sv2evs Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 το έλαβα και εγώ...αλλά έλεος...αφού δεν αναφέρεται πουθενά σε κάποια διαφήμιση της Cosmote...δηλαδή πόσο μυαλό θέλει για να καταλάβεις ότι είναι hoax ? Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adjoint Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 το έλαβα και εγώ...αλλά έλεος...αφού δεν αναφέρεται πουθενά σε κάποια διαφήμιση της Cosmote...δηλαδή πόσο μυαλό θέλει για να καταλάβεις ότι είναι hoax ? Τι εννοείς με τον όρο "hoax" ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 hoax=εξαπάτηση Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Το καλύτερο που έχω διαβάσει (αστείο, όχι πραγματικό γεγονός) είναι το: "Στείλε τον αριθμό της πιστωτικής σου κάρτας σε 10 φίλους σου και κάτι υπέροχο θα τους συμβεί !!!" :) Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Το καλύτερο που έχω διαβάσει (αστείο, όχι πραγματικό γεγονός) είναι το: "Στείλε τον αριθμό της πιστωτικής σου κάρτας σε 10 φίλους σου και κάτι υπέροχο θα τους συμβεί !!!" :) :lol::lol::lol::lol::lol: Νομίζεις οτι κάποιοι δεν θα το έστελναν? Και μένα πάντως μου έστειλαν 5 μηνυματα φίλοι μου με τα 10 ευρώ και ν αμου λενε καλα εσύ δεν θα στείλεις? :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Τώρα που σταμάτησε να κυκλοφορεί το μήνυμα, είμαι περίεργος να δώ τί σλόγκαν θα έχει η επόμενη φάρσα. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adjoint Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Το καλύτερο που έχω διαβάσει (αστείο, όχι πραγματικό γεγονός) είναι το: "Στείλε τον αριθμό της πιστωτικής σου κάρτας σε 10 φίλους σου και κάτι υπέροχο θα τους συμβεί !!!" :) Χεχε , καλό :) Έτσι και γινόταν και αυτό τότε θα είχαμε πραγματικά πρόβλημα και μετά αν τους έλεγαν μαζί με τον αριθμό κάρτας να στείλουν και το CVV εκεί να έβλεπες τι "υπέροχο και μαγικό" θα γινόταν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 τα sms σε διαγωνισμους,κληρώσεις,ή αριθμούς τύπου 19000 και τα λοιπά φτάνουν ποτέ? Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Όχι φυσικά!! Αλλά και να γινόταν , δεν θα το ήθελες , μιας και αποστολέας φαίνεται το 54000 , άρα εσύ στον υπολογιστή που συγκεντρώνει τα μηνύματα , δεν θα φαινόσουν πουθενά! Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Ναι αλλα στον υπολογιστη του Big Brother θα φαινόταν ποιόν ψηφισες προς αποχώρηση και δέν θα τους ένοιαζε ο αριθμός του αποστολέα!:lol::lol: Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason72 Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 μου ηρθε και μενα αυτο, προσοχη παιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 εμενα εκείνο το βραδυ που έγινε αυτό ενώ έστελνα μηνύματα με τον φίλο μου κανονικά σε κάποια δώσει δεν έστελνε μηνύματα παρόλο που είχα πολλά υπόλοιπα μηνύματα να στείλω...μου τελειωσε την κάρτα ενώ είχα μέσα 5-6 € υπόλοιπο...και το άλλο πρωί μου έστειλε η κοσμοτέ μήνυμα και έλεγε ζητάμε κατανόηση και κάτι τέτοια...και μπήκαν τα λεφτά πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mycro Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Γενικά θέλει λιγη προσοχή guys.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Γενικά θέλει λιγη προσοχή guys.. Μυαλο θελει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Μυαλο θελει. ακριβώς.αμα ήταν έτσι κάθε εταιρία να μαθαίνει τοσο εύκολα τι γράφουμε στα σμς μας... ζήτω που καήκαμε λίγο μυαλόοοο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Κρίμα...το έλαβα σήμερα 2 φορές !!! Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Καλημερα παιδια.εχω ενα προβλημα και θελω την βοηθεια σας...Στις 23 οκτωβριου 2010 εκανα χρηση της επιδοτησης και ταυτοχρονα και προκειμενου να λαβω μεγαλυτερο ποσο επιδοτησης, εξεδωσα στο ονομα μου την πιστωτικη καρτα ‘’cosmote eurobank visa’’ με μοναδικη υποχρεωση, να εξοφλειται ο λογαριασμος μεσω αυτης. Ωστοσο πριν παραλαβω την ανωτερω καρτα, εκδοθηκε λογαριασμος υψους 84,37 ευρω. Επικοινωνησα λοιπον τοσο με την cosmote οπου και ενημερωθηκα οτι η πληρωμη πρεπει να γινει με μετρητα, οσο και με την τραπεζα ‘’eurobank’’, η οποια μου επιβεβαιωσε τα ανωτερω και οτι η πληρωμη μεσω της πιστωτικης καρτας θα γινει με την εκδοση του δευτερου μηνιαιου λογαριασμου. Την επομενη λοιπον 26/11/2010 εδωσα εντολη μεσω ηλεκτρονικης πληρωμης να εξοφληθει πληρως το χρεωστικο υπολοιπο, το οποιο και πραγματοποιηθηκε. Χτες και ενω πραγματοποιουσα συναλλαγη στην εν λογω τραπεζα ενημερωθηκα οτι εχει γινει χρεωση της ανωτερω πιστωτικης καρτας την 01/12/2010 απο τον cosmote και αφορουσε την πληρωμη του ηδη εξοφλημενου στις 26/11/2010 χρεωστικου υπολοιπου. Επικοινωνησα με την εξυπηρετηση πελατων αιτουμενος να δοθει εντολη απο τον cosmote στη τραπεζα eurobank για ακυρωση του χρεωστικου ποσου, το οποιο έχω εξοφλησει, διαδικασια για την οποια με ενημερωσε οτι υφισταται υπαλληλος της τραπεζας. Παρ’ ολα αυτα και ενω τα προαναφερομενα αφορουν σε δυσλειτουργια των συστηματων του cosmote, αντι να διευθετηθει το ζητημα και να ακυρωθει η εντολη προς την τραπεζα eurobank για χρεωση της πιστωτικης μου με το ποσο το οποιο εχω ηδη καταβαλει, μου αναφερθηκε οτι δεν γινεται επιστροφη του ποσου ουτε ακυρωση του χρεωστικου. Θα ηθελα να σημειωσω οτι η τραπεζα για το εν λογω ποσο που δεν θα πληρωσω, αφου εχω ηδη καταβαλει, θα με επιβαρυνει με επιτοκιο για τοκους υπερημεριας προξενωντας μου ετσι ζημια για την οποια δεν φερω ευθυνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason72 Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Tην καλημερα μου στο φορουμ! Γνωριζει κανεις ενα προγραμμα για να τροποποιω τις επαφες της sim? [whats up] Eπειδη το ovi suite δεν περιλαμβανει κατι τετοιο χρειαζομαι ξεχωριστο δωρεαν software. Aπαραδεκτο για το ovi suite αλλα τι να κανουμε... Βρηκα ενα αλλα δεν ειναι δωρεαν... http://www.dekart.com/products/card_management/sim_manager/ Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Αμα "διπλοπλήρωσες" την Cosmote το πιστωτικό υπόλοιπο θα περασεί στον επόμενο μήνα , δεν είναι χρήματα που χάνονται.. όσο για τους τόκους , δύσκολα θα βρεις άκρη. Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Αμα "διπλοπλήρωσες" την Cosmote το πιστωτικό υπόλοιπο θα περασεί στον επόμενο μήνα , δεν είναι χρήματα που χάνονται.. όσο για τους τόκους , δύσκολα θα βρεις άκρη. Δεν ειναι ετσι ακριβως φιλε μου γιατι εγω αυτα τα 84 ευρω που ηδη πληρωσα δεν προκειται να τα ξαναπληρωσω, οποτε αυτα καθε μηνα θα τοκιζονται και θα παραμενουν μεσα σαν χρεωστικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Δεν ειναι ετσι ακριβως φιλε μου γιατι εγω αυτα τα 84 ευρω που ηδη πληρωσα δεν προκειται να τα ξαναπληρωσω, οποτε αυτα καθε μηνα θα τοκιζονται και θα παραμενουν μεσα σαν χρεωστικο Αφού τίθεται ζήτημα τόκων, κάλυψε το ποσό στη κάρτα και ο επόμενος λογαριασμός θα έχει καλυφθεί ήδη με τη διπλή πληρωμή. Μόνο κράτα υπ'όψιν ότι δεν είναι τεχνικό ζήτημα της Cosmote που έγινε η πληρωμή και απο τη κάρτα σου, αλλά οφείλεται στο γεγονός ότι τα συστήματα τόσο των καταστημάτων όσο και των τραπεζών δεν είναι σε online επικοινωνία με αυτό της Cosmote. Επομένως, μέχρι τη στιγμή που έγινε η πληρωμή απο τη κάρτα σου δεν είχε φανεί αυτή με τη τραπεζική συναλλαγή, άρα λογικό ήταν να γίνει η συναλλαγή κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis334 Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 (edited) Πρόσφατα έκανα αίτηση για να κάνω το what’ που έχω καρτοσυμβολαιο .παλιότερα είχα σύνδεση στην cosmote δεν είχα πλήρωση 3 λογαριασμούς και μου έκαναν διακοπή τον περασμένο Ιανουάριο έκανα αίτηση δια το internet on the go και μου ζήτησαν εγγύηση 150 ευρώ .πριν μερικές μέρες που έκανα την αίτηση για να κάνω το what’p που έχω καρτοσυμβολαιο μου ζήτησαν 300 ευρώ. Σε άλλη εταιρία που ήμουν παλιά είχα σύνδεση μου το κοψανε λόγο ανεξόφλητων λογαριασμών εκτοτε έχω κάνει 2 συμβόλαια σε αυτήν την εταιρία και ποτέ δεν μου ζήτησαν εγγύηση γιατί το κάνει αυτό η cosmote .έχω παντός έκανα φορητοτητα το νούμερο μου και σε 2 μήνες θα κάνω και διακοπή του internet on the go .το μονό που κατάφερε η cosmote με την πολίτικη που έχει είναι να χάσει έναν πελάτη .αν δεν βάλουν μυαλό όχι μονό η cosmote αλλά και η άλλες εταιρίες σε λίγο καιρό θα μας κυνηγανε με το δίκαννο εσύ όταν ειναι να πληρωθείς και δέν πληρώνεσαι απο τη δουλειά σου τι κάνεις?? συνεχίζεις να δουλευεις ή σταματάς?? εγώ πάντως δέ θα σε ήθελα για πελάτη μου...που παρόλο που χρωστάς θές να βγείς και απο πάνω....Α ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ!! αυτό πληρώνουμε πάντα!!(την νοοτροπία που μας έφερε σε αυτό το σημείο)Μαρέσει που το κανες και θέμα...εγώ θα ντρεπόμουνα να το πω...το οτι σε δεχτήκανε σε άλλη εταιρεία (λογω απελπισίας μαλλον)δε σημαίνει οτι εισαι και σωστός.... Edited December 14, 2010 by stathis334 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis334 Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Παιδιά μιας και μιλάμε για καταγγελίες προς cosmote, θέλω τη βοήθειά σας για κάτι, γιατί μάλλον θα το κυνηγήσω. Θέλω να μου πείτε ποια είναι η άποψή σας και τι εμπειρίες είχατε εσείς σε αυτό που θα πω: Αγόρασα ένα καινούριο πακετάκι των 5 ευρώ με έναν αριθμό cosmote καρτοκινητού whatsup. Το ταυτοποίησα επί τόπου (την στιγμή της αγοράς) με την ταυτοτητά μου. Όλα καλά. Ρώτησα (τυχαία) την υπάλληλο τι ισχύει με τους τηλεφωνικούς καταλόγους (και το αν θα συμπεριληφθεί ο αριθμός). Μου λέει "ΝΑΙ". Της απαντάω "Τι εννοείς "ναι";". Μου λέει "θα υπάρχει αυτός ο αριθμός στους τηλεφωνικούς καταλόγους". Της λέω "Μα πώς είναι δυνατόν; αφού δεν έδωσα τη συναίνεσή μου για κάτι τέτοιο! Απλά ταυτοποίησα τον αριθμό". Και μου απαντάει το εξής ΤΡΕΛΟ: "Αν δεν πει ο ίδιος ο πελάτης ότι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να συμπεριληφθεί ο αριθμός του στους καταλόγους, τότε εμείς - εξ' ορισμού - τον συμπεριλαμβάνουμε στους καταλόγους". Της λέω "Αυτό αποκλείεται να είναι νόμιμο!". Μου λέει "Τι να σας πω, έτσι γίνεται!". Της λέω "Γιατί δεν ρωτάς τον πελάτη εάν ΣΥΝΑΙΝΕΙ να προστεθεί ο αριθμός του στους καταλόγους, ΕΣΤΩ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ;". Μου λέει "δεν έχω τέτοιες οδηγίες κύριε". Της λέω "αυτό δεν θα το αφήσω έτσι". Τι λέτε; μπορεις να βγεις απο τους καταλογους πηγαινοντας με την ταυτοτητα σου σε εναν αντιπροσωπο...το οτι πρεπει να ενημερωνοντε ολοι πρεπει...το οτι σου ειπε οτι ειναι πολιτιτκη της εταιρειας ειναι ΨΕΜΑ...η συγκεκριμενη υπαλληλος δεν ηξερε τη δουλεια της...δυστηχως...συμβαινει παντου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis334 Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 η εξυπηρετηση απο σταθερο οποιουδηποτε παροχου ειναι 13898 και επιλογη 9 για να μιλησεις με καποιον.με αστικη χρεωση απο οποιοδηποτε παροχο...σε αντιθεση με vodafone που χρεωνει στο 13830 1,35ευρω το λεπτο!...επισης μπορεις να καλεσεις εξυπηρετηση απο οποιοδηποτε κινητο αλλου παροχου η σταθερο προσθετωντας το 697100-1212(ιδιωτικα) η 1313(καρτοκινητα-καρτοσυμβολαια) η 1200(εταιρικα)...και μετα επιλογη 9 για να μιλησεις με καποιον... SORRY για το λαθος ειναι 13838...και ισχυει πλεον για ολους εκτος εταιρικους(συμβολαια-καρτοσυμβολαια-καρτες)απο κινητα η σταθερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Μα έχω χαρτί απο cosmote για το χρέος σας δεν μπορώ να πάω σε ένα καταστημα cosmote να μου δωσετε τα λεφτα μου; είπα εγώ ο αφελής!! Όχι κύριε μου μόνο με αριθμό λογαριασμου τραπέζης και μετά από ένα μήνα. Ετσι είναι η πολητικη της εταιρειας!! ! Έτσι είναι η πολιτική σε VODAFONE και COSMOTE χρειάζεται λογαριασμός τραπέζης. Αν δεν κάνω λάθος μόνο στη WIND μπορείς να πάρεις τα λεφτά σου στο χέρι με τον πιστωτικό λογαριασμό! Αν κάνω λάθος διορθώστε με... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts