gerstavros2 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Γεια σας λέω να αγοράσω λαπτοπ αλλά δεν ξέρω πιο το dell Alienware η το MacBook pro πιο πολύ το θέλω για internet κανένα YouTube και για league of legends Για τέτοια χρήση παίρνεις λάπτοπ των 400-500€. Παρ' όλ' αυτά αν θες ν αγοράσεις κάτι πανάκριβο, πήγαινε σε Toshiba Qosmio Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 (edited) εχω εναν σταθερο απο πλαισιο απλα θελω να αλλαξω τα 4 γιγα ραμ που εχει τωρα με 4+4 =8gb ειναι απλο να το κανω μονος μου?κουμπωτες μπαινουν?απλα βαριεμαι να τις αγοραζω και να παω στο πλαισιο να μου τις βαλουν.αν ειναι ευκολο? Edited February 22, 2015 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 εχω εναν σταθερο απο πλαισιο απλα θελω να αλλαξω τα 4 γιγα ραμ που εχει τωρα με 4+4 =8gb ειναι απλο να το κανω μονος μου?κουμπωτες μπαινουν?απλα βαριεμαι να τις αγοραζω και να παω στο πλαισιο να μου τις βαλουν.αν ειναι ευκολο? Ναι απλό είναι, κουμπωτές μπαίνουν. Απλά φρόντισε να είναι ιδιας συχνότητας με αυτές που έχεις Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 (edited) Ναι απλό είναι, κουμπωτές μπαίνουν. Απλά φρόντισε να είναι ιδιας συχνότητας με αυτές που έχεις οπως βλεπεις το κουτι απο μπροστα ανοιγει μαλλον?η εχει και απο πλαγια?αν ξερεις! για να δω την συχνοτητα πρεπει να ανοιξει το κουτι?το γραφει πανω στις ραμ? αυτο ειναι το μοντελο το βρηκα στην αποδειξη αγορας RAM DDR3 CORSAIR 4GB KIT 1333C9DHX Edited February 22, 2015 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 οπως βλεπεις το κουτι απο μπροστα ανοιγει μαλλον?η εχει και απο πλαγια?αν ξερεις! για να δω την συχνοτητα πρεπει να ανοιξει το κουτι?το γραφει πανω στις ραμ? αυτο ειναι το μοντελο το βρηκα στην αποδειξη αγορας RAM DDR3 CORSAIR 4GB KIT 1333C9DHX Απ το πλάι αριστερά ανοιγει. Οι μνήμες σου είναι 1333MHz, οπότε πάρε ίδιες για να παιζουν στην ιδια συχνότητα. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 (edited) Απ το πλάι αριστερά ανοιγει. Οι μνήμες σου είναι 1333MHz, οπότε πάρε ίδιες για να παιζουν στην ιδια συχνότητα.Ωραια σε ευχαριστω πολυ οταν λεει κιτ τι εννοει? οποιος ξερει ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΡΑΜ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕΡΙΑ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΦΕΤΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ!1333 ταχυτητα και 4gb η καθε μια Edited February 23, 2015 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APOSTOLO Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Χαίρεται χρειάζομαι καποιες προτάσεις για αγορά ηλεκτρονικών υπολογιστών για σχολείο. Το κοστος δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 350 ευρώ μαζί με οθόνη. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 ποσα κομματια; τι προγραμματα θα τρεχουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Χαίρεται χρειάζομαι καποιες προτάσεις για αγορά ηλεκτρονικών υπολογιστών για σχολείο. Το κοστος δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 350 ευρώ μαζί με οθόνη. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. 331€ με 4GB ram, οθόνη, πληκτρολόγιο, ποντίκι, ηχεία, δοκιμασμένα κομμάτια http://s22.postimg.org/qu5wte9ct/E_SHOP.jpg Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APOSTOLO Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 (edited) 331€ με 4GB ram, οθόνη, πληκτρολόγιο, ποντίκι, ηχεία, δοκιμασμένα κομμάτια http://s22.postimg.org/qu5wte9ct/E_SHOP.jpg Σε ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου είναι καλη και η τιμή θα το μελετήσουμε!! Προς τον φιλο που ρώτησε μιλάμε για 7 κομμάτια και θα εξοπλίσουν εργαστήριο σχολείου με οτι αυτό συνεπάγεται σε προγράμματα και απαιτήσεις. Edited March 3, 2015 by APOSTOLO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Λεω να κανω αναβαθμιση τον υπολογιστη μου και θα παρω επεξεργαστη/μνημες/μητρικη. Αλλα δεν ξερω εαν αξιζει να δωσω για i7-4790 λεφτα ή να μείνω στο i5-4590. Ποιες διαφορες ουσιαστικες εχουν; Παιζω παιχνιδια αλλα οχι τιποτα φοβερο (dota 2 99% αλλα δοκιμαζω και κατι πιο απαιτητικά). Επισης δεν με ενδιαφερει το overclocking οποτε σε τι chipset να παω σε μητρικη; (να εχει raid κτλ) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 @doganos Πες μας από τι αποτελείται το σύστημα σου? Δεν χρειάζεται να τον αλλάξεις. Οι διάφορες στον i5 με τον i7 έχει παραπάνω συχνότητα λειτουργίας 3.6 GHz έχει 4 παραπάνω πυρήνες. Επίσης γράφεις ότι δεν θα πας για overclocking. Μετά λεφτά που έχει αγοράζεις έναν καλό SSD, κάρτα γραφικών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 εχω εναν q9550, 4GB DDR2, HD5850 ATI. Και θελω να κανω αναβαθμιση αλλα δεν ξερω εαν αξιζει ο i7 απο τον i5 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Να πας σε i5, ο i5-4590 καλός φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 απο chipset τι να επιλεξω για μητρικη; επισης καρτα γραφικων στην κατηγορια της HD5850 οταν την ειχα παρει...; (value for money) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Με το chipset δεν το έχω, πάντα επέλεγα με βάση το socket του επεξεργαστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Κανενα ευρωπαικο μαγαζι ξερουμε; Αξιοπιστο; Για αγορες κομματια υπολογιστων; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Κανενα ευρωπαικο μαγαζι ξερουμε; Αξιοπιστο; Για αγορες κομματια υπολογιστων; http://www.hardwareversand.de/ έξοδα μεταφοράς 12 ευρώ. από αυτό το μαγαζί αγόρασα την κάρτα γραφικών μου. άριστοι επαγγελματίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovo Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Παιδιά μια ερώτηση είναι να πάρω λάπτοπ και βρήκα 2αρκετα καλά για τα χρήματα τους το ενα είναι αυτόhttp://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-dell-inspiron-5547-i5-4210u-156-asimi/prod6350126pp/ και το αλλο αυτόhttp://www.msystems.gr/index.php?category=1142&product=19039 μου άρεσε που έχει μεγάλη οθόνη αλλά νομιζω το dell είναι ανώτερο. Αυτό που ήθελα να ρωτησω είναι ποια νομίζετε οτι είναι καλύτερη κάρτα γραφικών σε συνδιασμό στο σύνολο ανάλογα i3 η i5 η amd r7 m265 η nvidia ge force gt 830 m και οι δυο είναι στα 2gb.να προσθέσω οτι σε βίντεο που είδα στο youtube έχω την εντύπωση πως η r7 παει αρκετά καλυτερα απο την nvidia αν γίνεται μπορω να έχω την γνώμη σας ? Όσο για την ram αν παιρνει θα βάλω κατι παραπανω θα έχω αποτελεσματα θα καταλάβω την διάφορα ? Δεν θα τρέχω βαριά παιχνιδια κανένα προ έτσι για την φαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Τελικα εκανα παραγγελια απο αμαζον για i7-5820K, MSI X99S, 16GB DDR4 G.SKILL 2400Mhz. Το "προβλημα" ειναι οτι υπαρχει έλλειψη στον επεξεργαστη... Ηθελα να παρω και την GTX970 αλλα διαβασα κατι για 3.5GB RAM και λεω να παω στην 290... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Τελικα εκανα παραγγελια απο αμαζον για i7-5820K, MSI X99S, 16GB DDR4 G.SKILL 2400Mhz. Το "προβλημα" ειναι οτι υπαρχει έλλειψη στον επεξεργαστη... Ηθελα να παρω και την GTX970 αλλα διαβασα κατι για 3.5GB RAM και λεω να παω στην 290... 3.5gb+512mb έχει η 970. αν είναι να πας για 290 περίμενε τουλάχιστον την σειρά 390 που θα κυκλοφορήσει. αν δεν βιάζεσαι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Ξερουμε ποτε περιπου θα κυκλοφορησει; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Θα αργήσει Και θα είναι ακριβή Μια χαρά είναι η 970, και καλύτερη της 290. Αν σε παίζεις σε 4Κ μη σε νοιάζει αυτό με τη μνήμη, δε θα το καταλάβεις πουθενά Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 4K ακόμα όχι, αλλα στο μελλον (μερικους μηνες) ποτε δεν ξερεις... :rolleyes: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Αν θες 4Κ τότε περίμενε, γιατί ούτε η 290 σου κάνει Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts