Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στο απεριοριστα 65 εχει την υπηρεσια data traveller.με 5ε χρησιμοποιεις τα mb του προγραμματος σου σε roaming.

έχεις κάποιο link που το αναφέρει?

Χαιρετώ :)

Το προηγούμενο έτος την επιδότηση της Cosmote την έβαλα όλη στο πάγιο. Μου δώσανε το cosmote απεριόριστα 65 και πλήρωνα 28Ε τον μήνα. Το Μάιο έλειξε η σύμβαση και χωρίς προειδοποίηση, μου βάλανε το αρχικό πάγιο των 65Ε. Αποτέλεσμα να μου έχει έρθει υπερφουσκωμένος λογαριασμός. Αν είχα ενημερωθεί για την αύξηση που έγινε αν άγνοια μου ή θα είχα διακόψει το συμβόλαιο ή θα το έκανα υποβάθμιση ή θα μιλούσα για καινούρια επιδότηση και πάλι θα την έβαζα στο πάγιο. Αρνούμαι φυσικά να τα πληρώσω αυτά. Μίλησα με την εξυπηρέτηση και μου είπαν να στείλω mail από την φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα τους. Έστειλα mail και μου ήρθε απάντηση μετά από 2 μέρες λέγοντας μου πληροφορίες σχετικά με το τι είναι η επιδότηση, πως μπορώ να την αποκτήσω, λίγο σαλτσα και την συγκεκριμένη πρόταση: Η επιδότηση για ανανέωση συμβολαίου είναι μια επιπλέον παροχή του δικτύου κινητής τηλεφωνίας η οποία δεν αποτελεί δεσμευτική προϋπόθεση σε ότι αφορά την απόδοση της και αντίστοιχα την ενημέρωση από πλευράς Cosmote με την λήξη της σύμβασης..

Τι μπορώ να κάνω τώρα; Πιστεύω έχω κάθε δικαίωμα να ξέρω την κάθε αλλαγή που γίνεται στον λογαριασμό μου και πόσο μάλλον μια αύξηση στο πάγιο μου

Δεν αξίζει να ασχοληθείς. Θα σου φύγουν όλα τα λεφτά σε δικηγόρους και τελικά πάλι το δίκιο σου δεν θα το βρεις γιατί πάλι θα σου δικαιολογήσουν το γιατί δεν σε ενημέρωσαν ότι έληξε το συμβόλαιο. Ποτέ κανένας δεν ενημερώθηκε για λήξη συμβολαίου. Τουλάχιστον όχι τον πρώτο μήνα. Το ότι σου ήρθε η κανονική τιμή του παγίου με τη λήξη της σύμβασης (άρα και της έκπτωσης) είναι απόλυτα λογικό.

Η λύση λοιπόν είναι να κάνεις διακοπή συμβολαίου ή φορητότητα σε άλλο δίκτυο. Το υπόλοιπο που σου ήρθε θα σου μείνει σαν ένα μικρό χρέος προς την κοσμοτέ αν δεν το πληρώσεις. Δεν ανεβαίνει παραπάνω αλλά καλό θα είναι να το πληρώσεις κάποια στιγμή έστω βάζοντας έναντι. Δεν είναι τίποτα το ανησυχητικό.

Παιδια μια καινουρια καρτα sim μικρη (micro sim)για να εκδοθει(εχω την μεγαλη κομμενη)τι στοιχιζει??

27/06 κ δουλευει ακομα! Μαλλον διαβασαν οτι θα φυγει κοσμος κ αναθεωρησαν! ΜΑΚΑΡΙ! Θυμαμαι οταν ημουν φοιτητης που δεν ειχε οριο τα 10 την ημερα κ εστελνα αβερτα! Ε ρε εποχες!!!

Aς κανουν κατι χρησιμο για τον κοσμο. Εξυπνο

Ας παιρνουν τα λεφτα αλλα με εξυπνο τροπο.

Πχ ας χρεωναν την υπηρεσια mycosmos 10 euro το χρονο.

Ειναι χρησιμη

Επισης το bonus εισερχομενων κλησεων γιατι το εκοψαν?

Με επερναν ασχετοι και το κρατουσα ανοιχτο

Τωρα τους το κλεινω κατευθειαν.

Εγω κερδιζα 7 ευρω το μηνα και η cosmote 70

δεν μπορω να καταλαβω τι μυαλα εχουν εκει μεσα κ σκεφτονται τοσο εξυπνα.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

27/06 κ δουλευει ακομα! Μαλλον διαβασαν οτι θα φυγει κοσμος κ αναθεωρησαν! ΜΑΚΑΡΙ! Θυμαμαι οταν ημουν φοιτητης που δεν ειχε οριο τα 10 την ημερα κ εστελνα αβερτα! Ε ρε εποχες!!!

Ρε φίλε κακά τα ψέματα αλλά και μεις το παραχέζουμε... Μην μας δώσει κάτι ο άλλος εκεί να το εκμεταλευτούμε πλήρως... Να από κάτι τέτοιους τζαμπατζήδες σαν και σένα κατάλαβαν ότι χάνουν φράγκα, γιατί επίσης όταν έχεις καρτοκινητό μπορείς να μην έβαζες κάρτα και να έστελνες όσα σμσ ήθελες... Ε μετά το βάλαν 10 σμσ αλλά επειδή υπάρχουν πολλοί ακόμα που στέλνουν μόνο από τζάμπα σου λέει θα το κόψουμε τελείως... Το ίδιο έγινε και με την προσφορά του διπλασιασμού στο φρογκ που παρόλο που δεν ήταν ξακουστή και διαδεδομένη στο ευρύ κοινό, όσοι συνδρομητές υπήρχαν είχαν από 5-6 κάρτες που έβαζαν μια κάρτα στο καθένα και κατέληγαν να έχουν 50Ε δώρο το μήνα... Ε το έκοψαν και αυτό και υσηχάσαμε... Πλέον με 5-10Ε το μήνα σχεδόν στο κάθε καρτοκινητό μπορείς και κάνεις την δουλεία σου εκτός και αν είσαι επιχειρηματίας που συνέχεια μιλάει οπότε θες σύνδεση... Οπότε αν δεν σου φτάνει η κάρτα να στείλεις ένα σμσ ε δεν είσαι άξιος να το στείλεις!!! Όσο γι'αυτούς που λένε ότι αν κόψουν την υπηρεσία θα την κάνουν απο κοτε, ας την κάνουν να δούμε που θα παν, και αν εκεί θα είναι καλύτερα...

ΥΓ : Μην το πάρεις σαν επίθεση και γω τζαμπατζής είμαι αλλά δεν το παραχέζω κιολας...δλδ σπίτι στέλνω αρκετές φορές απο το mycosmos εκτός σπιτιού από το κιν γιατί βαριέμαι την διαδικασία του mycosmos :lol: :lol: :p

1) Nokia 3330, 2) Nokia 6600, 3) Nokia N81, 4) Nokia C6-01, 5) Samsung Galaxy S5 Neo, 6) Samsung Galaxy S7

Ενημέρωση οτι η καταγραφή γίνεται και για τον υπάλληλο, αν έχει πει χοντρή κοτσάνα στον πελάτη ή τον έχει προσβάλει, την ακούν οι επόπτες και τρώει κατσάδα. Για ποιον λόγο θες τη συνομιλία σου;

οκ νομιζω μια απλη υπηρεσια webmail οπως ολοι στην ευρωπη να δινεις δωρεαν ... και η ειδοποιηση με τα sms οκ ηταν χρησιμη για αρκετους... ειναι κριμα που εκλεισαν το webmail

Να από κάτι τέτοιους τζαμπατζήδες σαν και σένα κατάλαβαν ότι χάνουν φράγκα, γιατί επίσης όταν έχεις καρτοκινητό μπορείς να μην έβαζες κάρτα και να έστελνες όσα σμσ ήθελες

Πιστεψε με οταν εστελνα αβερτα τσαμπα ειχα παγιο 100 ευρω, οποτε οχι τζαμπατζης δεν ημουν αλλα κοροϊδο κ προσπαθουσα να κανω αποσβεση. Βεβαια ημουν φοιτητης κ τα σκαγε ο father κι οταν εκοψα συμβολαιο, ακομα κ τωρα βαζω καθε μηνα 100 μηνυματα με 4 ευρω. Απλα ειναι ευκολια αν εισαι υπολογιστη κ θες να στειλεις στην κοπελα σου η σε κανα φιλο κατι να μη χρεωθεις! Δεν το πηρα προσωπικα το τζαμπατζης, απλα σου λεω πως ειχε!

Καλησπέρα, είμαι σε δίλημμα και δεν ξέρω τι από τα δύο να διαλέξω. Αυτά που προσφέρουν είναι τα ίδια; Το έχει ψάξει κανείς; Ευχαριστώ.

CU: 600 λεπτά προς CU και 600Mb κάθε μήνα δωρεάν χωρίς προϋπόθεση ανανέωσης τον προηγούμενο μήνα (δηλαδή να πρέπει να βάλεις μια κάρτα τον Ιούνη για να τα πάρεις τον Ιούλη), το πακέτο των 1000 λεπτών προς όλους κοστίζει 4 ευρώ αντί 5 στο Whats Up και επιπλέον σου δίνει δωρεάν μηνύματα και Mb. Επιπλέον, με κάθε κάρτα 10 ευρώ και άνω, έχεις 500Mb δώρο επιτόπου.

Whats Up: 600 λεπτά και 600Mb κάθε μήνα με προϋπόθεση ανανέωσης 10 ευρώ και άνω τον προηγούμενο μήνα, 600Mb δώρο επιτόπου με κάθε ανανέωση 10 ευρώ και άνω, 1000 λεπτά προς όλους με 5 ευρώ, 1200 λεπτά και 100 μηνύματα προς όλους με 7 ευρώ.

Φέτα, παγωμένο πάτωμα και μπυρίτσα..Καλό καλοκαίρι! :cool:

kontojohn13,μπορείς να γράψεις και τι ακριβώς δίνει το αντίστοιχο φοιτητικό πακέτο της wind ..?

ενωειται ανανέωση με 10 ευρώ κάρτα το μηνά... . . ευχαριστώ

kontojohn13,μπορείς να γράψεις και τι ακριβώς δίνει το αντίστοιχο φοιτητικό πακέτο της wind ..?

ενωειται ανανέωση με 10 ευρώ κάρτα το μηνά... . . ευχαριστώ

Το πακέτο της WIND δεν δίνει κάτι πέραν από το log n win που δίνει και στα απλά καρτοκινητά. Το μόνο που διαφοροποιεί τα φοιτητικά από τα μη είναι το πακέτο 1000 λεπτών προς όλους και 1Gb με 5 ευρώ.

kontojohn13 φιλε οταν λες -> 1000 λεπτών προς όλους ενωειται θα μπορω ν μηλαω με whatsup vodafone και σε σταθερο τηλ,με τα 1000 λεπτα ..?

Στο cu αν ανανεώσεις το πακέτο πριν τη λήξη του, ό.τι περισσεύει προστίθεται στο καινούργιο πακέτο. (Ισχύει για αγορά ίδιων πακέτων)

kontojohn13 φιλε οταν λες -> 1000 λεπτών προς όλους ενωειται θα μπορω ν μηλαω με whatsup vodafone και σε σταθερο τηλ,με τα 1000 λεπτα ..?

Τα 1000 λεπτά προς όλους αφορούν όλους τους αριθμούς κινητής (Cosmote, Vodafone, WIND) αλλά και σταθερής (ΟΤΕ, ΗOL κα). Τα πακέτα δεν ισχύουν σε περίπτωση περιαγωγής

Στο cu αν ανανεώσεις το πακέτο πριν τη λήξη του, ό.τι περισσεύει προστίθεται στο καινούργιο πακέτο. (Ισχύει για αγορά ίδιων πακέτων)

Σωστός.

Αν έχεις υπογράψει και αίτηση για φορητότητα υπάρχει τρόπος ακύρωσης ή είναι τελειωτικό;Ακουσα οτι μπορείς να κάνεις ακύρωση μέχρι και 1 ώρα πριν την αλλαγή της σύνδεσης. Ισχύει κάτι τέτοιο;

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

• The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned