Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια σε ολους.απο περσι,περιπου τον Ιουνιο εχω καρτοσυμβολαιο.ειμαι σχεδον σιγουρος οτι εχει περασει ενας χρονος και εχω τις εξης αποριες.

1)εχω δικαιωμα για επιδοτηση συσκευης?(παλι)

2)πως μπορω να μαθω απο ποτε εχω την συνδεση αυτη?

ευχαριστω πολυ!

poscaman.gr (η προσωπική μου ιστοσελίδα)

γεια σε ολους.απο περσι,περιπου τον Ιουνιο εχω καρτοσυμβολαιο.ειμαι σχεδον σιγουρος οτι εχει περασει ενας χρονος και εχω τις εξης αποριες.

1)εχω δικαιωμα για επιδοτηση συσκευης?(παλι)

2)πως μπορω να μαθω απο ποτε εχω την συνδεση αυτη?

ευχαριστω πολυ!

Καλέις απλά στο 1313 και τους κανεις τις παραπάνω ερωτήσεις :)

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

ολες με προσφορες ανεβαζουν συνδρομητες και μετα τελειωνουν οι αριθμοι..

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Δεν τελειώνουν φίλε μου εύκολα οι αριθμοί! Σκέψου ότι όλοι οι 10ψήφιοι αριθμοί που ξεκινάνε από 6 είναι ουσιαστικά δεσμευμένοι για την κινητή τηλεφωνία...

Σκέψου επίσης ότι σε μία σειρά 6ΧΧ χωράνε 10 εκατομύρια αριθμοί... Δηλαδή με δύο σειρές 69Χ η κάθε εταιρεία είναι πλήρως καλυμένη και υπάρχουν συνολικά 100 τέτοιες σειρές διαθέσιμες, από το 600 μέχρι το 699!

Ήταν πολύ προνοητική η ΕΕΤΤ με το νέο δεκαψήφιο σχέδιο αριθμοδότησης που εφάρμοσε, εδώ χώρες με εξαπλάσιο πληθυσμό από την Ελλάδα και έχουν εννεαψήφιο σχέδιο αριθμοδότησης!

Στην Ελλάδα πλέον οι αριθμοί φτάνουν και περισσεύουν!

Παρελαβα προχτές μερικές καινούριες sim cards για να αντικαταστήσω τις παλαιές 3g sim που ειχα. Ολες οι sim προορίζονται για 3G cards και συνήθως πριν τις δώσω σε κάποιο χρήστη, απενεργοποιώ το PIN για να μη το ξεχνάνε (βοηθάει και το 3rd party πρόγραμμα που χρησιμοποιούμε.)

Βαζω λοιπόν τη sim σε ενα νοκια 6233, δίνω το pin που εχει ο φάκελος, μπαινω μέσα, παω στο security menu, και επιλέγω στο Pin code request, το off. Code error... Αφου το βάλω καμια 10αρια φορές, παντα παίρνω code error. Παω στο menu αλλαγής pin, το αλλάζω, ξαναπάω πάλι, παλι code error. Δοκιμάζω σε ενα αλλο κινητό να κάνω την απενεργοποίηση του pin, code error και εκει.

Δοκίμασα και 2 ακόμα sim απο τις νέες που παρέλαβα και σε καμία δε με αφήνει? να αλλάξω το pin. Πηρα τη cosmote και δε καταλάβαινε τιποτα φυσικά, μου είπε να πάρω τη nokia (lol).

καμια ιδέα ?

Αφου το βάλω καμια 10αρια φορές, παντα παίρνω code error.

Ποτε μα ποτε μου δεν μπορω να το καταλαβω αυτο. Το εχω δει παμπολες φορερς, να βαζουν κατι 10, 15, 20 φορες, να μπλοκαρει ανεπανορθωτα η καρτα κτλ, και λεω, αφου βαζεις το 4ψηφιο PIN μια φορα και βγαζει σφαλμα, αντε το βαζεις δευτερη μπας και πατησες λαθος κατι, μεχρι τις 10 περιμενουμε να αλλαξει κατι και να το δεχτει!?!? :wacko: θα μου πεις ομως, η μονη σωτηρια μου ειναι το cc της κοσμοτε, οποτε παω πασο, αλλα....

Προφανώς εδώ ο φίλος λέει ότι βάζει το σωστό ΡΙΝ και μπορεί να το αλλάξει κιόλας αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορεί να το απενεργοποιήσει! Πρέπει να είναι πρόβλημα της κάρτας...

Πιθανοτατα, αλλα δεν αλλαζει το γεγονος οτι δεν τον κανει δεκτο...βαζοντας πολλες φορες κατι που η καρτα δεν το κανει δεκτο, δεν σημαινει οτι την νιοστη φορα θα το δεχτει, αντιθετα, υπαρχει πιθανοτητα να μπλοκαριστει η καρτα......

Η κάρτα μπλοκάρεται όταν βάζεις λάθος PIN. Αν κατάλαβα καλά, ο φίλος παραπάνω μπορεί να αλλάξει κανονικά το ΡΙΝ, που σημαίνει ότι βάζει το σωστό! Η κάρτα πετάει κάποιο άλλο error το οποίο μάλλον το κινητό το ερμηνεύει ως λανθασμένο PIN! Η κάρτα στέλνει κωδικούς λάθους στη συσκευή, η οποία αναλαμβάνει να τους ερμηνεύσει σε μήνυμα, με βάση το λογισμικό της!

Πάντως συμφωνώ μαζί σου ότι όταν βλέπουμε ότι η SIM δεν ανταποκρίνεται καλύτερα να μην το προσπαθούμε γιατί μπορεί να μας μπλοκάρει και με γεια μας μετά!

Το θέμα ειναι οτι εγώ βάζω το σωστό pin, και όσες φορές και να το βάλω, παίρνω το ίδιο λάθος. Μιλώντας πάλι με το helpdesk της cosmote, καταλήξαμε οτι φταίνε οι sim κάρτες, για κάποιο λόγο δηλαδή δεν αφήνουν να απενεργοποιηθεί το pin.

αμα εχεις όμως ενα αριθμό για χρόνια είναι δύσκολο να αλλάξεις

εγω 2-3 τηλεφωνα θυμάμαι απέξω

κ ειδικα για τους επαγγελματίες ακόμα πιο δύσκολο να αλλάξουν!!!

2 αριθμούς έχω

προσωπικό (cosmote) και εταιρικό (wind) σπάνια το χρησιμοποιώ αυτό)

παραπάνω το θεωρω πλεονεξία

http://www.danasoft.com/vipersig.jpg

"...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..."

εγω μου εχει τυχει να ταματισω το μιλημα και νε ειναι ανοικτο και να ακουγεται οτι λεω.ευτιχως τα ακουγε φιλος και οχι κοριτσι
http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

το εχει δοκιμασει καποιος ?

κάτι σαν τη 3g live camera?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif

Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde!

hello mitsos,

iparxoun kommatia pou einai gia mp3 kinita alla iparxoun kai ta antistixa tous gia mi mp3 kinita. apo oti fantazomai paizei telika to format pou servirei i kathe platforma. me mia grigori matia pou eriksa des edw endiktika... http://www.musiczone.cosmote.gr/content/web2/dyn/asset?r=6889&id=250887

einai ena tixaio full track to opoio prin to agoraseis sou leei poies siskeyes ipostirizontai...

Και σε περίπτωση που έχει περάσει η περίοδος της επιδότησης, μπορείς να τους ζητήσεις να σου δώσουν παράταση. Όρκο δεν παίρνω, αλλά μάλλον στο 1212 θα πάρεις, γιατί το 1313 είναι για καρτοκινητά.

Και εγω σημερα πηρα 4 νεες καρτες sim απο cosmote εταιρικο και δεν μπορω να απενεργοποιησω τα pin!!Μου βγαζει συνεχεια error!!

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Και σε περίπτωση που έχει περάσει η περίοδος της επιδότησης, μπορείς να τους ζητήσεις να σου δώσουν παράταση. Όρκο δεν παίρνω, αλλά μάλλον στο 1212 θα πάρεις, γιατί το 1313 είναι για καρτοκινητά.

Μα το καρτοσυμβόλαιο καρτοκινητό ειναι ουσιαστικά...στο 1313 θα πρέπει να επευθυνθεί ο φίλος :)

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

Μου είχε τύχει κι εμένα αυτό. Ήμασταν στο αυτοκίνητο με τον άντρα μου και μου σκάει κλήση από το κινητό του. Τον μάλωσα που το πετάει από 'δω κι από 'κει και κλείδωσα το πληκτρολόγιο της συσκευής του για να μην πατιούνται τα κουμπιά. Σε 3 λεπτά ξανακάλεσε. Κοίταξα τη συσκευή του και δεν έδειχνε καν να καλεί. Το έκανε άλλες 3-4 φορές και μετά σταμάτησε μόνο του. Τότε ήταν στη Vodafone και είχε συσκευή Sony Ericsson...
[sIGPIC][/sIGPIC]

ε καποιες φορες τα δικτυα γινονται σαρδαμ!

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

ναι στο 1313 στην αρχη μπερδευομουν και δεν σου λενε στο καταστημα που να παινεις απο τη μια λες μου ερχεται λογαριασμος αρα ειναι 1212 μετα λες μπορω να βαλω καρτα αρα 1313.

Παντως το 1313 ειναι μην μπερδεψω αλλους κιολας!

My Mobile Phone History:
spacer.png

Mipos xerei kaneis ti orio stin forologiki xreiazetai gia na bgaleis kapoios tin Gold visa tis cote?

Για την συγκεκριμένη δεν γνωρίζω. Γενικά οι χρυσές απαιτούν περί τα 15-20000 έουρος ετήσιο καθαρό εισόδημα...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

• The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned