elkons Δημ. Πέμπτη στις 08:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:04 μμ 1 minute ago, gokuthelegend said: Σκέφτομαι να δοκιμάσω πρώτα με το τσατ αλλά που το βρίσκω; Αν δεν βγάλω άκρη θα δοκιμάσω να κάνω και κλήση. Αν έχεις What's Up μπες στην εφαρμογή απλά πάνω αριστερά στις 3 κάθετες γραμμές προς τα κάτω εκεί που λέει Χρειάζεσαι βοήθεια;..9.00-21.00 είναι ανοιχτό απλά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. Πέμπτη στις 08:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:05 μμ 2 minutes ago, gokuthelegend said: Σκέφτομαι να δοκιμάσω πρώτα με το τσατ αλλά που το βρίσκω; Αν δεν βγάλω άκρη θα δοκιμάσω να κάνω και κλήση. Λογικά μπορεί να βγάλεις άκρη με το chat αλλα έχουν ωράριο 09:00 - 21:00. Οπότε πάς για πρωί.. 3 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν https://techmaniacs.gr/h-cosmote-thorakizei-tis-tilepikoinonies-stis-kyklades-deltio-typoy/ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 19 minutes ago, johnny_htc said: https://techmaniacs.gr/h-cosmote-thorakizei-tis-tilepikoinonies-stis-kyklades-deltio-typoy/ Μπράβο στην Cosmote για τις ενέργειες αυτές. 4 2 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν Μπράβο, δείχνει ότι είναι σοβαρή εταιρία. 5 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν Είχα δει και ένα βίντεο από Σαντορίνη γύρω γύρω το μέρος κ βρήκα ένα βαν με μια κεραία στο κέντρο, δε ξέρω τι και πως απλά το πήρε το μάτι μου. Μπράβο, αυτό ήταν το λογικό βέβαια να γίνει αν εκραγεί το ηφαίστειο όμως δε σώζει τίποτα όλα πέτρα θα γίνουν:( 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν Εάν εκραγεί και τον ξαναψηφίσετε, θα είστε αδιόρθωτοι! 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 4 minutes ago, VIPdriver said: Εάν εκραγεί και τον ξαναψηφίσετε, θα είστε αδιόρθωτοι! Εγώ το λέω και δημόσια ούτε αυτόν ψήφησα ούτε κάποιο από τα μεγάλα κόμματα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν (edited) Κάποιος Engineer στην εταιρεία, κατάφερε και έπεισε για το αυτονόητο και ευτυχώς δεν του έβαλε κανένας "manager" 🤑 εμπόδιο. Καλά κάνανε, δελτίο τύπου έβγαλαν οκ για να γίνει γνωστό, καλό είναι να κρατήσουν χαμηλό προφίλ τώρα και όχι περαιτέρω διαφήμιση. Γιατί είναι απλά αυτονόητα ότι πρέπει να γίνονται αυτά. Και ευκαιρία μέσα από τέτοιες καταστάσεις να κρατάνε "μοντέλα" πώς να δρουν πιο γρήγορα τις επόμενες φορές και με το καλό περισσότερες παραγγελίες βανακια για περιοχές του καλοκαιριού 😜 Εν τω μεταξύ το είχα αναφέρει και στις αρχές ότι πρέπει να το κάνουν αυτό. Λες να μου έκλεψαν την ιδέα;; αχααχαχ😜😜😜 Edited 19 ώρες πριν by johnny_htc 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν Τι απαράδεκτες τιμές είναι αυτές ρε παιδιά... Και είναι δυνατόν να προωθείς εν έτη 2025 πρόγραμμα των 5gb για χρήση σε τέτοια συσκευή;; Τι απαράδεκτες που έχουν καταντήσει οι εταιρείες. Επιδοτήσεις κινητών του ποπου τελείως και προγράμματα συμβολαίου περασμένων εποχών, τη στιγμή που έπρεπε να μιλάμε για προγράμματα των 50,100,150,200 gbs και Unlimited...Και καθόμαστε και παζαρευουμε τα 2 και τα 3 gbs.. Απαράδεκτες όλες απλά. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν Έλα ντε δεν αφήνει καν να βάλεις οποίο πρόγραμμα θες,νομίζω το συγκεκριμένο π δείχνεις θα σου δώσει τη τιμή του Site του 5GB κ θα πάρεις στα 239€ το κινητό. Όταν έλεγα η Cosmote είναι η πιο ακριβή μου έλεγαν εδώ μέσα για το Neo το οποίο δεν είναι συμβόλαιο ούτε δίνει κάποια συσκευή οπότε δεν γίνεται να συγκριθεί.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 10 minutes ago, elkons said: Έλα ντε δεν αφήνει καν να βάλεις οποίο πρόγραμμα θες,νομίζω το συγκεκριμένο π δείχνεις θα σου δώσει τη τιμή του Site του 5GB κ θα πάρεις στα 239€ το κινητό. Όταν έλεγα η Cosmote είναι η πιο ακριβή μου έλεγαν εδώ μέσα για το Neo το οποίο δεν είναι συμβόλαιο ούτε δίνει κάποια συσκευή οπότε δεν γίνεται να συγκριθεί.. Εννοείται τιμή site, άστα να πάνε.. Και πληρώνεις το κινητό ένα σωρό λεφτά... Δεν είναι συμβόλαιο, αυτό είναι το θετικό του Neo, ότι έχεις ευελιξία.. Τώρα έχεις απεριόριστα, τον άλλο μήνα αν δεν θες, κάτι άλλο. Ωραία ιδέα, καλούτσικη υλοποίηση, δεν προωθείται σχεδόν καθόλου, το έχουν μόνο ως "Δουρειο Ιππο" για να μεταβείς από καρτοκινητό σε συμβόλαιο, καθώς δεν παίζουν και προσφορές κιόλας πχ απεριόριστα data με 13.5 όπως έχουν τα καρτοκινητα 😏 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν Κ οποίος θέλει κ συσκευή αλλά και έκπτωση στο πάγιο κ όχι τιμή site πιο πολύ Vodafone τον βλέπω που δίνει τέτοιες προσφορές. Και Nova παίρνεις τιμή site άμα έχεις άλλη σύνδεση Nova ή σταθερό δε θυμάμαι το Nova 5G phone πχ το παίρνεις τσάμπα. Cosmote έτσι έκανε πάντα βάζει τα συμβόλαια στο site κ δε τα ξανά ακουμπάνε,κακιά τακτική ενώ η Telekom δίνει καλές προφορές πχ σε άλλες χώρες για συσκευή η Cosmote ψιλό παρατημένο θέμα σε αυτόν τον τομέα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν (edited) 3 minutes ago, elkons said: Κ οποίος θέλει κ συσκευή αλλά και έκπτωση στο πάγιο κ όχι τιμή site πιο πολύ Vodafone τον βλέπω που δίνει τέτοιες προσφορές. Και Nova παίρνεις τιμή site άμα έχεις άλλη σύνδεση Nova ή σταθερό δε θυμάμαι το Nova 5G phone πχ το παίρνεις τσάμπα. Cosmote έτσι έκανε πάντα βάζει τα συμβόλαια στο site κ δε τα ξανά ακουμπάνε,κακιά τακτική ενώ η Telekom δίνει καλές προφορές πχ σε άλλες χώρες για συσκευή η Cosmote ψιλό παρατημένο θέμα σε αυτόν τον τομέα. Ναι.. Πρέπει να φέρουν την επανάσταση στα συμβόλαια για μένα. Δεν μπορεί να υπάρχει τέτοιο τρελό gap από τα 5 και τα 20 gb, μπουμ στο unlimited. Είναι τέρμα λάθος 😏 Και άλλες τιμές ή τσαμπε συσκευές, διάλεξε κυρία Cosmote 😏 Edited 13 ώρες πριν by johnny_htc 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν Θέλω να μάθω ποιος έξυπνος σκέφτηκε αυτό το συνδυαστικό. Θα αναφερθώ στη προφορά που ανέβασες,το κινητό στο δίνει-160€ από τη τιμή πώλησης χωρίς συμβόλαιο ενώ θα πληρώσεις 5GB 26€. Κάτσε 25 δεν ήταν ανέβηκε ή κάνω λάθος; https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/configurator.jsp?productId=prod2470047_prod&skuId=mtb_564 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 3 minutes ago, elkons said: Θέλω να μάθω ποιος έξυπνος σκέφτηκε αυτό το συνδυαστικό. Θα αναφερθώ στη προφορά που ανέβασες,το κινητό στο δίνει-160€ από τη τιμή πώλησης χωρίς συμβόλαιο ενώ θα πληρώσεις 5GB 26€. Κάτσε 25 δεν ήταν ανέβηκε ή κάνω λάθος; https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/configurator.jsp?productId=prod2470047_prod&skuId=mtb_564 Λολ, δεν θυμάμαι καν. Τσίμπησε ένα ευρουλακι στα μουλωχτά φαίνεται.. Απλά φτιάχνουν τα πάντα γύρω από τη τιμή site.. Απευθύνονται σε ανθρώπους που δεν κάνουν μεγάλη χρήση, αλλά συναρπαζονται από ένα κινητό τέτοιο που θα δουν και δήθεν έχει κατάρρευση τιμής και έτσι. Πολλές φορές αυτές οι προσφορές "πιάνουν" σε ανθρώπους που πάνε σε καταστήματα για να πληρώσουν λογαριασμούς σταθερής που είναι και πιο μεγάλης ηλικίας και βλέπω άμα το πάρουν, τους "κοτσάρουν" και έκπτωση λόγω one, άρα δένει το γλυκό 😏 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 10 ώρες πριν, johnny_htc said: Κάποιος Engineer στην εταιρεία, κατάφερε και έπεισε για το αυτονόητο και ευτυχώς δεν του έβαλε κανένας "manager" 🤑 εμπόδιο. Καλά κάνανε, δελτίο τύπου έβγαλαν οκ για να γίνει γνωστό, καλό είναι να κρατήσουν χαμηλό προφίλ τώρα και όχι περαιτέρω διαφήμιση. Γιατί είναι απλά αυτονόητα ότι πρέπει να γίνονται αυτά. Και ευκαιρία μέσα από τέτοιες καταστάσεις να κρατάνε "μοντέλα" πώς να δρουν πιο γρήγορα τις επόμενες φορές και με το καλό περισσότερες παραγγελίες βανακια για περιοχές του καλοκαιριού 😜 Εν τω μεταξύ το είχα αναφέρει και στις αρχές ότι πρέπει να το κάνουν αυτό. Λες να μου έκλεψαν την ιδέα;; αχααχαχ😜😜😜 Ρε συ μόνο εγώ δε το βρήκα το δελτίο τύπου; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts