YourMan Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Πιο ακριβό και από ροζ γραμμή είναι τελικά το 13838 της Cosmote... Μόλις πήρα πριν ένα μήνα το Internet On The Go της Cosmote για το οποίο είχα κάποιες ερωτήσεις και αλλαγές που ήθελα να κάνω στο λογαριασμό μου. * Είδα στο λογαριασμό μου πως αν δεν έχω κινητό Cosmote ο μοναδικός τρόπος επικοινωνίας είναι καλώντας το 13838. Έκανα 2 κλήσεις γιατί δε μου ήρθαν όλες οι ερωτήσεις μαζί. Αφού περίμενα 5 λεπτά σε κάθε κλήση, έκανα τις ερωτήσεις μου και εξυπηρετήθηκα στο λεπτό. Συνολική διάρκεια κάθε κλήσης, περίπου 6 λεπτά. Στην αρχή της κάθε κλήσης αναφέρεται ότι η κλήση είναι δωρεάν από κινητό Cosmote. Αυτό που δε φανταζόμουν ποτέ όμως είναι πως από σταθερό η κλήση θα χρεωνόταν 1,80 ευρώ το λεπτό με το ΦΠΑ. Είναι δηλαδή πολύ πιο ακριβό και από το 11880 της Newsphone το οποίο όλοι κράζουν σε emails & fora. Είναι πιο ακριβό και από ροζ γραμμή. Και μάλιστα και οι δύο παραπάνω υπηρεσίες ΔΕΝ σε χρεώνουν για το χρόνο αναμονής! Δηλαδή και είμαι πελάτης και πρέπει να πληρώσω για να εξυπηρετηθώ! Cosmote, πάτε καλά; * Μία από τις ερωτήσεις αφορούσε και το ότι θα έπρεπε να πληρώνω τέλη συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας 2 ευρώ + ΦΠΑ εφόσον το πακέτο έχει πάγιο 29,50 ευρώ με το ΦΠΑ (δηλαδή κάτω από 30 ευρώ που είναι η πρώτη κλίμακα για τα τέλη), αλλά μου είπαν ότι επειδή ο πρώτος μηνιαίος λογαριασμός είναι για ενάμισι μήνα λόγω πολιτικής εταιρίας χρεώνομαι και τέλη 5 ευρώ + ΦΠΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saknikgr Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Ο fader έκανε μαγκιά (χωρίς να ρωτήσει) πήγε αγόρασε κινητό με καρτοσυμβόλαιο 20 της Cosmote. Τώρα όμως έχει υπόλοιπο 224 € αφού δεν μιλάει σχεδόν ποτέ με το κινητό. Ερώτηση: - Μπορούμε να μεταφέρουμε το ποσό σε άλλα καρτοκινητό ή - Να παρουμε το ποσό πίσω αν γίνει διακοπή ή - Το χάνουμε ... αν γίνει διακοπή. Ποια λύση προτείνετε ... Ευχαριστώ για την υπομονή σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Αίσχος!!!:down::down:,Οι άνθρωποι είναι ''άρρωστοι'':sick::sick:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Μπορείς να καλέσεις το 1313 και να ζητήσεις μεταφορά του χρόνου σε άλλα καρτοκινητά (στα απλά καρτοκινητά γίνεται). Διαφορετικά το ποσό θα χαθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Πιο ακριβό και από ροζ γραμμή είναι τελικά το 13838 της Cosmote... Μόλις πήρα πριν ένα μήνα το Internet On The Go της Cosmote για το οποίο είχα κάποιες ερωτήσεις και αλλαγές που ήθελα να κάνω στο λογαριασμό μου. * Είδα στο λογαριασμό μου πως αν δεν έχω κινητό Cosmote ο μοναδικός τρόπος επικοινωνίας είναι καλώντας το 13838. Έκανα 2 κλήσεις γιατί δε μου ήρθαν όλες οι ερωτήσεις μαζί. Αφού περίμενα 5 λεπτά σε κάθε κλήση, έκανα τις ερωτήσεις μου και εξυπηρετήθηκα στο λεπτό. Συνολική διάρκεια κάθε κλήσης, περίπου 6 λεπτά. Στην αρχή της κάθε κλήσης αναφέρεται ότι η κλήση είναι δωρεάν από κινητό Cosmote. Αυτό που δε φανταζόμουν ποτέ όμως είναι πως από σταθερό η κλήση θα χρεωνόταν 1,80 ευρώ το λεπτό με το ΦΠΑ. Είναι δηλαδή πολύ πιο ακριβό και από το 11880 της Newsphone το οποίο όλοι κράζουν σε emails & fora. Είναι πιο ακριβό και από ροζ γραμμή. Και μάλιστα και οι δύο παραπάνω υπηρεσίες ΔΕΝ σε χρεώνουν για το χρόνο αναμονής! Δηλαδή και είμαι πελάτης και πρέπει να πληρώσω για να εξυπηρετηθώ! Cosmote, πάτε καλά; * Μία από τις ερωτήσεις αφορούσε και το ότι θα έπρεπε να πληρώνω τέλη συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας 2 ευρώ + ΦΠΑ εφόσον το πακέτο έχει πάγιο 29,50 ευρώ με το ΦΠΑ (δηλαδή κάτω από 30 ευρώ που είναι η πρώτη κλίμακα για τα τέλη), αλλά μου είπαν ότι επειδή ο πρώτος μηνιαίος λογαριασμός είναι για ενάμισι μήνα λόγω πολιτικής εταιρίας χρεώνομαι και τέλη 5 ευρώ + ΦΠΑ. Αίσχος!!!:down::down:,Οι άνθρωποι είναι ''άρρωστοι'':sick::sick:. Φίλε κάτι άλλο σε χρεώσανε. Η χρέωση είναι 0,126/λεπτό Δες και τον τιμοκατάλογο του ΟΤΕ http://www.oteshop.gr/pdf/alladiktya.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boulbos Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Ευχαρίστως....! Αυτή τη στιγμή είμαι σε δίκτυο UMTS και βλέπω το 1401 33140271 Το γυρίζω σε λειτουργία GSM και φαίνεται το 108 44591 Καμιά ιδέα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Εάν είναι όμως να στείλεις τα λεφτά σε καρτοκινητό COSMOTE όταν θα καλέσεις στο 1313 θα πρέπει να έχεις μαζί σου και τον 5ψήφιο αριθμό χρήστη,ενώ άμα το καρτοκινητό COSMOTE στο οποίο θα στείλεις τα λεφτά είναι απο φορητότητα τότε θα πρέπει να δώσεις κάποια στοιχεία σου γιατί η αριθμοί απο φορητότητα δεν έχουν αριθμό χρήστη.:(:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Εάν είναι όμως να στείλεις τα λεφτά σε καρτοκινητό COSMOTE όταν θα καλέσεις στο 1313 θα πρέπει να έχεις μαζί σου και τον 5ψήφιο αριθμό χρήστη,ενώ άμα το καρτοκινητό COSMOTE στο οποίο θα στείλεις τα λεφτά είναι απο φορητότητα τότε θα πρέπει να δώσεις κάποια στοιχεία σου γιατί η αριθμοί απο φορητότητα δεν έχουν αριθμό χρήστη.:(:mad: Ως καρτοσυμβόλαιο έχει ήδη δηλωμένα όλα τα προσωπικά του στοιχεία κατα την υπογραφή του συμβολαίου. Νομίζω λοιπόν πως δίνοντας απλά τα στοιχεία του μπορούν να τον εξυπηρετήσουν, ο κωδικός χρησιμεύει για τα ανώνυμα καρτοκινητά. Νομίζω δηλαδή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Και παλι δεν τον ζητανε παντα. Εγω απο καρτοκινητο που μετεφερα του ειπα οτι δεν τον εχω και απλα με ρωτησε ποτε εκανα τελευταια φορα ανανεωση. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Τότε μάλλον είναι αυτό που λες. Παλιά πάντως δεν το έβγαζε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Και παλι δεν τον ζητανε παντα. Εγω απο καρτοκινητο που μετεφερα του ειπα οτι δεν τον εχω και απλα με ρωτησε ποτε εκανα τελευταια φορα ανανεωση. λογικά είναι και αυτό κάποιου είδους επαλήθευση ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Ως καρτοσυμβόλαιο έχει ήδη δηλωμένα όλα τα προσωπικά του στοιχεία κατα την υπογραφή του συμβολαίου. Νομίζω λοιπόν πως δίνοντας απλά τα στοιχεία του μπορούν να τον εξυπηρετήσουν, ο κωδικός χρησιμεύει για τα ανώνυμα καρτοκινητά. Νομίζω δηλαδή... Όχι.Εγώ λέω τον κωδικ΄χρήστη για το καρτοκινητό στο οποίο θα στείλει τα λεφτά.Δεν μιλάω για το καρτοσυμβόλαιο:p. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boulbos Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Μάλλον αυτό θα είναι γιατί πολλές φορές, όταν μετακινούμαι, και αλλάζω πόλεις ή περιοχή, παρατηρώ πως και αυτό αλλάζει... Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 λογικά είναι και αυτό κάποιου είδους επαλήθευση ;) τι επαληθευση αφου και με μια κληση στο 1314 ο καθενας μπορει να το μαθει... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Όχι.Εγώ λέω τον κωδικ΄χρήστη για το καρτοκινητό στο οποίο θα στείλει τα λεφτά.Δεν μιλάω για το καρτοσυμβόλαιο:p. Ζητάνε το κωδικό χρήστη του άλλου καρτοκινητού?:confused::blink: Για ποιό λόγο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Ζητάνε το κωδικό χρήστη του άλλου καρτοκινητού?:confused::blink: Για ποιό λόγο? Απ'ότι ξέρω ο κωδικός αυτός χρησιμοποιήτε για λόγους ασφαλείας και χρησιμεύει μόνο για αιτήματα στην εξυπηρέτηση πελατών της COSMOTE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Απ'ότι ξέρω ο κωδικός αυτός χρησιμοποιήτε για λόγους ασφαλείας και χρησιμεύει μόνο για αιτήματα στην εξυπηρέτηση πελατών της COSMOTE. Προφανώς, αλλά αυτός που στη περίπτωση αυτή πρέπει να διασφαλιστεί είναι αυτός που κάνει αίτημα μεταφοράς χρημάτων από το κινητό του σε κάποιο άλλο, όχι αυτός που θα τα λάβει. Στη τράπεζα όταν κάνεις έμβασμα σε άλλο λογαριασμό, σου ζητάνε τα προσωπικά στοιχεία του άλλου? Προφανώς τα δικά σου. Από που και ως που να ζητάνε το κωδικό χρήστη του άλλου καρτοκινητού? Και στα καρτοσυμβόλαια αντίστοιχα δεν χρειάζεται ο κωδικός γιατι η σύνδεση δεν είναι ανώνυμη, έχουν τα στοιχεία σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Προφανώς, αλλά αυτός που στη περίπτωση αυτή πρέπει να διασφαλιστεί είναι αυτός που κάνει αίτημα μεταφοράς χρημάτων από το κινητό του σε κάποιο άλλο, όχι αυτός που θα τα λάβει. Στη τράπεζα όταν κάνεις έμβασμα σε άλλο λογαριασμό, σου ζητάνε τα προσωπικά στοιχεία του άλλου? Προφανώς τα δικά σου. Από που και ως που να ζητάνε το κωδικό χρήστη του άλλου καρτοκινητού? Και στα καρτοσυμβόλαια αντίστοιχα δεν χρειάζεται ο κωδικός γιατι η σύνδεση δεν είναι ανώνυμη, έχουν τα στοιχεία σου. Την διαδικασία μταφοράς χρημάτων από ένα καρτοκινητό σε άλλο στην cosmote την έχω κάνει πολλές φορές. Απαραίτητος είναι ο κωδικός χρήστη του αποστολέα και όχι του παραλήπτη. Του παραλήπτη το ζητάνε αν το έχεις μόνο και μόνο για να διασφαλιστεί η διαδικασία και να γίνει ποιό γρήγορα όχι όμως ότι αν δεν τον έχεις δεν θα γίνει η μεταφορά. Στην περίπτωση καρτοσυμβολαίου νομίζω η όλη διαδικασία γίνεται ποιό εύκολα και ποιό γρήγορα μιας και υπάρχει συμβόλαιο και προσωπικά στοιχεία δηλωμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΟΥΤΕ ΑΦΙΣΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΟΥΤΕ ΠΑΚΕΤΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ Ciao Mobile,ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! Χθες γύρισα από Κέρκυρα και επειδή το έφερε η κουβέντα στην παρέα για το Ciao Mobile και ψάξαμε το μέρος, βρήκαμε πακέτο στο περίπτερο στην γωνία απέναντι από την αφετηρία των αστικών λεωφορείων και αφίσες είδαμε σε περίπτερα στην πρωτεύουσα και ακόμα στον Μακρύγιαλό όσο και στον Κάβο. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Χθες γύρισα από Κέρκυρα και επειδή το έφερε η κουβέντα στην παρέα για το Ciao Mobile και ψάξαμε το μέρος, βρήκαμε πακέτο στο περίπτερο στην γωνία απέναντι από την αφετηρία των αστικών λεωφορείων και αφίσες είδαμε σε περίπτερα στην πρωτεύουσα και ακόμα στον Μακρύγιαλό όσο και στον Κάβο. Στη Μεθοδίου (στη στάση λεωφορείων);;;.:worry::confused:.Πρέπει να έχω πολύ καιρώ να κατέβω στην πλατεία~! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Στη Μεθοδίου (στη στάση λεωφορείων);;;.:worry::confused:.Πρέπει να έχω πολύ καιρώ να κατέβω στην πλατεία~! Δεν ξέρω αν ονομάζετε Μεθοδιού εκεί ο δρόμος γιατί ήμουν απλώς για τουρισμό στο νησί, απλά ξέρω ότι έχει περίπτερο ακριβώς απέναντι από την αφετηρία των αστικών λεωφορείων, ακριβώς απέναντι από ένα φαγάδικό που έχει στην γωνία, στην αρχή του δρόμου που οδηγεί προς την Eurobank και το κατάστημα Sephora. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Δεν ξέρω αν ονομάζετε Μεθοδιού εκεί ο δρόμος γιατί ήμουν απλώς για τουρισμό στο νησί, απλά ξέρω ότι έχει περίπτερο ακριβώς απέναντι από την αφετηρία των αστικών λεωφορείων, ακριβώς απέναντι από ένα φαγάδικό που έχει στην γωνία, στην αρχή του δρόμου που οδηγεί προς την Eurobank και το κατάστημα Sephora. Α!Λάθος μου:cry:.Για άλλη μέρος μιλάς εσύ.Απλώς μπερδεύτηκα με τη λέξη ''Αστικά Λεωφορεία''.:p.Νόμιζα πως μιλάς για το Σαρόκο!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Είναι κάτι σαν τις πληροφορίες κυψέλης της WIND όπου όταν είσαι σε μερικές πόλεις εμφανίζεται το ''EKTOS CITY'' και σε άλλες έχει τη πόλη που είσαι αλλά και κωδικό (π.χ ATHENS 21):).Δεν είναι τίποτα.Στη χειρότερη απενεργοποίησε τις πληροφορίες κυψέλης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Εχουν νετμονιτορ τα vodafone ή εκπεμπει cell info η cosmo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Δεν εκπέμπει cell info η cosmoτε και ειδικά στο 3g που ακόμα είναι σε πειραματικό στάδιο!Ανέβασε μια φωτό της οθόνης σου!Σύμφωνα πάντως με αυτό το gsm cell id ήσουν Καλαμπάκα :rolleyes: Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts