Jump to content

Nέος υπολογιστής / Αναβάθμιση: Σύνθεση, προτάσεις, αγορές, ερωτήσεις

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας λέω να αγοράσω λαπτοπ αλλά δεν ξέρω πιο το dell Alienware η το MacBook pro πιο πολύ το θέλω για internet κανένα YouTube και για league of legends

Για τέτοια χρήση παίρνεις λάπτοπ των 400-500€. Παρ' όλ' αυτά αν θες ν αγοράσεις κάτι πανάκριβο, πήγαινε σε Toshiba Qosmio

• 3 weeks later...
  • Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εχω εναν σταθερο απο πλαισιο απλα θελω να αλλαξω τα 4 γιγα ραμ που εχει τωρα με 4+4 =8gb

ειναι απλο να το κανω μονος μου?κουμπωτες μπαινουν?απλα βαριεμαι να τις αγοραζω και να παω στο πλαισιο να μου τις βαλουν.αν ειναι ευκολο?

Edited by ilka71

εχω εναν σταθερο απο πλαισιο απλα θελω να αλλαξω τα 4 γιγα ραμ που εχει τωρα με 4+4 =8gb

ειναι απλο να το κανω μονος μου?κουμπωτες μπαινουν?απλα βαριεμαι να τις αγοραζω και να παω στο πλαισιο να μου τις βαλουν.αν ειναι ευκολο?

Ναι απλό είναι, κουμπωτές μπαίνουν. Απλά φρόντισε να είναι ιδιας συχνότητας με αυτές που έχεις

Ναι απλό είναι, κουμπωτές μπαίνουν. Απλά φρόντισε να είναι ιδιας συχνότητας με αυτές που έχεις

οπως βλεπεις το κουτι απο μπροστα ανοιγει μαλλον?η εχει και απο πλαγια?αν ξερεις!

για να δω την συχνοτητα πρεπει να ανοιξει το κουτι?το γραφει πανω στις ραμ?

αυτο ειναι το μοντελο το βρηκα στην αποδειξη αγορας

RAM DDR3 CORSAIR 4GB KIT 1333C9DHX

Edited by ilka71

οπως βλεπεις το κουτι απο μπροστα ανοιγει μαλλον?η εχει και απο πλαγια?αν ξερεις!

για να δω την συχνοτητα πρεπει να ανοιξει το κουτι?το γραφει πανω στις ραμ?

αυτο ειναι το μοντελο το βρηκα στην αποδειξη αγορας

RAM DDR3 CORSAIR 4GB KIT 1333C9DHX

Απ το πλάι αριστερά ανοιγει. Οι μνήμες σου είναι 1333MHz, οπότε πάρε ίδιες για να παιζουν στην ιδια συχνότητα.

Απ το πλάι αριστερά ανοιγει. Οι μνήμες σου είναι 1333MHz, οπότε πάρε ίδιες για να παιζουν στην ιδια συχνότητα.
Ωραια σε ευχαριστω πολυ

οταν λεει κιτ τι εννοει?

οποιος ξερει ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΡΑΜ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕΡΙΑ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΦΕΤΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ!1333 ταχυτητα και 4gb η καθε μια

Edited by ilka71

• 2 weeks later...
Χαίρεται χρειάζομαι καποιες προτάσεις για αγορά ηλεκτρονικών υπολογιστών για σχολείο. Το κοστος δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 350 ευρώ μαζί με οθόνη. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Χαίρεται χρειάζομαι καποιες προτάσεις για αγορά ηλεκτρονικών υπολογιστών για σχολείο. Το κοστος δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 350 ευρώ μαζί με οθόνη. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

331€ με 4GB ram, οθόνη, πληκτρολόγιο, ποντίκι, ηχεία, δοκιμασμένα κομμάτια

http://s22.postimg.org/qu5wte9ct/E_SHOP.jpg

331€ με 4GB ram, οθόνη, πληκτρολόγιο, ποντίκι, ηχεία, δοκιμασμένα κομμάτια

http://s22.postimg.org/qu5wte9ct/E_SHOP.jpg

Σε ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου είναι καλη και η τιμή θα το μελετήσουμε!! Προς τον φιλο που ρώτησε μιλάμε για 7 κομμάτια και θα εξοπλίσουν εργαστήριο σχολείου με οτι αυτό συνεπάγεται σε προγράμματα και απαιτήσεις.

Edited by APOSTOLO

Λεω να κανω αναβαθμιση τον υπολογιστη μου και θα παρω επεξεργαστη/μνημες/μητρικη. Αλλα δεν ξερω εαν αξιζει να δωσω για i7-4790 λεφτα ή να μείνω στο i5-4590. Ποιες διαφορες ουσιαστικες εχουν; Παιζω παιχνιδια αλλα οχι τιποτα φοβερο (dota 2 99% αλλα δοκιμαζω και κατι πιο απαιτητικά). Επισης δεν με ενδιαφερει το overclocking οποτε σε τι chipset να παω σε μητρικη; (να εχει raid κτλ)
Samsung S21 Ultra

@doganos

Πες μας από τι αποτελείται το σύστημα σου?

Δεν χρειάζεται να τον αλλάξεις.

Οι διάφορες στον i5 με τον i7 έχει παραπάνω συχνότητα λειτουργίας 3.6 GHz έχει 4 παραπάνω πυρήνες.

Επίσης γράφεις ότι δεν θα πας για overclocking.

Μετά λεφτά που έχει αγοράζεις έναν καλό SSD, κάρτα γραφικών.

εχω εναν q9550, 4GB DDR2, HD5850 ATI. Και θελω να κανω αναβαθμιση αλλα δεν ξερω εαν αξιζει ο i7 απο τον i5
Samsung S21 Ultra

απο chipset τι να επιλεξω για μητρικη; επισης καρτα γραφικων στην κατηγορια της HD5850 οταν την ειχα παρει...; (value for money)
Samsung S21 Ultra

Κανενα ευρωπαικο μαγαζι ξερουμε; Αξιοπιστο; Για αγορες κομματια υπολογιστων;

http://www.hardwareversand.de/

έξοδα μεταφοράς 12 ευρώ. από αυτό το μαγαζί αγόρασα την κάρτα γραφικών μου. άριστοι επαγγελματίες.

Παιδιά μια ερώτηση είναι να πάρω λάπτοπ και βρήκα 2αρκετα καλά για τα χρήματα τους το ενα είναι αυτόhttp://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-dell-inspiron-5547-i5-4210u-156-asimi/prod6350126pp/ και το αλλο αυτόhttp://www.msystems.gr/index.php?category=1142&product=19039 μου άρεσε που έχει μεγάλη οθόνη αλλά νομιζω το dell είναι ανώτερο. Αυτό που ήθελα να ρωτησω είναι ποια νομίζετε οτι είναι καλύτερη κάρτα γραφικών σε συνδιασμό στο σύνολο ανάλογα i3 η i5 η amd r7 m265 η nvidia ge force gt 830 m και οι δυο είναι στα 2gb.να προσθέσω οτι σε βίντεο που είδα στο youtube έχω την εντύπωση πως η r7 παει αρκετά καλυτερα απο την nvidia αν γίνεται μπορω να έχω την γνώμη σας ? Όσο για την ram αν παιρνει θα βάλω κατι παραπανω θα έχω αποτελεσματα θα καταλάβω την διάφορα ? Δεν θα τρέχω βαριά παιχνιδια κανένα προ έτσι για την φαση.

• 2 weeks later...

Τελικα εκανα παραγγελια απο αμαζον για i7-5820K, MSI X99S, 16GB DDR4 G.SKILL 2400Mhz. Το "προβλημα" ειναι οτι υπαρχει έλλειψη στον επεξεργαστη...

Ηθελα να παρω και την GTX970 αλλα διαβασα κατι για 3.5GB RAM και λεω να παω στην 290...

Samsung S21 Ultra

Τελικα εκανα παραγγελια απο αμαζον για i7-5820K, MSI X99S, 16GB DDR4 G.SKILL 2400Mhz. Το "προβλημα" ειναι οτι υπαρχει έλλειψη στον επεξεργαστη...

Ηθελα να παρω και την GTX970 αλλα διαβασα κατι για 3.5GB RAM και λεω να παω στην 290...

3.5gb+512mb έχει η 970. αν είναι να πας για 290 περίμενε τουλάχιστον την σειρά 390 που θα κυκλοφορήσει. αν δεν βιάζεσαι :)

Θα αργήσει Και θα είναι ακριβή

Μια χαρά είναι η 970, και καλύτερη της 290. Αν σε παίζεις σε 4Κ μη σε νοιάζει αυτό με τη μνήμη, δε θα το καταλάβεις πουθενά

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Αν θες 4Κ τότε περίμενε, γιατί ούτε η 290 σου κάνει

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.