόνοι τους. Με άλλα λόγια, παίρνω 4-5 φορές τη μέρα, παίρνω σε όλα τα τμήματα και ολοι μου λένε ότι πρέπει να επικοινωνήσω μόνο με τον πωλητή που μου έκανε την προσφορά αρχικά! Έχω στείλει επίσης fax για την ακύρωση, έχω κάνει online καταγγελία στην ΕΕΤ και πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω για να απεμπλακώ! Καμιά ιδέα πριν πέσω στα ηρεμιστικά??? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Καλησπερα, με ενα γρηγορο research κατα πασα πιθανοτητα τα μηνυματα που δεχεσαι ειναι Malware. Σαν να λεμε ιοι! Μην ανοιξεις τιποτα απ' ολα αυτα απλα αγνοησε τα. Αν δεν ξερεις πως να τα διωξεις απ' το κινητο σου, καλυτερα να κανεις ενα restore την συσκευη σου ωστε να εξαφανιστουν απο μονα τους! Εννοειτε πριν το restore μην ξεχασεις να κρατησεις backup ολα σου τα δεδομενα η οσα χρειαζεσαι (επαφες, φωτογραφιες κλπ). Μπορεις να διαβασεις καποια πραγματα σχετικα με το συγκεκριμενο Malware και στο παρακατω Link. http://techhelplist.com/index.php/spam-list/314-new-voicemail-notification-whatsapp-malware Μα δεν ηλθε στο κινητο μου.Στο λαπτοπ το ειδα,γιατι σ αυτο δουλευω τωρα. Να τα κανω delete μια κι όξω; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rxtarcher Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Εννοειται! Delete και δεν ανοιγεις ποτε τιποτα που δεν ξερεις! Αν διαβασεις την σελιδα που παρεθεσα παραπανω θα καταλαβεις! ;) Ολα αυτα συγκαταλεγονται σε μια κατηγορια pop-ups, τα οποια απαξ και τ' ανοιξεις διαφορα troyans ιοι και τα συναφη μπορει να τρυπωσουν στο pc σου ;) Παράθεση make it a topless afternoon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Εννοειται! Delete και δεν ανοιγεις ποτε τιποτα που δεν ξερεις! Αν διαβασεις την σελιδα που παρεθεσα παραπανω θα καταλαβεις! ;) Ολα αυτα συγκαταλεγονται σε μια κατηγορια pop-ups, τα οποια απαξ και τ' ανοιξεις διαφορα troyans ιοι και τα συναφη μπορει να τρυπωσουν στο pc σου ;) Σ ευχαριστω πολυ.:) Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rxtarcher Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Να' σαι καλα ;) Παράθεση make it a topless afternoon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Καλημέρα Δέχθηκα κι εγώ μια τέτοια κλήση απο το 00359892039638 στις 04:55 ... Ξέρετε άν υπάρχει εφαρμογή για windows phone ? Ευχαριστώ Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loliarhs Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Καλησπερα, ηθελα να μαθω εαν υπαρχει, με νεες καρτες sim, welcome bonus όπως παλια: με 3 ευρω ειχες 10ευρω να χαλασεις στην καρτα σου(πολυ παλια) ευχαριστω εκ των προτερων. Υ.Γ: εαν δεν ισχυει κατι τετοιο μηπως γνωριζετε σε ποια εταιρια ισχυει? Ακομα και σε εταιρια εκτος Ελλαδας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Σε καρτοκινητό βόνταφον μόλις είχα και εγώ αντίστοιχη κλήση +35988χχχχχχχ. Μόοολις που πρόλαβε να χτυπήσει.... Φαίνεται έχει πέσει επιδημία! :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 One of a kind for me as well! 11:55 το βραδάκι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafinos Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Παιδιά της τελευταίες δύο εβδομάδες λαμβάνω sms από τον συγκεκριμένο αριθμό προς τιμή του newsbomb.gr και δεν ξέρω το λόγο... εγώ ούτε μπαίνω στο συγκεκριμένο ειδησεογραφικό σάιτ ούτε έχω δώσει σε κάποια φόρμα τους τον αριθμό μου... δηλαδή σε αυτή τη χώρα ούτε ο αριθμός μας δεν μπορεί να είναι ιδιωτικός;;; Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό ώστε να μην με ειδοποιούν;;;; *Αν έκανα σε λάθος μέρος το θέμα ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Και εμένα μου έχουν στείλει 2 μηνύματα τον τελευταίο καιρό. Αφου το ξέρεις,η μια εταιρία τα παίρνει(το τηλ+προσωπικά στοιχεία) και τα δίνει σε όπιον συνεργάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Παιδιά της τελευταίες δύο εβδομάδες λαμβάνω sms από τον συγκεκριμένο αριθμό προς τιμή του newsbomb.gr και δεν ξέρω το λόγο... εγώ ούτε μπαίνω στο συγκεκριμένο ειδησεογραφικό σάιτ ούτε έχω δώσει σε κάποια φόρμα τους τον αριθμό μου... δηλαδή σε αυτή τη χώρα ούτε ο αριθμός μας δεν μπορεί να είναι ιδιωτικός;;; Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό ώστε να μην με ειδοποιούν;;;; *Αν έκανα σε λάθος μέρος το θέμα ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά Έχεις στείλει βιογραφικό στην βιανέξ, είσαι παναθηναϊκός;;;Μάνι μάνι 2 πιθανά σημεία που να προωθήθηκε το νουμερό σου:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Έχεις στείλει βιογραφικό στην βιανέξ, είσαι παναθηναϊκός;;;Μάνι μάνι 2 πιθανά σημεία που να προωθήθηκε το νουμερό σου:lol: Εγώ έχω φίλο που είναι ΑΕΚ και δεν έχει στείλει βιογραφικό στην βιανεξ :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Μπορούμε να κάνουμε φραγή στο συγκεκριμένο νούμερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafinos Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Εγώ έχω φίλο που είναι ΑΕΚ και δεν έχει στείλει βιογραφικό στην βιανεξ :p :p Ίδια περίπτωση είμαι και εγώ :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Μπορούμε να κάνουμε φραγή στο συγκεκριμένο νούμερο; Αν έχεις Android συσκευή (στο NOTE 2 ας πουμε υπάρχει custom αυτή η επιλογή) διαφορετικά υπάρχουν σίγουρα πολλές εφαρμογές που το κανουν αυτό! Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoic Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Εάν είχες κάνει τον κόπο να κάνεις μια αναζήτηση, θα έβρισκες σχετικές πληροφορίες στο θέμα της Cosmote αλλά και των άλλων εταιρειών! Καλύτερα θα ήταν να έθετες εκεί το ερώτημά σου. Σε κατάστημα Cosmote πήγες; Απ' ό,τι φαίνεται, γίνονται ζόρικοι στις ακυρώσεις φορητότητας τελευταία, για να "ψαρώσουν" τον κόσμο. Επί της ουσίας, εφόσον δεν έχεις παραλάβει κάρτα sim από την Cosmote και εφόσον έχεις στείλει γραπτώς την ακύρωση, είναι παράνομοι...Αυτά που σου λένε για τον πωλητή που έκανε την προσφορά είναι σαφώς παραπλανητικά. Ειδοποίησέ τους ότι έστειλες παραπονα στην ΕΕΤΤ, αν και θα έλεγα ότι αρμόδιος είναι και ο Συνήγορος του Καταναλωτή για να επιληφθεί του θέματος. Παράθεση Think Positive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofs Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Όχι έναν, πολλούς κόπους έκανα χωρίς αποτέλεσμα, γι'αυτό και είπα μήπως βρω βοήθεια από δω. Τα δοκίμασα όλα, αλλά όλοι με παρέπεμπαν στον πωλητή που μου έκανε την προσφορά αρχικά. Τελικά το θέμα έληξε, όταν επέμεινα να μιλήσω σε έναν υπεύθυνο τμήματος, ο οποίος με ενημέρωσε πως ο πωλητής που με διαβεβαίωνε ότι ακύρωσε το αίτημα φορητότητας, δεν το είχε κάνει ποτέ. Ευτυχώς έδωσε την εντολή ο ίδιος και μέσα σε μια ώρα είχε φτάσει ήδη στην Vodafone. Η ενημέρωση ότι έχω προχωρήσει σε καταγγελία στην ΕΕΤ, δε τους πτόησε καθόλου πάντως. Δεν έδωσαν καμία σημασία. Τρομερή ταλαιπωρία όμως, δεν θέλω να ξανακούσω για Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Τρομερή ταλαιπωρία όμως, δεν θέλω να ξανακούσω για Cosmote. Ταλαιπωρία που εσύ ξεκίνησες κάνοντας αίτημα φορητότητας και στην πορεία μετανιώνοντάς το. Είναι λογική η όποια ταλαιπωρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofs Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Ό,τι να'ναι, αλλά οκ. Αυτός που θέλει να αρπαχτεί σε δημόσιο φόρουμ, δεν χρειάζεται καν να διαβάσει το αρχικό post. Περαστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Ταλαιπωρία που εσύ ξεκίνησες κάνοντας αίτημα φορητότητας και στην πορεία μετανιώνοντάς το. Είναι λογική η όποια ταλαιπωρία. λογικο ειναι φιλε με την ιδια ευκολια που δεχθηκαν το αιτημα φορητοτητας,με την ιδια ευκολια να του το ακυρωσουν, γιατι ειναι δικαιωμα του.ο φίλος δεν έκανε κάτι παράνομο.και εφόσον δεν είχε ολοκληρωθεί η φορητοτητα μπορούσε να αλλάξει γνώμη.την τραγική κατάσταση που επικρατεί με τις φορητοτητες την έχουν δημιουργήσει οι εταιρίες και όχι εμείς.δηλαδή μας κλέβουν μέχρι να τους πούμε ότι θα φύγουμε.μετά αρχίζουν τις προσφορές..... Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofs Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Να διευκρινίσω πως όταν μου τηλεφώνησε για να μου κάνει την προσφορά και καθ'όλη την διάρκεια της συνομιλίας, δεν μου ανέφερε ποτέ τη λέξη φορητότητα ή την διαδικασία που θα κάνει η Cosmote, οπότε δεν γνώριζα τι θα ακολουθούσε στη συνέχεια. Το ύπουλο του πράγματος είναι πως ενώ γνώριζε ότι δεν θα γίνει το συμβόλαιο, γι'αυτό και δεν έστειλε την courier ποτέ εξάλλου, δεν ακύρωνε την φορητότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Ό,τι να'ναι, αλλά οκ. Αυτός που θέλει να αρπαχτεί σε δημόσιο φόρουμ, δεν χρειάζεται καν να διαβάσει το αρχικό post. Περαστικά. Δεν φταίω εγώ αν εσύ δεν είσαι σαφής. Στο αρχικό σου ποστ (btw ας διορθώσει κάποιος τον τίτλο) πουθενά δεν ανέφερες ότι δεν έκανες αίτημα για φορητότητα ή ότι δεν συμφώνησες με αυτά που σου είπε ο πωλητής. Αν είπες έστω και ένα "οκ", είναι λογικό να ξεκίνησε η διαδικασία φορητότητας και θα μου επιτρέψεις να πω ότι δεν πιστεύω ότι ο πωλητής ξεκίνησε διαδικασία φορητότητας χωρίς να του είπες ένα οκ ή να έδειξες να συμφωνείς. Δεν πιστεύω ότι του είπες "δεν μ' αρέσει η προσφορά" κι αυτός χωρίς τη σύμφωνη γνώμη σου, έκανε αίτημα φορητότητας. Φυσικά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχεις κάθε δικαίωμα να υπαναχωρήσεις αλλά ο ίδιος νόμος δεν λέει τίποτα περί άμεσης ακύρωσης αιτήματος κλπ κλπ. Αν ο καταναλωτής αισθάνεται ότι ταλαιπωρείται, ας κάνει τις καταγγελίες του εκεί που πρέπει ή εν τέλει ας συμβιβαστεί με τις εκάστοτε επιλογές του. Μπορεί οι εταιρίες να δημιούργησαν όλο αυτό το μπάχαλο με τις φορητότητες, αλλά και εμείς το εκμεταλλευτήκαμε δεόντως. Κι όχι μόνο το εκμεταλλευτήκαμε αλλά απαιτούμε να αποδεσμευόμαστε από τη φορητότητα την επόμενη στιγμή. Ωστόσο όπως διαβάζουμε και ακούμε, αυτό δεν συμβαίνει πια! Άρα μιλάμε για επιλογή της ταλαιπωρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts