Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 12/4/2026 at 1:10 ΜΜ, elkons said:

Χριστός Ανέστη και Χρόνια πολλά!

Είναι νωρίς ακόμα, προς Σεπτέμβρη περιμένουμε σύμφωνα με τον @paanos.

Φυσικά και είναι ρίσκο, εξου και το μεταβατικό στάδιο, ωστε να καταλαβει ο κόσμος, δε γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη να "σβήσεις" ενα τόσο δυνατό brand. Θα ήταν τεράστιο λάθος και θα τους κόστιζε περισσότερο. 

αληθώς ο κύριος και χρόνια πολλά!! 

θα φανεί εάν η cosmote ονομαστεί τελικά D-telekom,θα γίνει ότι θελήσουν οι γερμανοί,από τη μητρική εταιρεία εξαρτάται,οι γερμανοί από ότι ακούγεται θέλουν κοινό brand για τις θυγατρικές τους,όπως το κανε η vodafone...

*#*#86583#*#* εμφανίζει την επιλογή voLTE σε Xiaomi smartphone.

*#*#869434#*#* εμφανίζει την επιλογή voWIFI σε Xiaomi smartphone.

Ξεκίνησε πάλι τις φρίκες το Speedport 2 Plus (Arcadyan).

Δε ξέρω αν ήρθε κάποιο update, το πρωί από μόνο του 2,3 φορές έκλεινε μόνο του το WiFi (όλα τα φωτάκια ανοιχτά, το Wifi έκλεινε μόνο του), πάτησα το κουμπί αλλα δεν έκανε κάτι. Μετά από 5λ άναβε μόνο του.

Τώρα το βράδυ έκλεισε 5GHz και έμεινε στα 2.4Ghz, αλλά σερνόταν.  Στο 192.168.1.1 ήταν ανοιχτό το band steering αλλά 5GHz δεν άνοιγαν.

Bg49uqB.md.jpg

Bg49IsV.md.jpg

Έκανα reset, έστρωσε εν μέρει, οι μισοί δεν συνδέονται στα 5GHz, μπαίνουν στα 2.4 ή τους πετάει στο WIFI του γείτονα με 1 γραμμή. Στο 192.168.1.1 λέει λάθος Online devices, δείχνει ακόμα και συσκευές που δεν έχουν συνδεθεί ακόμα, με άγνωστα dBm. Εννοείται όσοι είναι στα 5GHz δείχνει ότι είναι στα 2.4.

Ότι να ναι αυτό το Router..

Αντί να φέρουν τίποτα καινούργιο, δίνουν πόσα χρόνια την ίδια μ@λακια ενω βλέπουν πολλοί έχουν θεμα.

Τελικός κυπέλου με χασντακ κάτω δεξιά. Παγκόσμια πρωτοτυπία από κοσμοτε 

IMG_8755.jpeg

Έχει θέμα η Cosmote ή το κινητό μου φταίει; Γιατί κάποιες εφαρμογές και κάποια λινκ δεν ανοίγουν με δεδομένα αλλά μόνο με WiFi. Κάνω επανεκκίνηση επανέρχεται για λίγο και μετά πάλι τα ίδια! Δεδομένα έχω απεριόριστα. 

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

9 minutes ago, evris2013 said:

Έχει θέμα η Cosmote ή το κινητό μου φταίει; Γιατί κάποιες εφαρμογές και κάποια λινκ δεν ανοίγουν με δεδομένα αλλά μόνο με WiFi. Κάνω επανεκκίνηση επανέρχεται για λίγο και μετά πάλι τα ίδια! Δεδομένα έχω απεριόριστα. 

Πριν 2 ωρες περιπου και εγω ειχα θεμα με καποια σαιτς (δεν ανοιγαν). 

Κανένα νέο κανάλι στην COSMOTE tv θα βάλουν ;;;

4 ώρες πριν, VIPdriver said:

Πριν 2 ωρες περιπου και εγω ειχα θεμα με καποια σαιτς (δεν ανοιγαν). 

Κι εγώ εκείνες τις ώρες είχα θέμα, οπότε δεν είχε πρόβλημα το κινητό μου. 

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂