Jump to content

Nέος υπολογιστής / Αναβάθμιση: Σύνθεση, προτάσεις, αγορές, ερωτήσεις

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! Βασίλη με το Vs650 της corsair θα ειμαι οκ,έτσι;

THERMALTAKE SPS-530M, αξιόπιστο και δίνει όσα λέει. 530W σου ειναι αρκετά. Ωστόσο σου προτείνω να πας σε APU, ο επεξεργαστής που κοιτάς ειναι παλιάς τεχνολογίας και δεν αξίζει η αγορά AM3 πλέον. Πήγαινε σε FM2+ μητρική, είτε με APU ,που θα σου αναβαθμίσει τα γραφικά, είτε με τον 860k

Edited by gerstavros2

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για ποιον λόγο νομίζεις ότι χρειάζεσαι 600w τροφοδοτικό;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

THERMALTAKE SPS-530M, αξιόπιστο και δίνει όσα λέει. 530W σου ειναι αρκετά. Ωστόσο σου προτείνω να πας σε APU, ο επεξεργαστής που κοιτάς ειναι παλιάς τεχνολογίας και δεν αξίζει η αγορά AM3 πλέον. Πήγαινε σε FM2+ μητρική, είτε με APU ,που θα σου αναβαθμίσει τα γραφικά, είτε με τον 860k

Γεια σου Σταύρο, δεν με ενδιαφέρουν APU σε κανά εξάμηνο θα πάρω καινούρια κάρτα γραφικών. Από εκεί και πέρα ότι αγοράσω τώρα (και η κάρτα αργότερα) με εως 400-420 ευρώ θέλω να με καλύψει για τα επόμενα 3 τουλάχιστον χρόνια. Μετά από 3 χρόνια θα πάρω δυνατό pc με intel cpu κλπ. Πιστεύω ότι προς το παρών ο fx8320 είναι ότι πιο δυνατό στα λεφτά μου. Και αν πάω για αυτόν δεν νομίζω οτι με καλύπτουν 530W.

Γεια σου Σταύρο, δεν με ενδιαφέρουν APU σε κανά εξάμηνο θα πάρω καινούρια κάρτα γραφικών. Από εκεί και πέρα ότι αγοράσω τώρα (και η κάρτα αργότερα) με εως 400-420 ευρώ θέλω να με καλύψει για τα επόμενα 3 τουλάχιστον χρόνια. Μετά από 3 χρόνια θα πάρω δυνατό pc με intel cpu κλπ. Πιστεύω ότι προς το παρών ο fx8320 είναι ότι πιο δυνατό στα λεφτά μου. Και αν πάω για αυτόν δεν νομίζω οτι με καλύπτουν 530W.

Πήγαινε σε FM2+ με 860k, ειν τετραπύρηνος αλλά με πιο δυνατούς πυρήνες, και χαμηλότερη κατανάλωση. δεν εχει ενσωματωμενα γραφικα κ κοστιζει ~80€.

Πήγαινε σε FM2+ με 860k, ειν τετραπύρηνος αλλά με πιο δυνατούς πυρήνες, και χαμηλότερη κατανάλωση. δεν εχει ενσωματωμενα γραφικα κ κοστιζει ~80€.

Λοιπόν με 400 περίπου ευρώ παίρνω σύστημα με i5 6500. Οπότε αλλαγή σχεδίου. Motherboard αυτή http://www.skroutz.gr/s/7397741/Asrock-B150M-Pro4.html ; Τροφοδοσία αυτή που μου προτείνατε. Και θέλω και RAM. Καμιά πρόταση; Τούτη http://www.skroutz.gr/s/6290895/HyperX-Fury-8GB-DDR4-2133MHz-HX421C14FBK2-8.html ;

Σ αυτα τα χρήματα δεν αγγίζεις Intel. Πας χωρίς συζήτηση σε AMD A6-7400K (ανώτερα γραφικά, ανώτερο memory controller, καλύτερο instruction set, μεγαλύτερη L2 cache) και παίρνεις με 2€ παραπάνω 1866MHz ram, KINGSTON HX318C10FB που θα σου προσφέρει πάρα πολύ ανώτερες επιδόσεις απ' ότι ο intel με 1333 ραμ.

Μητρική ASROCK FM2A58M-VG3+ R2.0

Επίσης δεν παίρνεις τροφοδοτικό force και γενικότερα δε παίρνεις τροφοδοτικό 25€ αν θες να σου ζήσει το σύστημα αρκετά χρόνια, ειδικα αν ειν υπολογιστής γραφείου και θα δουλεύει πολλές ώρες συνεχόμενα καθημερινά, εκτός αν πάρεις κάνα GEMBIRD με 400W (σου φτανουν και σου υπερπερισσεύουν με τέτοια σύνθεση).

Ο SSD για φθηνό σύστημα είναι εντάξει

Έχω ένα σχετικά παλιό μηχάνημα με έναν PHENOM II 965, OCed στα 4ghz, 4 gb Ram και μια OCed 6870 .

Θέλω σιγά σιγά να το αναβαθμίσω για να το δουλεύει η κοπελιά για χρήση 3D σχεδίων και βαριών Photoshop.

Σκέφτομαι να ξεκινήσω με πρώτα αύξηση της Ram στα 8gb και μετά αγορά κάποιας πιο δυνατής ΑΤΙ vga.

Τι λέτε; Καλά το σκέφτομαι;

Amazon Fire stick 4k max

Ευχαριστώ man, για την υπομονή και τη διάθεση σου να βρίσκεις λύση στους ψιλό άσχετους! Μητρική με usb3.0 παίζει καμία πρόταση; Edited by tolis2046

Έχω ένα σχετικά παλιό μηχάνημα με έναν PHENOM II 965, OCed στα 4ghz, 4 gb Ram και μια OCed 6870 .

Θέλω σιγά σιγά να το αναβαθμίσω για να το δουλεύει η κοπελιά για χρήση 3D σχεδίων και βαριών Photoshop.

Σκέφτομαι να ξεκινήσω με πρώτα αύξηση της Ram στα 8gb και μετά αγορά κάποιας πιο δυνατής ΑΤΙ vga.

Τι λέτε; Καλά το σκέφτομαι;

Κανένα σχόλιο για αυτό;

Επίσης κοιτάω για SSD .

Καμία πρόταση για 240gb μέχρι 80€?

Amazon Fire stick 4k max

Κανένα σχόλιο για αυτό;

Επίσης κοιτάω για SSD .

Καμία πρόταση για 240gb μέχρι 80€?

SSD στα 240gb σου προτινω αυτον

http://www.e-shop.gr/ssd-sandisk-sdssda-240g-g25-ssd-plus-240gb-25-sata3-p-PER.320981 εχει 3 χρονια εγγυηση και ειναι Kingston απλα ειναι 9€ ποιο πανω.

Σχετικα με την αναβαθμιση θελω να σε ρωτησω τι μητρικη εχεις.

SSD στα 240gb σου προτινω αυτον

http://www.e-shop.gr/ssd-sandisk-sdssda-240g-g25-ssd-plus-240gb-25-sata3-p-PER.320981 εχει 3 χρονια εγγυηση και ειναι Kingston απλα ειναι 9€ ποιο πανω.

Σχετικα με την αναβαθμιση θελω να σε ρωτησω τι μητρικη εχεις.

Έχω την M3A79-T και βρήκα από Αμαζον τον 240gb SanDisk στα 79€.

Amazon Fire stick 4k max

Ωραια καλη τιμη ειναι.Η motherboard σου υποστιριζει μεχρι 16gb ddr2 ram αρα μπορεις να προσθεσεις.

προτίμησε αυτόν http://www.e-shop.gr/ssd-adata-premier-sp550-240gb-25-sata3-p-PER.331164. πιο αξιόπιστος controller απ τον sandforce

προτίμησε αυτόν http://www.e-shop.gr/ssd-adata-premier-sp550-240gb-25-sata3-p-PER.331164. πιο αξιόπιστος controller απ τον sandforce

Και τι λες για τον samsung EVO 850 με παρόμοιο μέγεθος και τιμή;

Έχει και 5 χρόνια εγγύηση.

Amazon Fire stick 4k max

Εάν δεις στα benchmark είναι ο δεύτερος καλύτερος με πρώτο φυσικά τον 850 pro. Έχω τον 850 evo και είναι σφεράτος κυριολεκτικά πυροβολεί και γκαζώνει. Κανένα θέμα απολύτως και έχει χαοτική διαφορά με το hyperx που τσιγκουνεύτηκα να ξαναπάρω 850 evo. Κινήσου σε 850 evo υπάρχουν και πολλά σχόλια υπερ του σε φορουμ

Εάν δεις στα benchmark είναι ο δεύτερος καλύτερος με πρώτο φυσικά τον 850 pro. Έχω τον 850 evo και είναι σφεράτος κυριολεκτικά πυροβολεί και γκαζώνει. Κανένα θέμα απολύτως και έχει χαοτική διαφορά με το hyperx που τσιγκουνεύτηκα να ξαναπάρω 850 evo. Κινήσου σε 850 evo υπάρχουν και πολλά σχόλια υπερ του σε φορουμ

Να ρωτήσω.

Υπάρχει Evo 850 απλός και 850 Pro?

Είναι διαφορετικά μοντέλα;

Amazon Fire stick 4k max

Να ρωτήσω.

Υπάρχει Evo 850 απλός και 850 Pro?

Είναι διαφορετικά μοντέλα;

Ναι είναι διαφορετικά μοντέλα με τον 850 pro καλύτερο. Πάντως και ο evo είναι εξίσου δυνατός. Θα σου πρότεινα να δεις φυσικά από skroutz λόγω τιμής έναν από τους 2 καθότι σε μεγάλα καταστήματα θα τους πληρώσεις χρυσάφι. Εγώ πήρα από το skroutz και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος.

Η διαφορά ο 850 evo είναι λίγο πολύ λίγο πιο κάτω από τον pro προσωπικά δεν πιστεύω οτι γίνετεται πλήρως αντιληπτό και ο 850 evo είναι φθηνότερος

Ναι. Ο evo έχει χωρητικότητα 500GB και 5 χρόνια εγγύηση ενώ ο Pro 512GB και 10 χρόνια εγγύηση. Φυσικά ο Pro είναι ακριβότερος αλλά όσον αφορά τις ταχύτητες είναι ίδιες με τον Evo...

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

παρόμοια τιμή; Ο EVO 850 240GB έχει κοντά 100€. Σαφώς είναι κλάσης ανώτερος

παρόμοια τιμή; Ο EVO 850 240GB έχει κοντά 100€. Σαφώς είναι κλάσης ανώτερος

Δεν ξέρω που κοιτάς, αλλά στο Αμαζον ο 850 250gb (οχι ο Προ) είναι γύρω στα 85€.

Amazon Fire stick 4k max

Δεν ξέρω που κοιτάς, αλλά στο Αμαζον ο 850 250gb (οχι ο Προ) είναι γύρω στα 85€.

ε και ελλάδα 95€

ο αλλος ειναι 65€. καμία συγκριση, δεν ειν κοντά στην τιμή όπως λες

ε και ελλάδα 95€

ο αλλος ειναι 65€. καμία συγκριση, δεν ειν κοντά στην τιμή όπως λες

Ποίος έχει 65€ και από πού;

Amazon Fire stick 4k max

Ποίος έχει 65€ και από πού;

Τώρα το πρόσεξα. Ο Adata που πόσταρα και τώρα τον έχει 85€, ήταν σε προσφορά 65€

Έβαλα τον 850 evo κι εγώ πριν καμιά εβδομάδα. 250γίγα. Μου τον πρότεινε φίλος που έχει 2! Δεν υπάρχει, τον παίρνεις με κλειστά μάτια.
[sIGPIC][/sIGPIC]