Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ζητω συγνωμη για την καθυστερημενη απαντηση απλα εγινε το σωσε ξανα.

πηρα τηλεφωνο στην εξυπηρετηση και ειπα πως εχουν τα πραγματα για μια ακομη φορα. αφου αρχισανε να λενε τα κλασσικα τυπου "δεν παιζει να μην εχετε κανει χρηση δεδομενων αφου ετσι φαινεται στο λογαριασμο σας" κ φυσικα τις κλασσικες πλεον απαντησεις μου "δεν παιζει να στε απ τη γη αλλιως θα καταλαβαινατε εστω και μια φορα απο τις τοσες που σας εχω εξηγησει οτι δεν κανω χρηση δεδομενων καθως το κινητο που εχω εδω και δυο μηνες δεν εχει τετοια δυνατοτητα (οντως πηγαμε στην εποχη των σπηλαιων με το 5220)" καταληξαμε σε διαπληκτισμο και φυσικα σε καπια φαση τους λεω "ακουτε αυτο?? ειναι το διαφημιστηκο της βονταφον που βρηκα σημερα στο γραμματοκιβωτιο. γραφει τις προσφορες στα καρτοσυμβολαια. οπως θα δειτε στο συστημα σας ολη μου η οικογενεια ανηκει σε εσας κ οπως θα δειτε εχουμε ολες σας τις παροχες. απο τηλεοραση και ιντερνετ μεχρι εταιρικα τηλεφωνα. σωστα??" ε εκει πηρε μπρος και αρχισε να λεει πως θα στειλει αιτημα να το φτιαξουν κλπ. οντως πηραν τηλεφωνο στα επομενα 2 λεπτα και φυσικα παραδεχτηκαν το οτι ειχε γινει λαθος. χωρια αυτου αλαξα κ πακετο πηγα στο οικονομικοτερο "ευχαριστω πολυ καλες γιορτες" και χαιρετε.

δε ξερω αλλα τελευταια ακουω πολλους να εχουν θεματα και οταν δεν υπαρχει εξυπηρετηση να αλαζουν δικτυο. αλλοι μπαινουν στο τρυπακι που μπηκα κ εγω κ οντως κατι κανουν. φτανει να χεις τροπο.

δεν ειναι τιποτα αλλο. αλλα το λαθος που δεν ελεγαν με τιποτα να παραδεχτουν με εφτασε στο ανω σημειο. οκ δε λεω οτι ειναι κ το σωστο αλλα ουτε σωστο ηταν να με δουλευουν κανονικα. μιση μιση η ντροπη.

καλά και πως δεν το εβλεπαν τοσο καιρο οτι σε χρεωναν παραπανω αφού στο καρτοσυμβόλαιο όπως είπα παραπάνω δεν μπορείς να χρεωθείς παραπάνω αν δεν κάνεις επέκταση λογαργιασμού ή δε βάλεις κάποια κάρτα. Μιλάμε για μεγάλη κοροϊδία εκ μέρους της κοσμοτε.

Μια απαραίτητη διευκρίνηση.

Τα καρτοσυμβόλαια cosmote δεν εχουν σταθερή χρέωση.

Σου επιτρέπουν την αγορά πρόσθετων πακέτων , τα οποία χρεώνονται είτε στην κάρτα σου είτε με επιλογή σου στον επόμενο λογαριασμό.

Αν όμως δεν έχεις βάλει πρόσθετο πακέτο δεν υπάρχει κανένας μα κανένας τρόπος να χρεωθείς παραπάνω. Ούτε από internet ούτε από 5ψήφια ούτε με κανέναν άλλο τρόπο.,

Πρόβλημα αποτελεί το ότι στο καρτοσυμβόλαιο δεν εκδίδεται αναλυτικός λογαριασμός, ακόμα και αν το ζητήσεις δεν στο δίνουν, απλά δεν υπάρχει λογαριασμός αναλυτικός.

Απλά από το 1330 θα προσθέσεις το μηνιαίο internet με 5 ευρώ, επιλογή χρέωσης στον επόμενο λογαριασμό, και είσαι Ο.Κ.

Απλά από το 1330 θα προσθέσεις το μηνιαίο internet με 5 ευρώ, επιλογή χρέωσης στον επόμενο λογαριασμό, και είσαι Ο.Κ.

εννοείς να παραμείνω σε αυτό που έχω και να καταναλώνω τα 5 ευρώ που μου δίνουν για το ιντερνετ προφανώς.

Συμφέρει καλύτερα από το να δώσω 17,80 αντί για 16,80 για να πάω στο COSMOTE Mobile ΚαρτοΣυμβόλαιο 26,5; Λόγω των μόλις 50ΜΒ που δίνει αυτό το λες;

Κάποιος φίλος μου πρότεινε να μετατρέψω τα καρτοσυμβόλαια σε vodafone exclusive με 7 ευρώ το μήνα (να τα βγάλουμε δηλαδή στο όνομα των παιδιών που είναι φοιτητές και το δικαιούνται για όσο σπουδάζουν). Έτσι κι αλλιώς με το φοιτητικό waht's up που έχουν συνήθωςι και χρόνο προς όλους οπότε και προς vodafone...

Αν μπορεις να πας σε φοιτητικό προφανώς κάντο.

Έτσι θα το κάνω. Θα πάω σε vodafone φοιτητικό CU.

Η διαδικασία είναι μεγάλο μανίκι; τα καρτοσυμβόλαιά μας λήγουν 4 Φλεβάρη.

α) Θα πρέπει να πάω στην cosmote με αίτημα διακοπής από 4 Ιανουαρίου και μετά ή πριν τις 4 Ιανουαρίου;

β) Ταυτόχρονα θα πρέπει να κάνω το αίτημα στη vodafone;

Edited by fonzi

Μόνο στην Vodafone θα πας.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε 6 εργάσιμες ώρες (θεωρητικά ).

Θα πας στις 4 Φεβρουαριου

Αν βιάζεσαι πληρωνεις τον λογαριασμό που βγαίνει 4 Ιανουαρίου , και φεύγεις χωρίς δέσμευση μια που το πάγιο προπληρώνεται δηλαδή έχεις πληρώσει μέχρι 4 Φεβρουαρίου.

Edited by Vasileios

Έτσι κι αλλιώς το έχω να πληρώνεται αυτόματα μέσω πιστωτικής. Οπότε 4/1 θα πληρωθεί κανονικά.

Η cosmote μου είπε ότι ο λογαριασμός εκδίδεται κάθε 27. Οπότε λογικά πρέπει να πάω πριν τις 27/1 ώστε να μην προλάβει να εκδοθεί ο επόμενος. Αν κάνω πχ 10/1 τη φορητότητα απλά θα χάσω τα χρήματα που θα έχω προπληρώσει για μέχρι 4/2 στην cosmote. Σωστά κατάλαβα;

Μια απαραίτητη διευκρίνηση.

Τα καρτοσυμβόλαια cosmote δεν εχουν σταθερή χρέωση.

Σου επιτρέπουν την αγορά πρόσθετων πακέτων , τα οποία χρεώνονται είτε στην κάρτα σου είτε με επιλογή σου στον επόμενο λογαριασμό.

Αν όμως δεν έχεις βάλει πρόσθετο πακέτο δεν υπάρχει κανένας μα κανένας τρόπος να χρεωθείς παραπάνω. Ούτε από internet ούτε από 5ψήφια ούτε με κανέναν άλλο τρόπο.,

Πρόβλημα αποτελεί το ότι στο καρτοσυμβόλαιο δεν εκδίδεται αναλυτικός λογαριασμός, ακόμα και αν το ζητήσεις δεν στο δίνουν, απλά δεν υπάρχει λογαριασμός αναλυτικός.

Εννοώ σταθερή χρέωση σε περίπτωση που δεν βάλεις κάποιο πακέτο ή υπηρεσία. Πληρώνεις ένα στάνσταρ πάγιο και έχεις για παράδειγμα 1500 λεπτά προς κοσμοτε 20 προς ολα τα δίκτυα 25 ΜB και τέσσερα ευρώ υπόλοιπο με 21,50Ε (cosmote mobile καρτοσυμβόλαιο 21,5). Δεν μπορείς πέρα απο αυτό να πληρώσεις κάτι παραπάνω ότι και να κάνεις. (εκτός και αν κάνεις χρέωση σε επόμενο λογαργιασμό, βάλεις κάρτα κτλ.) Όσο για αναλυτικό λογαργιαμό μπορείς να ζητήσεις! Είναι δικαίωμα σου να ξέρεις τι πληρώνεις! Το αναφέρει και στον βασικό τιμοκατάλογο.

Και εγώ αυτό λέω. Σταθερή χρέωση υπό προϋποθέσεις .

Χρόνια Πολλά σε όλους!

Ποστάρω στο ίδιο θέμα διότι είμαι σε παρόμοια θέση με τον topic starter.

Έχω καρτοσυμβόλαιο cosmote (εγώ και η σύζυγος) που λήγει σε μερικές μέρες και μου προσφέρουν τώρα με 18 € μόνο 1500' προς cosmote, 40' προς όλους και 50 ΜΒ ιντερνετ και 5 ευρώ στο λογαριασμό μου αν δεν κάνω λάθος. Ή να κρατήσω αυτό που έχω που με 17 € μου δίνει 1500' και 35΄προς όλους και 5 ευρώ στο λογαριασμό μου.

Μιλάω 500΄το μήνα προς cosmote (κυρίως προς τα παιδιά μας που έχουν φοιτητικό what's up) και 30΄προς όλους, στέλνω ελάχιστα sms και internet σπάνια (αφού βεβαίως τώρα δεν έχω καθόλου στο πακέτο μου).

Παρατηρώ ότι οι περισσότερες κλήσεις μου είναι <3' με αποτέλεσμα αντί πχ για 30' να χρεώνομαι πάνω από 60΄.

Οπότε έκανα και εγώ αρχικά τη σκέψη να τα μετατρέψω σε κοσμοκάρτα αλλά ίσως με συμφέρει καλύτερα η Q ή το f2g blender ή το φοιτητικό της vodafone ή και της wind (τα 2 τελευταία με δυσκολεύουν κάπως διότι θα προτιμούσα να διατηρήσω τον αριθμό που έχω).

Τα φώτα σας!

Το φοιτητικό της Vodafone δεν σε δεσμεύει να αλλάξεις αριθμό, όπως της Wind. Απλά θα κάνεις φορητότητα τον αριθμό σου σε Vodafone CU & θα ενεργοποιηθει η προσφορά με ένα απ τα 2 πάσα των παιδιών σου! Δεν προϋποθέτει πάσο και αριθμός να ανήκουν στον ίδιο συνδρομητή. Άρα δεν χρειάζεται και να κάνεις μεταβίβαση σε όνομα απ τα παιδιά σου. ;)

Το φοιτητικό της Vodafone δεν σε δεσμεύει να αλλάξεις αριθμό, όπως της Wind. Απλά θα κάνεις φορητότητα τον αριθμό σου σε Vodafone CU & θα ενεργοποιηθει η προσφορά με ένα απ τα 2 πάσα των παιδιών σου! Δεν προϋποθέτει πάσο και αριθμός να ανήκουν στον ίδιο συνδρομητή. Άρα δεν χρειάζεται και να κάνεις μεταβίβαση σε όνομα απ τα παιδιά σου. ;)

καλή λύση :)

Πρέπει τα παιδιά να παραβρίσκονται ή αρκεί να έχω φωτοτυπία ταυτότητα-πάσο; (διότι θα φύγουν σε μερικές μέρες και το καρτοσυμβόλαιό μου λήγει στις 4 Φλεβάρη... )

Αυτό δεν το γνωρίζω! Ρώτα σε ένα κατάστημα τώρα στις γιορτές & αν χρειάζονται φωτοτυπία πάσο πήγαινε βγάλε από τώρα μια & όταν μεταφερθείς από Φλεβάρη τους τη δίνεις στο κατάστημα. Σε αρκετές περιπτώσεις περνούν και τον αριθμό πάσο από φοιτητές που δεν πήγαν να παραλάβουν τον αριθμό τους ποτέ...;)

Αυτό δεν το γνωρίζω! Ρώτα σε ένα κατάστημα τώρα στις γιορτές & αν χρειάζονται φωτοτυπία πάσο πήγαινε βγάλε από τώρα μια & όταν μεταφερθείς από Φλεβάρη τους τη δίνεις στο κατάστημα. Σε αρκετές περιπτώσεις περνούν και τον αριθμό πάσο από φοιτητές που δεν πήγαν να παραλάβουν τον αριθμό τους ποτέ...;)

Ευχαριστώ!

Μέσα σε 6 εργάσιμες ώρες πρέπει να γίνει η μεταφορά.

Μέσα σε 6 ώρες γίνεται η αποδοχή. Το ποτε θα ενεργοποιηθεί είναι θέμα της Cosmote.

• The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned