geil Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Παιδια τώρα ποιά δεν μπορούν να σου στείλουν τις ρυθμίσεις μέσο SMS?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Καλησπέρα Έχω watshup και μόλις τώρα πήγα στην ιστοσελίδα της cosmote και αγόρασα το πακέτο για απεριόριστα 15 συμβόλαιο. Ολοκληρώθηκε η συναλλαγή και μου ήρθε και ενημερωτικό email. Θέλω να ξέρω από πότε τώρα δηλαδή στο κινητό μου θα ξεκινήσω να το λειτουργώ σαν συμβόλαιο και όχι όπως το είχα μέχρι τώρα; Γίνεται αυτόματα αμέσως η ενεργοποίηση; Το κάνουν στην cosmote πως γίνεται; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 (edited) Καλησπέρα Έχω watshup και μόλις τώρα πήγα στην ιστοσελίδα της cosmote και αγόρασα το πακέτο για απεριόριστα 15 συμβόλαιο. Ολοκληρώθηκε η συναλλαγή και μου ήρθε και ενημερωτικό email. Θέλω να ξέρω από πότε τώρα δηλαδή στο κινητό μου θα ξεκινήσω να το λειτουργώ σαν συμβόλαιο και όχι όπως το είχα μέχρι τώρα; Γίνεται αυτόματα αμέσως η ενεργοποίηση; Το κάνουν στην cosmote πως γίνεται; Ευχαριστώ θα σου στειλουν τα χαρτια στο σπιτι να υπογραψεις δωρεαν και σε δυο ημερες θα εισαι ετοιμος. θα σε ειδοποιησουν με sms κτλ. σε μενα πηρε κατι παραπανω απο 48 ωρες απο την στιγμη που εδωσα on line την παραγγελια γαιτι δεν πηρες το 25 με επιδοτηση παγιου στα 18€; Edited February 22, 2011 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 http://www.on.gr/el/call_rating.html (απο αλλο τοπικ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Γιατί δεν πήγες σε ένα κατάστημα Cosmote να το κάνεις αμέσως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 http://www.on.gr/el/call_rating.html (απο αλλο τοπικ) μπράβο φίλε!!! Να ρωτήσω πως ακριβώς "μαρκάρετε" τις επαφές σας ανά εταιρεία; Ετσι ώστε να βλέπετε αμέσως πχ αν κάποιος έχει cosmote. Βάζετε ένα "C" μετά το όνομα ή χρησιμοποιείτε κάποιο άλλο πεδίο; Κάτι εύχρηστο ψάχνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakd Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Μπορείς να δημιουργήσεις ομάδες επαφών ανάλογα την εταιρία :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Μπορείς να δημιουργήσεις ομάδες επαφών ανάλογα την εταιρία :) Σωστά. Αλλά για δεις την ομάδα πρέπει να πας στις επαφές. Δεν βρίσκω τρόπο να έχει το όνομα πχ άλλο χρώμα ή κάποιο άλλο ενδεικτικό... Μόνο αν γράψω στην εγγραφή πχ Παπαδόπουλος Γιάννης Cosmote σαν όνομα Μήπως υπάρχει και τρόπος που να επιτρέπει όταν καλείς με χρήση widget (όπως αυτά που καλείς κλικάροντας στη φωτογραφία κάποιου) να βλέπεις αν ανήκει στο γκρουπ κοσμοτε; Διότι αν καλείς κατευθείαν έτσι πατώντας στη φωτογραφία κάποιου, δεν βλέπεις την ομάδα που ανήκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okeanos111 Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Πολυ κακες τιμες, :(σχεδον ιδιες με του Γερμανου! Και οι δυο μαζι μακραν οι πιο ακριβες τιμες της αγορας!:X:worry:με ενα skroutzarisma μπορεις να μαθεις που μπορεις να παρεις πιο φτηνα καθε συσκευη!!!!!! Ενδιαφερομαι για αυτο εδω, SONY ERICSSON CEDAR BLACK κ το εχει στα Tιμή: 90,60€ http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=EshopProductsFullStory&FullStory_EshopProductsFullStory_actionOverride=/portlets/eshop/eshopProductsFullStory/begin&_windowLabel=FullStory_EshopProductsFullStory&sku=E00-0021-7800-012 κ το εχω βρει //http://www.skroutz.gr/s/285625/Sony-Ericsson-Cedar.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Οι κανονικές τιμές δεν ήταν καθόλου καλές. Απλά έβγαζε πολλά κινητά σε προσφορά. Αυτά άξιζε να κοιτάς. Τώρα δε ξέρω τι κάνει γιατί έχω να το κοιτάξω πολύ καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Ενώ παλιότερα μου έβγαζα την εταιρεία, τώρα μου λέει Κινητά Ελλάδος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Ενώ παλιότερα μου έβγαζα την εταιρεία, τώρα μου λέει Κινητά Ελλάδος. Ισχύει. Το κόψανε να σου γράφει εταιρία...Όοοοοτι να'ναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Μήπως εβγαζε λάθος εταιρεία σε κάποιες εγγραφές? Πάντως ίσα που το πρόλαβα και τσεκάρισα ολες τις επαφές μου! Επίσης μόλις πρόλαβα το καρτοσυμβόλαιο με τα 1500 δωρεάν οπότε για 1 χρόνο είμαι ΟΚ... Να πάρω λαχείο???:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveneo Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Καλημέρα και από μένα. Από εδώ μπορώ να μετατρέψω το καρτοκινητό what's up που έχω σε συμβόλαιο Cosmote Απεριόριστα 15 χωρίς να αλλάξω κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Καλημέρα και από μένα. Από εδώ μπορώ να μετατρέψω το καρτοκινητό what's up που έχω σε συμβόλαιο Cosmote Απεριόριστα 15 χωρίς να αλλάξω κινητό; ανετα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 μπορώ να μετατρέψω το καρτοκινητό what's up που έχω σε συμβόλαιο Cosmote Απεριόριστα 15 χωρίς να αλλάξω κινητό; αριθμος κλησης εννοεις. ναι μπορεις να το κανεις χωρις α αλλαξεις αριθμο. αλλα εχω την εντυπωση οτι αλλαζεις καρτα sim:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 δεν αλλαζεις τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nadware Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Για εταιρικούς πελάτες, μια δωρεάν κλήση στο 1200, απαντά τέτοιου είδους ερωτήματα... Κ εάν σας πει κανείς "προστασία προσωπικών δεδομένων", πείτε τους κάνα μπινελίκι κ θα σας απαντήσουν ΑΜΕΣΑ. Δοκιμασμένο από εμένα, πάρα πολλές φορές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Θα σου πρότεινα να το κάνεις Καρτοσυμβόλαιο 20. Θα δώσεις 5€ παραπάνω, θα έχεις 1500' προς Cosmote, και τα 20€ τα καταναλώνεις όπου θες, σε SMS, Vodafone, Wind, σταθερά, δίκτυα εξωτερικού, Internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 αριθμος κλησης εννοεις. ναι μπορεις να το κανεις χωρις α αλλαξεις αριθμο. αλλα εχω την εντυπωση οτι αλλαζεις καρτα sim:) Για μετατροπες απο Συμβολαιο σε καρτοκινητο και αντιστροφα παντα αλλαζεις καρτα sim σε ολα τα δικτυα 100% Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Για μετατροπες απο Συμβολαιο σε καρτοκινητο και αντιστροφα παντα αλλαζεις καρτα sim σε ολα τα δικτυα 100% Από πότε ισχύει αυτό; Πρόπερσι που αλλαξα απο συμβόλαιο σε καρτοκινητό δεν άλλαξα και σιμ πάντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axel12p Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Σήμερα με κάλεσαν και εμένα από το 2108006300 και στην συνέχεια από το 6973158688 και λέγαν τα γνωστά για την Cosmote...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Από πότε ισχύει αυτό; Πρόπερσι που αλλαξα απο συμβόλαιο σε καρτοκινητό δεν άλλαξα και σιμ πάντως... ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ,δεν αλλαζεις τιποτα λεμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Μόνο στην Κοσμοτέ δεν άλλαζες κάρτα σιμ (αφού καταργήθηκαν τα διάφορα hlr των καρτών σιμ) από μετατροπή. Στις άλλες αλλάζεις :) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Μόνο στην Κοσμοτέ δεν άλλαζες κάρτα σιμ (αφού καταργήθηκαν τα διάφορα hlr των καρτών σιμ) από μετατροπή. Στις άλλες αλλάζεις :) Η HLR δεν εχει καμια σχεση με τη διαφορα pre και post. Παλιοτερα δεν ειχε συστημα η cosmo για να ξεχωριζει σε ποια hlr ειναι ο καθε post αριθμος. Πλεον εχει. Τα pre και post ειναι αλλο ευαγγελιο και δεν εχουν να κανουν με hlr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts