Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 minutes ago, elkons said:

Α ναι σωστά, μπερδεύτηκα τόσα π έλεγε.

VoLTE με Cosmote είχα και με τις 2 μια χαρά ήταν μόνο η ο2 ψιλοκολλούσε αλλά οκ.

Α είχε και η κοσμοτε volte με την ο2, ενδιαφέρον. Δεν είχα κάτσει να τα πειράξω καθόλου.
Η κοσμοτε δεν έχασε ποτέ σήμα από την τελεκομ, ενώ η νόβα έχασε σήμα από την ο2 και με πέταξε σε Τελεκομ. 

Οσον αφορά τις κλησεις VoLTE και η κοσμοτε και η νόβα τις έβγαζαν όπως στην Ελλάδα, πολύ γρήγορα. 

2 minutes ago, panos.k2 said:

Α είχε και η κοσμοτε volte με την ο2, ενδιαφέρον. Δεν είχα κάτσει να τα πειράξω καθόλου.
Η κοσμοτε δεν έχασε ποτέ σήμα από την τελεκομ, ενώ η νόβα έχασε σήμα από την ο2 και με πέταξε σε Τελεκομ. 

Οσον αφορά τις κλησεις VoLTE και η κοσμοτε και η νόβα τις έβγαζαν όπως στην Ελλάδα, πολύ γρήγορα. 

Ναι έκανα και HD+ πολύ καλά, με το που κατέβηκα από το αεροπλάνο κατευθείαν συνδέθηκα. 

Κ εμένα έκανε εντύπωση που είχα VoLTE και με τις 2.

Vodafone de δε μπήκε ποτέ η Cosmote..

Screenshot_20241231_163254_Gallery.thumb.jpg.11a7a945dae1b52f179c1894224ee259.jpg

29 minutes ago, elkons said:

Ναι έκανα και HD+ πολύ καλά, με το που κατέβηκα από το αεροπλάνο κατευθείαν συνδέθηκα. 

Κ εμένα έκανε εντύπωση που είχα VoLTE και με τις 2.

Vodafone de δε μπήκε ποτέ η Cosmote..

Screenshot_20241231_163254_Gallery.thumb.jpg.11a7a945dae1b52f179c1894224ee259.jpg

Τι λένε τα δίκτυα εκεί;;

9 minutes ago, Chrischal1908 said:

Τι λένε τα δίκτυα εκεί;;

Αν και είχα ξανά πει δε πειράζει 

Αρχικά με COSMOTE πήγα μαζί και οι συνάδελφοι μερικοί Nova ,Vodafone, COSMOTE, ένα μιξ γενικά.

Τα Nova για κάποιο λόγο έκαναν κάνα τέταρτο να συνδεθούν όλα μαζί,κάτι έγινε. 

Εγώ με Cosmote κατευθείαν με DT συνδέθηκα,παρά πολύ καλή,παντού έχει φουλ σήμα σε υψηλές μπάντες όχι 800αρα, επίσης έχει 700αρα LTE που δεν έχει η Cosmote, επίσης έχει πάρα πολλές κεραίες θηρία. Γενικά πολύ ευχαριστημένος, πολυ Ericsson οι τύποι. 

o2 καλή όχι τέλεια, έχει μερικές τρύπες επίσης η DT είναι πιο αποδοτική, εμένα απέναντι από τα κεντρικά της o2,η οποία είχε φουλ σήμα-81 μέσα στο δωμάτιο ενω DT -95 περίπου η Telekom ήταν εως 300mbps παραπάνω.

Πήγα απέναντι από κεραία Ν78 της ο2 πάλι τη πέρασε η Telekom. 

Στα σύνορα Γερμανία Αυστρία κορυφή dt και η o2 πολύ καλή, vdf είχε τρύπες είδαν και Ε.

Στις κλήσεις δεν είχα θέματα μόνο μερικές διακοπές στην ο2 αλλά κατευθείαν έπιανα γραμμή,λες και είμαι στην Ελλάδα.

Edited by elkons

1 ώρα πριν, elkons said:

Μακάρι να αλλάξουν όλο το site γτ είναι χάλια μαύρα τώρα....δεν είναι καθόλου οργανωμένο και έχει εφέ μέχρι αηδίας. 

Και το app μπορούν καλύτερα όπως της Telekom, που μπορείς ακόμα και ενημέρωση λογισμικού στο ρουτερ σου.

Το site της Cosmote είναι παρωδία για μένα. Θέλει βελτίωση χτες

Τι βελτίωση..στήσιμο από την αρχή να σβήσουν τα πάντα 

Όπως έγινε από WIND στη NOVA,το έστησαν όλο από την αρχή και είναι μια .

Αλλά της Vodafone είναι ένα παράδειγμα για όλες, είναι εξαιρετικά καλό.

2 minutes ago, elkons said:

Τι βελτίωση..στήσιμο από την αρχή να σβήσουν τα πάντα 

Ηλία.. Ριιιιξτο!! 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣😂😂🤣

Τα site των άλλων δύο λειτουργούν θεσπέσια 

Edited by johnny_htc

2 minutes ago, johnny_htc said:

Ηλία.. Ριιιιξτο!! 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣😂😂🤣

Έγινε!

(*έτσι με λένε όντως 🤣)

1 hour ago, elkons said:

Στη Γερμανία με Roaming με Cosmote δεν έλεγε Telekom. de ,έλεγε Telekom Deutschland DE κάπως έτσι,με Telekom de σιμ στην Ελλάδα η Cosmote ειναι πάλι αλλιώς.

Γενικά δε ξέρω τι σκέφτονται οι τύποι 

Στη Γερμανία και Αυστρία πουλάνε σιμ και σε super market ή ξέρω γω dm τα γνωστά εκεί. 

Στη Γερμανία στο dm βρήκα αυτό αλλά δε κατάλαβα έχει σιμ μέσα ή για ανανέωση κάτι...στην Αυστρία είχε 60GB και στην ίδια συσκευασία με 6.50€

Μπορεί κάποιος να μου λύσει την απορία; 

IMG_20241213_124139_115.thumb.webp.ab6418ffb5896d61d0cd7136ec43b178.webp

Σαν πρώην κάτοικος Γερμανίας και κάτοχος γερμανικού αριθμού Congstar (θυγατρική Telekom)Το συγκεκριμένο είναι πακέτο σύνδεσης με SIM. Το αγοράζεις από εκεί και το ενεργοποιείται είτε online με βίντεο κλήση,σε ταχυδρομικό κατάστημα είτε σε καταστήματα και συνεργάτες Telekom. Και δίνει την προσφορά που γράφει πάνω. 

1 ώρα πριν, elkons said:

Telekom de σιμ στην Ελλάδα η Cosmote ειναι πάλι αλλιώς.

Μέχρι πριν λίγους μήνες ήταν TelekomGR. Για τελείως διαφορετικό λόγο όμως, το έκαναν γιατί οι Γερμανοί καταλάβαιναν καλύτερα το brand Vodafone και η Cosmote τους ήταν άγνωστη. Είχε κρατήσει πολλά χρόνια όμως αυτό. 

1 ώρα πριν, panos.k2 said:

Αυτη η μετονομασία ποτε χρονολογείται περίπου; Σε πόσο καιρό θα γίνει;

Τα πακέτα σίγουρα το πρώτο τρίμηνο του 25. Το διπλό brand πιστεύω θα αργήσει, δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο σε χρονοδιάγραμμα. 

1 ώρα πριν, panos.k2 said:

εμφάνιζε Telekom.de, όχι αυτό το μακρινάρι που εμφανίζεται με την κοσμοτε 

Και θέμα συσκευής είναι. 

20 minutes ago, paanos said:

Μέχρι πριν λίγους μήνες ήταν TelekomGR. Για τελείως διαφορετικό λόγο όμως, το έκαναν γιατί οι Γερμανοί καταλάβαιναν καλύτερα το brand Vodafone και η Cosmote τους ήταν άγνωστη. Είχε κρατήσει πολλά χρόνια όμως αυτό.  

Και πάλι Telekom GR λέει

39 minutes ago, paanos said:

Τα πακέτα σίγουρα το πρώτο τρίμηνο του 25. Το διπλό brand πιστεύω θα αργήσει, δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο σε χρονοδιάγραμμα.

Το όνομα δικτύου θα πάει με την αλλαγή στα πακέτα ή την έλευση της διπλής ονομασίας;;;;

μη μου μιλάτε στον πληθυντικό καλέ, ντρέπομαι χαχαχα

Καλη χρονιά σε όλους, υγεία πρώτα και χαρές 🙂