NickTheGreek99 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 καλημέρα θα ήθελα τη γνώμη σας για τις παρακάτω κάρτες γραφικών για χρήση game και για να βλέπω και καμία ταινία που και που. Asus Radeon R7 260X 2GB DirectCU II OC Asus Radeon HD7790 2GB DirectCU II OC αν έχετε υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά θα ήθελα να μου πείτε. Όπως τις βλέπω και τις 2 προσωπικά θα πήγαινα στην 7790. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avitor Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 (edited) καλημέρα θα ήθελα τη γνώμη σας για τις παρακάτω κάρτες γραφικών για χρήση game και για να βλέπω και καμία ταινία που και που. Asus Radeon R7 260X 2GB DirectCU II OC Asus Radeon HD7790 2GB DirectCU II OC αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά θα ήθελα να μου πείτε. Προσωπικα θα πηγαινα στην R7 260X. http://www.anandtech.com/bench/product/1035?vs=1044 http://versus.com/en/asus-hd-7790-directcu-ii-oc-2gb-vs-amd-radeon-r7-260x http://www.game-debate.com/gpu/index.php?gid=1971&gid2=1733&compare=radeon-r7-260x-asus-directcu-ii-oc-edition-vs-radeon-hd-7790-sapphire-dual-x-oc-edition Edited March 8, 2014 by Avitor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Την 260Χ, η οποία βασικά είναι η 7790 μετονομασμένη, λίγο υπερχρονισμένη και λίγο φτηνότερη. Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_76 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Καλημέρα, Θέλω να αγοράσω μια νέα κάρτα γραφικών για τον υπολογιστή μου (χρησιμοποιώ εφαρμογές CAD) αλλά δεν ξέρω ποιά θα ταίριαζε στο σύστημά μου. Αυτή τη στιγμή το σύστημα μου είναι αυτό 1. Motherboard 2. SystemSummary 3. VideoCard Η τιμή να είναι κοντά στα 100€.. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Αν και οι πληροφορίες για την motherboard δεν δείχνουν το μοντέλο της, κρίνοντας από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του PC οποιαδήποτε σύγχρονη κάρτα θα ταιριάζει. Καλού κακού δες πόσα watt τροφοδοτικό έχεις. Στα 100 ευρώ η καλύτερη κάρτα που παίζει είναι η AMD R7 260X: http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=r7+260x&from=autocomplete Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Αν και οι πληροφορίες για την motherboard δεν δείχνουν το μοντέλο της Το μοντέλο το λέει στην πρώτη εικόνα και είναι η asus berkeley.:) Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Εγώ θα σου πρότεινα αυτή http://www.e-shop.gr/product?id=PER.519134 EVGA GEFORCE GT 640 (SINGLE SLOT) 4GB DDR3 στα 107 euro :O Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Εγώ θα σου πρότεινα αυτή http://www.e-shop.gr/product?id=PER.519134 EVGA GEFORCE GT 640 (SINGLE SLOT) 4GB DDR3 στα 107 euro :O Ή αυτή : ATI Radeon HD7750 4GB DDR3 PCI-E VGA DVI HDMI (Club 3d) (CGAX-7758Z) Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_76 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Σας ευχαριστώ όλους! αυτές οι κάρτες σηκώνουν δηλαδή προγράμματα cad? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Σας ευχαριστώ όλους! αυτές οι κάρτες σηκώνουν δηλαδή προγράμματα cad? Σιγουρότατα. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Το μοντέλο το λέει στην πρώτη εικόνα και είναι η asus berkeley.:) Το είχα δει, αλλά ποιος να πίστευε ότι είναι πράγματι αυτό; Οι άλλες δύο κάρτες που αναφέρθηκαν είναι κατώτερες της R7 260X, και ειδικά η Nvidia 640 είναι πολύ κατώτερη και κοστίζει το ίδιο (έλεος). Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_76 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 και η κάρτα γραφικών (όποια βάλω τελικά) κουμπώνει όπως η μνήμη απλα; η χρειάζεται τίποτα άλλο; τί πρέπει να κοιτάω σε μια κάρτα γραφικών (ποια χαρακτηριστικά) ώστε να είναι συμβατή με την μητρική μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Το είχα δει, αλλά ποιος να πίστευε ότι είναι πράγματι αυτό; Οι άλλες δύο κάρτες που αναφέρθηκαν είναι κατώτερες της R7 260X, και ειδικά η Nvidia 640 είναι πολύ κατώτερη και κοστίζει το ίδιο (έλεος). Αυτή που λες είναι 1gb gddr5 ενώ αυτή που πρότεινα εγώ και ο George_Kont είναι 4gb gddr3.Δεν νομίζω να υπάρχει σχέση μεταξύ τους :confused:. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Αυτή που λες είναι 1gb gddr5 ενώ αυτή που πρότεινα εγώ και ο George_Kont είναι 4gb gddr3.Δεν νομίζω να υπάρχει σχέση μεταξύ τους :confused:. Φυσικά δεν υπάρχει σχέση. Τον ρόλο παίζει η gpu και όχι τα 4gb ram που δεν θα βρεις ούτε σε κάρτες των 500 ευρώ, επειδή είναι άχρηστα. Και η gddr5 ram είναι πολύ ανώτερη της ddr3 που προτείνετε. Καλό είναι να μην επιμένεις όταν κάνεις λάθος κι από πάνω. Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Καλό είναι να μην επιμένεις όταν κάνεις λάθος κι από πάνω. Εγώ δεν επιμένω, συζήτηση κάνω.;) Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul7 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 και η κάρτα γραφικών (όποια βάλω τελικά) κουμπώνει όπως η μνήμη απλα; η χρειάζεται τίποτα άλλο; τί πρέπει να κοιτάω σε μια κάρτα γραφικών (ποια χαρακτηριστικά) ώστε να είναι συμβατή με την μητρική μου; H κάρτα γραφικών παίζει σε δικές της υποδοχές, θα τις δεις είναι διαφορετικές από της μνήμης που είναι δίπλα δίπλα όλες. Μπορείς να βρεις την μητρική σου στο Internet και να δεις με τι τύπο κάρτες γραφικών είναι συμβατη. Παράθεση Cry of the Nazgul! Galaxy 4- / - / - iPad Mini Retina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 και η κάρτα γραφικών (όποια βάλω τελικά) κουμπώνει όπως η μνήμη απλα; η χρειάζεται τίποτα άλλο; τί πρέπει να κοιτάω σε μια κάρτα γραφικών (ποια χαρακτηριστικά) ώστε να είναι συμβατή με την μητρική μου; Ανοιξε το site του κατασκευαστή, βρες την μητρική σου και δες τί υποστηρίζει. Τώρα που το παρατηρώ καλύτερα, όλες οι προτάσεις μας είναι για κάρτες pci express 3.0. Δεν νομίζω η μητρική σου να το υποστηρίζει, όπότε παίζει αυτή η επιλογή http://www.e-shop.gr/product?id=PER.513537 Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Όλες οι κάρτες και οι μητρικές με pci express ειναι συμβατες ανεξαρτητα από την έκδοση. Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_76 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Ανοιξε το site του κατασκευαστή, βρες την μητρική σου και δες τί υποστηρίζει. Τώρα που το παρατηρώ καλύτερα, όλες οι προτάσεις μας είναι για κάρτες pci express 3.0. Δεν νομίζω η μητρική σου να το υποστηρίζει, όπότε παίζει αυτή η επιλογή http://www.e-shop.gr/product?id=PER.513537 Δηλαδή αυτή που προτείνεις στα 87 € κουμπώνει πάνω στην μητρική μου; είναι συμβατή; και τέλος υποστήριζει βαριές εφαρμογές CAD; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Όλες οι κάρτες και οι μητρικές με pci express ειναι συμβατες ανεξαρτητα από την έκδοση. Οχι !! !!!!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δηλαδή αυτή που προτείνεις στα 87 € κουμπώνει πάνω στην μητρική μου; είναι συμβατή; και τέλος υποστήριζει βαριές εφαρμογές CAD; Ναι !!!!!!! :rolleyes: Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_76 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Οχι !! !!!!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι !!!!!!! :rolleyes: thank you!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Οχι !! !!!!!!! http://www.pcisig.com/news_room/faqs/pcie3.0_faq/#EQ6 Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_76 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 και για να μην ανοίγω κανούριο νήμα... βρήκα στο eshop αυτόν τον εσωτερικό δίσκο 1ΤΒ.. είναι συμβατός με το σύστημα μου; και πως τον τοποθετώ; απλά συνδέω τα καλώδια και όλα οκ; http://www.e-shop.gr/product?id=PER.303039 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 και για να μην ανοίγω κανούριο νήμα... βρήκα στο eshop αυτόν τον εσωτερικό δίσκο 1ΤΒ.. είναι συμβατός με το σύστημα μου; και πως τον τοποθετώ; απλά συνδέω τα καλώδια και όλα οκ; http://www.e-shop.gr/product?id=PER.303039 SATA 3 δεν υποστηρίζει αλλά θα παίξει μια χαρά. Ναι, σε ελεύθερη θύρα SATA και μετά format :) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.pcisig.com/news_room/faqs/pcie3.0_faq/#EQ6 Οτι πεις δεν θα σου πάω κόντρα. Ισως γνωρίζεις, λόγω εμπειρίας και όχι λόγω ενός θέματος κάτι παραπάνω. Σεβαστό ! :happy: Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_76 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 (edited) SATA 3 δεν υποστηρίζει αλλά θα παίξει μια χαρά. Ναι, σε ελεύθερη θύρα SATA και μετά format :) Έχω σκοπό να βγάλω τον δίσκο που έχω και να βάλω αυτόν γιατί δεν ξέρω αν υπάρχει ελεύθερη SATA... τα jumbers κτλ που έχω ακούσει δεν τα πειράζω έτσι; Edited March 26, 2014 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts