Jump to content

Nέος υπολογιστής / Αναβάθμιση: Σύνθεση, προτάσεις, αγορές, ερωτήσεις

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μηπως θα μπορουσε καποιος να μου προτεινει desktop μεχρι 1000 ευρω για gaming? απεχω καιρο και δεν γνωριζω τιποτα για τα καινουργια hardware

εγω προτεινω να πας σε ενα καταστημα (μουλτιραμα,πλαισιο) και να διαλεξειες ενα πισι καθαρα για τις αναγκες σου.πιστευω θα βρεις αυτο που θελεις και βασικο θα εχεις και την τεχνικη υποστηριξη + την εγγυηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Απλά πράγματα internet κυρίως....

Αφου το θες κυριως για internet και δεν σε ενδιαφερει το gaming θα σου πρωτεινα τα παρακατω.

Μητρικη

CPU

RAM

Σκληρος Δισκος

Τροφοδοτικο

DVD RW

Case

Συνολο: 370,19 Ε

Αν παλι σε ενδιαφερει το gaming τοτε πρεπει να πας σε αλλη μητρικη κ καλυτερη καρτα γραφικων απο την ενσωματωμενη.

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

epeidh telika 8a ftia3w systhma apo thn arxh....poia apo tis 2 na balw re paidia gia karta grafikwn?

GigabyteRadeon HD 4870 - 1 GB h Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 260 896MB?

exoun thn idia peripou timh...thanx kai pali

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

epeidh telika 8a ftia3w systhma apo thn arxh....poia apo tis 2 na balw re paidia gia karta grafikwn?

GigabyteRadeon HD 4870 - 1 GB h Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 260 896MB?

exoun thn idia peripou timh...thanx kai pali

Την 4870 χωρίς 2η σκέψη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Αφου το θες κυριως για internet και δεν σε ενδιαφερει το gaming θα σου πρωτεινα τα παρακατω.

Μητρικη

CPU

RAM

Σκληρος Δισκος

Τροφοδοτικο

DVD RW

Case

Συνολο: 370,19 Ε

Αν παλι σε ενδιαφερει το gaming τοτε πρεπει να πας σε αλλη μητρικη κ καλυτερη καρτα γραφικων απο την ενσωματωμενη.

Ευχαριστω για το ενδιαφερον...

Καλησπέρα.

Θέλω να κάνω μία απλή ερώτηση.

Τί θα γίνει αν βάλω έναν επεξεργαστή με 1333 FSB σε μία μητρική που υποστηρίζει μέχρι 1066? Θα δουλέψει ο επεξεργαστής συμβατικά ή δν θα δουλέψει καθόλου?

Ευχαριστώ

no sig...

Καλησπέρα.

Θέλω να κάνω μία απλή ερώτηση.

Τί θα γίνει αν βάλω έναν επεξεργαστή με 1333 FSB σε μία μητρική που υποστηρίζει μέχρι 1066? Θα δουλέψει ο επεξεργαστής συμβατικά ή δν θα δουλέψει καθόλου?

Ευχαριστώ

Πες μας τον επεξεργαστη και την μητρικη κ θα σου πουμε.....

Αν και δεν νομιζω να δουλεψει.

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

Asus P5W DH Deluxe - Core2Duo 8500 ( 3.16 GHz )

Μετά από λίγο ψάξιμο είδα ότι με BIOS update θα κάνω δουλειά. Θα το δοκιμάσω και βλέπουμε....

no sig...

παιδιά θέλω να αναβαθμίσω τις RAM στο PC μου. Λιπών η μητρική μου είναι intel DG31PR και φοράει μνήμες (2x1G) DDR2-667 (333 MHz) στα 1.8Volt. Αν βάλω (2X2GB) PC2-6400 800MHZ με τάση λειτουργίας 2.1Volt θα δουλέψουν η θα έχω προβλήματα?? Αυτό που με απασχολεί είναι η διαφορά στα Volt.

Και εγώ θέλω μια μικρή βοήθεια για επιλογή μνήμης RAM.

Τον υπολογιστή τον έχω γύρω στα 7 χρόνια. Πώς μπορώ να δω ποιες μνήμες είναι συμβατές και ποιες όχι? Βλέπω οτι οι DDR2 είναι πιο φθηνές. Ποιες είναι οι καλύτερες?

Έχω μείνει λίγο πίσω σχετικά με το hardware των υπολογιστών.. :O

Και εγώ θέλω μια μικρή βοήθεια για επιλογή μνήμης RAM.

Τον υπολογιστή τον έχω γύρω στα 7 χρόνια. Πώς μπορώ να δω ποιες μνήμες είναι συμβατές και ποιες όχι? Βλέπω οτι οι DDR2 είναι πιο φθηνές. Ποιες είναι οι καλύτερες?

Έχω μείνει λίγο πίσω σχετικά με το hardware των υπολογιστών.. :O

Κατεβασε το CPU-Z και στην καρτελα Memory στο Type γραφει τι τυπο μνημης εχεις.

Ευχαριστώ!

DDR λέει σκέτο..

Ποια από τις παρακάτω μου προτείνετε?

http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%CC%CD%C7%CC%C7+RAM&category2=DDR-1&title=1GB

Για παράδειγμα η πρώτη που έχει 23€ είναι καλή? Επίσης αυτή τη στιγμή ο υπολογιστής έχει 256 mb. Φαντάζομαι δεν υπάρχει πρόβλημα αν έχω πάνω και τις 2 μνήμες ε?!

Ευχαριστώ!

DDR λέει σκέτο..

http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%CC%CD%C7%CC%C7+RAM&category2=DDR-1&title=1GB

Για παράδειγμα η πρώτη που έχει 23€ είναι καλή? Επίσης αυτή τη στιγμή ο υπολογιστής έχει 256 mb. Φαντάζομαι δεν υπάρχει πρόβλημα αν έχω πάνω και τις 2 μνήμες ε?!

Τοσο παλιο υπολογιστη θα θελεις μνημη sdram!

επισης πρεπει να δεις και σε ποσσα mhz τρεχει η μνημη.επισης ο υπολογιστης σου εχει μια μνημη 256mb η 2 των 128mb,θελω να πω οτι εχεις ελευθερο slot για την νεα μνημη??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ!

DDR λέει σκέτο..

Επισης πες μας και ποια μητρικη εχεις για να δουμε ακριβως τι τυπο κ χωρητικοτητα μπορεις να βαλεις.

Στο προγραμμα που σου ειπα πριν πρεπει να το αναφερει.....

Τοσο παλιο υπολογιστη θα θελεις μνημη sdram!

επισης πρεπει να δεις και σε ποσσα mhz τρεχει η μνημη.επισης ο υπολογιστης σου εχει μια μνημη 256mb η 2 των 128mb,θελω να πω οτι εχεις ελευθερο slot για την νεα μνημη??

Όπως έγραψα είναι Type DDR. Ο υπολογιστής έχει μια μνήμη 256mb οπότε υπάρχει χώρος και για άλλη.. Με το παραπάνω πρόγραμμα δείχνει οτι υπάρχουν άλλες 2 κενές θέσεις!

Επισης πες μας και ποια μητρικη εχεις για να δουμε ακριβως τι τυπο κ χωρητικοτητα μπορεις να βαλεις.

Στο προγραμμα που σου ειπα πριν πρεπει να το αναφερει.....

Λοιπόν..

Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd

Model: 7VTXE+ 1.0

Με αναζήτηση που έκανα βρήκα αυτό

Λέει οτι υποστηρίζει μέχρι 3gb DDR αλλά δεν γράφει μέχρι πόσα mhz. Η 256 που έχω τώρα λειτουργεί στα 133,3 MHz σύμφωνα με το προγραμματάκι!

Συμφωνα με το site της gigabyte ΕΔΩ παιρνεις PC1600/DDR200 ή PC2100/DDR266 DDR memory.

Στο site της Kingston ΕΔΩ μπορεις να δεις ποιες υποστηριζει η μητρικη σου.

Στο e-shop εχουν 256MB και 512MB και στο zero one 1GB.

Διαλεγεις και περνεις :)

Σκεφτομαι για αγορά καινούριου υπολογιστή, πιο πολύ για internet, καποιες πιο βαρείες εφαρμογές πχ. Photoshop,netbeans, για προγραμματισμό και κανένα παιχνιδάκι!

Τι λέτε γι αυτό το πακέτο:

Μητρικη

Επεξεργαστη

Καρτα γραφικών

RAM

Σκληρο δισκο

Κουτι

Και ποσα Watt να είναι το τροφοδοτικό?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Συμφωνα με το site της gigabyte ΕΔΩ παιρνεις PC1600/DDR200 ή PC2100/DDR266 DDR memory.

Στο site της Kingston ΕΔΩ μπορεις να δεις ποιες υποστηριζει η μητρικη σου.

Στο e-shop εχουν 256MB και 512MB και στο zero one 1GB.

Διαλεγεις και περνεις :)

Ευχαριστώ για την βοήθεια!

Σκεφτομαι για αγορά καινούριου υπολογιστή, πιο πολύ για internet, καποιες πιο βαρείες εφαρμογές πχ. Photoshop,netbeans, για προγραμματισμό και κανένα παιχνιδάκι!

Τι λέτε γι αυτό το πακέτο:

Μητρικη

Επεξεργαστη

Καρτα γραφικών

RAM

Σκληρο δισκο

Κουτι

Και ποσα Watt να είναι το τροφοδοτικό?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Πολυ καλες οι ram που θες αλλα εγω θα προτεινα καποιες με ψυκτρα, οπως αυτες οι KINGSTON.

Τροφοδοτικο ενα 600αρι θα σε καλυπται ανετα και για μελλοντικη χρηση ;)

Πολυ καλες οι ram που θες αλλα εγω θα προτεινα καποιες με ψυκτρα, οπως αυτες οι KINGSTON.

Τροφοδοτικο ενα 600αρι θα σε καλυπται ανετα και για μελλοντικη χρηση ;)

Ευχαριστώ, και βλέπω οτι η διαφορά είναι ελάχιστη!

Δεν τις είχα προσέξει...

σε μια μητρικη π εχει μνημη ram 1gb ddr2 pc 5300 667mhz κουμποσω μια 2gb pali ddr2 αλλα 800mhz pc6400..θα δουλευει NORMAL??
Perpato sto dasos k akouw fidia..les na apoli8o......? AR@@@@A!! :lol:

σε μια μητρικη π εχει μνημη ram 1gb ddr2 pc 5300 667mhz κουμποσω μια 2gb pali ddr2 αλλα 800mhz pc6400..θα δουλευει NORMAL??

Αν η μητρικη σου υποστηριζει 800αρες τοτε θα δουλευει.....

Αν η μητρικη σου υποστηριζει 800αρες τοτε θα δουλευει.....

απο τν σστιγμη π τν βλεπει τν αναγνωριζει σιμενει οτι τν χρεισημοποιει κιολας??

Perpato sto dasos k akouw fidia..les na apoli8o......? AR@@@@A!! :lol:

Γράφε ολόκληρες λέξεις. Τα π, τν και όλα τα παρόμοια, δεν είναι λέξεις.