anesperos13 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Στο εξωτερικό, χρεωσα το συμβολαιο μου με 60 ευρω χωρις να το ξερω.. βασικα σε 20 λεπτα χρεωθηκε με mail μολις εφτασα.. εστειλα αιτηση αμφισβητησης στη κοσμοτε και μου απαντησαν αρνητικα καθως ''διενεργησανε ολους τους απαραιτητους τεχνικους ελεγχους και διαπιστωσαν οτι η αμβισβητουμενη χρηση της υπηρεσιας wirelles ιντερνετ εχει πραγματοποιηθει από τη συνδεση μου, χωρις να εντοπισουν καποιο δικτυακο προβλημα η παράμετρο που να αιτιολογεί λαθος στη τιμολογηση'' τι μπορω να κανω απο δω και περα; απο τη στιγμη που μου χρεωσαν 60 ευρω + το αντισοιχο φπα + το φορο = 85 ευρω συνολικα.. μονο για το ιντερνετ.. αν δε το πληρωσω τι θα γινει? δεν εχω καμια ορεξη.. Παράθεση N95 -> N95 8g -> OMNIA -> Xperia -> OMNIA HD -> HTC HD -> N97 -> Iphone 3gs -> HTC HD2 -> Iphone 4 -> HTC Desire HD -> Samsung Galaxy S II -> Samsung Galaxy Note -> Samsung Galaxy SIII -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 3 -> HTC M8 -> Iphone 5s -> LG G3 -> Samsung Galaxy Note 4 -> SONY Z3 -> LG G4 -> Xiaomi Mi MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makelaris Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 δοκιμασα σημερα να μπω και μου γραφει οτι η εταιρια κινητης τηλεφωνιας μου δεν υποστηριζει τον ιστοτοπο 0.facebook.com εσεις πως μπενετε δεν μπορω να καταλαβω:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 εγω με vodafone καρτοπρογαμμα μπαινω κανονικα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 και εγω μπαινω κανονικα.....μολις τωρα το δοκιμασα απο περιεργεια για αυτα που λετε. και η συνδεση μπαινει και το whatsup.... edit εννοω πως μπαινω και απο wap και απο mobile internet Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα δεν βλεπω αλλη λυση παρα μονο το να πληρωσεις τον λογαριασμο. Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κανείς data roaming off και φυσικα πληρωνεις δεν την γλυτώνεις... Δυστυχώς όλοι την έχουμε πατήσει έτσι... Sent from my Nexus S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anesperos13 Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 και αν δε πληρωσεις και στο κοψουν μετα σε κυνηγανε μεχρι να πληρωσεις :P? Παράθεση N95 -> N95 8g -> OMNIA -> Xperia -> OMNIA HD -> HTC HD -> N97 -> Iphone 3gs -> HTC HD2 -> Iphone 4 -> HTC Desire HD -> Samsung Galaxy S II -> Samsung Galaxy Note -> Samsung Galaxy SIII -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 3 -> HTC M8 -> Iphone 5s -> LG G3 -> Samsung Galaxy Note 4 -> SONY Z3 -> LG G4 -> Xiaomi Mi MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 αν δεν εχεις φραγκα, κανε το ποσο σε δοσεις. λογικα θα το κανουν, αν και ειναι σχετικα μικρο το ποσο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Δεν υπαρχει καποιος τροπος αν εχουμε Cosmote δηλαδη; Sent from my Desire HD using Tapatalk ΟΧΙ μονο σε whats up το εχουν γραψει τα παιδια πολλες φορες πιο κατω Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teras Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Απαντάω μόνος μου για να αναφέρω τι έχω βρει μέχρι τώρα. Από κάποιο ψάξιμο στο internet, βρήκα κάποια σχόλια που αναφέρονται στο περίφημο "vpn" APN της Cosmote. Είναι το APN που προτείνει η Cosmote στους επαγγελματίες συνδρομητές για δουλειές όπως αυτό που θέλω να κάνω. Το θέμα είναι ότι όταν μίλησα με το τεχνικό τμήμα (όχι το 1st line support, η κοπελιά εκεί κατάλαβε ότι δεν ήταν δουλειά της το θέμα και με προώθησε στο τεχνικό τμήμα), ο τεχνικός απλά ανέφερε την λέξη "vpn" ανάμεσα σε άλλα μουρμουρητά, δίχως να πολυβγάλουμε άκρη. Αν κάποιος λοιπόν έχει Internet On The Go και συνδέεται στο APN vpn, μπορεί να δοκιμάσει και να μου πει αν όντως επιτρέπονται incoming conncetions; Παράθεση Divide by cucumber error http://dtsomp.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makelaris Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 http://184.72.239.143/mu/968ce26b-c487-98ac.jpg με apn κοσμοτε ιντερνετ τπτ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Σε μένα επανήλθε... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Το καλό με το Ciao είναι ότι επιτρέπεται η μεταφορά χρόνου από cosmokarta whats up και αντίστροφα, έτσι μπορεί κανείς να μεταφέρει χρήματα από ένα what's up και να τα μιλήσει σε αξιοπρεπή τιμή και με ελάχιστη χρέωση ενός δευτερολέπτου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 (edited) Καλούμε 6971001314 Πληκτρολογούμε τον αριθμό . Αν μας ζητήσει να τον πληκτρολογήσουμε δεύτερη φορά , ο αριθμός είναι καρτοκινητο what's up cosmokarta,frog, ή Ciao Αν όμως είναι συμβόλαιο ή άλλης εταιρείας θα μας πει the account number you entered is invalid. Ο τρόπος αυτός δουλεύει και απο συμβόλαιο και από καρτοκινητό και είναι δωρεάν . Edited February 9, 2011 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 http://184.72.239.143/mu/968ce26b-c487-98ac.jpg με apn κοσμοτε ιντερνετ τπτ.. απο opera με apn cosmote απο σημερα μου βγαζει το ιδιο με τον makelaris. απο wap μπαινω κανονικα..... πολυ περιεργο αυτο......εχει αλλαξει κατι στις ρυθμισεις του Mobile Internet? Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 απο opera με apn cosmote απο σημερα μου βγαζει το ιδιο με τον makelaris. απο wap μπαινω κανονικα..... πολυ περιεργο αυτο......εχει αλλαξει κατι στις ρυθμισεις του Mobile Internet? Kι εγώ αυτό βλέπω... Πως γίνεται στο android να μπεις με wap? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Kι εγώ αυτό βλέπω... Πως γίνεται στο android να μπεις με wap? δεν εχω android :) δυστηχως δεν ξερω να σε βοηθησω. Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 απο opera με apn cosmote απο σημερα μου βγαζει το ιδιο με τον makelaris. απο wap μπαινω κανονικα..... πολυ περιεργο αυτο......εχει αλλαξει κατι στις ρυθμισεις του Mobile Internet? Απο opera δεν δουλευει...μονο απο κινιτου.... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Αν δεν κάνω λάθος το ciao εχει το φθηνοτερο μυνημα στην αγορά! Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teras Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 (edited) Κατάφερα να συννενοηθώ με μια ευγενέστατη και εξυπηρετικότατη supporter της Cosmote. Εφόσον χρειάζεσαι εισερχόμενες συνδέσεις, χρειάζονται δύο πράγματα: 1. Internet on the go με συνδρομή (είτε ιδιώτη, είτε επαγγελματική) 2. τηλέφωνο στο support, να ζητήσεις αλλαγή από το APN "internet" στο "vpn", σε ξανακαλεί ο τεχνικός για να επιβεβαιώσει και είσαι έτοιμος εντός 24 ωρών. Απ'ότι φαίνεται, οι συνδέσεις περνάνε by default μέσα από ΝΑΤ, ώστε να μην "ξοδεύει" public IP addresses η Cosmote. Edited February 11, 2011 by teras Παράθεση Divide by cucumber error http://dtsomp.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 καποιο προγραμμα απομακρυσμενης διαχειρησης (teamviewer πχ) δεν θα σε εξυπηρετουσε? Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberrobots Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Αν πάω σε κάποιο κατάστημα της cosmote(όχι γερμανος ή οτε) θα έχει τις ίδιες τιμές με τις τιμές που αναγράφονται στο site; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Αν πάω σε κάποιο κατάστημα της cosmote(όχι γερμανος ή οτε) θα έχει τις ίδιες τιμές με τις τιμές που αναγράφονται στο site; οχι,ειναι αποκλειστικα on line προσφορες εγω πηρα το καρτοσυμβολαιο 25 στα 18€,στο μαγαζι 20€. αψογη και ταχυτατη η αλλαγη απο whats up σε 48 ωρες ενεργοποιηθηκα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teras Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ λόγοι που δεν θέλω να βάλω Teamviewer κλπ, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι το όλο σύστημα δεν είναι για μένα αλλά για δύο ανθρώπους με βασική εώς ελάχιστη γνώση υπολογιστών. Ο εξοπλισμός που θα μπεί έχει web interface, οι δύο αυτοί χρήστες ξέρουν να χρησιμοποιούν web browser, αυτά είναι τα μόνα που χρειάζονται. Keep it simple :) Παράθεση Divide by cucumber error http://dtsomp.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 εμενα σημερα μου εβγαλε ενα σφαλμα...με καρτοπρογραμμα vodafone εμπαινε κανονικα εκει που εγραφα το email και τον κωδικο ενω οταν εκανα συνδεση ελεγε οτι δεν συμπεριλαμβανεται η εταιρεια μου για το μηδενικο facebook...εκανα refresh και επανερχοταν σωστα...τι μπορει να φταει?? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts