Jump to content

Καλό και οικονομικό Wi-Fi κινητό

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αγαπητοί φίλοι,

ψάχνω για ένα καλό Wi-FI κινητό που σημαίνει να έχει κάμερα (>=1.3Mpixel) να έχει διάφορα καλούδια (ΜP3, Radio, Ανοιχτή ακρόαση, επαρκή μνήμη) και να είναι εξοπλισμένο και με W-FI.

Έψαξα αρκετά σε Sony Ericsson και Νοκια και βρήκα μόνο το N80, N9x που είναι όμως πανάκριβα .... (η Sony αλήθεια δεν έχει;)

Μήπως γνωρίζετε οι άλλες εταιρείες (Siemens, Nec, Samsung ) τι κάνουν επί αυτού του θέματος;;; Επιθυμία μου είναι να έχει και σχετικά μικρές διαστάσεις, αλλιώς μιλάμε για pocket PC ...

Σας ευχαριστώ όλους προκαταβολικά για οποιεσδήποτε προτάσεις παρατηρήσεις

Φιλικά

:whistle:

Μας λες μία τιμή;

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι το Qtek 8310.

Χωρίς κάμερα υπάρχουν και τα Nokia Ε60 και Ε61.

ΕΔΩ για το 8310

ΕΔΩ για το Ε60

Ράδιο δεν έχει κανένα.

Ακόμα υπάρχει και το Ε70 στα 485Ε

ΕΔΩ για review

Έχει όλα όσα ζητάς.

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι το Qtek 8310.

Χωρίς κάμερα υπάρχουν και τα Nokia Ε60 και Ε61.

ΕΔΩ για το 8310

ΕΔΩ για το Ε60

Ράδιο δεν έχει κανένα.

Ακόμα υπάρχει και το Ε70 στα 485Ε

ΕΔΩ για review

Έχει όλα όσα ζητάς.

Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση. ΤΟ Ε70 έχει λίγο περίεργη εμφάνιση....

Καλά όλοι οι άλλοι δεν έχουν τίποτα αξιόλογο σε Wi-Fi. Όποιος θέλει Wi-Fi είναι αναγκασμένος να πάρει QTEK και NOKIA;

Από απλά κινητά μάλλον μόνο αυτά είναι. Μετά πας σε Pocket PC. Ακόμα μπορείς να δεις για κανένα ελαφρώς μεταχειρισμένο Ν80 ή Ν91.

Αν πας εδω μπορεις να βαλεις τα χαρακτηριστικα που θες ακριβως, και να σου βγαλει ολα τα τηλεφωνα που τα πληρουν.

Οπως θα δεις κι εσυ, τα περισσοτερα ειναι Qtek και μετα εχει καποια Nokia, O2 κλπ

Ίσως καταλήξω σε κάποια μεταχειρισμένο τελικά εάν δεν βρεθεί εναλλακτική λύση.

Πολύ βολικό το site που έστειλες geeksada!!!! ΕΥχαριστώ.

Να ρωτήσω για το Ο2 τι παίζει; Είναι καλό ... το έχει κανείς να μας πει εντυπώσεις; any review?

Τιμές για Ο2 που θα βρω; Πλαίσιο και E-shop δεν μου έβγαλαν τίποτα.

Κάθε βοήθεια περισσότερο από ευπρόσδεκτη ...

Ίσως καταλήξω σε κάποια μεταχειρισμένο τελικά εάν δεν βρεθεί εναλλακτική λύση.

Πολύ βολικό το site που έστειλες geeksada!!!! ΕΥχαριστώ.

Να ρωτήσω για το Ο2 τι παίζει; Είναι καλό ... το έχει κανείς να μας πει εντυπώσεις; any review?

Τιμές για Ο2 που θα βρω; Πλαίσιο και E-shop δεν μου έβγαλαν τίποτα.

Κάθε βοήθεια περισσότερο από ευπρόσδεκτη ...

O2 είναι συσκευές της HTC.

Tα qtek που κυκλοφορούν στην ελλάδα δηλαδή με λίγο διαφοροποιημένη ROM και ίσως κάποιες μικρές εξωτερικές διαφορές.

ap oti xero kai h benq tha vgalei to p51 mesa sto kalokairi !! polu kalo kinito 1! gia mena einai kalutero ena kinito pou exei wi fi na exei kai touch screen !! apo to ligo pou exo doulepsei sto diktio me kinita me touch screen mou fanhke polu pio aneth h plohghsh !!

ap oti xero kai h benq tha vgalei to p51 mesa sto kalokairi !! polu kalo kinito 1! gia mena einai kalutero ena kinito pou exei wi fi na exei kai touch screen !! apo to ligo pou exo doulepsei sto diktio me kinita me touch screen mou fanhke polu pio aneth h plohghsh !!

Ξεφεύγει όμως πολύ σε τιμή.

άντε να δούμε πότε θα γίνει standard σε όλες τις συσκευές το wi-fi να πέσουνε και οι τιμές?

Δεν θα γίνει γιατί οι περισσότεροι χρήστες, όχι απλά δεν το χρησιμοποιούν, αλλά δεν ξέρουν τι είναι.

Σιγα ρε παιδια, γιατι να μην καταλαβουν??

Αν εξαιρεσεις καποιες μεγαλυτερες ηλικιες ολοι σιγα-σιγα αρχιζουν να εξοικειωνονται με αυτα τα πραγματα και γενικοτερα με την τεχνολογια. Ασε που τα περισσοτερα πλεον ειναι plug 'n' play.

Προφανως και καποια στιγμη το wi-fi θα ειναι standard στα κινητα!

Σιγα ρε παιδια, γιατι να μην καταλαβουν??

Αν εξαιρεσεις καποιες μεγαλυτερες ηλικιες ολοι σιγα-σιγα αρχιζουν να εξοικειωνονται με αυτα τα πραγματα και γενικοτερα με την τεχνολογια. Ασε που τα περισσοτερα πλεον ειναι plug 'n' play.

Προφανως και καποια στιγμη το wi-fi θα ειναι standard στα κινητα!

Αστειεύεσαι; Ακόμη και το BT δεν έχει γίνει ακόμη standard στα κινητά. Κάποιοι αγοράζουν κινητό με BT και το καμαρώνουν στις μέρες μας.

Ο κόσμος είναι πολύ πίσω, άσχετα με εμάς που ασχολούμαστε συνέχεια με αυτό.

Εγώ έχω wifi και στο κινητό και στο PPC, αλλά στο Βόλο που είμαι τώρα τσάμπα το έχω.

Φάνταζεσαι οι χρήστες των μικρων πόλεων πόση ανάγκη το έχουν;

Κάποιοι το χρησιμοποιούν με wifi routers για να μοιράσουν τη dsl τους, ξέρεις όμως πόσοι στην Ελλάδα έχουν dsl;

Μόνο το 2%...

Αστειεύεσαι; Ακόμη και το BT δεν έχει γίνει ακόμη standard στα κινητά. Κάποιοι αγοράζουν κινητό με BT και το καμαρώνουν στις μέρες μας.

Ο κόσμος είναι πολύ πίσω, άσχετα με εμάς που ασχολούμαστε συνέχεια με αυτό.

Εγώ έχω wifi και στο κινητό και στο PPC, αλλά στο Βόλο που είμαι τώρα τσάμπα το έχω.

Φάνταζεσαι οι χρήστες των μικρων πόλεων πόση ανάγκη το έχουν;

Κάποιοι το χρησιμοποιούν με wifi routers για να μοιράσουν τη dsl τους, ξέρεις όμως πόσοι στην Ελλάδα έχουν dsl;

Μόνο το 2%...

Το bluetooth ειναι πλεον standard!Πολυ μικρο ποσοστο κινητων δεν εχει.

Και οποιος εχει, ξερει να το χρησιμοποιει. Κατι αντιστιχο θα γινει και με το wifi.

Οσο για τα υπολοιπα περι dsl, εχεις δικιο, αυτο ειναι σημαντικο προβλημα (αλλα και offtopic! :p )

Όταν διαδοθούν ακόμα περισσότερο τα HOT SPOT που θα δίνουν free internet θα δεις πόσο θα ενδιαφερθούν όλοι αυτοί που τώρα δεν δίνουν σημασία για Wi-Fi.

Όλοι όσοι μπορούν να χειριστούν ένα Web Browser θα θελήσουν να έχουν τζάμπα broadband internet.

Εμείς τι κάνουμε ως τότε; Τελικά παιδιά καταλήγω στο QTEK 8310 αν και δεν μου αρέσει και πολύ το design του νομίζω είναι το πιο συμφέρον wi-fi κινητό (τιμή/απόδοση).

Εάν υπάρχει καμιά διαφωνία (π.χ έχει bugs ή δεν είναι stable) πείτε το να μήν το πάρω ...

για καινούργιο έλεγα να το πάρω. [398Ε στο Πλαίσιο]

Τα φοβάμαι λίγο τα μεταχειρισμένα. Υπάρχει κανένα γνωστό site με μεταχειρισμένα;

an mpeis sto fleamarket.gr tha vreis polla !! nomizo uparxei akoma ena 2020i kainourio me 380 euro an de kano lathos !! apla me tosa lefta pou kanei kainourio to 8310 perneis kai to 9100 kai to 2020i an den exei provlima me to megethos vevaia !!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...