junglist Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Παιδια θελω να ρωτησω σχετικα με αγορες απο eBay.Βρηκα εναν ssd samsung evo 250gb και με 5χρ εγγυηση και θελω να ρωτησω αν στην Ελλαδα καληπτει η samsung απο θεμα εγγυησης. Εδώ συζητάμε για εξαρτήματα για pc, όχι για εγγυήσεις και online αγορές. Υπάρχουν άλλα θέματα για αυτό. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LouCi4er Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 (edited) Συγνώμη άργησα να απαντήσω λόγω υποχρεώσεων. Λοιπόν η οθόνη είναι tv monitor samsung 24", τροφοδοτικό chieftec 550w, 2 δισκοι, κάρτα γραφικών sapphire radeon hd 4670 512mb. Αυτά σκέφτομαι να τα κρατήσω. Παιχνίδια που είπα είναι wot και cod black ops ll. Προτάσεις για intel ή amd δεν έχω πρόβλημα Λοιπον θα ξεκινησω απο την καρτα γραφικων.Με την 4670 που εχει 512mb vram δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις και πολλα.Τα παιχνιδια τα παιζει η καρτα γραφικων κυριως,το να αναβαθμισεις τον επεξεργαστη δεν θα σε βοηθησει πουθενα.Επισης οθονη μια samsung 24" δεν μου λεει κατι,αναλυση θελω οπως και το ακριβες μοντελο του τροφοδοτικου.Συγνωμη αν ακουγομαι αποτομος αλλα λεφτα θα δωσεις,μην σου προτεινω οτι να ναι. CPU:http://www.skroutz.gr/s/4981866/Intel-Pentium-G3258-Box.html Motherboard:http://www.skroutz.gr/s/5491640/Asrock-H97-Anniversary.html Ram:http://www.skroutz.gr/s/4724303/Kingston-HyperX-Fury-Red-8GB-DDR3-1600MHz-HX316C10FRK2-8.html Δεν ξερω ποιο ειναι το budget σου,αν το ανεφερες καπου και δεν το προσεξα.Αν θες πες μου και μεχρι ποσα θες να δωσεις.Με το παραπανω setup θα εισαι υπερκαλυμενος σε browsing,ταινιες-σειρες και οτιδηποτε αλλο θες να κανεις συν του οτι σου δινει την επιλογη να βαλεις στο μελλον i5 ή i7.Παντως ο Pentium ειναι πολυ δυνατος,και μπορεις να του βαλεις και μια δυνατη καρτα γραφικων(πχ 960/380) χωρις να εχεις φαινομενο bottleneck.Αν θες και καρτα κοιτας για GTX 750Ti,καλη τιμη και τιμια σε επιδοσεις.Θα ειναι υπεραρκετη για τα παιχνιδια που ανεφερες.Θα μπορουσα να σου προτεινω και σε AMD πχ τον Athlon x4 860K που ειναι τετραπυρηνος αλλα χανει πολυ σε ipc σε σχεση με τον Pentium.Επισης το socket του 860Κ δεν θα δεχθει περαιτερω αναβαθμιση ασε που δεν θα γλιτωσεις τιποτα σε λεφτα με την AMD συνθεση. Οτι αλλο θες μου λες. Edited September 23, 2015 by LouCi4er Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Λοιπον θα ξεκινησω απο την καρτα γραφικων.Με την 4670 που εχει 512mb vram δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις και πολλα.Τα παιχνιδια τα παιζει η καρτα γραφικων κυριως,το να αναβαθμισεις τον επεξεργαστη δεν θα σε βοηθησει πουθενα.Επισης οθονη μια samsung 24" δεν μου λεει κατι,αναλυση θελω οπως και το ακριβες μοντελο του τροφοδοτικου.Συγνωμη αν ακουγομαι αποτομος αλλα λεφτα θα δωσεις,μην σου προτεινω οτι να ναι. CPU:http://www.skroutz.gr/s/4981866/Intel-Pentium-G3258-Box.html Motherboard:http://www.skroutz.gr/s/5491640/Asrock-H97-Anniversary.html Ram:http://www.skroutz.gr/s/4724303/Kingston-HyperX-Fury-Red-8GB-DDR3-1600MHz-HX316C10FRK2-8.html Δεν ξερω ποιο ειναι το budget σου,αν το ανεφερες καπου και δεν το προσεξα.Αν θες πες μου και μεχρι ποσα θες να δωσεις.Με το παραπανω setup θα εισαι υπερκαλυμενος σε browsing,ταινιες-σειρες και οτιδηποτε αλλο θες να κανεις συν του οτι σου δινει την επιλογη να βαλεις στο μελλον i5 ή i7.Παντως ο Pentium ειναι πολυ δυνατος,και μπορεις να του βαλεις και μια δυνατη καρτα γραφικων(πχ 960/380) χωρις να εχεις φαινομενο bottleneck.Αν θες και καρτα κοιτας για GTX 750Ti,καλη τιμη και τιμια σε επιδοσεις.Θα ειναι υπεραρκετη για τα παιχνιδια που ανεφερες.Θα μπορουσα να σου προτεινω και σε AMD πχ τον Athlon x4 860K που ειναι τετραπυρηνος αλλα χανει πολυ σε ipc σε σχεση με τον Pentium.Επισης το socket του 860Κ δεν θα δεχθει περαιτερω αναβαθμιση ασε που δεν θα γλιτωσεις τιποτα σε λεφτα με την AMD συνθεση. Οτι αλλο θες μου λες. Πιστεύω γνωρίζεις ότι υπάρχουν παιχνίδια που θέλουν >2 πυρήνες για να παίξουν. Οσο αφορά το συγκεκριμένο setup που προτείνεις, είναι αρκετά καλό, έχω κάτι παρόμοιο στο net cafe (50 τεμ) σε συνδυασμό με 640. Σε τελικές γραμμές αρκετά καλό και φθηνό, τόσο ώστε μπορείς να το αλλάξεις σε 2 - 3 χρόνια, απλ΄ααν αργότερα θέλει να παίξει νέα παιχνίδια >2 πυρήνες θ α έχει θέμα. Η απόφαση ανήκει στον φίλο :) Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 (edited) http://s16.postimg.org/hxtw7khb5/IMG_20150923_094233.jpg @luci4er αυτο το συστημα το ειχα παρει πριν 4-5 χρονια υπαρχει κατι που μπορω /χρειαζεται να αναβαθμισω/βελτιωσω?ισως την ραμ?( και ποια να παρω?) ευχαριστω! Απλα τωρα ειναι 64 bit windows 10 PS ελεος πια ουτε ενα screenshot απο το κινητο δεν μπορουμε να ανεβασουμε............................................. 20 kb αρχειο ΕΛΕΟΣ Edited September 23, 2015 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LouCi4er Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 (edited) Πιστεύω γνωρίζεις ότι υπάρχουν παιχνίδια που θέλουν >2 πυρήνες για να παίξουν. Οσο αφορά το συγκεκριμένο setup που προτείνεις, είναι αρκετά καλό, έχω κάτι παρόμοιο στο net cafe (50 τεμ) σε συνδυασμό με 640. Σε τελικές γραμμές αρκετά καλό και φθηνό, τόσο ώστε μπορείς να το αλλάξεις σε 2 - 3 χρόνια, απλ΄ααν αργότερα θέλει να παίξει νέα παιχνίδια >2 πυρήνες θ α έχει θέμα. Η απόφαση ανήκει στον φίλο :) Εγω φιλε μου το ξερω,εχω τον FX 8320 και παρολο που ολοι λενε οτι τα σημερινα παιχνιδια βλεπουν max 4 πυρηνες,εγω σε πολλα παιχνιδια βλεπω απο 6 threads μεχρι και 8 threads απασχολημενα.Το θεμα ειναι οτι ο φιλος δεν εχει καρτα γραφικων για να παιξει βαρια παιχνιδια οποτε ο επεξεργαστης ειναι το λιγοτερο που θα τον απασχολησει. http://s18.postimg.org/8hmblsa8l/Screenshot_2015_09_23_09_50_02.jpg @luci4er αυτο το συστημα το ειχα παρει πριν 4-5 χρονια υπαρχει κατι που μπορω /χρειαζεται να αναβαθμισω/βελτιωσω?ισως την ραμ?( και ποια να παρω?) ευχαριστω! PS ελεος πια ουτε ενα screenshot απο το κινητο δεν μπορουμε να ανεβασουμε............................................. 20 kb αρχειο ΕΛΕΟΣ Πολυ καλο setup εχεις ακτος της καρτας γραφικων.Αν το κουτι σου ειναι αυτο που φανταζομαι,ειναι κουταρα,εχω το ιδιο.Τεσπα αναλογα τι θελεις να κανεις.Ο 750 κραταει ακομα πολυ καλα,αν παιζεις παιχνιδια με μια GTX 960- ή μια R9 380 θα εισαι οκ για καμια 3ετια.Θα σου ελεγα και για R9 280Χ αλλα δεν ξερω ποσα χρονια εχεις το τροφοδοτικο.Α,αν θες βαζεις και αλλα 4GB ram μιας και οι τιμες τους εχουν ξεφτιλιστει.Πες μου αν εχεις δυο dimms ή ενα. Edited September 23, 2015 by LouCi4er Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Εγω φιλε μου το ξερω,εχω τον FX 8320 και παρολο που ολοι λενε οτι τα σημερινα παιχνιδια βλεπουν max 4 πυρηνες,εγω σε πολλα παιχνιδια βλεπω απο 6 threads μεχρι και 8 threads απασχολημενα.Το θεμα ειναι οτι ο φιλος δεν εχει καρτα γραφικων για να παιξει βαρια παιχνιδια οποτε ο επεξεργαστης ειναι το λιγοτερο που θα τον απασχολησει. Πολυ καλο setup εχεις ακτος της καρτας γραφικων.Αν το κουτι σου ειναι αυτο που φανταζομαι,ειναι κουταρα,εχω το ιδιο.Τεσπα αναλογα τι θελεις να κανεις.Ο 750 κραταει ακομα πολυ καλα,αν παιζεις παιχνιδια με μια GTX 960- ή μια R9 380 θα εισαι οκ για καμια 3ετια.Θα σου ελεγα και για R9 280Χ αλλα δεν ξερω ποσα χρονια εχεις το τροφοδοτικο.Α,αν θες βαζεις και αλλα 4GB ram μιας και οι τιμες τους εχουν ξεφτιλιστει.Πες μου αν εχεις δυο dimms ή ενα.ελα ρε συ τοσο καλο ειχα αγορασει τοτε?lol! ολα τα υλικα ειναι 5 ετων ολα μαζι τα πηρα τοτε. ΔΕΝ παιζω κανενα παιχνιδι! μονο σερφαρισμα και κατεβασμα ταινιων.ο μικρος ισως παιξει ενιοτε κανενα online παιχνιδι στο nickelodeon.gr τιποτα δηλαδη. τωρα για τα dimms πως το βλεπω? δεν εχω ιδεα! ps ΑΝ καποτε θελησω να αλλαξω καρτα γραφικων αλλαζει?θελω να πω δεν ειναι "κολλημενη" πανω στην μητρικη οποτε να μην γινεται να αλλαξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LouCi4er Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 ελα ρε συ τοσο καλο ειχα αγορασει τοτε?lol! ολα τα υλικα ειναι 5 ετων ολα μαζι τα πηρα τοτε. ΔΕΝ παιζω κανενα παιχνιδι! μονο σερφαρισμα και κατεβασμα ταινιων.ο μικρος ισως παιξει ενιοτε κανενα online παιχνιδι στο nickelodeon.gr τιποτα δηλαδη. τωρα για τα dimms πως το βλεπω? δεν εχω ιδεα! ps ΑΝ καποτε θελησω να αλλαξω καρτα γραφικων αλλαζει?θελω να πω δεν ειναι "κολλημενη" πανω στην μητρικη οποτε να μην γινεται να αλλαξει? Ειναι πολυ καλο το hardware που εχεις. Αμ δεν παιζεις παιχνιδια καθολου μην αλλαζεις τιποτα.Οπως εισαι ειναι υπεραρκετος ο υπολογιστης γι αυτα που κανεις.4gb ram ειναι υπεραρκετη.Καρτα αλλαζει κανονικα αλλα δεν χρειαζεται.Κατσε οπως εισαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Ειναι πολυ καλο το hardware που εχεις. Αμ δεν παιζεις παιχνιδια καθολου μην αλλαζεις τιποτα.Οπως εισαι ειναι υπεραρκετος ο υπολογιστης γι αυτα που κανεις.4gb ram ειναι υπεραρκετη.Καρτα αλλαζει κανονικα αλλα δεν χρειαζεται.Κατσε οπως εισαι.η ραμ τερματιζει στο 90% μονο στην μεταφορα αρχειων απο εναν δισκο εξωτερικο η σε αλλον εξωτερικο η στον ενσωματωμενο και με τα πολλα παραθυρα ανοιχτα σε browser,firefox κλπ! εκει κολλαει και σερνεται φυσικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 η ραμ τερματιζει στο 90% μονο στην μεταφορα αρχειων απο εναν δισκο εξωτερικο η σε αλλον εξωτερικο η στον ενσωματωμενο και με τα πολλα παραθυρα ανοιχτα σε browser,firefox κλπ! εκει κολλαει και σερνεται φυσικα Το κλασικό άλλαξε ram και σκληρό και βάλε έναν 850 evo ssd από 120 gb μέχρι 250 για το λογισμικό και τον εσωτερικό άστον να περνάς τις ταινίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eft Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Λοιπον θα ξεκινησω απο την καρτα γραφικων.Με την 4670 που εχει 512mb vram δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις και πολλα.Τα παιχνιδια τα παιζει η καρτα γραφικων κυριως,το να αναβαθμισεις τον επεξεργαστη δεν θα σε βοηθησει πουθενα.Επισης οθονη μια samsung 24" δεν μου λεει κατι,αναλυση θελω οπως και το ακριβες μοντελο του τροφοδοτικου.Συγνωμη αν ακουγομαι αποτομος αλλα λεφτα θα δωσεις,μην σου προτεινω οτι να ναι. Καλησπέρα λοιπόν το μονιτορ είναι fhd αναλησης, το τροφοδοτικο είναι chieftec gps-550ab και μπορώ μέχρι 300€. Είναι καλύτερο να δώσεις λεφτά για την κάρτα γραφικών η για τον επεξεργαστη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Το κλασικό άλλαξε ram και σκληρό και βάλε έναν 850 evo ssd από 120 gb μέχρι 250 για το λογισμικό και τον εσωτερικό άστον να περνάς τις ταινίεςοταν λες για το λογισμικο εννοεις οταν ξανα κανω εγκατασταση τα win10 να δηλωσω τον ssd? οποτε αυτος που εχω θα γινει ας πουμε ενας εξωτερικος που θα ειναι ομως εσωτερικα? μετα οταν θα κανω εγκατασταση προγραμματα firefox,utorrent κλπ τα program files θα ειναι στον ssd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 (edited) οταν λες για το λογισμικο εννοεις οταν ξανα κανω εγκατασταση τα win10 να δηλωσω τον ssd? οποτε αυτος που εχω θα γινει ας πουμε ενας εξωτερικος που θα ειναι ομως εσωτερικα? μετα οταν θα κανω εγκατασταση προγραμματα firefox,utorrent κλπ τα program files θα ειναι στον ssd? Ακριβώς τσέκαρε αν χωράει 2 σκληρους κάνεις format σε αυτον και περνάς καθαρή εγκατασταση τον ssd. Ολα τα προγράμματα στον ssd και κατέβασμα ταινιών στον hdd. Τσάμπα κατεβαζεις δοκίμασε το popcorn. Έχει πολύ διαδικασία να κάνεις φορματ και καθαρή εγκατάση όμως το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει. Τον 850 evo να δεις όχι τον 840 γιατί έχει μερικά θέματα ;) Edited September 23, 2015 by tilaverboy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 (edited) Ακριβώς τσέκαρε αν χωράει 2 σκληρους κάνεις format σε αυτον και περνάς καθαρή εγκατασταση τον ssd. Ολα τα προγράμματα στον ssd και κατέβασμα ταινιών στον hdd. Τσάμπα κατεβαζεις δοκίμασε το popcorn. Έχει πολύ διαδικασία να κάνεις φορματ και καθαρή εγκατάση όμως το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει. Τον 850 evo να δεις όχι τον 840 γιατί έχει μερικά θέματα ;) οκ!κανω "σπιτικο" video club οποτε κατεβαζω και κανω αρχειο,ταινιες ξενες, ελληνικες,σειρες αθλητικα κατι τερα εχω γεμισει! Edited September 23, 2015 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 οκ!κανω "σπιτικο" viedo club οποτε κατεβαζω και κανω αρχειο,ταινιες ξενες, ελληνικες,σειρες αθλητικα κατι τερα εχω γεμισει! Δες το popcorn ενω βλέπεις μπορει να κατεβαζει μετα το τελος της ταινιας και να μην το σβήνει. Είναι το καλύτερο πρόγραμμα και έχει υποτίτλους όλα έτοιμα και στρωμένα. Σε όσους δεν το ήξεραν και το πρότεινα έπαθαν σοκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Δες το popcorn ενω βλέπεις μπορει να κατεβαζει μετα το τελος της ταινιας και να μην το σβήνει. Είναι το καλύτερο πρόγραμμα και έχει υποτίτλους όλα έτοιμα και στρωμένα. Σε όσους δεν το ήξεραν και το πρότεινα έπαθαν σοκ!ok!το ειχα δοκιμασει και δεν με βολεψε!ισως το ξανα δοκιμασω τωρα που το ανεφερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 ok!το ειχα δοκιμασει και δεν με βολεψε!ισως το ξανα δοκιμασω τωρα που το ανεφερες Σου στειλα προσωπικο μήνυμα να τσεκάρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Ακριβώς τσέκαρε αν χωράει 2 σκληρους κάνεις format σε αυτον και περνάς καθαρή εγκατασταση τον ssd. Ολα τα προγράμματα στον ssd και κατέβασμα ταινιών στον hdd. Τσάμπα κατεβαζεις δοκίμασε το popcorn. Έχει πολύ διαδικασία να κάνεις φορματ και καθαρή εγκατάση όμως το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει. Τον 850 evo να δεις όχι τον 840 γιατί έχει μερικά θέματα ;) γιατί ο 840 τι θέματα έχει? ακούω ακούω και θέματα δεν βλέπω. και τον έχω πάνω από χρόνο πάνω στο πισί και με 2 λειτουργικά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 γιατί ο 840 τι θέματα έχει? ακούω ακούω και θέματα δεν βλέπω. και τον έχω πάνω από χρόνο πάνω στο πισί και με 2 λειτουργικά :) Τίποτα δεν έχει ο 840 , κλείνει 2 χρόνια στο λαπτοπ μου και πάει σφαίρα όπως πρώτα. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LouCi4er Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 γιατί ο 840 τι θέματα έχει? ακούω ακούω και θέματα δεν βλέπω. και τον έχω πάνω από χρόνο πάνω στο πισί και με 2 λειτουργικά :) Τι δεν εχει θεματα,ειχε βουηξει ο τοπος.Μετα απο καποιο διαστημα,αν εχεις αρχεια τα οποια δεν τα διαβαζει συχνα ο controller,τοτε μολις καποια στιγμη χρειαστει να τα διαβασει πεφτουν οι ταχυτητες δραματικα.Σε φιλο μου που τον τεσταρισα ενα χρονο μετα την εγκατασταση,ειχε περιπου 140/100 read/write.Η Samsung εβγαλε firmaware που διορθωνει το προβλημα,το εχεις περασει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Τι δεν εχει θεματα,ειχε βουηξει ο τοπος.Μετα απο καποιο διαστημα,αν εχεις αρχεια τα οποια δεν τα διαβαζει συχνα ο controller,τοτε μολις καποια στιγμη χρειαστει να τα διαβασει πεφτουν οι ταχυτητες δραματικα.Σε φιλο μου που τον τεσταρισα ενα χρονο μετα την εγκατασταση,ειχε περιπου 140/100 read/write.Η Samsung εβγαλε firmaware που διορθωνει το προβλημα,το εχεις περασει? Ποιος έχει αρχεία στον ssd που δε διαβάζει συχνά; Ποιος αποθηκεύει ταινίες στον ssd ξερωγω; Εκτός του οτι αυτό το πρόβλημα ήταν κάτι που ελάχιστοι είδαν, γτ οποιος έχει το λειτουργικο και τις εφαρμογές του στον ssd, δεν πρόκειται να το αντιμετωπίσει, διορθώθηκε πριν ένα χρόνο με update απ το samsung magician. Τι να πουν άλλοι με sandorce controller που σέρνονται οι ssd τους Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LouCi4er Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Ποιος έχει αρχεία στον ssd που δε διαβάζει συχνά; Ποιος αποθηκεύει ταινίες στον ssd ξερωγω; Εκτός του οτι αυτό το πρόβλημα ήταν κάτι που ελάχιστοι είδαν, γτ οποιος έχει το λειτουργικο και τις εφαρμογές του στον ssd, δεν πρόκειται να το αντιμετωπίσει, διορθώθηκε πριν ένα χρόνο με update απ το samsung magician. Τι να πουν άλλοι με sandorce controller που σέρνονται οι ssd τους Καλα τελοσπαντων,η Samsung εβγαλε firmware για να αντιμετωπισει το προβλημα,κατι που δεν διορθωθηκε(συμφωνα με εκατονταδες χρηστες).Ποιος μιλησε για ταινιες,οταν λεω παλια αρχεια δεν εννοω αρχεια ετων.Και για να σε ενημερωσω μιλαμε για αρχεια λειτουργικου,το να διαβασει μια ταινια ο δισκος,δεν θα καθυστερησει το λειτουργικο.Το bug αναφεροταν σε αρχεια λειτουργικου ενος μηνα το πολυ,σε αρκετες περιπτωσεις ακομα και 2-3 εβδομαδων.Και δεν ηταν κατι που ειδαν ελαχιστοι οπως λες,οσοι τρεχαν το τεστ,9 στους 10 ειχαν τεραστια πτωση στις επιδοσεις.Αμα ομως εσυ εμεινες ευχαριστημενος,κανενα προβλημα.Η τελευταια προταση,απλα ασχολιαστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stam1908 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω αναβάθμιση τον Η/Υ μου κυρίως για gaming ( GTA V , watch dogs και λοιπά) με max budget 400-450 ευρώ (εάν γίνεται και με λιγότερα ακόμα καλύτερα).. Το σύστημα που διαθέτο είναι το αυτό: Μητρική : Asus M2NPV-VM Chipset : nVidia nForce 410 Επεξεργαστής: AMD Athlon 64 X2 6000+ @ 3000 MHz Φυσική Μνήμη : 4096 MBDDR2-SDRAM Κάρτα γραφικώνí : NVIDIA GeForce GT 620 Σκληρός Δίσκος : Seagate ST350041 8AS SCSI Disk Device (500GB) Λειτουργικό σύστημα : Windows 7 Ultimate Professional Media Center 6.01.7601 Service Pack 1 (64-bit) DirectX : έκδοση 11.00 Windows Performance Index : 4.2 στα 7.9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω αναβάθμιση τον Η/Υ μου κυρίως για gaming ( GTA V , watch dogs και λοιπά) με max budget 400-450 ευρώ (εάν γίνεται και με λιγότερα ακόμα καλύτερα).. Το σύστημα που διαθέτο είναι το αυτό: Μητρική : Asus M2NPV-VM Chipset : nVidia nForce 410 Επεξεργαστής: AMD Athlon 64 X2 6000+ @ 3000 MHz Φυσική Μνήμη : 4096 MBDDR2-SDRAM Κάρτα γραφικώνí : NVIDIA GeForce GT 620 Σκληρός Δίσκος : Seagate ST350041 8AS SCSI Disk Device (500GB) Λειτουργικό σύστημα : Windows 7 Ultimate Professional Media Center 6.01.7601 Service Pack 1 (64-bit) DirectX : έκδοση 11.00 Windows Performance Index : 4.2 στα 7.9 http://www.skroutz.gr/s/7327618/Intel-Core-i5-6500-Box.html http://www.skroutz.gr/s/7512987/EVGA-GeForce-GTX960-4GB-04G-P4-3967-KR.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stam1908 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 με αυτό το τροφοδοτικό που έχω γίνεται? Chieftec model: GPS-350EB-101A AC-INPUT 115V-18A Frequency:50-60Hz Max Power:350W και επίσης η ram δεν θέλει αλλαγή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 @Stam1908 Το τροφοδοτικό την κάρτα γραφικών δεν θα στη "σηκώνει", θα πας τουλάχιστον 450-500Watt Θα χρειαστείς και νέα μητρική κάρτα με socket για τον επεξεργαστή 1151 για τον επεξεργαστή που σου πρότεινε ο tilaverboy, και θα για την νέα μητρική θα χρειαστείς νέα RAM, στο λινκ με της μητρικές μπορείς να δεις τη μνήμη ram θέλει η μητρική DDR3 η DDR4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts