Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 14/11/2024 at 7:52 ΜΜ, elkons said:

https://www.ot.gr/2024/11/14/epixeiriseis/tilepikoinonies/kostas-nempis-ote-estiazoume-se-optiki-ina-5g-programmata-ict-kai-tileoptiki-platforma/

Δε σας δίνω ένα ξερό λινκ ,μια σύντομη περίληψη για όσους βαριούνται να διαβάσουν το site.

Ο CEO του ΟΤΕ, Κώστας Νεμπής, δήλωσε ότι η εταιρεία εστιάζει σε στρατηγικούς τομείς όπως τα δίκτυα οπτικών ινών (FTTH), το 5G, τις υπηρεσίες ICT και την Cosmote TV. Στόχος του ΟΤΕ είναι να επεκτείνει τις ψηφιακές υπηρεσίες και να καλύψει πάνω από 1,7 εκατομμύρια οικίες με FTTH. Επιπλέον, επενδύει σε γεωγραφική επέκταση και βελτίωση εμπειρίας πελάτη. Τέλος, αναμένεται ότι η νέα υποδομή και συμφωνίες, όπως με την Nova, θα ενισχύσουν την ανάπτυξη.

Αυτά γενικά. Καλό 2090😅

Ας ρίξει το Starlink την τιμή στα 25-30 και θα σου πω εγώ τι θα κάνουν οι περιοχές που βρίσκονται εκτός των "κέντρων"

21 minutes ago, zerokill said:

Ας ρίξει το Starlink την τιμή στα 25-30 και θα σου πω εγώ τι θα κάνουν οι περιοχές που βρίσκονται εκτός των "κέντρων"

Στην Ελλάδα εκτός κάποια νησιά έχει πέσει στα 40 ε το μήνα το οικιακό πακέτο 

On 14/11/2024 at 7:55 ΜΜ, Harry636 said:

Τρέχουν και δεν φτάνουν λόγω ΔΕΗ ή ΔΕΗ έχει ξεκινήσει και βάζει οπτική από της κολώνας ( όπως κάθε σοβαρό κράτος ακόμα και Ιαπωνία) και δεν ξέρουν που να κρυφτούν 

Τι εννοείς από τις κολόνες; Δεν έχει σχέση το δίκτυο ηλεκτρισμού με τις οπτικές.. Κανονικά σκάψιμο, καφαο κλπ είναι οι ίνες της. Ανταγωνισμό να φοβηθούν τη ΔΕΗ, δε νομίζω.. Μου ακούγεται δύσκολο. Όμως είναι θετικό ότι υπάρχει ανταγωνισμός που μέσα στις δυο μεγαλουπολεις, πρέπει να υπάρχει οπωσδήποτε, αν και η χονδρική θα είναι του ΟΤΕ πάλι... 

13 minutes ago, johnny_htc said:

Τι εννοείς από τις κολόνες; Δεν έχει σχέση το δίκτυο ηλεκτρισμού με τις οπτικές.. Κανονικά σκάψιμο, καφαο κλπ είναι οι ίνες της. Ανταγωνισμό να φοβηθούν τη ΔΕΗ, δε νομίζω.. Μου ακούγεται δύσκολο. Όμως είναι θετικό ότι υπάρχει ανταγωνισμός που μέσα στις δυο μεγαλουπολεις, πρέπει να υπάρχει οπωσδήποτε, αν και η χονδρική θα είναι του ΟΤΕ πάλι... 

η οπτική ίνα πάει σε κάθε σπίτι και μετά στα κεντρικά 

Στις περισσότερες χώρες έρχεται από την κολόνα όπως είναι τα καλώδια είναι και από κάτω η οπτική ίνα ή καλωδιακή 

και αυτό έχει ξεκινήσει η ΔΕΗ ποιο γρήγορα ποιο φθηνά 

1 hour ago, johnny_htc said:

Η ΔΕΗ μπορεί να μην έχει ακόμα ούτε έναν συνδρομητή, αλλά έχει με διαφορά τον μεγαλύτερο ρυθμό εγκατάστασης νέων ινών στην χώρα. Ένας από τους λόγους της ταχύτητας, είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος των ινών της αναρτάται στις κολώνες διανομής ρεύματος του ΔΕΔΔΗΕ. Έχει και υπόγεια υποδομή, αλλά σε πολύ λιγότερο μήκος από την εναέρια. Είναι δε σχεδόν βέβαιο ότι οι ανακοινώσεις για πενταπλασιασμό του upload και νέων πακέτων μεγαλύτερων από 1Gbps κοιτάνε λοξά προς την ΔΕΗ...

Περισσότερα και εδώ:
https://myphone.gr/forum/topic/203051/